iskra Zverejnené 5. Júl, 2025 Zverejnené 5. Júl, 2025 Na salaš pridze zachranka. "Bača, to vi sce nas volal?" "Hej, baranoj plano!" "Aľe ja ňeveterinar!" "No a dumace, že baran to spozna?" ................................................. Už to začalo. "Mamiiii, možeme isc vonkaľ?" "Jasne, ľem bežce!" "A dokedi možeme buc?" "Do konca augusta..." .................................................. Žena "Pišta a ti čom ňemaš obručku na paľcu?" Pišta "u takej horučave!" .............................................. Toto nie je návod. Kec žena začňe vetu "rozdumovala mi", ta še priprav, že budzece maľovac, scahovac, prerabjac abo nakupovac...!
alarm Zverejnené 6. Júl, 2025 Zverejnené 6. Júl, 2025 Rozosmal ma syn, logicky uvažujuci programator. Išiel na WC a nebol tam papier. Prvá reakcia bola logická: Kto to minul a nedal nový? ...a ako, že mu to tak presne vyšlo? 1 1
iskra Zverejnené 13. Júl, 2025 Zverejnené 13. Júl, 2025 Dedko s babkou stoja v nebi na nádhernej pláži. Všade okolo nich sú šťastní ľudia, nikto nemá žiadne starosti - proste sú v raji. Vtom dedko vylepí babke obrovskú facku. - Prečo si to urobil?! - pýta sa babka. - Keby nie tá tvoja sprostá zdravá výživa, už sme tu mohli byť dávno! ----------------------------------------------------------------------------------- Príde bezzubý dedko k zubárovi, otvorí ústa a povie: - Prvý apríl... ...................................................................................... Ide babka v minisukni po chodníku a zastaví ju policajt: - Babka, nemôžete takto v minisukni chodiť po chodníku!!! Babka: - A prečo, veď mám pekné nohy!?! Policajt: - To áno, ale trčia vám prsia...
alarm Zverejnené 13. Júl, 2025 Zverejnené 13. Júl, 2025 Ano, som Mária Terezia. Ano, mala som 16 detí. Nie, nepoznám Borisa Kollara. 1
iskra Zverejnené 25. September, 2025 Zverejnené 25. September, 2025 19 hours ago, irb said: matematika jednoducho a ľahko
irb Zverejnené 8. Október, 2025 Zverejnené 8. Október, 2025 "Skúsil som darovať krv... NIKDY VIAC !!! Príliš veľa hlúpych otázok... - Koho krv to je? - Odkiaľ ste ju vzali? - Prečo je vo vedre? ..." 1
Sniper Zverejnené 10. Október, 2025 Autor Zverejnené 10. Október, 2025 - čo to v nej pláva a snaží sa vyliezť? 1
iskra Zverejnené 12. November, 2025 Zverejnené 12. November, 2025 Žeňich odprevadza svoju mladu ženu do novej chižki, no ňedokaže trafic kľučik do zamku. Vona "no to nam začina svadobna noc!" .............................................................. Vona "znaš jaki jutre dzeň?" Von "znam, 20-te viročje našej svadzbi." Vona "presňe, a jak oslavime našo šveto?" Von "jake šveto?" .......................................................... Oci, už mi dospela, samostatna, dobre zarabjajuca mlada žena. Možem sebe kupic bandurki keľo ľem scem." "Ňekecaj a kop!"
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz