Skočiť na obsah

ICQ, Messenger

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Už som sa pýtal jednej čo to má a že tam sa pridávajú kontakty tak že, čo máš kontakty na hotmaili tak tie máš aj v MSN... akže pridáš kontakt v hotmaile a potom s tými existujúcimi kontaktmi môžeš pracovať.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

To čo jeee, zmizol mi celý contact list!! Proboha mňa asi porazí! :lol: :) :)

Zverejnené

Ono to občas zblbne, väčšinou sa to samé opraví.

Nemáš zálohu? *.clb

Zverejnené

Axel, už je to OK, asi len nejaký výpadok, či záloha serveru.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

ake mate skusenosti s video zaznamom cez icq

co sa tyka webkamerky...obaja zucastnení su napichnutí na nu...

ja mam tak trochen problemy...a neviem preco...ci iba ja, alebo celkovo je to trochu problem, kedze uz mi to povedali aj dvaja kamosi

takze pouzivam skype

Zverejnené

Cez ICQ som neskúšal ešte telefonovať a ani video. Telefonovať som vlastne skúšal, ale nefungovalo to. To asi preto že používam stále PRO 2003b a kvôli tomu sa mi to nechce meniť.

Zverejnené

VSAK nie volat

nato mam skype

ide iba o to, ze namiesto awataru, obrazcoku napravo vedla textu bude videjko dotycneho

Zverejnené

Kameru sme skúšali, brat ju dokázal spojazdniť, mne sa to na vééééľa pokusov nepodarilo. A ešte ktosi zas skúšal so mnou, či sa jemu podarí spojazdniť, ale nešlo to. Toľko moje skúsenosti s kamerou a ICQ...

Zverejnené

weh weh, zda sa, ze si musim premazat moju milovanu historiu :lol:

• Pred 3 týždňami...
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Vidím, že tu v niektorých veciach nie je jasno.

Ja som si všetky komunikátory doinštalovával podľa toho čo mali moji známi okrem MSN, ten som mal ako jeden z prvých.

Treba si uvedomiť že su ???teraz nie som si istý ale určite boli 2 messengery.

Windows Messenger a MSN messenger. Ten prvý bol súčasťou systému, ten druhý ste si stiahli a nainštalovali zvlášť. Ten ptvý stál za .....

Ten druhý mám verziu 7,5. chcel som si urobiť upgrade a bola mi ponúknutá verzia Live .... Nevzal som to.

Ludí si pridáte cez mailovú adresu hotmal alebo si vytvoríte pasport konto (tiež hotmail). Niekedy to šlo aj cez iné adresy nielen hotmail. Vyhľadávaš si podľa spresniť hľadanie alebo cez hladať podľa záujmov..

Ja osobne som s tou 7,5 spokojný. je tam množstvo smajlov a roznych blbostí.

ešte k tomu Paltalku sú tam možnosti pridať kontakty od druhých komunikátorov. Len si potom musíš uviesť mená a heslá pre použitie. Prevedenie too sa mi však graficky nepáčilo, je to nejaké suché.. Okrem toho že možeš komunikovať s kým chceš sú tam vytvorené skupiny podľa záujmov sem môžete skočit a baviť sa. Bohužial je to väčšinou v cudzích jazykoch. Bola tam aj skupina Československá ale bolo toho dosť málo. Ale nie je to problém utvoriť a všetci čo sú tam môžu spolu komunikovať jak písaním tak hovorenýcm slovom. Bola tam aj kamera max 3 obrázky naraz, za poplatok 6 ale to už zrušili a kamera ti dá len 30 sekundový záber toho koho ste si vybrali ale asi za 3 minúty to ide znovu na pol minúta a tak sa to dá opakovať. Ináč sa mi to vcelku páčilo.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

ICQ mi a dalsiemu velkemu mnozstvu ludi nejde... ide len tym co sa neodhlasili... stve ma to, skusal som vsetky mozne prehliadace a ICQ klienty... nic... :lol: ani ich stranka nejde

a tak ma napada blba otazka...

Moze sa stat, ze ICQ skrachuje? proste bum... nase UIN cisla bude prec a kvetinky uz neuvidime...

Zverejnené

Ajk jednoducha odpoved:

nemoze sa to stat

ak by aj firma co sa stara o icq prisla o peniaze nejakym zahadnym sposobom hned by sa do toho obula ina co ma par miliard na svojich kontach

icq je jeden velmi vyhodny a velmi obrovsky biznis, ktoreho sa nik len tak nevzda

Zverejnené

chcelo by to aj nejakú náhradu :lol: a hanbím sa, že mne to ide, vážne :)

Zverejnené

taka blba otazka, furt to nejde uz len mne ci aj ostatni maju taky problem? :lol:

Zverejnené

a kua len tak ma napadlo ze ved mam aj nejake tie ine konta na icq tak skusim jedno stare ku ktoremu som nasiel cislo a ahaho, naprvu supu ma prihlasilo

ja to je*em :lol:

Zverejnené

Teraz som ICQ zapol prvý krát tento deň. Ide bez problémov.

Zverejnené

no tak mne moje original konto nefunguje este stale, musel som sa uchylit ku nahradnemu ak som chcel s niekym komunikovat :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov