tyso Zverejnené 30. November, 2017 Zverejnené 30. November, 2017 olrem faktu ze ockovanie zachranuje zivoty?:) argument, ktoremu by si rozumel? priznavam nemam. dobre uz mlcim
informator Zverejnené 30. November, 2017 Zverejnené 30. November, 2017 spochybnil som to ja niekde?...s tebou sa neda o niecom debatovat pokial mas na to ty iny nazor, pretoze okamzite je oponent blbec, hlupak, nabozensky fanatik, extremista.....staci? rozumies tymto argumentom?....
game Zverejnené 1. December, 2017 Autor Zverejnené 1. December, 2017 Ja sa v tej hormonalnej antikoncepcii nevyznam a ani nejako zvlast ma to nezaujma....to len pre teba som to sem dal aby si sa vyventilovala z vakcinacnej traumy :) ajaj... keď nevieš, tak si nechoď o hormonálnej antikoncepcii pre informácie na postoj.sk :doh: ad dva: netuším, o akej ventilácii akej očkovacej traumy píšeš - traumu z očkovania tu máš ty, ja teda určite nie - asi preto som za očkovanie a argumentujem tu roky pri očkovaní a pre očkovanie, že mám z neho traumu, ach, logika, kam si sa podela :) skôr mám traumu z nemysliacich ľudí, a kdejakých Joeov a konšpiračných trolov, ktorí zneužívajú nevedomosť, strach a internet, lebo sú pre svet nebezpeční. Ja na rozdiel od teba nevidim v ockovani spasenie ludstva....take vaznejsie (ak nie posledne) nebezpecie pre ludstvo, ako take, je zmutovanie siritela takej besnoty....to by sme sa pekne samopreriedili :) no to je ale práve tá tvoja trauma a chybka... očkovanie už za posledné jeden a pol, dve storočia svoju osožnosť dokázalo, už dokazovať nemusí :) očkovanie proti besnote našťastie existuje, a existuje mnoho druhov, a neustále sa vyvíja, bežne v ohrozených krajinách sa očkujú ľudia aj zvieratá, a ročne zachraňuje vo svete okolo štvrť milióna životov... dúfajme, že rapídne zo dňa na deň nezmutuje, aj besnota je sledovaná choroba a sledované sú aj výroby viacerých vakcín, to je rovnako šialená predstava ako pustiť na svet znovu pravé kiahne. :klobuk:
informator Zverejnené 2. December, 2017 Zverejnené 2. December, 2017 Tou traumou som myslel, tie tvoje bezsenne noci, ktore si nutena absolvovat z ludi, co oponuju tomu, ze vakcinacia je obludnou formou zabezpecovania si zdravia...ci nemas z nich traumu? :) Znovu pises o svojich pocitoch?....kde som ja napisal, ze som proti ockovaniu?.....ak to najdes, tak to sem daj, nech si o sebe prestanem mysliet, ze uz ani neviem, co pise :( Akurat tie kiahne by namali nasledok taky, ako taka zmutovana besnota...:)
tyso Zverejnené 2. December, 2017 Zverejnené 2. December, 2017 to je pravda, bez ockovania maju kiahne miliony obeti, besnota tisice. Ale vies, my slnieckari nechceme ani tie tisice.
game Zverejnené 2. December, 2017 Autor Zverejnené 2. December, 2017 Mas pravdu, ze som "hlasal" skodlivost a zbytocnost ockovania, ale vzdy iba s poukazanim na nelogickost danu zakonom o povinnom ockovani. Prave ty nemozes-nechces to pochopit, preco to mne robi problem pochopit.....myslim ten zakonom ustanoveny nezmysel. ty tu stale operujes akousi posahanou castou obcanov, co nevedia co je pre nich dobre a co im pomaha, a preto su nebezpecny pre spolocnost.....akurat ze ich nechces presne oznacit.....alebo sme posahany vsetci?....teda aj vratane teba? Toto asi nema vela spolocneho zo zakonnym ustanovenim o povinnom ockovani, ale aj tento clanok vela napoveda o faramapraktikach.....a aj tu ide iba o peniaze.... https://jaroslavkarahuta.blog.sme.sk/c/446334/super-bakteria-dosledok-globalnej-vyroby-potravin.html no ved som aj napisal, ze to nema nic spolocne zo zakonnou povinnostou ockovat.....a ako dodatok na konci je tam napisane, ze "aj tu ide iba o peniaze"....tym som mal na mysli, ze ZAKONOM urcena povinnost ockovat, je tiez iba o peniazoch pre niekoho....tak nic nemiesam. Ockovanie ti ma pomoct a ochranit ta pred predmetnou chorobou.....ale nezarucuje to na sto %. Skodlivost z ockovania je mozna a aj napriek tomu ta stat (ktory ta ma chranit) nuti formou povinnosti podstupit toto riziko....preto by to malo byt iba na tvojom slobodnom rozhodnuti a podmiene tvojim suhlasom.....co ja na tomto take nepochopitelne? Podla mna je tato povinnost ohrozenie zdravia jedinca.....a neoperuj tu nezmyslom typu kolektivnej bazpecosti, pretoze to je o inom v pravnom zmysle. Ja si dobre pamatam to "ozrejmenie", ale to bolo asi urcene niekomu, co je proti ockovaniu ako takemu, lebo ja velmi dobre chapem podstatu ockovania, ale nechapem zakononnu povinnnost ockovat. Pochopil by som estze tak povinnost lokalneho ockovania, ak sa vyhodnoti situacia v danom regione, ako rizikova z pohladu sirenia infekcie...... vsetko je o peniazoch, tak neviem preco by malo byt povinne ockovanie o niecom inom....co ani nie je Tak neviem....to ked uz teraz nemame kiahne, tak ziadne ine infekcne chorob sa uz nemozu vyskytnut?........teraz mam na mysli nejaku novu pliagu, ktora je mozno na vyssom vyvojovom stupni, ako spominane kiahne, ktore sa tiez mozu vyskytnut v celkom novom sate a ziadne ockovanie nakoniec predsa nie je nepriestrelne brnenie, takze az tak velky optimista v tomto smere by som nebol. No tak na zej panika sa aj teraz veselo zaraba....ci nie? Akoze nerozumiem?....a comu by som nemal podla teba rozumiet? Tomu, ze ked ja, ako rodic, budem svoje potomstvo vychovavat ako v byvalej Sparte, tak ma nemozu obvinit z tyrania deti a na ohrozeni ich zdraveho vyvoja?.....nevadi, ze tie ratolesti, co nebudu mat po mojej "tyranni" ziadne zdravotne problemy, a preziju ozdravnu proceduru, budu odolnejsi nezdravym vplyvom?.......statny organ ta moze beztrestne nutit do niecoho, hoci to moze ohrozit tvoje zdravie, ale ty, ako rodic nemozes vychovavat svoje deti (za ktore zodpovedas pred zakonom) sposobom, aky uznas v danom case za vhodny? Dva priklady kde "organ" moze a rodic nie..... :(okolia. ... zasa otrepana pesnicka.....povedz, co ma spolocne povinne plosne ockovanie s ockovanim na baze dobrovolnosti? len z jednej strany tejto témy zopár komentárov - str. č. 27, presne...my - možno môžem písať za viacerých, ale idem teda za seba, chápeme, o čom píšeš, samozrejme. ale toto, na čo sa tu z času na čas odvolávaš:....kde som ja napisal, ze som proti ockovaniu?.....ak to najdes, tak to sem daj, nech si o sebe prestanem mysliet, ze uz ani neviem, co pise :(v tejto forme, prakticky vždy takmer tými istými slovami, je alibizmus, informator.je to prakticky to isté, ako keby si napísal, že si proti očkovaniu - jasné, teraz budeš protestovať, že to si nikde nenapísal, ale v skutočnosti napísal... a nie raz :agree: -_- v nespočetných príspevkoch si popísal, ako vidieť vyššie, a to sú len ukážky, žead. 1 - je to všetko len o peniazoch,ad. 2 - neustále protestuješ proti "zákonnej povinnosti očkovať"ad. 3 - tvoj postoj nie raz vychádza veľmi jasne napísaný v takejto vete: "povedz, co ma spolocne povinne plosne ockovanie s ockovanim na baze dobrovolnosti?" a my ti tu, a ja ti tu, a viacerí ti tu píšeme neustále dokola, a znovu a znovu, že "všetko".a znovu: pretože očkovanie na báze dobrovoľnosti pri celej hromade chorôb vlastne vôbec nemusí byť, to je to isté, ako keby nebolo vôbec. alibizmus s ochranou nejakých ľudských práv pri nebezpečných nákazlivých chorobách, ktoré decimovali deti a obyvateľstvo celé stáročia, je úplne mimo.nechrániš ľudské práva, chrániš ľudskú hlúposť. opakovať, že nestačí zaočkovanosť 92 či 94 % proti osýpkam ako ochrana, že ochrániť dokáže len takmer 100 % (okrem nezaočkovateľných chorých príp. postihnutých ľudí, ktorých ochráni práve tá 100 percentná zaočkovanosť jeho okolia),že celý svet bol zaočkovaný plošne a povinne proti pravým kiahňam, aby vymizli a nedecimovali po státisícoch ľudí, a posledný chorý človek je presne známy a o kiahňach a víťazstve nad nimi sme tu popísali už celé strany, a plošné očkovania proti xy iným chorobám, o ktorých sa tu písalo so štatistikami, odkazmi, ... nestačí nechať na mamynky a kdejakých pánov inžinierov a magistrov a ktoviekoho ešte zgrupených do podivných konšpiračných spolkov po celom nete rozhodovať o báze dobrovoľnosti pri očkovaniach, o ktorých sa vie, že majú byť povinné a plošné, lebo sú to mudrlanti s podivnými argumentmi ani sem ani tam.lebo je úplne zbytočné zaočkovať 92 detí, keď 8 bude roznášať nákazu. presne to sa stalo nedávno pri epidémii osýpiek.
informator Zverejnené 3. December, 2017 Zverejnené 3. December, 2017 to je pravda, bez ockovania maju kiahne miliony obeti, besnota tisice. Ale vies, my slnieckari nechceme ani tie tisice. skus sa niekde popytat nejakeho virologa, ake by asi tak boli naskedky-pocty v obetiach z dovodu zmutovania tej besnoty, ktora by sa svojou mutaciou dokazala sirit s cloveka na cloveka sposobom (nakaza s cloveka na cloveka je minimalna, teda skoro nemozna), ako taka obycajna chripka Mozno budes prekvapeny a pochopis, ze ako slnieckar si zodpovedny za rozsirenie terorizmu v EU....dovod je jednoducho pochopitelny (samozrejme okrem slnieckarov)...vo svojej kratkozrakosti si neratal z nasledkom a zmenou mierumilovneho migranta na stroj na zabijanie...takto asi porovnavas kiahne s mutaciou "mierumilovnej" besnoty :( ale toto, na čo sa tu z času na čas odvolávaš:v tejto forme, prakticky vždy takmer tými istými slovami, je alibizmus, informator.je to prakticky to isté, ako keby si napísal, že si proti očkovaniu - jasné, teraz budeš protestovať, že to si nikde nenapísal, ale v skutočnosti napísal... a nie raz :agree: -_- v nespočetných príspevkoch si popísal, ako vidieť vyššie, a to sú len ukážky, žead. 1 - je to všetko len o peniazoch,ad. 2 - neustále protestuješ proti "zákonnej povinnosti očkovať"ad. 3 - tvoj postoj nie raz vychádza veľmi jasne napísaný v takejto vete: "povedz, co ma spolocne povinne plosne ockovanie s ockovanim na baze dobrovolnosti?" a my ti tu, a ja ti tu, a viacerí ti tu píšeme neustále dokola, a znovu a znovu, že "všetko".a znovu: pretože očkovanie na báze dobrovoľnosti pri celej hromade chorôb vlastne vôbec nemusí byť, to je to isté, ako keby nebolo vôbec. alibizmus s ochranou nejakých ľudských práv pri nebezpečných nákazlivých chorobách, ktoré decimovali deti a obyvateľstvo celé stáročia, je úplne mimo.nechrániš ľudské práva, chrániš ľudskú hlúposť. ad 1 - a nie je? ad 2 - a vzdy budem, pretoze nevidim jediny dovod na uzakonenie povinnosti vakcinacii; ad 3 - teraz neviem ci si tento citat nevytrhla z kontextu v nejakej moje reakcii na nejaky prispevok, ale nevadi, mozem sa k tomu priznat, tak ako to teraz vyznieva s dodatkom, ze ja nevidim rozdiel v povinnosti ockovat uzakonenej a medzi dobrovolnou vykcinaciou.....myslis, ze rodicia su tak nedbanlivy k svojim potomkom?...nevravim ze sa nedajdu aj taky, ale ta cast to robi aj teraz hoci je tym porusuje zakon....tak naco potom ta uzakonena povinnost?.....asi preto, ze je to iba o peniazoch. Ak nie je, tak o com to teda je? Pozri, ja mam taku skusenost, ze ked nejaka rodina ide niekde na dovolenku, tak si dopredu nezaisti iba ubytovanie, ale aj si pozistuje mozne ochorenia v tej destinacii a ak sa da proti nim zaockovat, tak sa zaockovat da.....preco asi? To nekoresponduje s tvojim argumentom o mojom udajnom alibizme, ak som zastancom vakcinacii na baze dobrovolnosti a podcenovani rodicov......ci nie je to tak?
game Zverejnené 3. December, 2017 Autor Zverejnené 3. December, 2017 ad 3 - teraz neviem ci si tento citat nevytrhla z kontextu v nejakej moje reakcii na nejaky prispevokveď si to skontroluj.žiadne nič vytrhnuté z kontextu,je to celý tvoj príspevok (bez zbytočného oslovenia), je tam vyššie medzi ostatnými odcitovaný so živým linkom v mojom príspevku, stačí kliknúť na šipku a skontrolovať, či a čo je vytrhnuté z kontextu. ... ja nevidim rozdiel v povinnosti ockovat uzakonenej a medzi dobrovolnou vykcinaciou.....myslis, ze rodicia su tak nedbanlivy k svojim potomkom?...nevravim ze sa nedajdu aj taky, ale ta cast to robi aj teraz hoci je tym porusuje zakon....tak naco potom ta uzakonena povinnost?.....asi preto, ze je to iba o peniazoch. Ak nie je, tak o com to teda je? Pozri, ja mam taku skusenost, ze ked nejaka rodina ide niekde na dovolenku, tak si dopredu nezaisti iba ubytovanie, ale aj si pozistuje mozne ochorenia v tej destinacii a ak sa da proti nim zaockovat, tak sa zaockovat da.....preco asi? To nekoresponduje s tvojim argumentom o mojom udajnom alibizme, ak som zastancom vakcinacii na baze dobrovolnosti a podcenovani rodicov......ci nie je to tak? sú to dve rozdielne veci, ktoré sú vlastne rovnaké - a aj to je čistý alibizmus.choroby, ktoré sa pri plošnom nezaočkovaní hocikedy ozývajú a robia šarapatu, keď by pri troche rozumu zo strany tých superzodpovedných rodičov nemuseli vôbec byť. a už nebudem písať o chorobách, ktoré sa po celej európe znovu ozývajú, písali sme o tom všetci stokrát. a najmä dnes. v časoch masívnej migrácie a globalizácii - pri ceste do zahraničia sa dajú podaktorí zaočkovať, pri dovezení chorôb migrantmi domov a dvíhaní hláv starých chorôb nedajú očkovať svoje deti... IQTYKVE :doh: ,aj o tom sme písali mnohokrát. ako kdesi na začiatku tejto celej témy raz ktosi napísal, veľmi výstižne - to, že je niekto rodičom, ešte neznamená, že nie je idiot. očkovanie na miestne nevyriešené choroby v exotických krajinách je o zodpovednosti k sebe aj svojmu okoliu, ovšem tiež to nerobí každý, človek sa nestačí čudovať, ako si podaktorí ľudia myslia, že očkovanie je len taká srandička pre pobavenie konšpirátorov a čitateľov internetu. zodpovednosť k sebe a svojmu okoliu, zdôrazňujem - tak totiž funguje očkovanie. aj povinné a plošné. a je úplne jedno, či si niekto myslí, že by mali do očkovania zaviesť demokraciu a slobodné voľby. je to kravina,a neviem, čo nechápeš na tom, že jednoducho nestačí zaočkovať 92 ani 94 % proti osýpkam, lebo to dokázane nekryje zodpovedne celú spoločnosť a nezaočkovateľných jedincov.
informator Zverejnené 4. December, 2017 Zverejnené 4. December, 2017 game dost na tuto temu odo mna.........opakujem.....zakonom urena povinnost ockovat, je nedostojne cloveka, ako svojpravnej osoby a ak by som mal raz ru moznost, tak tento povinny paskvil zrusim zo dna na den. Mam skratka na to iny pohlad ako ty...som teda nesvojpravny? 3
tyso Zverejnené 4. December, 2017 Zverejnené 4. December, 2017 len pre opakovanie : prave kiahne ide o infekčné vírusové ochorenie s inkubačnou dobou 8 až 12 dní, prenášané kvapôčkovou infekciou, šatstvom, výlučkami alebo vyrážkou chorého. Ochorenie bolo vďaka vakcinačnému programu WHO eradikované (zneškodnené) v roku 1979. Pri ťažkých klasických formách ochorenia bola úmrtnosť často až 25 %. Kiahne sú charakteristické typickým chorobným priebehom s typickými zmenami na koži. A k tebe, nie si nesvojpravny len si myslis ze mas pravo sa vyjadrovat k veciam ktorym nerozumies. To je choroba dnesnej doby, nizka kompetetnost, ziadna zodpovednost. Doba nepraje zdravemu rozumu. 1
game Zverejnené 15. Apríl, 2018 Autor Zverejnené 15. Apríl, 2018 pred časom mali problémy Maďarsko na hranici s Rumunskom, teraz sa splaničky / osýpky rozmáhajú v Česku. jednoznačne v prvom rade v miestach, kde moderní rodičia lesankovského typu doteraz vlastne parazitovali pekne skrytý medzi zaočkovanou populáciu svojím neočkovaním zo zásady... pretože očkovanosť miestami klesla pod hranicu, ktorou dokáže chrániť populáciu, osýpky sa ozvali a pribúdajú.nič nové pod slnkom.Možná vás také negativně zarazil aktuální nárůst spalniček a dalších infekčních onemocnění v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. Zůstaňme u spalniček (lat. Morbilli). Jak známo, spalničky patří mezi nejvíce nakažlivé infekce. Podle údajů Státního zdravotního ústavu jsou až šestkrát nakažlivější než chřipka. Pro přesnost: hygienici v Česku letos evidují už téměř sedmdesát případů nakažlivých spalniček. Což je rekordní množství. jeden pekný a jasný článok, tentokrát to nepísal zúfalý lekár, ale právnik. Kdo záměrně nenechává očkovat své děti, je spíše sobec než skutečný liberál
game Zverejnené 13. Júl, 2018 Autor Zverejnené 13. Júl, 2018 osýpky statočne kolujú Európou každý rok s novou silou a vo väčšom počte, priamo úmerne so zvyšovaním počtu bandy internetových konšpiračných idiotov.a je to všeobecné, znovu a znovu potvrdzuje, že na internet by mali byť vydávané nejaké iq preukazy či čo, pretože namiesto toho, aby ľudstvo napredovalo a internet a technológie mu pomáhali, ľudstvo všeobecne a masívne blbne, stráca rozum, sebazáchovu a každý, kto má na zadku dieru a naučil sa abecedu, môže písať svoje šialené konšpirácie. v poslednom čase sa v Čechách boria s epidémiou osýpiek, za šesť mesiacov tohto roka ich bolo toľko, ako za celý minulý rok,ale najviac starostí majú momentálne v Taliansku - populisti si presadzujú neočkovanie, deti vo veľkom dostávajú životu nebezpečné osýpky „Vakcíny ano, povinnost ne“. Právě toto heslo se stalo jedním z hlavních předvolebních sloganů šéfa pravicové Ligy severu Mattea Salviniho. Proti povinnosti očkování však dlouhodobě vystupuje také Hnutí pěti hvězd (M5S), které spolu s Ligou nyní tvoří italskou vládu. Díky nástupu populistických stran tak odpůrci očkování dostali nový vítr do plachet. Itálie je přitom po Rumunsku evropskou zemí s největším výskytem spalniček. Důvodem přijetí kontroverzního zákona se stal extrémní nárůst nových případů spalniček, který Itálii v posledních letech zachvátil. V roce 2015 se podíl dvouletých dětí, které jsou očkované proti spalničkám, v zemi snížil z více než 90 procent na 80 procent. Nízká proočkovanost tak vytvořila podmínky, které loni vedly k více než 5000 případů onemocnění spalničkami a čtyřem úmrtím. Zákon, který předešlý kabinet podpořil pod tlakem zesílené epidemie spalniček, však v Itálii čelí ostré kritice odpůrců očkování. Boj proti povinné vakcinaci se stal také jedním z hlavních témat posledních parlamentních voleb, které letos v březnu ovládli populistické strany. Za tvrdým postojem proti očkování si přitom Salvini stojí i po volbách a nedávno znovu potvrdil, že 10 povinných vakcín je podle něj „příliš mnoho“....https://www.info.cz/svet/odpurci-ockovani-v-italii-ziskavaji-s-nastupem-populistu-na-sile-zeme-ma-pritom-vazny-problem-se-spalnickami-33866.htmlten článok sa oplatí prečítať celý - ľudia sú tak j.bnutí, že je načase, aby ich nejaké epidémie trochu preriedili. možno trochu prídu k rozumu. fuj. tieto choroby už dnes nemali byť témou, nieže naopak, aby dnes s osýpkami znovu bojovali a umierali na ne deti... jednoducho sú situácie, keď nariadenie zhora má svoje opodstatnenie a niekto rozum mať musí.keď sa do vecí miešajú kdejaké populisti a nacisti a fašisti a kdejaká zberba v túžbe po vyhratých voľbách, je dávno zle.
game Zverejnené 14. Júl, 2018 Autor Zverejnené 14. Júl, 2018 nie. no nič,keďže si nepamätáš, o čom sme tu diskutovali posledné roky, a asi si tu nevieš vyhľadať spätne odkazy na spústu relevantných zdrojov a správ o nových ohniskách nákazy osýpkami kdekade po svete, kde múdre hlavy začali myslieť svojimi otrubami v lebeniach a byť chytrejšími než celé WHO, a zjavne je ti nie úplne jasný ani pojem ´poplašná správa´,tak ešte raz v kocke : ) kritická hranica zaočkovania populácie proti osýpkam je minimum 95 %, tým sú krytí neočkovateľní chorí či inak postihnutí jedinci vrátane bábatiek do pár mesiacov, kým sa môžu očkovať. očkovanie v detskom veku kryje človeka po celý život, jedinou výnimkou sú pacienti s onkologickými chorobami, u ktorých sa prejavilo znížené krytie po dlhotrvajúcej invazívnej liečbe a dlhej chemoterapii, ale ani vtedy neboli úplne bez ochrany, len sa zmenšila imunita. menšie percento zaočkovanosti nekryje populáciu a potvrdzuje to prepuknutie osýpiek kdekade po európe, všade, kde klesla zaočkovanosť populácie pod 95 %,napríklad pred časom v USA, nedávno v Británii, v Berlíne, kde to došlo tak ďaleko, že nezaočkované deti súdnym rozhodnutím nepustili do školy, v niektorých krajoch na Slovensku, nedávno v Rumunksu a Maďarsku, teraz v Čechách, anapríklad ten posledný prípad v Taliansku, kde jasne píšu, prečo je to problém a prečo tam boli aj mŕtve deti: zaočkovanosť klesla na 80 % - je to tam napísané, len treba čítať. všetci slaboduchí domáci, pouliční a internetom atestovaní doktori by si mali vylepiť na čelo, aby to každé ráno videli v zrkadle:Kým neexistovala vakcína, na osýpky do svojich pätnástich rokov ochorelo deväť z desiatich detí.Každý rok zomreli na následky ochorenia viac než dva milióny ľudí. Desaťtisíce síce pred vznikom vakcíny prežili, no pre sprievodné komplikácie prišli o zrak alebo mali iné trvalé zdravotné problémy.Dnes sa dá ochoreniu bezpečne vyhnúť sériou dvoch vakcín. Mnohí sa napriek tomu radšej rozhodnú riskovať.Osýpky pritom patria medzi mimoriadne infekčné ochorenia, ktoré zhruba v tretine prípadov sprevádzajú smrteľné komplikácie....Čítajte viac: https://primar.sme.sk/c/20867656/osypky-mali-navzdy-zmiznut-preco-v-europe-vidime-ich-vzostup.html#ixzz5LFhFozo8 :klobuk:
tyso Zverejnené 14. Júl, 2018 Zverejnené 14. Júl, 2018 game, fasista snad nebude verit takejto priehladnej marxistickej propagande ?
informator Zverejnené 18. Júl, 2018 Zverejnené 18. Júl, 2018 .................všetci slaboduchí domáci, pouliční a internetom atestovaní doktori by si mali vylepiť na čelo, aby to každé ráno videli v zrkadle: :klobuk: Dnes sa dá ochoreniu bezpečne vyhnúť sériou dvoch vakcín. Mnohí sa napriek tomu radšej rozhodnú riskovať. Vies game, mna vobec neirituju rozne choroby, pretoze tie boli, su a budu pokial bude svet svetom.....nevykantri ich ockovanie, lebo sa "pretransformuju" na inu podobu s mozno este horsimi nasledkami. Mna skor zaujma ta veta, co som oznacil silne cervenou. Myslis, ze to maju na svedomi tie osoby, co si popisala v prispevku?...ak ano a nemaju pravdu, tak ich treba nejako zakonne eliminovat....nieco na sposob znicenie politickeho protivnika...odstrihnut ich od medialneho sveta...to sa predsa da lahko vykonat. Tak preco ten problem s nimi existuje? game, fasista snad nebude verit takejto priehladnej marxistickej propagande ? fasista mozno ano, ale mne "fasistovi" je to srdecne jedno, pretoze mna viac trapi, preco v UK, ci na Malte a pod. nejazdia auta v pravom jazdnom pruhu :)
tyso Zverejnené 18. Júl, 2018 Zverejnené 18. Júl, 2018 informator pre mna si symbol novej doby, bez moralky, plny predsudkov, nevzdelany ale presvedceny o svojej pravde. Myslim ze internet vam dal silu. Priznaky krizy uz pozname, ale netusim ako to zmenit. Tak to len sledujem, toto bude musiet vyriesit nova generacia.
informator Zverejnené 18. Júl, 2018 Zverejnené 18. Júl, 2018 A ty si si odkial tak sebavedomo isty o svojej pravde?........mas plne usta moralnehop poucovania a o sebe ani nemuknes......mna toto tvoje jednanie zasa upevnuje v presvedceni o tom, ze liberalna demokracie je nemoralna a plne zalozena na totalitnom pouceni s krizoveho vyvoja.....pluralita je dobra iba na presadzovanie tvojho "spravneho" nazoru......doteraz som to sledoval a asi to tiez bude riesit nova generacia, ktora bude ozaj zalozena na pluralitnej demokracii a jej respektovania....mozno, alebo urcite, tvoj ideologicky kolaps sa uskutocni bez nasilia s tvojej strany na inak zmyslajucich ludoch......drzim ti palce :)
game Zverejnené 18. Júl, 2018 Autor Zverejnené 18. Júl, 2018 píšeš tu čosi o novej generácii, ktorá bude založená na pluralitnej demokracii a jej rešpektovania, či ako... áno, a ona uskutoční kolaps starých názorov...na to, informator, do ktorej generácie patríš, sú niektoré tvoje pohľady podivuhodné. vieš, tá nová generácia sa dnes mala zaoberať podľa tej predchádzajúcej, aj tvojej generácie tým, ako si ešte zlepšiť život, ako využívať nové technológie vo svoj prospech - v prospech zdravého úspešného života, ako sa zaoberať tým, aby nám boli tie technológie nápomocné a našim deťom a ich potomkom prinášali prospech... keď si niekedy v živote čítal sci fi, čo si ovšem myslím, že nie, tá tvoja a o tak asi o pol až jednu generáciu staršia plejáda scifi autorov totižto písala presne o tomto - pre nich už terajšia budúcnosť znamenala lepší život pre ich deti, dnes sa už nikto nemal boriť s celou záľahou prekonaných a vykynožených chorôb a epidémií, a mladé ľudstvo malo napredovať k väčiemu komfortu po každej stránke... v podstate sa do toho počítalo aj premnoženie ľudstva a riešenie tejto situácie - keď už ovšem nebolo treba riešiť kraviny, ktoré predchádzajpce generácie prakticky vyriešili. chudáci autori sci fi... všetko je naopak... tá nová múdra internetová generácia ponechala rozmýšľanie na infantilné patologické osobnosti schované za anonymitou internetu, dnes musia znovu riešiť choroby, ktoré predchádzajúca generácia už vyriešila, pretože sú tupí ako bambus a myslenie nesmierne bolí. ... mna vobec neirituju rozne choroby, pretoze tie boli, su a budu pokial bude svet svetom.....nevykantri ich ockovanie, lebo sa "pretransformuju" na inu podobu s mozno este horsimi nasledkami. Mna skor zaujma ta veta, co som oznacil silne cervenou. Myslis, ze to maju na svedomi tie osoby, co si popisala v prispevku?...ak ano a nemaju pravdu, tak ich treba nejako zakonne eliminovat....nieco na sposob znicenie politickeho protivnika...odstrihnut ich od medialneho sveta...to sa predsa da lahko vykonat. Tak preco ten problem s nimi existuje? môžeš sa nechať vykántriť, celkom v pohode : )vravím predsa, že tu raz príde doba, že k internetu bude treba preukaz o spôsobilosti používať mozog k mysleniu, nielen ako vatu v lebeni.choroby sa len tak nepretransformujú - očkovanie proti xy chorobám, všetko je v tejto téme a podrobne, pomohlo držať na uzde mnohé z epidémií, a mnohé zastaviť.stačí prekutať ten slávny internet mimo blábolov novodobých konšpirátorov, a netreba všetky choroby, ktoré ročne stáli milióny životov a milióny postihnutých, vidieť prizmou vírusu chrípky.... aj preto sa na chrípku každý rok vyvíjajú nové vakcíny a vedci sa snažia odhadnúť, ako sa vírus vyvinie.to, že niekto v tom vidí kdečo od farmafiriem po kdejaké choromyseľné konšpirácie, je ich problém. zahrávať sa so životmi detí je ovšem neodpustiteľný.
tyso Zverejnené 18. Júl, 2018 Zverejnené 18. Júl, 2018 v tomto pripade staci ked viem ze ty pravdu nemas, o svojej mozem dalej pochybovat. Debata o ockovani je diskusia kde na jednej strane su logicke argumenty a na druhej viera v pravdu. A vysledok vidime.Nie si ani ochotny pripustit ze k takejto debate nemas kompetencie. A toto sa deje v sirokom meradle, pod slovom demokracia chapes svoje pravo verit comukolvek a aj sa podla toho chovat. Vysledok je napriklad brexit, Trump. Toto spolocnost ako ju pozname nema ako vydrzat.game, este nedavno pred internetom v spolocnosti bola ista hierarchia. Informacie sa ziskavali studiom a tak ak sa niekto povazoval za odbornika, tak musel prejst istou selekciou. Aspon vydrzou. Dnes nie, dnes je odbornik kazdy kto dokaze pouzit facebook, a navyse ich to spaja do silnejsiich skupin, A kedze blbcov je vzdy viac tak tu postupne vznika vlada blbcov. Vsade na svete.A demokracia bez spatnej vazby a zodpovednosti skonci ako tyrania vacsiny. 1
game Zverejnené 18. Júl, 2018 Autor Zverejnené 18. Júl, 2018 ... a ešte jeden komentár z novín, podobné a obsahovo rovnaké sa objavujú aj od odborníkov, špecialistov, epidemiológov, detských lekárov v každom slušnom a nekontroverznom periodiku a médiu, sú ich tam hromady už celé roky, odkedy odborníci bijú na poplach, a nielen u nás, ani zďaleka: ovšem internetovým pánom inžinierom cez choroby možno písať hlasom ľudským aj anjelským, hluché uši, slepé oči. stačilo dnešné rádio a tv správy z východu... epidémiu spôsobilo pár debilných rodín
informator Zverejnené 18. Júl, 2018 Zverejnené 18. Júl, 2018 píšeš tu čosi o novej generácii, ktorá bude založená na pluralitnej demokracii a jej rešpektovania, či ako... áno, a ona uskutoční kolaps starých názorov...na to, informator, do ktorej generácie patríš, sú niektoré tvoje pohľady podivuhodné. zahrávať sa so životmi detí je ovšem neodpustiteľný. game, ten prispevok, na ktory reagujes, bol adresovany tysovi a jeho mna okomentovanie, tak na ten nereaguj, pretoze nema nic spolocne s touto temou..... a ano......zahravanie sa so zivotmi deti (a nielen deti) je neodpustitelne....akurat, ze ja to vmimam zahravanie sa z oboch stran, akurat mozno na tvojej je menej obeti.....ja ale predsa som nikde a nikdy tu nenapisal, ze odsudzujem ockovanie....alebo ano?... v tomto pripade staci ked viem ze ty pravdu nemas, o svojej mozem dalej pochybovat. Debata o ockovani je diskusia kde na jednej strane su logicke argumenty a na druhej viera v pravdu. A vysledok vidime.Nie si ani ochotny pripustit ze k takejto debate nemas kompetencie. A toto sa deje v sirokom meradle, pod slovom demokracia chapes svoje pravo verit comukolvek a aj sa podla toho chovat. Vysledok je napriklad brexit, Trump. Toto spolocnost ako ju pozname nema ako vydrzat. No ja som si teda nikde nevsimol debatu o ockovani v prevedeni za a proti.....no a pod slovom demokracia ja nechapem pravo verit comukolvek a komukolvek, ale pravo rozhodovania sa....ja ho neupieram nikomu, ani tebe, hoci v rebricku doveryhodnosti si u mna na druhom mieste z dvoch... :) ... a ešte jeden komentár z novín, podobné a obsahovo rovnaké sa objavujú aj od odborníkov, špecialistov, epidemiológov, detských lekárov v každom slušnom a nekontroverznom periodiku a médiu, sú ich tam hromady už celé roky, odkedy odborníci bijú na poplach, a nielen u nás, ani zďaleka: novinový článok o debilite v neočkovaní.jpg ovšem internetovým pánom inžinierom cez choroby možno písať hlasom ľudským aj anjelským, hluché uši, slepé oči. stačilo dnešné rádio a tv správy z východu... epidémiu spôsobilo pár debilných rodín tak znovu....preco teda niektore skupiny veria internetovemu "odbornemu" presviedcaniu o skodlivosti ockovania a neveria "renomovanemu" odbornemu osvietenstvu v tejto teme, o potrebe ockovania z dovodu prezitia ludstva?......dokazes dat presvedcivu odpoved?.....
game Zverejnené 19. Júl, 2018 Autor Zverejnené 19. Júl, 2018 na príspevok potichučky adresovaný tysovi predsa môže odpovedať ktokoľvek, kto má k nemu čo povedať, či? :)mimochodom, vôbec to nevypadá ako adresované tysovi, pretože o tom, že právo rozhodovania sa mladá generácia dokonale zvrzala, nielen čo sa očkovania týka, sa týka každého, nielen mladej generácie... ani ty nie si mladá generácia, problém je v tom, že nechceš vidieť, kde je problém... ako tá mladá generáciaako tá generácia postsocistická, ktorú tu máme tridsať rokov, ešte stále sme z nej v amoku - dostali sme zrazu do rúk slobodu a ešte stále nevieme, čo s ňou.k tomu sme dostali internet, už ho má každý, kto sa dokázal naučiť abecedu, a katastrofa je dovŕšená.a že to nemá nič spoločné s touto témou? ale má, všetko. to, že to ty tak nevidíš, tomu sa tuším nikto ani priveľmi nečuduje :) a ano......zahravanie sa so zivotmi deti (a nielen deti) je neodpustitelne....akurat, ze ja to vmimam zahravanie sa z oboch stran, akurat mozno na tvojej je menej obeti.....ja ale predsa som nikde a nikdy tu nenapisal, ze odsudzujem ockovanie....alebo ano?...No ja som si teda nikde nevsimol debatu o ockovani v prevedeni za a proti.....no a pod slovom demokracia ja nechapem pravo verit comukolvek a komukolvek, ale pravo rozhodovania sa....ja ho neupieram nikomu, ani tebe, hoci v rebricku doveryhodnosti si u mna na druhom mieste z dvoch... :)tak znovu....preco teda niektore skupiny veria internetovemu "odbornemu" presviedcaniu o skodlivosti ockovania a neveria "renomovanemu" odbornemu osvietenstvu v tejto teme, o potrebe ockovania z dovodu prezitia ludstva?......dokazes dat presvedcivu odpoved?.....informator, dúfam, že to nemyslíš vážne, že ja tu mám teraz špeciálne znovu pre teba dávať presvedčivú odpoveď :)celá táto téma od októbra 2006, t.j. 12 a pol roka je od celej plejády fórumákov vrátane mňa plná presvedčivých odpovedí, argumentov, relevantných odkazov, vyjadrení epidemiológov, lekárov, vyvrátených konšpirácií a faktografie a štatistík a odpovedí.prečítaj si :) Jo, a jedna odpoveď predsa len: kopy odbornikov sa cele veky zaoberaju tym, preco aj vzdelani a rozumni ludia veria radsej konšpiráciám a hoaxom... ze v nich veria hlupaci, tomu sa niet co cudovat, ale hromady otitulovanych inac prijemnych ludi sa zmeni na saň, len co sa spomenie nieco, v co proste veria a basta :-)
dead Zverejnené 23. Júl, 2018 Zverejnené 23. Júl, 2018 v suvislosti s epidemiou na vychode citam, ze: „Zaznamenali sme ochorenia u neočkovaných, čiastočne očkovaných, ale aj u osôb, ktoré majú v zdravotnej dokumentácii zaznamenané očkovanie dvomi dávkam vakcíny proti osýpkam. Túto skutočnosť si v súčasnosti overujeme na základe ďalších laboratórnych vyšetrení. Tieto vyšetrenia ešte nie sú ukončené,“ tvrdí Úrad verejného zdravotníctva. Nevedel som, ze sa da spatne zistit, ci bol pacient ockovany. Myslim, ze lekari, co iba "peciatkovali" mozu mat celkom seriozny problem.
informator Zverejnené 26. Júl, 2018 Zverejnené 26. Júl, 2018 na príspevok potichučky adresovaný tysovi predsa môže odpovedať ktokoľvek, kto má k nemu čo povedať, či? :) mimochodom, vôbec to nevypadá ako adresované tysovi, pretože o tom, že právo rozhodovania sa mladá generácia dokonale zvrzala, nielen čo sa očkovania týka, sa týka každého, nielen mladej generácie... ani ty nie si mladá generácia, problém je v tom, že nechceš vidieť, kde je problém... ako tá mladá generáciaako tá generácia postsocistická, ktorú tu máme tridsať rokov, ešte stále sme z nej v amoku - dostali sme zrazu do rúk slobodu a ešte stále nevieme, čo s ňou.k tomu sme dostali internet, už ho má každý, kto sa dokázal naučiť abecedu, a katastrofa je dovŕšená. a že to nemá nič spoločné s touto témou? ale má, všetko. to, že to ty tak nevidíš, tomu sa tuším nikto ani priveľmi nečuduje :) informator, dúfam, že to nemyslíš vážne, že ja tu mám teraz špeciálne znovu pre teba dávať presvedčivú odpoveď :) celá táto téma od októbra 2006, t.j. 12 a pol roka je od celej plejády fórumákov vrátane mňa plná presvedčivých odpovedí, argumentov, relevantných odkazov, vyjadrení epidemiológov, lekárov, vyvrátených konšpirácií a faktografie a štatistík a odpovedí.prečítaj si :) Jo, a jedna odpoveď predsa len: kopy odbornikov sa cele veky zaoberaju tym, preco aj vzdelani a rozumni ludia veria radsej konšpiráciám a hoaxom... ze v nich veria hlupaci, tomu sa niet co cudovat, ale hromady otitulovanych inac prijemnych ludi sa zmeni na saň, len co sa spomenie nieco, v co proste veria a basta :-) samozrejme mozes reagovat, iba som ta upozornil, ze to bola reakcia na tysa a jeho mna politicke onalepkovanie...to ale znamena, ze s nim suhlasis v jeho nazore....mne to ale nevadi. :) pre mna nie podstatna debata tu, ale verejna v mediach ...... a este k tomu osypkovemu boomu... V Michalovskom okrese je pre epidémiu osýpok stále mimoriadna situácia. Domáci z nej vinia najmä rómsku komunitu. No je to naozaj tak? Ako vlastne funguje povinné očkovanie v rómskych osadách? Boli sme sa na to pozrieť priamo na mieste http://w.tyzden.sk/temy/49451/kto-moze-za-osypky/
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz