iskra Zverejnené Apríl 7 Zverejnené Apríl 7 Domaca ňepohoda. Vun "ta to ňe hrich, virucic za jeden kalap100,-euri!" Vona "ňeboj še, vežňem tot hrich na svoju hlavu!" ...................................................... Vona "mňe še bači BMW X6."Vun "znaš keľo žere taki motor?""Tebe mi sebe vžala, bo ši še mi bačil, ňestarala mi še keľo toho zožereš! ...................................................... Chlop zo ženu perši raz pri morju. Vona "jake je morjo lasko?" Von "jak tvojo poľivki milačku, žimne a slane!" 1
iskra Zverejnené Apríl 13 Zverejnené Apríl 13 Máme nový svietnik na čajovú sviečku. Podarilo sa mi odbiť ucho z novej kávovej šálky.
iskra Zverejnené Máj 19 Zverejnené Máj 19 Ide chlapík v aute a v tom ho predbehne trabant! Kúpi si rýchlejšia auto-ferari a zase ho predbehne ten istý trabant! Tak si kúpi formulu, ide už riadnych 300 km, ide vedľa trabantu a pýta sa vodiča: a čo urobíš teraz?! vodič odpovedá: zaradím dvojku!
alarm Zverejnené Máj 21 Zverejnené Máj 21 Doktor operuje a hovorí sestričke: "Sestrička, preložte penis na druhú stranu. Ďakujem. Teraz pacientovi.
iskra Zverejnené Máj 26 Zverejnené Máj 26 Študent biológie a študent fyziky idú po ulici. Uvideli krásnu, dobre tvarovanú dievčinu s ladnou chôdzou smerom k baru. Biológ hovorí: "No nepozeraj sa na ňu. Ona je z 20% z tuku, z 12% z bielkovín, zo 7% z uhlíka, z 1% tvorená ostatnými prvkami a zo 60% je z vody. Fyzik hovorí:„ ... , ale pozri sa na to povrchové napätie!”
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz