informator Zverejnené 14. Október, 2015 Zverejnené 14. Október, 2015 lenže ... už pred nejakým časom, pokiaľ si pamätám, a pamätám si dobre, sme tu písali, že v chaose na Ukrajinežalostne zanedbali dávno prepracované osvedčené plošné očkovania a staré potlačené choroby dvíhajú hlavy ... a že je to do blízkej budúcnosti hodne nebezpečná situácia ... toho dôsledok je dnes skutočný stav: z toho článku: vírus vo vakcíne zmutoval, dali mu čas a vykašľali sa na očkovanie ... keby s ním očkovali a pokrývali populáciu nepretržite, dnešné nezaočkované deti by nedostávali nebezpečnú obrnu, ani zmutovanú, resp. s ľahším priebehom ... a nielen ukrajinské deti, zanedbaním očkovania teraz ohrozujú kdekoho okolo.WHO odkazuje Ukrajine začať okamžite s plošným očkovaním, lebo je to hanba pre európsku krajinu/aj injekčným, aj ústnym podaním vakcíny, je to tam v článku presne vysvetlené, prečo obe/: Ukrajina je časovaná bomba Zanedbali?......takze ked sa k vratia k normalu, tak je to vybavene? A to zanedbali zo dna na den, alebo nejako k tomu doslo casom? Poznas priciny?......bo to je dost dolezita vec. Ako pises, tak ta obrna sa „prebrala“ vdaka zmutovaniu virusu, teda je namieste aj otazka, ci ten virus moze zmutovat iba sposobom co popisujes, resp. popisuje sa, v tom clanku. A ta „pacienstka organizacia“, je co za spolok?.....nejaka ludova spolocnost samanov alebo je to nejaka „neseriozna vedecka autorita“ s opacnym pohladom na ockovanie? Ako chces zabranit mutaciam?......v tomto pripade mutovaniu virusu sposobujicemu detsku obrnu. No hura! Ale ti to trvalo! Zamerne som to nevysvetloval ci na to prides sam. Gratulujem. U zaockovanca bud tie virusy umru hned v zarodku ak ma tie protilatky silnejsie a tazko tak moze stihnut niekoho nakazit, alebo v krajnom a zriedkavom pripade ochorie. Bacilonosic a chory clovek je praveze velky rozdiel. A ja ten profit ockovania je velky. Podstata je hlavne v tom, ze chory clovek sa ide hned liecit, resp. je izolovany. Cize sanca ze niekoho nakazi je velmi mala. Plus oni tie virusy ktore on siri su znacne oslabene kedze bojuju s protilatkami ktore ma. Takze nakaza na dalsieho zaockovaneho uz je dost problematicka. Sa cudujes, ale prisiel som na to. Sam neviem ako, ale asi sposobom, ako vedci (myslim, ze to boli britsky) pri prevratnom objave fenomenu, ze ludia minaju najviac penazi pri plateni......teda ciste nahodou.Co ale nie je nahoda je to, ze zaockovany jedinec napadnuty nejakou infekcnou pliagou, moze prenasat a teda aj rozsirovat chorobu, ktorou je napadnuty.
Ryan Giggs Zverejnené 15. Október, 2015 Zverejnené 15. Október, 2015 Co ale nie je nahoda je to, ze zaockovany jedinec napadnuty nejakou infekcnou pliagou, moze prenasat a teda aj rozsirovat chorobu, ktorou je napadnuty.To môže, nikto netvrdil opak. Ale ta pliaga ktoru prenaša on konči lokalne par ľuďmi. A to je dosť podstatne.
game Zverejnené 15. Október, 2015 Autor Zverejnené 15. Október, 2015 Zanedbali?......takze ked sa k vratia k normalu, tak je to vybavene? A to zanedbali zo dna na den, alebo nejako k tomu doslo casom? Poznas priciny?......bo to je dost dolezita vec. ... zanedbali ... písal o tom valcik napríklad tu, pred pár týždňami ... a v hĺbke tejto témy je ešte spomenuté zanedbané rozvrátené už prepracované plošné očkovanie / aj v Sýrii napríklad ... /sám minister zdravotníctva Ukrajiny priznáva, že zanedbali ... Povinnosť je zavedená práve kvôli malým skupinám konšpirátorov a náboženských fanatikov, ktoré som spomenul. Inak by medzi nimi vznikali lokálne epidémie ohrozujúce každého, kto žije v ich blízkosti. Však počkaj, na Ukrajine už minister zdravotníctva bije na poplach a žiada svet o pomoc s nákupom vakcín proti detskej obrne, pretože Ukrajina sa ocitla na okraji šikmej plochy. V roku 2014 bolo proti obrne zaočkovaných približne 50% detí, tento rok už je to len niečo nad 30% a nedávno už boli evidované prvé prípady ochorenia - obidvaja detskí pacienti síce prežili, ale zostali čiastočne ochrnutí. Choroba sa objavila v Zakarpatskej Rusi, máme to teda hneď za dverami a až sa to časom prehupne sem, uvidíme, ako dlho vydrží odporcom povinného očkovania elán! ^^ :klobuk: k očkovaniu, nenormálnej situácii "akísi rodičia vs lekári až do krvi" a k problémom s nedôsledným očkovaním na Ukrajine ako negatívnym príkladom v apríli rokoval český parlament ... napr. tu http://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Svoboda-ODS-Na-Ukrajine-zrusili-ockovani-a-nastala-epidemie-372900
informator Zverejnené 17. Október, 2015 Zverejnené 17. Október, 2015 To môže, nikto netvrdil opak. Ale ta pliaga ktoru prenaša on konči lokalne par ľuďmi. A to je dosť podstatne. Ty ani asi nevies aku kravinu si napisal....ci vies a robis hlupaka zo mna? :) zanedbali ... písal o tom valcik napríklad tu, pred pár týždňami ... a v hĺbke tejto témy je ešte spomenuté zanedbané rozvrátené už prepracované plošné očkovanie / aj v Sýrii napríklad ... /sám minister zdravotníctva Ukrajiny priznáva, že zanedbali ... :klobuk: k očkovaniu, nenormálnej situácii "akísi rodičia vs lekári až do krvi" a k problémom s nedôsledným očkovaním na Ukrajine ako negatívnym príkladom v apríli rokoval český parlament ... napr. tu http://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Svoboda-ODS-Na-Ukrajine-zrusili-ockovani-a-nastala-epidemie-372900 Prosim nedavat mne za priklad prispevky v tejto teme od valcika. Dovod je jasny....nevie resp. si mysli, ze vie o com pise. Takze si mi neodpovedala na moje hore popisane otazky. Nehnevam sa....je to u teba pravidlo :) . Na ten ten tvoj link (diskuter v nom ale aj o.i. spomenul aj toto... ................V okamžiku, kdy názor relativně malé skupiny sofistikované skupiny, skupiny, kterou tvoří, jak tady bylo řečeno, převážně vysokoškoláci a vzdělaní lidé................ .......tak je niekde chyba), ti zasa posielm dalsi link (s diskusie z ces.parlamentu), ktory potvrdzuje moje stanovisko k ockovaniu. http://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Novakova-TOP-09-Za-povinnosti-ockovat-nemuze-byt-slepa-poslusnost-372892 .....treba zodvihnut rit zo stolicky a zacat ponukat tovar a nie sa schovavat za statnu direktivu. A este k tej epidemiami zmorenej Ukrajine. Ta detska obrna je vysoko nakazliva infekcia, ako je teda mozne, ze sa zastavila na dvoch "obetiach"? Dakujem za fundovanu odpoved...dufam.
game Zverejnené 17. Október, 2015 Autor Zverejnené 17. Október, 2015 to isté, čo napísal valcik, o klesajúcej alarmujúcej preočkovanosti proti detskej obrne na Ukrajine a dôsledkoch a nutnej obnovy očkovania - kde 14 % zaočkovaných detí tohto roku na Ukrajine rozhodne nestačí, a znovu a opakovane to isté, čo tu už pár krát odznelo, tentokrát priamo z pdf Úradu verejného zdravotníctva SR ... http://www.ruvzdk.sk/wp-content/uploads/2015/05/polio-ukrajina.pdf - áno, hneď v úvode je reč o Ukrajine, pokračovanie tu odznelo na posledných stranách zopárkrát z písmenok viacerých ... : atd, atd, atd .... sú veci, u ktorých je trocha rebélie a chod podľa vlastnej hlavy veľmi na úrovni a obdivované a módne a hodné k blahoželaniu a uznávaniu v istých kruhoch, fu, aký si ty pašák / dosaďme kohokoľvek na miesto toho "ty", je to len slovný obrat / sú veci, pri ktorých rebélia je synonymom nerozumu ... také sú celosvetové metly, pri ktorých sa osvedčilo plošné a dôsledné očkovanie, znížilo sa utrpenie a úmrtnosť detí aj dospelých, značne sa potlačili alebo veľmi zmiernili priebehy chorôb, na ktoré sa hromadne ešte pred pár desaťročiami umieralo. problém je, že takáto rebélia pri dostatočnom počte pojašencov veriacich jednému pánovi pod menom xy či skupine erudovaných Mgr. a Ing. xyz agitujúcich proti očkovaniu na internete klesne pod 90 %, cca, a okamžite je už potlačenou chorobou ohrozený znovu kdekto, kto bol vysokou zaočkovanosťou ostatnou populáciou chránený - hlavne pre choroby a zdravotné problémy neočkovateľné deti a pod. ... ... atd, atd ... xy krát to tu odznelo ... to, že ti neodpovedám, je ... poviem to mierne a slušne: nedorozumenie. milý informator. rozhodne nemusím vždy a zakaždým citovať tvoje vety, a priam vhrýzť odpoveď na každú tvoju repliku, aby to vyzeralo pre teba ako odpoveď. tých odkazov a dôkazov z WHO a kdejakých zdravotníckych organizácií, štatistík a desiatky mojich príspevkov a mojich názorov a myšlienok a kdečoho, čo som sem už postla a napísala, je myslím dosť obšírna odpoveď ...moje názory sú tu ... aj odpovede. :klobuk:
Ryan Giggs Zverejnené 18. Október, 2015 Zverejnené 18. Október, 2015 Ty ani asi nevies aku kravinu si napisal....ci vies a robis hlupaka zo mna? :)Ty ho robis sam zo seba, ked si toto napisal. Ako vzdy, neschopnost akejkolvek logickej uvahy.Co je kravina na tom, ze chory zaockovanec predstavuje promile z rizika toho co bacilonosic? Noze daj dalsiu z tvojich genialnych reakcii, nech sa zase pobavime.
informator Zverejnené 23. Október, 2015 Zverejnené 23. Október, 2015 to isté, čo napísal valcik, o klesajúcej alarmujúcej preočkovanosti proti detskej obrne na Ukrajine a dôsledkoch a nutnej obnovy očkovania - kde 14 % zaočkovaných detí tohto roku na Ukrajine rozhodne nestačí, a znovu a opakovane to isté, čo tu už pár krát odznelo, tentokrát priamo z pdf Úradu verejného zdravotníctva SR ... http://www.ruvzdk.sk/wp-content/uploads/2015/05/polio-ukrajina.pdf - áno, hneď v úvode je reč o Ukrajine, pokračovanie tu odznelo na posledných stranách zopárkrát z písmenok viacerých ... : polio.jpg atd, atd, atd .... to, že ti neodpovedám, je ... poviem to mierne a slušne: nedorozumenie. milý informator. rozhodne nemusím vždy a zakaždým citovať tvoje vety, a priam vhrýzť odpoveď na každú tvoju repliku, aby to vyzeralo pre teba ako odpoveď. tých odkazov a dôkazov z WHO a kdejakých zdravotníckych organizácií, štatistík a desiatky mojich príspevkov a mojich názorov a myšlienok a kdečoho, čo som sem už postla a napísala, je myslím dosť obšírna odpoveď ...moje názory sú tu ... aj odpovede. :klobuk: Ked uz spominame tu Ukrajinu a jej (ne)preockovanost, tak som ti dal otazku, preco sa ta detska obrna nezacala teda sirit podla toho katastrofickeho scenara, co tu ty ponukas postrednictvom linku.......www.ruvzdr atd; a chcem sa opravit.....nedobre som sa vyjadril v mojej predchadzajucej reakcii. Ze si mi neodpovedala opravujem na ...."nenasiel som odpoved v tvojej reakcii na..." atd. Co je kravina na tom, ze chory zaockovanec predstavuje promile z rizika toho co bacilonosic? Noze daj dalsiu z tvojich genialnych reakcii, nech sa zase pobavime. Ryan Giggs, dňa 15 Oct 2015 - 18:27, napísal:To môže, nikto netvrdil opak. Ale ta pliaga ktoru prenaša on konči lokalne par ľuďmi. A to je dosť podstatne. Tak toto sa ti ako podarilo vedecky dokazat? To znamena, ze ked sa nejakou "zahadou" nakazi zaockovany jedinec, tak tie jeho bacile su iba bacilky a kapu pri napadnuti max. tak troch(?) potencialnych obetiach a dost?
tyso Zverejnené 24. Október, 2015 Zverejnené 24. Október, 2015 informator, zopakujem ze tvoje nazory realne ohrozuju zdravie ludi, je to situacia podobna ako ked tvoji duchovni predchodcovia branili chlorovanie studni pri epidemii cholery.Robis to z dobreho umyslu, a si uprimne presvedceny o tom ze mas pravdu. Argumentacia nema zmysel, argumentom neveris a zrejme ani nerozumies. Ale skus sa to pozriet z odstupu, co ked sa mylis ? Ma stat pravo v takom pripade donutit ludi k ockovaniu ? Alebo naopak, co ak mas pravdu, co vsetko musi stat vediet aby sa pustil do nutenia ludi k niecomu ?
Ryan Giggs Zverejnené 24. Október, 2015 Zverejnené 24. Október, 2015 Tak toto sa ti ako podarilo vedecky dokazat? To znamena, ze ked sa nejakou "zahadou" nakazi zaockovany jedinec, tak tie jeho bacile su iba bacilky a kapu pri napadnuti max. tak troch(?) potencialnych obetiach a dost?To sa ako pytas vazne??? Vsak si len robis srandu? Az taky primitiv nemoze byt nikto, alebo...?
informator Zverejnené 27. Október, 2015 Zverejnené 27. Október, 2015 informator, zopakujem ze tvoje nazory realne ohrozuju zdravie ludi, je to situacia podobna ako ked tvoji duchovni predchodcovia branili chlorovanie studni pri epidemii cholery. Ale skus sa to pozriet z odstupu, co ked sa mylis ? Ma stat pravo v takom pripade donutit ludi k ockovaniu ? Alebo naopak, co ak mas pravdu, co vsetko musi stat vediet aby sa pustil do nutenia ludi k niecomu ? ....moji duchovny predstavitelia tiez svojho casu branili oficialnu vedecku obec v sporoch Bruno, Galileo a spol. Pri tom chlorovani studni zasa odhovarali, ci branili tomu, hlavne vtedajsi vedecky predstavitelia, ktorych predlzenou rukou bola cirkev (kedze bola zastupena v kazdej obci), pretoze v tom case neexistoval internet. V com sa mylim?.....v tom ked pre mna je neakceptovalne, aby nejaky statny organ daval prikaz a tym nutil niekoho do niecoho, co ma pre dotycneho zdravie neisty vysledok a zaroven tymto prikazom zabezpecoval nejakej firme isty zisk. A ak mam pravdu, tak statny uradnik by mal tento prikaz zrusit a nechat na ludoch, a ich slobodnom vybere, co podstupia. Ale ty si mal asi na mysli, co by mal stat vediet, aby mohol nutit ludi k niecom (v tomto pripade k ockovaniu). Ja neviem co by mal vediet, alebo vie, no mozem povedat, co nevie. Nevie posudit-urcit, ktory absolvent vakcinacie bude po nim urcenej povinnej vakcinacii ten, ktory bude mat nejake neblahe zdravotne nasledky. A je jedno, ci to bude mat napr.iba jeden z miliona, pretoze posielat niekoho takymto prikazom do takehoto stavu, si skratka stat nemoze a nesmie dovolit. Pokial samozrejme na taketo konanie zo strany statu na to nebudu okolnosti, co takyto prikaz si budu vyzadovat. To sa ako pytas vazne??? Vsak si len robis srandu? Az taky primitiv nemoze byt nikto, alebo...? Ryan Giggs, dňa 15 Oct 2015 - 17:27, napísal:............ Ale ta pliaga ktoru prenaša on konči lokalne par ľuďmi. A to je dosť podstatne. A ako si prisiel teda na takuto dedukciu? :)
Ryan Giggs Zverejnené 28. Október, 2015 Zverejnené 28. Október, 2015 50 rokov celosvetovych skusenosti ci kolko sa ockuje ti je asi malo... Tie tvoje bludy sa uz nedaju citat. Dookola opakujes nezmysly ktore boli faktami vyvratene. To fakt moze len niekto bez mozgu, niekto kto si potrebuje ventilovat nejaky komplex.
informator Zverejnené 28. Október, 2015 Zverejnené 28. Október, 2015 Presne tak, mne je to malo na dokaz toho, ze ked virus napadne zaockovanca, tak ten "votrelec" si to uzije tak maximalne na troch hostiteloch. Ze by vedecky dokazany blud?.......tomu mozes verit akurat ty :)
game Zverejnené 27. Január, 2016 Autor Zverejnené 27. Január, 2016 Dánsko sa bráni a pripravuje na infekcie pred znovu dovlečenými infekčnými chorobami, ktoré oni už povinným celoplošným očkovaním pred desiatkami rokov potlačili: Choroba, pred ktorou dánske úrady varujú tamojšie nemocnice, je diftéria alebo inak povedané záškrt. Práve túto zákernú chorobu by mohli do Európy podľa Dánska zaniesť prichádzajúci utečenci, ktorí proti nej nie sú očkovaní. Dánsky štátny očkovací inštitút (Danish State Serum Institute, SSI) tento týždeň uviedol, že testy potvrdili záškrt u dvoch utečencov, ktorí prišli do krajiny z Líbye. Nebezpečná pre neočkovaných Dánske nemocnice dostali varovanie od zdravotníckych úradov, lebo záškrt sa v Dánsku nevyskytol už takmer 20 rokov vzhľadom na to, že očkovanie proti tejto chorobe je, tak ako vo väčšine štátov Európskej únie, povinné. Nebezpečné však môžu byť vzácne kmene tohto ochorenia, ktoré by mohli podľa dánskych úradov zavliecť do krajiny práve utečenci. „Infekcia môže byť veľmi nebezpečná, ak proti nej človek nie je očkovaný. Nebezpečný a veľmi vzácny typ (záškrtu) sme v v Dánsku naposledy zaznamenali v roku 1998,“ uviedol pre dánsky Metroexpress hovorca Dánskeho štátneho očkovacieho inštitútu (SSI) Kurt Fuursted. Varovanie dánskych úradov: hrozia nám infekčné choroby
member2793 Zverejnené 3. Február, 2016 Zverejnené 3. Február, 2016 Překvapení: Tolerantní škola vítala odpůrce očkování, výsledkem byla epidemieRespektujeme právo každé rodiny rozhodnout o očkování svých dětí a rozhodně předem nevylučujeme děti, které nejsou plně očkovány. Taková je filosofie základní školy otevřené všem rodičům bez rozdílu. Výsledkem přátelského přístupu vůči rodičům odmítajícím očkování je ale lokální epidemie, která zasáhla čtvrtinu všech žáků... http://www.zdravotnickydenik.cz/2016/01/prekvapeni-skola-vitala-odpurce-ockovani-vysledkem-byla-epidemie/zase sa potvrdila teória, že "západný" svet žije už v takom blahobyte, že časť jeho populácie už nevie od sprostosti čo so sebou... Propuknutí infekce ve škole podle deníku The Age Victoria rodiče značně překvapilo. Jednoduše proto, že si neuvědomovali, že by taková situace vůbec mohla nastat.no kto by to bol povedal, že keď zaočkovanosť klesne pod kritickú mieru, tak sa rozšíri nejaká tá epidémia... :doh: 3
dead Zverejnené 22. Január, 2017 Zverejnené 22. Január, 2017 Pat poslancov strany Kotleba LSNS ide hodit do plena navrh novely zakona o ochrane, podpore a rozvoji verejneho zdravia. V ockovani navrhuju dobrovolnost a ako argument pouzili okrem inych hluposti aj toto: (ockovanie -pozn.dead) je vykonávané v drvivej väčšine prípadov na zdravých ľuďoch, len ako prevencia – keď nie je bezprostredne ohrozený ich život a zdravie Takto nejako to dopadne, ked ludia zveria rozhodovanie do ruk idiotom. 2
game Zverejnené 23. Január, 2017 Autor Zverejnené 23. Január, 2017 kdesi v novinách mi padol zrak na veľký nadpis: Prežije svet Trumpa? prežije. ale zakape na idiotov a zaslúžilé mamyčky s iq dreveného konýka veriace každému oslovi, čo nepoužíva mozog na myslenie, rovnako ako ony Pat poslancov strany Kotleba LSNS ide hodit do plena navrh novely zakona o ochrane, podpore a rozvoji verejneho zdravia. V ockovani navrhuju dobrovolnost a ako argument pouzili okrem inych hluposti aj toto: Takto nejako to dopadne, ked ludia zveria rozhodovanie do ruk idiotom. idiot je slabé slovo.
dead Zverejnené 23. Január, 2017 Zverejnené 23. Január, 2017 Este som vodcu pocul v telke, ako na otazku redaktorky, ci sa neobava epidemii reagoval: "pani redaktorka, uvedomelost ludi je tu tak vysoka!" aby vzapati oznamil, ze:"mame tu nove a nove epidemie chripky" s nepovedanym detailom, ze prave ockovanie proti chripke je nepovinne.Myslim, ze sa od zajtra dam na neurochirurgiu, budem takym istym odbornikom ako on.
Ryan Giggs Zverejnené 24. Január, 2017 Zverejnené 24. Január, 2017 Inak na tu ebolu sme uz umreli? Nepremeskal som nieco?
informator Zverejnené 24. Január, 2017 Zverejnené 24. Január, 2017 Ked sa das zaockovat tak budes vecne zit....ako nejaky pan na vychode v mauzoleu :)
Ryan Giggs Zverejnené 25. Január, 2017 Zverejnené 25. Január, 2017 Pan v mauzoleu nežije. A ani o žiadnej alfa verzii očkovania eboly neviem.
informator Zverejnené 25. Január, 2017 Zverejnené 25. Január, 2017 Mal som na mysli jeho odkaz, ako vecny zivot....furt sa mu chodia klanat.....ale mozno fyzicky sa porucal preto, lebo sa nedal zaockovat :)
game Zverejnené 25. Január, 2017 Autor Zverejnené 25. Január, 2017 pán v mauzóleu umrel s veľkou pravdepodobnosťou na kombináciu dedičnej predispozície, prpracovanosti, syfilisu alebo na otravu Stalinom.alebo na všetko dokopy. to sú zatiaľ najpopulárnejšie teórie. nech mu je sklenený sarkofág ľahký. téma je očkovanie. a snáď nebudeme obhajovať návrhy kotlebovských poslancov s iq húpacieho koníka a ich dementným návrhom na očkovania. keby niekto náhodou ešte netušil, očkuje sa práve preto, aby pri prepuknutí choroby malo telo už vytvorené obranné látky a choroba mala ľahší priebeh. veľmi jednoducho povedané.alebo chce niekto skutočne preriediť ľudstvo, neočkovanie proti smrteľným pliagam je najlepšia cesta :klobuk:
Ryan Giggs Zverejnené 26. Január, 2017 Zverejnené 26. Január, 2017 Mal som na mysli jeho odkaz, ako vecny zivot....furt sa mu chodia klanat.....ale mozno fyzicky sa porucal preto, lebo sa nedal zaockovat :)...alebo preto že sa dal. Tomu ty skôr uveriš. 1
informator Zverejnené 26. Január, 2017 Zverejnené 26. Január, 2017 Mas pravdu....verim ze sa dal zaockovat a pokusal sa zaockovat aj ostatok sveta......dokaz, ze ta ockovacia vakcina "bolsevik", bola vysoko skodliva a drviva vacsina ockovancov preto vykapala :)............keby niekto náhodou ešte netušil, očkuje sa práve preto, aby pri prepuknutí choroby malo telo už vytvorené obranné látky a choroba mala ľahší priebeh. veľmi jednoducho povedané. alebo chce niekto skutočne preriediť ľudstvo, neočkovanie proti smrteľným pliagam je najlepšia cesta :klobuk: vsetci predsa vedia ze je to prevencia, ktora by mala byt na rozhodnuti danej osoby a nie nejakeho "zastupcu na vsetko".....takze nikto nie je proti ockovabiu, ale proti sposobu ockovania, takze nezavadzaj a nepodsuvaj myslienky ako nase medialne manipulacne hnutia :(
tyso Zverejnené 27. Január, 2017 Zverejnené 27. Január, 2017 game, mam pocit ze jednoducho prichadza doba ked rozum konci a evolucia sa presadi. Ak to znamena ze rozumni rodicia budu ockovat a ludia ako informator nie, tak nech. Budeme tie svine co sa nechaju ockovat. 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz