Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

taka afektovana pipina mi to pripada byt ... ale mnamkova je, o tom potom :lol:

• Odpovedí 440
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• game

46

• Sniper

37

• aljak63

26

• weirdo

24

Zverejnené

Ale nemyslím si, že musí byť vytretá...čo viete, len preto, že vyzerá tak sexi... :) No ale ktovie :)

no mne stacil ten rozhovor na youtube...a nebol prvy ktory som videla :lol:

jednoducho mas take zenske..

ja nevravim ze sexi zeny nie su inteligentne, ale ruku na srdce, az takato dracica a zeby mala v hlavene rozum? ehm ;) to mas ako s niektorymi blondinami...

asi si postretol este malo holcin aby si vedel usudit podla "prveho" dojmu ;) ...

Zverejnené

To mmáš pravdu, s babami som ešte na dosť nízkom leveli :lol: No v tejto téme ide o výzor buchtičiek, takže ostatné je zbytočné asi riešiť :)

Zverejnené

ja nevravim ze sexi zeny nie su inteligentne, ale ruku na srdce, az takato dracica a zeby mala v hlavene rozum? ehm :lol: to mas ako s niektorymi blondinami...

doll nahodou osobne poznam par dracic este krajsich ako tato, ktore prekvapivo maju rozumu az az :)

Zverejnené

no vsak o tom hovori moja prva cast predosleho prispevku :lol: __ja nevravim ze sexi zeny nie su inteligentne, ale___

u mna vsak plati to ale, ze moc takych nepoznam :)

Zverejnené

tak sa asi nestretavas s tymi pravymi :)

volakedy som si myslel ze fakt krasna baba musi byt zakonite blba...ale postupne zistujem ze nielen ze sa najdu mudre, ale naopak vacsina z nich maju aj nieco v hlave...len malicko poznam peknych ako obrazok a prisprostaste :) asi mam stastie na pekne a mudre :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Týmto poteším určite aljaka, mňa v poslednej dobe zaujala bývala vokalistka Nightwish Tarja Turunen

tarju som sem chcela dať aj ja :lol: tak pridám ešte jednu fajn fotku... Obrázok

A ešte Kate Winslet :)

Obrázok

• Pridať bod 1
Zverejnené

A este ma napadlo (konkretne vcera ked som videl 8 Simple Rules) ... Amy Davidson (28)

Obrázok

Zverejnené

tyyyy vole aljak, to je riadna sexka :lol: :)

Zverejnené

kto nemal zrzku, nevie co to je byt so zenou :lol:

Zverejnené

ty si mal zrzku? :lol:

(ta hore by mohla byt este trochu pehava a bola by perfektna :) )

Zverejnené

nemal ale hovori sa to tak :lol:

aj ked poznam par ktore by stali za hriech :)

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

No tak vsetky su to krasavice teda vetsina ale zabudli ste jednu vec krasa nie je vsetko ta raz pominie a aj tak najkrasie baby nie su tieto vyumelkovane hviezdy ktore maju kilo tapety na sebe tak sa spametajte

Zverejnené

my všetci vieme, že sú aj dôležitejšie veci ako krása, ale to rozoberáme v iných témach, aj názov tejto je "naj...žena na svete", čím sa myslí čisto vzhľad. možno téma mierne povrchná, ale to nič, nemôže byť všetko smrteľne vážne :lol:

Zverejnené

myslím, že oni to vedia ... teda tá rozumnejšia a vyspelejšia väčšina :lol:

svoj tip na pekné ženy sem dali aj dievčatá ... a to je potom také vyvážené ...

Zverejnené

pri pohľade na aljakovu Amy

ma napadla naša Táňa Pauhofová

Zverejnené

Tato dama... Je toho viac, ale ak by som si mal vybrat tak tato...

Obrázok

OK, uz sa stalo. Kto nevidel, ma smolu... :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

Vďaka, len čo si spomeniem kam - už tam valím ... ( zatiaľ pokus o vtip - ale už som dostal pokyn k postupnému zostupu z orbity)

Zverejnené

pete, mám pocit že wysky sem capol nejakú nahacinu, ale neviem to určite pretože som to tiež prepásol. :-)

..prezerám si postupne tému a vidím, že sem musím doplniť aj svoj pohľad na vec. veľmi žensky na mňa pôsobí Loretta Swit. narodila sa v roku 1937, dnes má viac ako 70 rokov, v mysli ju však mám uloženú takto:

Obrázok

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov