NaNervy Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Najradsej mam filmy, ktere mi nieco daju. . . naposledy to bol film Jar, Leto, Jesen, Zima. . . Jar. Vyborne spracovany film s krasnym posolstvom, ktory urcite nenecha bez uvah, :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazmar Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 a co takto filmy od Tima Burtona??? jeho najnovsi Corpse bride je celkom pekny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 vcera som videl filmik menom A Very Long Engagement, alebo Velmi dlhe zavazky.. bolo to od Jeuneta, ktory natocil aj Ameliu ... nebol to film, ktory by som pozeral jednym dychom, napriek tomu sa mu podarilo urobit niekolko veci. V prvom rade ma presvedcil, ze francuzstina nie je az taky zly jazyk (nemam ju rad). Vdaka tomu som odmietal vidiet aj Ameliu, co teraz vidim ako chybu.. ale chystam sa ju napravit:) Musim si toto vsak kuknut este raz, lebo autorovi scenaru sa to podarilo "mierne" prekombinovat a par veci som nezachapal na prvy sup... uvidim, aky pohlad mi da na tento film druhe pozretie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazalka Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 nanervyten film chcem hrozne hrozne vidiet ale neviem ho zohnat - v kinach u nas nebol a v ziadnej pozicovni som ho este nevidel, ale viem o com je a namet sa mi velmi paci Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaNervy Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 V prvom rade ma presvedcil, ze francuzstina nie je az taky zly jazyk (nemam ju rad). Vdaka tomu som odmietal vidiet aj Ameliu, co teraz vidim ako chybu.. ale chystam sa ju napravit:) . Franzustinu tiez nemam rad (pripada mi strasne vulgarne) Ale v pripade Amelie sa to da vydrzat. Ten film si jednoducho treba pozriet, pretoze nech tu napisem cokolvek, aj tak to nebude zodpovedat jeho kvalitam. Ale jedno mozem napisat isto. . . Uuuuzasny film :lol: :) Bazalka Ja som ho videl pred casom v kine a urcite nepatri k filmom, po ktoreho pozreti zabudnes, ze si ho vobec videl. Ja som o nom premyslal (a casto este premyslam) dlhsiu dobu a dost som si z neho vzal. A s tym zhananim mas uplnu pravdu, nikto ho nema a pozicovne asi take filmy ani nedrzia, co je skoda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Amelie som videl a až tak ma to nezaujalo, ale nebolo to filmom... Sme to pozerali na francúzštine a bolo to originál bez titulkov, takže 90% netuším o čom to bolo. :lol: Ale odhliadnuc od toho myslím, že keby som rozumel, musím len súhlasiť, lebo aj takto sa mi zdalo, že je to dobré... (škoda, že tie titulky tam neboli) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazmar Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 este par minutiek a mam film pulp fiction. aj ked som ho uz videl niekolko krat si myslim ze je uzasny a soundtrack este lepsi :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazalka Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 nanervy tak tak pozicovne su svine, radsej zoberu do archivu kravinu s dobrou reklamou ako takuto lahodkua mari sa mi, ze ten film napisal, reziroval, nakameroval, zostrihal a hral jednu z hlavnych postav kim ki duk Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaNervy Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Dobre sa ti mari. Sikovny to clovek, ten Kim Ki-Duk, ruky mu bozkavat. Skoda len, ze jeho filmy sa tazko zhanaju. Rad by som videl jeho "trosicku" kontroverznejsi film, Ostrov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazalka Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 myslim ze v lete bude mat premieru jeho 3 - iron, a to asi bude v kinacha tiez sa mi mari ze priemerne za rok vyroby 5! filmov, co je neuveritelne ked ich este reziruje, pise, kameruje,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaNervy Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 a tiez sa mi mari ze priemerne za rok vyroby 5! filmov, co je neuveritelne ked ich este reziruje, pise, kameruje,.... . . a ze aj za nieco stoja Tak dufam, ze 3-iron bude v kinach, pretoze som pocul, ze sa uz hraje vo filmovych kluboch. Dufam, ze to len v ramci predpremiery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazalka Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 teraz som nasiel ze premieru ma 13.4. ale uz sme trochu od temy :) . . . a ze aj za nieco stoja :lol: jasne, zabudol som na to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andulqa Posted March 21, 2006 Author Share Posted March 21, 2006 Amelia je uzaaasny film, ja ho uplne zboznujem :) a Very Long Engagement sa mi tiez velmi pacil ;) aj ked som este stale nevidela koniec, pretoze som musela niekam a ist a potom som sa k tomu nedostala uz :lol: a 3-iron mam doma ;) ale este dom nevidela, caka v rade spolu s dalsimi korejskymi filmikmi Moment to Remember, My Sassy Girl a The Classic :) vraj su tiez velmi dobre ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 včera som si pozrela ruský film Dnevnyj dozor /Denná hliadka/....pokracovanie Nočnej hliadky..celkom dobre to bolo..aj ked takýto druh filmov velmi nemusim..toto sa dalo pozerat..a hlavne som sa vytešovala ze som rozumela väčšinu aj bez titulkov... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Nočnú hliadku som videl, sprestrenie popri amerických filmoch :lol: Oplatí sa zháňať Dennú hliadku, keď je to už to pokračovanie? Inak z ruskej produkcie potom za pozornosť stoja aj filmy Osobennosti nacionalnoj ochoty a Osobennosti nacionalnoj rybalky :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaNervy Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 včera som si pozrela ruský film Dnevnyj dozor /Denná hliadka/....pokracovanie Nočnej hliadky. Ste ma prekvapili, ze uz je Denna hliadka natocena. . . necakal som ju tak skoro. Konecne film, z prostredia v ktorom som sa citil ako doma (vsetko ruske a zaroven nam tak blizke). Po sterilnych americkych filmoch padol naozaj velmi dobre. Dobra Hudba, kamera, efekty. . . Len ma trosku mrzi, ze tvorcovia nedavaju divakovi dostatok priestoru na zorientovanie sa a na cloveka, ktory necital knihu, moze miestami posobit dost chaoticky a bez hlavy a paty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazmar Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 oh jak sa ja tesim na Over the hedge Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 kedze sa mi vcera podarilo ukoncit zbieranie Divx a zacat zbierku DVD (za vcera 10 :lol:), tak dneska si idem vychutnat prvy kusok - The Thing (po slovensky Tvor) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Ja Thing poznám pod slovom Vec. AK máme na mysli to isté :lol:moc dobrý horor keď som bol malý. Počul som vraj mal byť aj Thing 2 ale viac o tom neviem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Pri slove Thing sa mi vybaví film s Kurtom Russelom o víruse niekde v Arktíde či Antarktíde, ktorý robí z ľudí a zvierat príšery. Pri slove Vec - It kniha Stephena Kinga, tiež horor, myslím že o vražednom klaunovi, aj keď si nie som celkom istý. S tým klaunom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Roso, pravdu mas. "It" si chcem zohnat, ale len v kniznej forme. film je vseobecne zatracovany, nechcem si nechat sprznit svoje predstavy. btw. prave som dokukal Padle zeny (The Magdalene Sisters) a som tak trosku mimo z toho filmu. neviem co si mam o nom mysliet. na jednej strane to bola vcelku kvalitna drama, v ktorej bolo niekolko momentov velmi silnych a filmu sa podarilo vyjadrit myslienku, ktoru vyjadrit mal. na strane druhej som mal pocit, akoby sa scenarista zasekol v polke scenara a urobil razny sek, ktory tam byt nemal. preto vidim film ako nedokonceny. zvlastne, ake rozdvojene pocity to vo mne vyvolalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Určite by som vám odporúčal Schindlerov zoznam. A nesmiete obísť bonus na DVD. Výpovede tých, ktorí prežili holokaust. Veľmi silné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 vcera som videl Tais-toi! (Drz hubu!) - vrele odporucam!!! super komedia, dokonca ani franina mi nevadila ... Jean Reno a Gerard Depardieu su pani herci :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Kult Hakoveho Kriza perfektny film, posobive, nevtieravym sposobom poucne pozeratelne pre obidve skupiny Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Kult hákového kríža - pôsobivý výkon Edwarda Nortona. Dnes o 21.30 vo filme 25 hodina na STV. Poznáte ešte nejaké dobré filmy s týmto hercom? Okrem Fight Club. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts