Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Velmi peknu nahacinku... :lol: Ale nebola az tak velmi nahata...

• Odpovedí 440
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• game

46

• Sniper

37

• aljak63

26

• weirdo

24

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

v poslednej dobe ma celkom zaujala Olga Kurylenko, krasne dievca z Ukrajiny...

Obrázok

Zverejnené

áno, kvôli Olge Kurylenko som sa skoro s cizym pohádala, krásna baba je to, aj keď s krátkymi vlasmi má oveľa väčší šmrnc :lol:

Obrázok

Zverejnené

noo mne sa viac paci takto s tymito dlhymi :lol: presne ako na tom obrazku

Zverejnené

v poslednej dobe ma celkom zaujala Olga Kurylenko

Mna osobne nicim nezaujala, nicim pre mna neni vynimocna na pohlad ... proste mimo moj vkus!

A čo tak Nicole Scherzinger? :lol:

Nooo, uz dlho som nevidel afektovanejšiu a sprostejšiu celebritku ako je práve tento zázrak :) :) ;)
Zverejnené

... Olga Kurylenko

je to krásna žena, trochu mi hlavne farbami pripomína Bižú, len Bižú má krajšie oči :lol:
Zverejnené

fiii, game, no to by bola paráda keby to tak bolo, rada by som pripomínala takú krásnu babu :lol:

Nooo, uz dlho som nevidel afektovanejšiu a sprostejšiu celebritku ako je práve tento zázrak

s týmto súhlas, a ani nejako príťažlivá mi nepripadá, je niečo také rušivé na nej, škaredá nie je, ale niečo mi tam nesedí...
Zverejnené

Pre mňa je NAJ žena na svete táto krásna slečna: MARTiNKA :lol:

(takto si predstavujem IDEÁL) :)

Zverejnené

Nooo, uz dlho som nevidel afektovanejšiu a sprostejšiu celebritku ako je práve tento zázrak :lol: :) :)

Zrazu ti čisto náhodou napadla Nicole...ale asi je to tým, že chodí s Lewiso-m Hamilton-om...a btw. nech je aká je, mne sa nezdá, že by patrila medzi najafektovanejšie a najsprostejšie, je kopa iných "hviezd", z ktorých vyžaruje priam trápnosť...ale čo už, vec názoru... ;) ale ako hovorím, asi tým, že má Lewisa...

Inak Olga Kurylenko sa aj mne pozdáva, bola ďalšia z radu pozitívnych faktorov na novej Bondovke  ;)

aljak-btw. Ideálny zďaleka nie je nikto, tobôž neexistuje ideálna krása ;)  

Zverejnené

Zrazu ti čisto náhodou napadla Nicole...ale asi je to tým, že chodí s Lewiso-m Hamilton-om...a btw. nech je aká je, mne sa nezdá, že by patrila medzi najafektovanejšie a najsprostejšie, je kopa iných "hviezd", z ktorých vyžaruje priam trápnosť...ale čo už, vec názoru... :lol: ale ako hovorím, asi tým, že má Lewisa...

zas nebuď toľko vzťahovačný, mňa napríklad vôbec netrápi, s kým chodí tá pipka, ale afektovaná je určite, a osobne si tiež myslím, že sa na verejnosti prezentuje tak, že ju radím k svojej prvej trojke najafektovanejších celebrít, ktoré poznám

a inak, to isté si o nej myslia aj fanúšikovia Lewisa :)

a btw, pri slove ideálna je dôležité to alešove "pre mňa" :)

Zverejnené

No pre mna je Nicole jedna z tych celebrit, ktore su najinteligentnejsie ked maju zavretu hubu & radsej nic nehovoria hh.

Ale toto

ma fakt rozosmialo, strasne komicke a afektovane je to... :lol:

nut, a kto je este v tvojej TOP3? :) to by ma teda zaujimalo hh

A vseobecny ideal zeny neexistuje, kazdemu sa lubi nieco ine, takze je nemozne aby nejaka zena bola kánon spolocnosti

ale PRE MNA je to tato - nestaci vidiet, treba zazit ... a na zaklade toho som usudil ze: Áno, toto je moj ideal :)

Zverejnené

Nuž, moje slová ostali nepochopené, ale čo už...kašlať na to  :lol: Ja som len mieril na to, že aljak vytiahol môj niekoľko mesačný príspevok z voleja...a mne je tiež srdečne jedno kto s kým chodí...no nič...radšej budem držať hubu.

Zverejnené

jaj taaak. no prezeral som si celu temu minule tak som tu na to narazil, tak som reagoval. na tom neni nic zleho :lol:

a tych afektovanych celebritiek su stovky, ale Nicole obraba spolahlivo popredne priecky :)

Zverejnené

Korejska herečka Ye-jin Son. Veľmi prirodzene dievča, aj vo filmoch.

Obrázok

Zverejnené

Catrin Zeta Jones ......... tak toto je tiež naj žena na svete

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

noo vcera ma pri sledovani Poslednej Legie nesmierne zaujala Aishwarya Rai, krasne dievca z Indie a tie jej oci...

Obrázok

Obrázok

Zverejnené

Tak to si dneska nezabudni kuknúť:

Bride and Prejudice

(Moja veľká indická svadba)

14:10 na Markíze :lol:

Obrázok

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Bijou

ta posledna foto nie je velmi stastna. Ma tam akusi velku hlavu a najmä tvar. Pripada mi taka neprirodzena. Ale mozno to robia tie vlasy.

Zverejnené

Catrin Zeta Jones ......... tak toto je tiež naj žena na svete

alebo aj Hana Galová :lol:

Obrázok Obrázok

Zverejnené

wysky, no má ju kapánek vystrčenú dopredu, čo aj vidno z napnutých svalov na krku, a v kombinácií s jej veľmi útlym telom fakt vyzerá veľkohlavo :lol: ale stále jej to na kráse neuberá :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov