Skočiť na obsah

ICQ, Messenger

Odporúčané príspevky

Zverejnené

toto zboznujem :)

ludia si nainstaluju icq, daju si zapamatat heslo a zabudnu ho...potom vzdy s novou instalaciou maju aj nove icq, lebo aj mail na ktory sa registrovali uz neexistuje, ci ani nan si heslo nepamataju :)

zruste si zaskrnutie pamatania hesla, alebo nebudte tak lenivi a pamatajte si hesla :lol:

to ze heslo nebere sa mi nezda, prihlasujem sa denne z roznych klientov z roznych pc a heslo mi vzdy a vsade funguje, kedze si ho PAMATAM...

Zverejnené

:lol: bohuzial, mas pravdu, nespominam si ani na ten mail :) to bolo niekolko rokov dozadu, ked som este hesla hadzal len tak, ako mi prsty padli na klavesy.

no ide mi hlavne o celu historiu, takze ak sa to neda, tak zhanam aspon nejaky software, ktory dokaze to heslo vynajst z hviezdiciek.

Zverejnené

takze ak sa to neda, tak zhanam aspon nejaky software, ktory dokaze to heslo vynajst z hviezdiciek.

long story short...take neexistuje.
Zverejnené

Dark nesuhlasim, par takych softov som v minulosti pouzival....

aj ked skusal som ich len na jednoduche hesla vo windows aplikaciach typu heslo na sporic, ale fungovali :lol:

Zverejnené

nie, tahali hesla ktore su niekde ulozene...samozrejme ze transformovat z hviezdicky nevie nic :lol:

len otazka, ci si icq tie storovane hesla aj kryptuje, alebo ci to ma rovno v textaku ci registroch ulozene :)

Zverejnené

vdaka Cactusovi, ktory mi poskytol ten software, co som potreboval, mam uz konecne zase pristup na svoj ucet. radsej si hned vyexportujem celu historiu a ulozim v nejkom textovom subore, aby som mohol pokojne spavat.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

potreboval by som exportovat historiu ako textovy subor. co na to treba a ako sa to robi?

Zverejnené

To záleží od klienta, ktorého používaš. Ja napríklad keď otvorím v SIM históriu kontaktu mám tam ikonu "uložiť ako text" Podobne to možno bude fungovať aj v tvojom prípade.

Zverejnené

Miranda IM Version 0.7.10 Unicode

Zverejnené

Taký Qip ukladá históriu priamo do txt súborov a každý súbor označí číslom užívateľa. Je to veľmi komfortné, nemusím nič exportovať, mám to uložené priamo na disku.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Pri písaní v icq (6.5 slovenská verzia) sa klávesnica mení na anglicku (y miesto z, miesto žťč čísla). V icq je nastavený jazyk slovenčina. Vo windowse je nastavený jazyk slovenčina. V office v skype v textových dokumentoch, nikde sa tá klávesnica nemení, iba v icq.

v čom je problém?

čo treba inak nastaviť?

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

keď mi niekto napísal do offline

tak mi niekedy chodili správy s dňovým omeškaním

teraz mi nechodia vôbec

a to som si ho už aj preinstall

má niekto podobný problém?

Zverejnené

Stalo sa to aj mne. Správa sa mi neobjavila pri spustení ICQ ale napríklad až po niekoľkých hodinách a potom ako som sa prepol do offline a znovu do online.

Zverejnené

mno..a včera mi to spravil aj skype,hoci tam som nikdy nič podobné nezaregistrovala :lol:

Zverejnené

skype to robi odjakziva ked posles spravu niekomu kto je online tak mu ju doruci az ked si ty znova online, ale casto aj pol hodku, hodku po...

Zverejnené

Mne prišla správa až po týždni :lol:

Zverejnené

So skype sa mi aj to už stalo... Mne síce oflajny prichádzajú ako majú, ale tak ma napadlo, že teraz nedávno mala kamoška opačný problém - od istého času jej chodili VŠETKY zas a stále znova - a samozrejme počty pribúdali ako jej ľudia medzitým zanechávali nové... tiež nič nepomáhalo, no po nejakých 2 týždňoch alebo tak nejako to prešlo samé... :lol:

Zverejnené

Zatiaľ som nič nespozoroval. Pri Skype je normálne že správa mi príde až keď sa prihlásim. QIP prijme správy tiež až po prihlásení, len k ním priradí dátum prijatia a nie odoslania, takže potom si človek myslí že tá správa bola odoslaná pre chvíľou. Myslím že Infium to nerobí.

Mne včera behom 15 minút napísali traja ľudia, to už dlho nebolo že som skoro nestíhal odpisovať keďže ešte s ďalšími dvoma som písal :lol:

Zverejnené

Infium ti napíše čas prijatia v hlavičke tej správy a v rámci tej správy je aj čas, kedy bola odoslaná...

Edit: ma napadlo, veď môžem hodiť príklad z dneška, pre lepšiu predstavu :lol:

Aika (16:18:27 24/03/2009)

Offline message (24.3.2009 14:34:45)

/ a tu je nejaký ten samotný text... /

Zverejnené

Tiez zalezi od toho co pouziva clovek na druhej stranem. V mirande mi vypise cas odoslania spravy, pokial ten clovek pouzil mirandu/qip... s ICQ 6 mi to vypise len cas prijatia

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov