Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Domaca ňepohoda. Vun "ta to ňe hrich, virucic za jeden kalap100,-euri!" Vona "ňeboj še, vežňem tot hrich na svoju hlavu!"

......................................................

Vona "mňe še bači BMW X6."Vun "znaš keľo žere taki motor?""Tebe mi sebe vžala, bo ši še mi bačil, ňestarala mi še keľo toho zožereš!

......................................................

Chlop zo ženu perši raz pri morju. Vona "jake je morjo lasko?" Von "jak tvojo poľivki milačku, žimne a slane!"

• Haha 1
Zverejnené

Máme nový svietnik na čajovú sviečku. :smilieee: Podarilo sa mi odbiť ucho z novej kávovej šálky. 

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ide chlapík v aute a v tom ho predbehne trabant! Kúpi si rýchlejšia auto-ferari a zase ho predbehne ten istý trabant! Tak si kúpi formulu, ide už riadnych 300 km, ide vedľa trabantu a pýta sa vodiča: a čo urobíš teraz?!
vodič odpovedá: zaradím dvojku!

Zverejnené

Doktor operuje a hovorí sestričke: "Sestrička, preložte penis na druhú stranu. Ďakujem. Teraz pacientovi.

Zverejnené

Študent biológie a študent fyziky idú po ulici. Uvideli krásnu, dobre tvarovanú dievčinu s ladnou chôdzou smerom k baru. Biológ hovorí: "No nepozeraj sa na ňu. Ona je z 20% z tuku, z 12% z bielkovín, zo 7% z uhlíka, z 1% tvorená ostatnými prvkami a zo 60% je z vody. Fyzik hovorí:„ ... , ale pozri sa na to povrchové napätie!”

• Pred 2 týždňami...
  • Pred 2 týždňami...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov