Skočiť na obsah

Farby vo vašej izbe, v byte


game

Odporúčané príspevky

otázka je jasná : Farby vo vašej izbe, v kútiku, ktorý je len váš ? :)


všetci preferujeme nejaké farby a keď máme svoj kútik, asi sa tam aj chceme cítiť príjemne ...

ktoré farby, farebné kombinácie tú správnu atmosféru pre vás navodia ? ktoré sú tie farby, medzi ktorými sa cítite dobre ?

/ alebo aj naopak : s akými farebnými kombináciami, farbami ste sa stretli, ktoré by ste vy okolo seba nezniesli, ktoré na vás pôsobili nepríjemne ? /

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

biele steny, cerveny koberec s ciernymi skvrnkami a niektore su dokonca od HCl, cervene zavesy, bledohnedy nabytok, cervene calunenie na stolickach a hnedy potah na kresle. Je to vcelku dobre zladene. :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No moje steny su v štyle komunistov, kedže som izbu zdedil po babke... nádherná fialová farba so strašne divným námetom, vyzerá to ako kvetina ale to neni kvetina a vedla tej akože kvetiny su same také paličky čo mal byt asi dažd ale ten dažd je tiež iba akože....no je to strašne divne a už asi rok to chcem premalovat...možno tento tyžden sa to podary ....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

len pred par dnami moja izba dostala zlty nater, predtym bola oranzova, ale bola to taka strasne divna farba, taka mdla, tato zlta je uplne nadhernaa :lol:

 

nabytok momentalne nemam ziadny, ale bude dreveny, take svetle drevo, uz sa neviem dockat :)

 

celkovo preferujem skor farebne steny nez biele, prijala by som kludne aj nejake pekne tapety :) biele steny nie su nic pre mna

 

a milujem vankuse, zatial mam len 3 ale planujem dokupit dalsie a postupne tento pocet zvacsovat ;)

 

 

strasne nemam rada prepchate priestory, precackane izby, mam radsej vzdusnost a jednoduchost

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Steny biele, strop drevený, podlahy drevené, skrine biele (ale sú na nich povešané zdrapy látok, fuj, biele skrine).

Mám rada svoju posteľ, je oranžovo-zelená s červenou dekou a s takým proházkom na nej.

A izbu mám strašne zapratanú... v jednom kúte sú knihy, veža, CDka a plno hovadín, v druhom jedna starožitná stolička, stôl, pri posteli stolík, 2 gitary, varhany, kombo, na stene visí šál, na zemi také farebné behúne... a po celej izbe sú LP platne (na stenách, reprákoch, opreté kde sa len dá...) :) No pekná izba :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

veru, pekna izba hisham :lol:

 

moje steny su zeleno oranzove- pol na pol, v jednom kute je pavucina zo spagatu, v dalsich slovenske vlajky...

dominanta je vsak postel...

a to ze je izba osvetlena tak ze cez leto je cela zlta...no proste klasicka a utulna..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Okedy sa pamätam boli moje steny biele, potom na isty cas okusili ruzovu /bleee :lol: /, co inak chcela byt oranzova, no a teraz od leta je taka pekna bledo-oranzova /moja mama tomu hovori marhulkova/.

Nabytok mam klasicky-drevo, postel je zlato-modra, koberec modry - vobec, u mna prevlada modra.

No najradsej mam zelenu- sak zainteresovane vedia

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

prechádzam už pár rokov na zemité farby, farby jesene, odtiene hnedej, tmavožltá, bežová, drevo ...

ešte to chvíľu potrvá, kým veci budú vyzerať tak, ako by mali :-)

steny sú ešte stále biele, ale iné ani nebudú, aj keď už vyzerajú otrasne, kým nám konečne neodpredajú byt ... ach jo ...

a páčia sa mi doplnky v tmavožletej a strednej modrej ... také fajn farby :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes som odstránila jedno ružové triko, ktoré som dostala na šestnástku (viselo pod vežou a bolo strašne krikľavé). Tak to odhalilo policu a tam som vytrepala knihy, ktoré som mala v skrini. Som spokojná, mám svoje knihy na očiach. Aj tie dodávajú izbe farbu.

Moja izba je teda dosť farebná a podľa mňa najkrajšia, akú v dome máme.

 

Btw... aj keď neznášam záclony, predsalen ju v izbe mám. Nemám totiž žalúzie - a to mi vždy dojde, až keď som komplet preoblečená do pyžama (ako včera, ehm... susedini nájomníci museli mať zábavu) :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V spalni mam steny svetlo-zltkaste, skrinu a komodu zltkasto-tmavohnedu, pri posteli z borovice kozusinky, nad postelou obraz v bordovej pasparture a nemam zaclony, len bordove priesvitne latky, v kute obrovsku difenbachiu, luster plateny s tmavohnedym drevenym ramom, ziadna elektronika... aha, na komode asi 60cm velku lampu vyrobenu z musle.

Obyvacka - biele steny, tmavohnedy nabytok, cerveny gauc, ale k tomu mam taky moderny kovovy a skleny stolik na koleckach a taky isty pod TV, predelena je tmavohnedou kniznicou, za nou je kovovy jedalensky stol, tmavohnedy klavir a tmavohnede vitrinky na "porcelan od babicky"

Detska izba ma svetloruzove steny, tmavohnedy nabytok, na zemi take oranzovo-cervene koberce, nad postelou maju bielu moskytieru...

Kuchynu mam odpornu, nebudem radsej ani pisat. Aha, pracovny kut mam hlavne biely, vlastnorucne vyrobene biele skrinky s ciernymi nozickami, biely stol, cierna lampa... este aj obrazy mam s ciernym ramom, aj repraky... aj mic... aj mys... Idem si buduci vikend vyrobit biele policky... ale uz ma ta cierno-biela nebavi, takze mam nachystany karton, baliaci papier s krvavocervenymi ruzami a idem si vyrobit take ozdobne krabice na dokumenty.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mama ma hneva v poslednej dobe. Vobec nemam rada svoju izbu, proste najhorsia izba v celom dome a mama mi ju nechce prerobit. Ze je to zbytocne. Za minuly a tento rok sme prerobili tusim vsetko : spalnu, kuchynu, obyvacku, toaletu, kupelnu, terasu, este aj dom sme cely premalovali na cerveno. Ale moja izba.... samozrejme nic. Ved naco je to zbytocne... (siice co sa stazujem - po roku, co mi tam visela len ziarovka lebo som bola sikovna a predoslu lampu som rozbila, mi konecne kupili normalnu... ani hlavou do nej nenarazim ked chcem prejst k oknu )

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

LOL Wink ty si ako ja :lol: Ja som ale lampu nikdy nemala, celé roky mi zo stropu trčal len drôt a na ňom žiarovka. Teraz tam je také papierové guľaté čosi, do čoho v jednom kuse vlietajú muchy a nie a nie sa upáliť. Tak ich z toho musím vyháňať a potom vraždiť a z toho svetla sú teda pekne zblbnuté. Ale to už som mimo. Tak to papierové guľaté čosi zakrýva len žiarovku a drôt si trčí ďalej... A tiež do toho vždy nabúram :)

No aj parapetu už mám, to som tuším aj spomínala niekde... tiež po pár rokoch.

Ale ja mám svoju izbu rada.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja mam izbu v bezovom odtieni, babkine stare skrine som olepil drevoimitujucou tapetou, steny su kremovej farby asi ako vanilkovy puding. Koberec, radoby kvetovy ornament bezovo hnedy. Pohlad spestruje zasoba dvdcok na jednej policke a knih na druhej. Aj gitary pod postelou su zvacsa bezove ...prcic. Zacina ma bezova nudit. Jezisi aj tricko mam...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

hehe... chce to FARBU :lol:

 

v izbách úplne rovnaké bežové koberce, spojená predsieň kuchyňa bledá - takmer bežová plávajúca podlaha, nábytok drevo, bledučko bežová sedačka, skôr maslová - to bol nápad kúpiť to , no ale čo už ... :)

kúpeľňa šedomodrá podlaha, bežové kazhličky, vo výške asi jeden a pol metra vložený pás s prevládajúcou tmavomodrou ...

všetky kvetináče biele, dekoratívne veci, lampa v kuchyni - stredne modré, ostatné dekorácie, obrus, podušky, blbosti bežové a stredne žlté

 

takže bežová ... ehm...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 7 mesiacmi...

jaa

 

ty si môj človek. Presne takto som to chcel aj ja, ale kedže bývam v prenajatej izbe u kamoša, tak oni si sem dali vlastné farby a moja obľúbená farba ostala ...... Môžem sa realizovať jedine na košeliach a tričkách. :lol:

 

Takže teraz tu mám: jedna stena slabo oranžová, dalšia zelená a strop biely. Bleeeeee.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

kedze sa uz brat odstahoval do vlastneho /ten ma mimochodom farby v byte vesele...obyvka silno oranzova, kuchyna broskynova, chodba ruzova, kupelna tyrkysovo zelena.../....tak mam izbu pre seba...a tymito farbami ma inspiroval..

 

akonahle budem mat prachy na taketo "zbytocnosti" idem prerabat decku....farbu by som rada nejaku pastelovu, veselu...teraz je klasicky biela, hnedy nabytok...

 

a planujem komplet zmenu, od podlahy, cez farbu steny, nabytok az po postel :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 9 mesiacmi...

som dnes robila poriadok vo fotkach a nasla som fotku kusku mojej izby, konkretne postele :lol: odvtedy co som tu naposledy pisala tak mi pribudlop ar vankusov a nova prikryvka na postel :) no a teraz zacinam pomaly uvazovat ako si zariadime nas prvy spolocny byt, chcela by som asi nejake svieze, vesele farby, tak uvidime :)

 

Obrázok

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov