Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Clint zahral famózne. jedna z najlepších vecí, čo som posledne videl.

Zverejnené

Az na ten dementny zaver, ktory by bol ako z uplne ineho filmu.

• Pridať bod 1
  • Pred 3 týždňami...
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

ja hlavne chcem /co tiez neznamena, ze sa to aj stane/, aby preboha ziaden vecny zivot neexistoval... umriet, zhasnut a mat svaty pokoj...

jedna postava vo filme expres na zapad vyjadruje moje presvedcenie a tuzby... film sa tu da kuknut.. http://www.otv.sk/ex...t-limited-2011/

Pink ten film nie je nahodou podla knihy?

Zverejnené

neviem, netusim o takej knihe... moj postoj k veci je prezentovany cez tommyho lee jonesa... v skratke od asi 1:13:00 ... inak cely film sa oplati vidiet..

Zverejnené

akurat ho pozeram zatial sa mi paci ;) mam rad taketo filmy,daj este nejaky tip :)

Zverejnené

"taketo" su ake? :) s tommy lee jonesom? videl si men in black? :zubiska:

a sme stale v teme - muzi v ciernom, to akoze na pohrebe...

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Pred malou chvilkov skoncil film Ranajky u Tiffanyho.Viem ze je aj kniha ale priznam sa necital som ju,to skor nas phersu :) No musim povedat ze film na mna urobil velky dojem,oblubil som si ho a to som ho videl prvy krat v zivote.Hercov nepoznam ale naozaj to bolo bravurne.Najkrajsia scenka bola posledna,ked slecna vystupila z taxika rozutekala sa za muzom svojich snov,a v tom sa ho spytala kde je kocur :lol: No perfektny film klobuk dole :klobuk: Ak na film niekedy natrafim kupim si ho :thumbsup:

post-1567-0-01894800-1356477092.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

Že ti nie je hanba! Taka klasika a ty to vidiš až teraz?

Zverejnené

"kontroverzné" dielo kontroverzného autora

Evanjelium sv. Matúša

- najlepšie stvárnenie mnou videného Kristovho "príbehu"

aj keď sa marxista Pasolini zrejme snažil vtisnúť Ježišovi pečať revolucionára,

spôsob spracovania tak obrazu, hudby, . . . ako scenára/dialógov,

kt. tvoria výhradne verše z Matúšovho evanjelia,

je fascinujúci

http://www.youtube.com/watch?v=-5U0-iO9rjM

(o amatérskych hercoch: (Ježíše ztvárnil španělský student, zestárlou Marii Pasoliniho matka, Jidáše hraje řidič náklaďáku)

nehovoriac)

+

Cloud Atlas vcelku zaujal-prekvapil

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Nedavno davala stv film Prelet nad kukucim hniezdom.Musim povedat ze film sa mi velmi pacil :thumbsup:

Zverejnené

Boli sme nedavno v kine na skvelom filme, ktory velmi odprucam...Atlas mrakov/ Cloud Atlas.Silne pripominal z casti Matrix, Fontanu a este nieco, co momentalne neviem zadefinovat, ale velmi sa nam pacil. Urcite si ho pozrieme este raz,

Filmová adaptace románu Davida Mitchella vypráví šest žánrově odlišných příběhů, které se odehrávají v různých časech a na různých místech od začátku 19. století až po postapokalytickou budoucnost. Film zobrazuje myšlenku kontinuální propojenosti našeho bytí a především našich činů napříč časem a prostorem, kde všechno má svoji příčinu i následek, smysl, kde se vrahova duše promění ve velkého hrdinu a kde jediný laskavý skutek v přítomnosti vyvolá revoluci v daleké budoucnosti. (oficiální text distributora)

• Pridať bod 1
Zverejnené

mňa ten film moc nezaujal, a počas celého filmu som si vravel že je to len slabší odvar filmov kde sa tiež prelínajú časové línie ....

Zverejnené

lopata, chce to este jedno kuk na ten film ;) ...podla mna celkom bravurne spojili tolko zanrov do jedneho filmu, je to narocne a odvazne :)

Zverejnené

Urcite si ho pozrieme este raz,

Myslim, ze Cloud Atlas si clovek pozriet este raz vlastne musi - aby sa v tom dokazal zorientovat :)

Ale inac suhlasim... nebol som z toho sice tak vyburany, ako niektori recenzenti, ale padlo to dobre.

Zverejnené

Tiez som z neho nebol nejako vykolajeny, ale velmi pekny film to bol. Zlucit tolko pribehov, v roznych zanroch, aby to plynule prechadzalo, nebilo sa to a clovek sa v tom nestracal rozhodne nie je nic jednoduche :) Rozhodne film, ktory sa oplati vidiet viackrat :)

A odhalenie 'masiek' na konci nemalo chybu :D

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov