Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Slovenský hamburger :smile: aj mne veľmi chutí. 

Rvj.jpg

• Díky! 1
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Domaca ňepohoda. Vun "ta to ňe hrich, virucic za jeden kalap100,-euri!" Vona "ňeboj še, vežňem tot hrich na svoju hlavu!"

......................................................

Vona "mňe še bači BMW X6."Vun "znaš keľo žere taki motor?""Tebe mi sebe vžala, bo ši še mi bačil, ňestarala mi še keľo toho zožereš!

......................................................

Chlop zo ženu perši raz pri morju. Vona "jake je morjo lasko?" Von "jak tvojo poľivki milačku, žimne a slane!"

• Haha 1
Zverejnené

Máme nový svietnik na čajovú sviečku. :smilieee: Podarilo sa mi odbiť ucho z novej kávovej šálky. 

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ide chlapík v aute a v tom ho predbehne trabant! Kúpi si rýchlejšia auto-ferari a zase ho predbehne ten istý trabant! Tak si kúpi formulu, ide už riadnych 300 km, ide vedľa trabantu a pýta sa vodiča: a čo urobíš teraz?!
vodič odpovedá: zaradím dvojku!

Zverejnené

Doktor operuje a hovorí sestričke: "Sestrička, preložte penis na druhú stranu. Ďakujem. Teraz pacientovi.

Zverejnené

Študent biológie a študent fyziky idú po ulici. Uvideli krásnu, dobre tvarovanú dievčinu s ladnou chôdzou smerom k baru. Biológ hovorí: "No nepozeraj sa na ňu. Ona je z 20% z tuku, z 12% z bielkovín, zo 7% z uhlíka, z 1% tvorená ostatnými prvkami a zo 60% je z vody. Fyzik hovorí:„ ... , ale pozri sa na to povrchové napätie!”

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov