Skočiť na obsah

ICQ, Messenger

Odporúčané príspevky

Zverejnené

mne nešlo asi v stredu alebo štvrtok ráno inak stále v pohode

dokonca včera večer som kamošovi posielal nejaké súbory

Zverejnené

Včera a predvčerom som mal na neho aj ja nervy... Zaujímavé bolo porovnanie Daekina, že na svoje konto sa nemohol pripojiť priamo z ICQ klienta, ale z QIP nemal žiaden problém ani s pripojením, ani s komunikáciou... :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

tak dnes som si nainstaloval trilian a zatial sa mi velmi velmi pozdava

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

ICQ 6: Co si o nom myslite? Akoze poviem za seba a zaroven za druhych: Nic vela. Kam sa hrabe na ICQ 5.1? Ze graficky to vyzera lepsie? A na tom to stoji?

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Čakal som iba, kým zabudujú do ICQ 6 ukladanie histórie. Odvtedy fičím na ňom a na nedôchodča menom 5.1 si už ani nespomeniem. Všetko, čo mi na ňom vadilo v šestke funguje... :lol:

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

trochu som skúšal a vyzerá to, že ICQ mi úplne ignoruje čísla v hesle :lol:

Zverejnené

prave som musela nainstalovat icq6 lebo moje oblubene icq pro2003b mi nefungujee :lol: nechce mi dovolit sa prihlasit, furt mi pise ze som sa prihlasila vela krat a musim pockat a ked pockam aj tak mi to pise stale :) :)

Zverejnené

zapni numlock

ako az taky analfabet nie som :lol: a navyse ide o to, ze ja mam v hesle cisla a aj ked ich nedam, prihlasi ma
Zverejnené

prave som musela nainstalovat icq6 lebo moje oblubene icq pro2003b mi nefungujee :) nechce mi dovolit sa prihlasit, furt mi pise ze som sa prihlasila vela krat a musim pockat a ked pockam aj tak mi to pise stale :) :lol:

najvyssi cas prejst na nejakeho rozumnejsieho klienta ako su tie od icq ;) ;)

Zverejnené

Mne 2003b frčí bez problémov. Jediný ICQ klient, ktorý mi nikdy nerobil problémy na rozdiel od verzií 5.x a pod. (nepočítam výpadky keď nešla polovica serverov na zemeguli).

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Nemali Mirandisti v poslednom case problem typu - nevidim niektore kontakty, ktore su online? Ja som si to uvedomil teraz a vacsina tych kontaktov ma u mna posledny den online nejakeho 26-27.11. Cim to moze byt?

Zverejnené

Nič také som nepostrehol. A pri ktorých kontaktoch ti to robí? myslím, aký program majú?

ktorú verziu icq.dll máš?

Zverejnené

ja v poslednom case vidim mirandistov aj ked su invisible, mam qip

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

mne nejde zas ICQ... cez notebook ked sa pripojím v škole cez wifi, tak ma to pripája a potom to zlyhá...

neviete niekto ako by som sa k ICQ mohla dostať inak ako cez to pripájacie okno, čo mi automaticky naskakuje keď zapnem PC?

dá sa to aj cez stránku? ako?

a dajú sa tam potom cez ICQ posielať aj SMS?

Zverejnené

Je tu niekto komu práve teraz nejde pripojiť to madafaka ICQ? Pripája ma už vyše polhodiny, ešteže Skype ma tak ako obyčajne nesklamalo.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov