iskra Zverejnené 23. November, 2025 Zverejnené 23. November, 2025 Športovo naladený v každom počasí.. 1
iskra Zverejnené Január 26 Zverejnené Január 26 Kto s úsmevom vstáva, pekný deň máva. Príjemný nový týždeň... Na fare."Pan pľeban, je možne, že mojej ženi še u noci kolo hlavi zjavuje svetožjara?" "Ňe sinu, to ci ľem kontroluje mobil, kec špiš!" Majster "čom ši ňeprišol fčera do roboti?" Pišta "bo še mi pohubil motor." "Ta ši mal prijsc na autobuše!" "Ja ňemam autobus." Dvojo u karčme. "Ňeška mi ziscil 2 veci, 1 planu, že šľizko a 1 dobru, že išče furt znam spravic šnuru, kec mi še rozčaknul na chodňiku."
Sniper Zverejnené Február 7 Autor Zverejnené Február 7 Osobnosti mesta Sobrance, aká hérečka sa to do elity dostala
irb Zverejnené Február 10 Zverejnené Február 10 Priznám sa, že som si musel vygúgliť, ako vlastne vyzerá mango a čo za ovocie je to na tom obrázku. 1
alarm Zverejnené Február 15 Zverejnené Február 15 dnes som rozosmial sam seba, napadlo mi : zápas Fínsko-Slovensko môžete sledovať zajtra o 12:10, alebo už dnes na VOYO. 1
iskra Zverejnené Apríl 4 Zverejnené Apríl 4 „Marečku, podejte mi pero!“ kultová česko-slovenská filmová komédia z roku 1976 .. "Tak co s vámi chlapče? Nepotěšil jste mě a ani já vás nepotěším."
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz