Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Mne divne nepridu. V case volieb budu isto ine. Ja som tohto roku prvy krat odpovedal v podobnom prieskume(20 rokov mam rovnake tel.cislo). Asi dva mesiace dozadu. Trvalo to cca 10 minut. A snazil som sa to skracovat,telefonistka spolupracovala - bolo vela otazok(ale ze ked ze to bolo prvy krat a asi posledny,tak ze jej nezlozim). Tam som volil SaS. Ten prieskum  sa robil zrejme na podnet https://www.google.com/search?rlz=1C1GCEA_enSK744SK744&biw=1536&bih=754&tbm=isch&sxsrf=ACYBGNRUjoq8sudhax35gh7OCvUFsz3RaA%3A1573490987951&sa=1&ei=K5HJXZrfOcnYwAKejJqoAQ&q=hlas+pravice+%2C+matej&oq=hlas+pravice+%2C+matej&gs_l=img.3...14704.17042..17993...0.0..0.98.988.12......0....1..gws-wiz-img.......0i7i30j0i7i5i30j0i8i7i30.V40V7iNfJe4&ved=0ahUKEwjaoJPbzuLlAhVJLFAKHR6GBhUQ4dUDCAc&uact=5

Posledne dve tri otazky boli na tuto stranu. Ci viem ze taka strana existuje, povedal som ze nie,ale myslim neskor sa mi vybavilo,ze take nieco je.

• Pridať bod 1
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

podla mna pri tom prieskume Median-u je nejaka chyba, ked tam nemaju Most.-HID vobec

myslis u vas, alebo na SK celkovo ? na SK nie, ale leby su stale nebezpecne vysoko a mozu miesat karty nasledne

Zverejnené

Most -hid vysledok ma 1,5% mas to na 8 strane. Na Kotlebu(celkovo SK, co by si mi asi napisal o gemeri) ci si myslite,ze ######nutych volicov je ovela viac. Takto ani vy to nevidite,lebo to budu volici Smertu a SNS.

V preferencnych kruzkoch podla mna moze vyhrat Fico(ak teraz nevyjde nejaka smrtiaca nahravka s Kocnerom,Trnkom,smrtiaca myslim ze bude mat aj vazny trestnopravny dosah),preto sa mi zda 3,5 kurz dobry, mozno Pelegriny, Kotleba ci Kiska.

https://dennikn.sk/396015/koho-kruzkovali-kolko-mat-parlamente-zien-koho-volili-prvovolici/

Kotleba moze mat asi najviac,len ak vyhra LSNS,ale aj to sa moze stat. Najviac z preferencnych hlasov bude mat niekto z tych 4. A bude to tesne.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov