Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

pôvodne mali rituálny charakter, Maoriovia na NZ odstrašovali svojimi desivými tetovaniami nepriateľov, piercingy a "plastické" tetovania boli súčasťou inicializačných obradov všetkých prírodných národov

dnes sa tetuje takmer každý, je to rovnako v móde ako piercing ... hoci proti gustu ... podaktorý ľudkovia to podľa mňa preháňajú ... nuž ...

aký je váš postoj ? máte tetovanie ? piercing ? dali by ste sa tetovať " na stálo" či len dočasne, či vôbec ?

a piercing ? hm... aj obyčajné dievčenské náušnice sú vlastne piercing ...

a čo piercing či tatoo na intímnych miestach ?

a prečo toto všetko práve teraz prežíva taký boom ?

a keď už tetovanie, tak radšej niečo jemné :) ;)

zopár ukážok z extrémov :

Obrázok :lol:

leopardí muž :

Obrázok ;)

ehm ...

Obrázok :)

nuž....

Obrázok ;)

tak ... podľa vás sú títo ľudia ešte tu, alebo už na druhej strane hrany ?

• Odpovedí 198
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• game

71

• Vilma Flinstonova

15

• D'Ady

13

• trinita

12

Zverejnené

môj postoj k tetovaniu a piercingu? no, je mi to v podstate jedno, nech si každý robí so svojím telom, čo chce, ale osobne mi to nevadí. ani keď sa to už preháňa /pre mňa to môže byť prehnané, pre niekoho špeci veci/.

ak by som sa niekedy mala dať tetovať, tak asi len dočasne, najpravdepodobnejšie len na krátky čas si niečo dať namaľovať henou, ale príliš ma to neláka /aj tak mi už dosť vadí, keď mám len škrabanec od pera/. nad piercingom som istú dobu aj rozmýšľala /asi tak pred rokom/, nejakú malú náušnicu do nosa, ale zatiaľ som ten nápad odložila do zabudnutia.

inak nemám nič, ani len náušnice v ušiach

tetovanie na intímnych miestach, keď má niekto na to guráž /ja teda nie :lol: /... piercing vôbec, už len pri pohľade na náušnice v bradavkách /mužských či ženských/ má obchádzajú mdloby :)

ale raz v jackass si jeden chalan dával piercing do zadku, spájal dve pologule, stačilo mi :)

Zverejnené

mno... videl som aj horsie... teraz sa mi nechce hladat ale na stranke www.dusky.sk/halbot som videl obrazky ako si chlapik dal piercing cez zalud a pri tomto sa mi stahuje zaludok... akoze koniec... piercing moc nemam rad....

a tetovanie...? ak RAZ :):lol:;):D:D:D budem nabuchany, tak mozno :) ale ne, ked tak len z recesie nieco zmazatelne

Zverejnené

piercing mam... dala som si ho dost z blbeho dovodu :)

boli sme na dovolenke, v zlatnictve, a uvidela som tam krasny piercing do pupku...otec prisiel ku mne a povedal- ved si to kup...na co som odpovedala, ze nemam na to dostatocny pocet dier.... a on ze- tak si daj... co nemal vraviet, a neskor robili nieco v zmysle ;)

ale mam ho...nie zeby ma nejako obohatil po psychickej ci inej stranke...len tak, paci sa mi to, ale nevystavujem to na obdiv, nenosim kvoli tomu mini tricka, atd :lol:

tetovanie sa mi paci, ale len jemne...no nedala by som si ho, nie som si ista, ci by sa mi po case neprestalo pacit, a nechce sa mi zazivat bolest 2krat, pri robeni, aj pri odstranovani...

intimny piercing nikdy, preboha :)

Zverejnené

na co som odpovedala, ze nemam na to dostatocny pocet dier....

malinka vymenuj mi tie diery čo si rátala :lol:

Minule mi kamoška ukázala nové tetovanie :)

Zverejnené

.... mmmmm.... potrebovala som o jednu viac.. :lol: nic menovat nebudem

Zverejnené

No tak ja ich budem menovať a ty budeš hovoriť ÁNO/NIE :lol:

Ja uvažujem nad tetovaním tiež :)

Zverejnené

no nad niečím jemným neveľmi nápadným som uvažovala už dávnejšie ... nakoniec z toho zrejme nič nebude, ale keď vidím také pekné malé ornamentálne tetovanie, to si nenápadne pozriem poriadne :lol:

ale piercing nie.... ďakujem veľmi pekne :)

Zverejnené

Tetovanie ani piercing nie sú nič pre mňa... A už vôbec nie na intímnych miestach...

tak ... podľa vás sú títo ľudia ešte tu, alebo už na druhej strane hrany ?

Tí sú tak mimo, že už sú ďalej ako na druhej strane... :lol:
Zverejnené

Hádajte aké tetovanie budem mať ja.

Je aj na tomto fóre :lol:

Zverejnené

ten znak :lol:

/ podstatná je jedna otázka : kde ho budeš mať ? :) /

Zverejnené

Nemienim mať tetovanie ani piercing. Absolútne ma to neoslovuje.

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

TETOVANIE:..mam, ale na mieste, ktore neuvidi len tak hocikto,...je totizto hlboko hlboko pod nohavickami :lol: .. takze iba pre vyvolenych...ma nejak 10cm a je to symbol "ehm niecoho" a viac nepoviem

a planujem este dalsi niekam inam...vsak uvidime kam

PIERCING...nemam, ani neplanujem...mne osobne by sa pacil piercing na pupku, len keby mam na to aj predpoklady :)

Zverejnené

doll,

šak stačí keď povieš že kde, a čo. Nemusí byť foto! :-)

Zverejnené

HAVARKA

vsak "kde" som povedala,...ale "co" to som iba naznacila, ale uz nepoviem :lol:

Zverejnené

no zistil som ze by to mohlo byt aj tak okolo dvoch litrov, to je uz viac ako realne :lol:

Zverejnené

na tetovanie by som sa dala ukecať... možno je to trošku blbé, ale dala by som si v elfskom písme vytetovať arwiel.... kde? ehm... chcela som na pravú časť bedier... ževraj to tam dosť bolí, ale pre "krásu" niečo vydržím.... už len tie financie... :lol:

Zverejnené

ked tak dnes rozmyslam, nieco by som v minulosti urobil inak, napriklad potetovat by som sa mozno nedal :lol: co uz

• Pred 5 týždňami...
Zverejnené

no dosť skoro ... ale až teraz mi došlo že dead je "potetovaný" :lol:

teraz keď každý druhý uvažuje nad nejakým tetovaním, uvažuješ opačne ? hm ... :)

a keď už sme pri tom, čo a kde že máš vytetované ? ha ? :)

Zverejnené

ja by som si napriklad nedala tetovanie niekam na viditelne miesto

to je tak pre chlapov skor by som povedala :lol:

a dolezite, kedze mam vcelku konzervativnych rodicov, oznam typu ze mam tattoo by ich bohvieako nepotesil a uz vobec by ich nepotesila poloha....a uz vobec co je vytetovane :)

takze som rada ze ho mam tam kde ho mam

a nevystavujem ho na obdiv ani inym cudzim ociam

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

blizi sa Trencin - mesto mody....a prave vdaka nemu mam na jednom usku tri nausnicky

a rozmyslam o tom, ze navstivim znova, nech nastrelia este nejake...miesta je dost :lol:

a uvidime...mozno i dalsie tattoo :)

Zverejnené

Davaj si pozor, aby si sa velmi neprechadzala po dazdi, kvoli hrdzaveniu.... :lol:

Zverejnené

nosim iba zlato /echt gold/ :lol:

btw..to aby ste si nemysleli ze nausnice okruhle....to su tie "bodkovite" :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

nad tatoo som uvazovala stale, ale este ma to nechytilo poriadne chcela by som na zapastie z vnutornej strany ale nenasla som zatial vhodny napad a mozno ani nenajdem.... skor sa pojdem tetovat ked si to zmyslim a bude to skrat v mojej hlave :) hehe

piercing tiez nemam a ani si nebudem davat a nausnice mam vpravo 2 kusy, vlavo 3 kusy ;) hehe ... bola to haluz na strednej prepichovali sme si usi cez prestavky :lol: :) odvazila som sa 4x ;)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov