Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ako to myslis???

teraz som si vsimla rok 2007, na ktory som reagovala

Zverejnené

chorche zomrel. nemohla si to vedieť ...

pokračujeme v dôveryhodnosti politikov.

prieskum robili tak, aby mali vzorku obyvateľstva. viacmenej to vychádza tak, ako prognózy volieb.

ale aj tak, kto je tých 60 %, ktoré ešte stále dôverujú politikovi formátu Slota, a kto rád sleduje, ako sa zahráva s národom a voličmi pán Fico ?

naposledy som sa zasmiala, ked dal rozhohnať 6 demonštrantov, aby mohol odísť z nejakej budovy .... predvčerom ?

bolo to hodne smiešne, 6 mladých demonštantov, okolo policajné autá, a šesť policajtov odprevádzalo šesť demonštrantov mimo priestranstvo, ktorým mal vyjsť pán Fico z budovy

potom vychádzal, demonštranti v bezpečnej vzdialenosti, novinárov odohnal.

tuším nám veľmi dôveruje

kto mu stále teda dôveruje na vyše 40 % ?

Zverejnené

kto mu stále teda dôveruje na vyše 40 % ?

ak odratam ludi s lahkou demenciou, tak ostavaju len ti, ktori z jeho vladnutia priamo profituju

poznam ludi, ktori su podnikatelsky priamo napojeni na SMER a tym sa necudujem, ze maju zaujem na tom, aby ostal pri koryte

a je to od statnej sfery, az po komunalnu politiku. vyhrane sutaze, uspesne granty, socialne podniky, miesta vo vedeni firiem, vela ludi sa na tom dokaze uzivit

na vychode v KE, Ficov kon Farkasovsky, byvaly STB-ak, neuspesny primator KE a uspesny zupan, vyhadzal vsetkych odbornikov a dosadil na ich miesta svojich ludi s roztodivnymi kvalifikaciami ... prevazne byvalych a neuspesnych kandidatov za SMER do zastupitelstiev

bodaj by nevyjadrovali SMER-u podporu

Zverejnené

že by pri výbere vzorky telefonali priam tým ľuďom, ktorí profitujú ? alebo tým s ľahkou demenciou ?

verím, že sú ľudia, ktorým sociálne cítenie aj niečo hovorí, sociálna demokracia rovnako.

ale to konkrétne extempore s tým rozháňaním demonštrantov, ktoré tu popisujem vyššie, ma presvedčilo, že toto už musí presvedčiť každého pravoverného. tí ľudia sa ho chceli spýtať na niečo z jeho politiky. všetci šiesti.

nemusí vždy odpovedať, isteže. ale urobiť z toho policajnú kovbojku ... no dobre.

tak mu dôverujú parťáci.

a kto teda dôveruje stále Slotovi ?

Zverejnené

asi mi usiel povodny zdroj, kde je vlastne napisane, ze ma fico velku podporu v petrzalke?

nejak mi to nesedi, volim v petrzalke od r.1998 a vzdy zvitazila pravica

inak mladi ludia neziju vo vakuu a rodina ma tiez dost velky vplyv na ich volbu

Zverejnené

že by pri výbere vzorky telefonali priam tým ľuďom, ktorí profitujú ? alebo tým s ľahkou demenciou ?

kludne ver a mozno ja pravdu mat budes do urcitej miery.

klucova vec pri akomkolvek prieskume je vyber vzorky, tym mozes ovplyvnit aj vysledok prieskumu

pri tychto velkych rozdieloch u jednotlivych agentur, by som ani velmi nevahal tvrdit, ze niektore mohli byt robene aj na objednavku

okrem toho reprezentativna vzorka bola doteraz vzdy nieco cez 1000 respondentov, preco zrazu 800 ?

Co sa tyka Petrzalky, pomer odovzdanych hlasov v parlamentnych volbach bol v roku 2006 37,69/22,49 % SDKU DS/SMER

nenazval by som to velkou podporou

volby 2006

Zverejnené

Myslim ze to dopadne vsetko lepsie ako vyzera

Podla mna Slota restane robit ostudu a neprejde

A Smer bude na tom horsie ako dlhodobo vyzera. Slovensko ma najvyssi cas zacat sa spamatavat.

Zverejnené

Podla mna Slota restane robit ostudu a neprejde

Zasadne nedoverujem politikom, ktori nazyvaju Ciganov Romami a homosexualov gejmi.
Zverejnené

Zasadne nedoverujem politikom, ktori nazyvaju Ciganov Romami a homosexualov gejmi.

prelozene do ludskej reci, zasadne doverujes politikom (politikovi), ktori nazyvaju Ciganov ######y ciganske a homosexualov buzeranti.

Nich wahr ? Obrázok

ja zase zasadne nedoverujem politikovi, ktory ma rano v krvi menej ako pol promile, lebo su pochybnosti ci hovori pravdu :lol:

Zverejnené

Braňo Ondruš for president???

Zverejnené

opýtam sa opačne a ktorým dôveruješ ?

Zverejnené

Zasadne nedoverujem

Je stale dost ludi, ktori vidia zasadny problem slovenskej politiky v pravach mensin a ako univerzalne riesenie im staci ukazat na ne. Je tiez dost politikov, ktori su si vedomi, ze take dute hlavy existuju a ked po nich udru, tak to bude mat ozvenu. Slota je jednym z nich a Postarik typickym predstavitelom jeho cielovej skupiny.

Zverejnené

O poštári avel telegramos anel

Sameles ginava, ginava, opala čingela, čingela,

džamore, džamore, džamore, na kamav tut :lol:

Zverejnené

elfant preklad prosim, aj ked to aj takto vyzera carovne :-))))

dead, dute hlavy a ozvena mi pride trefne :-)))

Zverejnené

Je stale dost ludi, ktori vidia zasadny problem slovenskej politiky v pravach mensin a ako univerzalne riesenie im staci ukazat na ne. Je tiez dost politikov, ktori su si vedomi, ze take dute hlavy existuju a ked po nich udru, tak to bude mat ozvenu. Slota je jednym z nich a Postarik typickym predstavitelom jeho cielovej skupiny.

Mna prava mensin nezaujimaju. Za bolsevika nam vladla desat percentna mensina a dnes takisto. Mna zaujima v prvom rade tych ostatnych 90%. Az sa to vyriesi, potom mozme riesit aj tych ostatnych.
Zverejnené

takže aká je odpoveď na niekoľkokrát položenú otázku : komu Postárik z politikov dôveruje ?

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov