Ryan Giggs Zverejnené 7. Február, 2017 Zverejnené 7. Február, 2017 Ak chapete (neviem ci si vykas, alebo ste minim.dvaja), tak popis ten princip, o aky mne ide....vdaka. Ak mam dobru pamat (a to mam), tak tie argumenty (co spominas) som vzdy pouzil na poukazanie na abnormalitu v zakonnom ustanoveni o povinnosti ockovat.Pamat ta klame. Tie argumenty sa sice vztahovali k tomu, ale boli uplne mimo reality. To ti bolo ozrejmene uz viackrat a to je to co si nepamatas. Proste si si vzal do hlavy ze budes ignorovat skutocnost. 1
game Zverejnené 7. Február, 2017 Autor Zverejnené 7. Február, 2017 a ako dodatok na konci je tam napisane, ze "aj tu ide iba o peniaze"....tym som mal na mysli, ze ZAKONOM urcena povinnost ockovat, je tiez iba o peniazoch pre niekoho....tak nic nemiesam. samozrejme že miešaš.očkovanie je jeden koniec problému, antibiotiká úplne opačný, to je jedna vec, druhá je tá, že kým nedokážeš pochopiť zmysel povinného plošného očkovania - o čom sme tu už stokrát písali, spomeň si na pravé kiahne - a budeš čítať a počúvať odborných otitulovaných inžinierov a maminky z domácností zakladajúcich grupy antiočkovačov na základe analfabetických medicínskych znalostí, zatiaľ budeš miešať a písať zeleniny. darmo píšeš, že "nie si proti, hoci si proti bol, teraz si len proti tej povinnosti a plošnosti" ... nepochopil si /alebo jednoducho nechceš/ o podstate povinného plošného očkovania ani ň.ani to, prečo už neslepnú a neumierajú milióny ľudí už nejakých 40 rokov chvalabožku na hroznú chorobu pravé kiahne. napríklad.a spústu iných. miešaš. momentálne nielen ATB medzi virózy, ale aj tvoj najnovší nezmysel "očkovanie je fajn, ale nech sa očkujú tí druhí".všetci lekári a vedci, ktorým dnes ďakujeme za zdravé decká, aj tvoje, sa obracajú v hroboch./ farmalobby je v inej téme rozsiahlo rozobraté. tí starí lekári a výskumníci potrebovali zastaviť priam hromadné umieranie detí pri epidémiách, nedžugali do seba v rámci výskumu skúmané vakcíny pre peniaze - im vďačíme dnes za to, že decká neumierajú na vážne detské choroby po tisisícoch ako ešte pred nejakými sto, stopäťdesiat rokmi/ - ovšem aj o tom sme tu písali už mnohokrát. čím viac internet, a čím viac magorov sa k nemu dostane a vie tam vyťukať svoje konšpirácie, tým viac ľudstvo blbne. tie hoviadka božie antiočkovacie keby aspoň googliť vedeli: stačí, keď je nezaočkovaných 7 - 10 % detí z danej populácie a potlačené choroby prepukajú lokálne...keď nebude zaočkovaná tretina populácie na danú chorobu - kdejaká choroba je tu plnou silou nanovo, nezastaviteľne, a pravdepodobne zmutovaná a osvedčené očkovacie látky už nezaberú.deti im budú kapať ako muchy, ale o to zrejme usilujú. ale to všetko sme tu už písali. a nie raz. a dokladali, štatistikami, článkami, dokumnetmi. kdečím.
tyso Zverejnené 7. Február, 2017 Zverejnené 7. Február, 2017 informator, ja skutocne neverim ze to robis pre peniaze. Ale keby existovalo tajne sprisahanie farmafiriem, tak by odstranenie ockovania bolo cielom :) Na panike zo smrtelnych chorob sa daju zarobit tazke peniaze, radovo vacsie ako na ockovani. Biznisu by to rozhodne prospelo. To ze vyvoj vakcin bol vdaka jednotlivcom, ze dnes existuju neziskove programy vyroby vakcin pre treti svet a pod. To asi nema zmysel opakovat, predstava ze ludia ktori nie su tvojho vierovyznania by mohli konat dobro len tak, to je pre teba nepochopitelne. A ze naopak ty siris zlo, pretoze si podlahol predstave ze nemusis rozumiet, staci ked vies ze mas absolutnu pravdu. To je postoj inkvizitora ci politruka, hlavne ze tym titulujes vsetkych co s tebou tvoju pravdu nezdielaju 1
informator Zverejnené 11. Február, 2017 Zverejnené 11. Február, 2017 informator, akurat si celkom dobre pamatam ako si hlasal zbytocnost a skodlivost ockovania :)A kedze debaty o ockovani sledujem, tak teraz len hlasas jeden z argumentov protiockovacej komunity.A to ze ked stat prikaze ockovanie, tak by mal odskodnit tych ktorych to poskodi. Argumenty proti ale aj tak nepocuvas.Takze pre opakovanie : Dokazat priamu suvislost s ockovanim je tazke, viedlo by teda len k mnozstvu sporov bez rozumneho prinosu. Existuju kontraindikacie, ktore posudzuje lekar a v pripade ze zanedbal svoju povinnost tak existuju postupy ako pri kazdom zlyhani lekara.Ale nie je tajomstvo ze takyto argument je povazovany za prvy krok, nasledne je cielo spravit ockovanie dobrovolne a dalej neplatene zo zdravotneho poistenia. Ockovanie ti ma pomoct a ochranit ta pred predmetnou chorobou.....ale nezarucuje to na sto %. Skodlivost z ockovania je mozna a aj napriek tomu ta stat (ktory ta ma chranit) nuti formou povinnosti podstupit toto riziko....preto by to malo byt iba na tvojom slobodnom rozhodnuti a podmiene tvojim suhlasom.....co ja na tomto take nepochopitelne? Podla mna je tato povinnost ohrozenie zdravia jedinca.....a neoperuj tu nezmyslom typu kolektivnej bazpecosti, pretoze to je o inom v pravnom zmysle. Pamat ta klame. Tie argumenty sa sice vztahovali k tomu, ale boli uplne mimo reality. To ti bolo ozrejmene uz viackrat a to je to co si nepamatas. Proste si si vzal do hlavy ze budes ignorovat skutocnost. Ja si dobre pamatam to "ozrejmenie", ale to bolo asi urcene niekomu, co je proti ockovaniu ako takemu, lebo ja velmi dobre chapem podstatu ockovania, ale nechapem zakononnu povinnnost ockovat. Pochopil by som estze tak povinnost lokalneho ockovania, ak sa vyhodnoti situacia v danom regione, ako rizikova z pohladu sirenia infekcie...... samozrejme že miešaš.očkovanie je jeden koniec problému, antibiotiká úplne opačný, to je jedna vec, druhá je tá, že kým nedokážeš pochopiť zmysel povinného plošného očkovania - o čom sme tu už stokrát písali, spomeň si na pravé kiahne - a budeš čítať a počúvať odborných otitulovaných inžinierov a maminky z domácností zakladajúcich grupy antiočkovačov na základe analfabetických medicínskych znalostí, zatiaľ budeš miešať a písať zeleniny. vsetko je o peniazoch, tak neviem preco by malo byt povinne ockovanie o niecom inom....co ani nie je Tak neviem....to ked uz teraz nemame kiahne, tak ziadne ine infekcne chorob sa uz nemozu vyskytnut?........teraz mam na mysli nejaku novu pliagu, ktora je mozno na vyssom vyvojovom stupni, ako spominane kiahne, ktore sa tiez mozu vyskytnut v celkom novom sate a ziadne ockovanie nakoniec predsa nie je nepriestrelne brnenie, takze az tak velky optimista v tomto smere by som nebol. informator, ja skutocne neverim ze to robis pre peniaze. Ale keby existovalo tajne sprisahanie farmafiriem, tak by odstranenie ockovania bolo cielom :) Na panike zo smrtelnych chorob sa daju zarobit tazke peniaze, radovo vacsie ako na ockovani. Biznisu by to rozhodne prospelo. A ze naopak ty siris zlo, pretoze si podlahol predstave ze nemusis rozumiet, staci ked vies ze mas absolutnu pravdu. To je postoj inkvizitora ci politruka, hlavne ze tym titulujes vsetkych co s tebou tvoju pravdu nezdielaju No tak na zej panika sa aj teraz veselo zaraba....ci nie? Akoze nerozumiem?....a comu by som nemal podla teba rozumiet? Tomu, ze ked ja, ako rodic, budem svoje potomstvo vychovavat ako v byvalej Sparte, tak ma nemozu obvinit z tyrania deti a na ohrozeni ich zdraveho vyvoja?.....nevadi, ze tie ratolesti, co nebudu mat po mojej "tyranni" ziadne zdravotne problemy, a preziju ozdravnu proceduru, budu odolnejsi nezdravym vplyvom?.......statny organ ta moze beztrestne nutit do niecoho, hoci to moze ohrozit tvoje zdravie, ale ty, ako rodic nemozes vychovavat svoje deti (za ktore zodpovedas pred zakonom) sposobom, aky uznas v danom case za vhodny? Dva priklady kde "organ" moze a rodic nie.....:(okolia.
tyso Zverejnené 11. Február, 2017 Zverejnené 11. Február, 2017 informator, druha a pravdepodobnejsia moznost je ze nepreziju a este nakazia aj dalsich. A v nasej spolocnosti to tak chodi, nemas pravo zabit svoje deti. A tak sa musis tomu prisposobit. 1
flora Zverejnené 11. Február, 2017 Zverejnené 11. Február, 2017 https://zlavy.sme.sk/vypredaj/knihy/knihy-varovne-signaly-ockovanie-prof-rndr-anna-1wpnp4/ 1
informator Zverejnené 12. Február, 2017 Zverejnené 12. Február, 2017 informator, druha a pravdepodobnejsia moznost je ze nepreziju a este nakazia aj dalsich. A v nasej spolocnosti to tak chodi, nemas pravo zabit svoje deti. A tak sa musis tomu prisposobit. Zda sa, ze tvoj zivot a uvazovanie, je zalozene na pravdepodobnostiach a statisickych ukazovateloch.....hm....tak v poriadku, teda podla tvojich zivotnych smerodajnych ukazovazeloch toho, co je spravne a co je nespravne, si zistil, ze pre zachovanie "dobra pre vsetkych", moze "organ" ublizit jedincovi bez jeho suhlasu, ale rodic pre zachovanie svojho potomstva nemoze urobit to iste, lebo organ je nadnarodny a rodic je iba lokalny pestun svojich deti.........tak na takuto tvoju logiku nemoze mat predsa nikto sudny ziadnu negativnu reakciu :( A kde ja pisem, ze som sa neprisposobil danym pomerom v spolocnosti?....to ale neznamena, ze s nimi (teda minimalne v tomto pripade) aj suhlasim. Preto, ze mne to pride ako pravnicky nezmysel, tak to este neznamena, ze som antiockovaci element. Ved aj ked ides na nejake zdraviu neskodne vysetrenie a je tam potrebna nejaka invazia do tvojho tela, tak musis podpisat suhlas....tak preco nie aj v pripade ockovania?....tebe to nevadi, ale mne ano. Odkial mas taku istotu, ze by sa akasi (doteraz tebou nedefinovana) cast obyvatestva nedala zaockovat?......mas na to nejake studia a statisticke ukazovatele?.....tak daj sem, aby sa to uazalo verejne a nie niekoho tu obvinujes z nejakeho...ani neviem uz s coho.....no ak si dam dokopy tvoje reakcie na mna, tak napr. z mojho vierovyznania....hoci ozaj neviem na co narazas.... :(
D'Ady Zverejnené 6. Marec, 2017 Zverejnené 6. Marec, 2017 nove spravy o osypkach v Rumunskutoto bolo pred pol rokom http://www.teraz.sk/zahranicie/osypky-znepokojuju-rumunov-i-rakusan/218817-clanok.htmlteraz informuju znova http://www.teraz.sk/zahranicie/madarsko-pri-hraniciach-s-rumunskom-pr/247329-clanok.htmlaj v TV spravach, aj inde
game Zverejnené 6. Marec, 2017 Autor Zverejnené 6. Marec, 2017 tak.len nechajme očkovanie na facebookovské skupinky kdejakej zberby a rozhodnutie matiek, ktoré veria každému, kto anonymne napíše čosi o škodlivosti očkovania a o účinnosti octu proti chemtrails na net.to bude to pravé orechové. aha, mimochodom:ten kotlebovec, ktorý sedel v čestnom prvom rade na odovzdávaní čestných doktorátov na Univerzite v Nitre, kde sa okem iného študuje aj ošetrovateľstvo a urgentná zdravotná starostlivosť, menom Kecskés s v parlamente so svojou stranou: zasadzoval za zrušenie povinného očkovania a vysvetľoval to tak, že spôsobuje autizmus a detskú mozgovú obrnu. https://dennikn.sk/696195/univerzita-v-nitre-ma-za-cestnych-hosti-kotlebovcov/?ref=cl zaspal prinajmenšom dvadsať rokov a celú plejádu vyvrátených konšpirácií, nj... namiesto dopredu ideme rovno do kytek :(
dead Zverejnené 10. Marec, 2017 Zverejnené 10. Marec, 2017 Zaockovanost proti osypkam (mumpsu a rubeole) na Slovensku je 94.5%. V Trencianskom kraji iba 92.1%, v Bratislavskom 92.9%. Kriticka hranica je 95% Ak sa virus rozsiri aj u nas, tak si mozu antivaxeri zacat podavat ruky, ich uloha bude splnena. V Rumunsku uz zrejme oslavuju, 16 obeti (dnes uz mozno viac) je snad dostatocnym dovodom. 3
game Zverejnené 10. Marec, 2017 Autor Zverejnené 10. Marec, 2017 milý informator,stále ešte je zle, že ide o "povinné plošné" očkovanie?aj keď decká kosí taká "banálna" detská choroba, ako sú osýpky? skutočne ma to zaujíma. či sa náhodou niečo nezmenilo... za našich čias detičkám prebehli osýpky pomerne ľahko, boli síce obsypané, a museli byť doma, ale boli zaočkované a vysoká zaočkovanosť populácie chránila aj deti, ktoré pre výnimočné prípady vrodených chorôb, napr., nemohli byť zaočkované.
informator Zverejnené 10. Marec, 2017 Zverejnené 10. Marec, 2017 game zasa otrepana pesnicka.....povedz, co ma spolocne povinne plosne ockovanie s ockovanim na baze dobrovolnosti?
game Zverejnené 10. Marec, 2017 Autor Zverejnené 10. Marec, 2017 informator :) nejde o starú pesničku, je to pomerne nová pesnička, povedala by som internetová pesnička. práve teraz je konkrétne znovu Európa trochu vydesená z osýpok... médiá sú toho plné.a nedokážem chápať, ako je možné, že to stále je niekto schopný nevidieť. tam vyššie píše konkrétne dead, z čoho: Zaockovanost proti osypkam (mumpsu a rubeole) na Slovensku je 94.5%. V Trencianskom kraji iba 92.1%, v Bratislavskom 92.9%. Kriticka hranica je 95% Ak sa virus rozsiri aj u nas, tak si mozu antivaxeri zacat podavat ruky, ich uloha bude splnena. V Rumunsku uz zrejme oslavuju, 16 obeti (dnes uz mozno viac) je snad dostatocnym dovodom. zaočkovanosť nad 95 % dokáže kryť populáciu pred osýpkami, nižšia zaočkovanosť znamená, že vysokou zaočkovanosťou nie sú kryté osoby, ktoré nesmú byť očkované pre rôzne choroby a vrodené vady a podobne.a to sú len osýpky - a očkovanosť nižšia než 95 % práve teraz, v tomto momente, v týchto dňoch spôsobuje, že na osýpky zomierajú nezaočkované deti. co ma spolocne povinne plosne ockovanie s ockovanim na baze dobrovolnosti?presne to má spoločné povinné plošné očkovanie s očkovaním na báze dobrovoľnosti: rozdiely.rozdiel medzi deťmi, ktoré prekonajú ľahkú formu napríklad osýpok zaočkované, a medzi deťmi, ktoré tento rok na osýpky, na ktoré je dávno vytvorená vakcína, zomreli. povinné plošné očkovanie pokryje populácie do tej miery, že chráni s celou spoločnosťou aj slabšie jedince a nezočkovateľné jedince pred nákazlivými chorobami, na ktoré sa umiera, a na ktoré chvalabožku máme vakcíny a na ktoré sú roky rokúce vypracované premyslené očkovacie kalendáre a prepracovaný fungujúci systém, chrániaci spoločnosť en bloc. očkovanie na báze dobrovoľnosti spôsobuje to, že nie je spoločnosť krytá v rozsahu, ktorý by vakcináciou kryl komplet spoločnosť aj slabšie nezaočkovaeľné jedince,spôsobuje to, že čo sme nepočuli v našich končinách dlhé desaťročia - rozširovanie dávno potlačených chorôb - čítame pravidelne každý rok o epidémiách, ktoré by nemuseli byť.tento rok nemuseli umierať deti na osýpky.
Ryan Giggs Zverejnené 10. Marec, 2017 Zverejnené 10. Marec, 2017 game zasa otrepana pesnicka.....povedz, co ma spolocne povinne plosne ockovanie s ockovanim na baze dobrovolnosti?Otrepana pesnička je vysvetľovať ti stokrat vysvetlene.
informator Zverejnené 11. Marec, 2017 Zverejnené 11. Marec, 2017 game paniku vytvorili media a zdravotne poistovne, pretoze je tu zjavne obava z nejakych ekonomickych nakladov. V madarsku v danom napadnutom regione je zaockovanost na urovni bezpecnej ochrany a nakazenych je tam nejako divne vela.A tu chorobu "importoval" do Rumunska nejaky chlapec z Talianska kde je zaockovanost na pozadovanej urovni....tiez divne. Podla zisteni sa jedna o nejaky iny kmen osypok a nan neboli ockovane ziadne deti....asi dovoz spoza hranic EU :( Otrepana pesnička je vysvetľovať ti stokrat vysvetlene. Ja to chapem, ale ty nechapes......
Ryan Giggs Zverejnené 11. Marec, 2017 Zverejnené 11. Marec, 2017 Je to presne naopak. Ocividne nechapes kedze to napriek x-nasobnemu vysvetleniu omielas furt dokola. Ja rozumiem o co ti ide, len je to proste blbost. Dovod tu uz zaznel velakrat.Dobrovolne sa proste nikdy neda zaockovat taka populacia, aby to malo pozadovany zmysel a efekt. Nikdy. Cize sa mozes vytesovat aky si ty slobodny clovek ktory rozhoduje sam o sebe, ale z hladiska populacie to bude mat fatalne nasledky.
game Zverejnené 11. Marec, 2017 Autor Zverejnené 11. Marec, 2017 paniku vytvorili media a zdravotne poistovne, pretoze je tu zjavne obava z nejakych ekonomickych nakladov. V madarsku v danom napadnutom regione je zaockovanost na urovni bezpecnej ochrany a nakazenych je tam nejako divne vela. v Rumunsku zomrelo 16 detí, vyše 3000 ľudí ochorelo, to sa mi nezdá ako panika vyvolaná médiami a zdravotnými poisťovňami. o tom, že pre zdravotné poisťovne je nepomerne lacnejšie zaočkovať ako prepuknutie choroby liečiť, sme tu už tiež popísali hodne skla. v Maďarsku je zaočkovanosť pomerne vysoká, ale musí byť 95 % minimálne, aby bola krytá celá populácia... v Maďarsku ochorel výlučne personál nemocnice, ktorý ošetroval rumunského pacienta:v Rumunsku ochorelo viac než 3000 ľudí, 16 detí zomrelo, väčšinou šlo o nezaočkované jedince z jednej malej oblasti - v Maďarsku personál nemocnice síce ochorel, ale nezomrel nikto - boli zaočkovaní.Nemocnicu museli uzavrieť a izolovať, aby sa vysoko nákazlivé osýpky nešírili ďalej, ale nikto nezomrel. lenže: osýpky sú vysoko virulentná choroba, a nie každé dieťa ju prekoná v detstve ani po zaočkovaní. „Každý, kto ich neprekonal alebo nebol zaočkovaný a stretne sa s chorým na osýpky, ochorie. Ak niekto chorý príde do komunity neočkovaných, tak neočkovaní majú takmer stopercentnú istotu, že ochorejú." Osýpky patria medzi najzávažnejšie vírusové ochorenia u detí. Ich závažnosť spočíva najmä v častých komplikáciách, ako sú zápaly pľúc, priedušiek, uší a centrálneho nervového systému. Ochorenie patrí k najviac nákazlivým prenosným ochoreniam a rýchlo sa šíri vzduchom najmä medzi neočkovanými ľuďmi.tie "banálne" osýpky... https://dennikn.sk/698962/aj-slovensko-je-ohrozene-epidemiou-osypok-aka-zabija-v-rumunsku-pocet-ockovanych-klesa/
tyso Zverejnené 14. Marec, 2017 Zverejnené 14. Marec, 2017 v dnesnej dobe su zjavne fakty "alternativne", informator ma svoje :) ale k teme: osypky su prikladom kde asi prebieha hranica, su vysoko infekcne ale komplikacii a umrti nie je vela. Ockovanie proti nim urcite zachranuje zivoty ale na slovensku za cele obdobie od 70 rokov to bude cca do 50 ( ked pridame rubeolu a mumps tak sa to vsak vyrazne zlepsi, rubeola je hroziva pre tehotne zeny a mumps ma casto vedlajsie komplikacie). Ockovanie ciste proti osypkam je tak na hrane ekonomiky, tieto peniaze by zrejme vedeli zachranit viac zivotov inak.Ale ak by sme vedeli ocenit utrpenie deti a rodicov pocas osypok, tak by dopadlo asi inak. Ale chcem povedat ze to ze mame vakcinu nie je same dovodom na jej plosne pouzitie, u osypok by vecna diskusia zrejme mohla viest k dobrovolnosti.
game Zverejnené 14. Marec, 2017 Autor Zverejnené 14. Marec, 2017 nuž v každom prípade je skvelé, že sme boli my očkovaní povinne a plošne, a že naše deti boli očkované povinne a plošne, a neponechal to nikto na rozhodovanie bez hlbších znalostí na netových skupinkách a konšpiráciách.myslím, že by bolo lepšie prečítať všetko o tých tak banálnych osýpkach /česky spalničkách/... je to v tom článku, napríklad: Riziko nehrozí pritom len deťom, ktorých rodičia očkovanie odmietli, ale aj tým, ktoré mali vážne kontraindikácie a rodičia ich preto nemohli dať očkovať (napríklad keď boli choré), ako aj deťom v prvom roku života, ktoré vzhľadom na nízky vek ešte očkované nie sú. „U nich môže byť priebeh ochorenia komplikovaný zápalom pľúc, prípadne postihnutím nervového systému,“ hovorí vedúca katedry epidemiológie. Veľmi nebezpečná je neskorá komplikácia osýpok, pri ktorej dochádza k postupnému ochrnutiu celého tela. Ide o ochorenie, ktoré vzniká po desiatich až 15 rokoch od osýpok, najmä ak dieťa ochorenie prekoná v prvom roku života, dodáva epidemiologička. prečo asi v tom Rumnunsku umierali na osýpky ľudia, a prečo je to tak nebezpečná choroba, a keď už máme proti nej vakcínu, tak očkovať, to je to najjednoduchšie, čo môžeme spraviť, aby sa nemuselo na banálne osýpky umierať. alebo niekomu skutočne chýbajú všetky tie pliagy, ktoré kosili deti po stáročia? ako fakt? V zemích, kde očkování není zavedeno, jsou spalničky nebezpečným, život ohrožujícím onemocněním. Z celosvětového pohledu patří toto onemocnění mezi nejčastější příčiny úmrtí dětí do 5 let. Více než 95% úmrtí na spalničky bylo zaznamenáno v zemích s nízkým HDP a špatnou zdravotní infrastrukturou.https://cs.wikipedia.org/wiki/Spalni%C4%8Dky akože... sorry jako. (to parafrázujem Babiša, je to najnovší jeho meme a virál, ktorý valcuje net, ale krásne mi pasuje) :klobuk:
tyso Zverejnené 14. Marec, 2017 Zverejnené 14. Marec, 2017 ja rozhodne nie som odporca :) aj bez povinnosti by som nechal svoje deti ockovat, vychadzam z udajov na slovensku kde sa komplikacie liecia vcas. a ide skor o ilustraciu toho kde by mala byt hranica
game Zverejnené 14. Marec, 2017 Autor Zverejnené 14. Marec, 2017 tak to treba ale napísať jasne, vychádzať z kdejakých údajov vychádzajú aj antiočkovači, a mysliea si, že tie ich sú tie najsprávnejšie... tu nemôžeš nechať vyberať :)lebo tu argumenty neplatia. každý to vie lepšie, potom, keď im začnú deti dostávať prastaré dávno potlačené pliagy, nastane plač a škrípanie zubami...niekedy je zdravšie nedať na výber, aj keď to znie zle. koľko detí by nešlo do prvej triedy základnej školy, keby mali rodičia na výber? ha?
informator Zverejnené 14. Marec, 2017 Zverejnené 14. Marec, 2017 nuž v každom prípade je skvelé, že sme boli my očkovaní povinne a plošne, a že naše deti boli očkované povinne a plošne, a neponechal to nikto na rozhodovanie bez hlbších znalostí na netových skupinkách a konšpiráciách.myslím, že by bolo lepšie prečítať všetko o tých tak banálnych osýpkach /česky spalničkách/... prečo asi v tom Rumnunsku umierali na osýpky ľudia, a prečo je to tak nebezpečná choroba, a keď už máme proti nej vakcínu, tak očkovať, to je to najjednoduchšie, čo môžeme spraviť, aby sa nemuselo na banálne osýpky umierať. alebo niekomu skutočne chýbajú všetky tie pliagy, ktoré kosili deti po stáročia? ako fakt? https://cs.wikipedia.org/wiki/Spalni%C4%8Dky Este raz......co ma tato tvoja argumantacia spolocneho z povinnou resp. dobrovolnou vakcinaciou. Preco tu stale spajas dokopy dve rozne veci, ktore v konecnom dosledku maju ten isty vasledok, akurat sa odstrani zakonna (povinna) vakcinacia a nahradi sa formulkou dobrovolna vakcinacia. Nutenie niekoho do niecoho zo strany statneho organu, je v tomto pripade (vakcinacie) obmedzovanie jeho slobodnej vole, pretoze vakcinacia zo sebou taktiez prinasa urcite rizika a nutit nierkoho aby ich povinne absolvoval sa nezlucuje moznostou vyberu. Tebe to mozno nevadi, ale ja sa s tym nemozem akosi stotoznit. A tie pocty obeti s toho wikigoogla su na osypky?
D'Ady Zverejnené 14. Marec, 2017 Zverejnené 14. Marec, 2017 Este raz......co ma tato tvoja argumantacia spolocneho z povinnou resp. dobrovolnou vakcinaciou. Preco tu stale spajas dokopy dve rozne veci, ktore v konecnom dosledku maju ten isty vasledok, akurat sa odstrani zakonna (povinna) vakcinacia a nahradi sa formulkou dobrovolna vakcinacia.no nie je to to iste, lebo ludia su dementni, o com svedci mnoha diskusia . 3
Ryan Giggs Zverejnené 17. Marec, 2017 Zverejnené 17. Marec, 2017 Tak prečo sa potom pytaš čo to ma spoločne? :wtf:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz