Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

nona2's Blog

  • zápisy
    4
  • komentár
    1
  • zobrazení
    9 421

Štrajk za lepší život na Slovensku


nona2

3 110 zobrazení

Prečo musia Slováci každoročne štrajkovať ?

 

Štrajkovať je dôležité na viacerých „frontoch“

Prvá vec a to je veľmi dôležitá je aby zamestnanci, či už v štátnych alebo v súkromných podnikoch sa spojili a každoročne chodili štrajkovať za vyššie mzdy, dôvod všetci poznáme, máme tu najnižšie mzdy čo sa týka Európy. A ešte jedna vec nízke mzdy znamenajú nízke dôchodky v starobe, preto je dôležité aby sme sa použili z chýb z predošlej generácie a chodili štrajkovať každoročne aby sme neskončili na mizine v dôchodkovom veku.

 

Po druhé treba ísť štrajkovať proti politikom, ktorí rozpredali a rozkradli túto krajinu rokov nám sľubujú, že sa budeme mať lepšie a pritom sa má stále lepšie len skupina, ktorá korumpuje a rozkráda tento štát.

 

Po tretie treba urobiť štrajk proti finančným a záujmovým skupinám, ktoré ovládajú celý chod štátu.

Po štvrté, treba urobiť štrajky na lokálnej úrovni, ľudia by sa mali zobudiť a urobiť si poriadok s poslancami, starostami a primátormi, ktorí len berú peniaze pre nič a rozvoj daného mesta je v nedohľadne.

Po piate treba urobiť štrajky v daných krajoch, ako je vlastne možné, že jeden kraj je rozvinutejší ako druhý, chyba je vždy vo vedení daného kraja.

A nakoniec musia ísť aj do štrajku znevýhodnení občania tejto krajiny, pretože nemajú možnosť žiť na takej úrovni ako občania západných demokracií, kde majú vytvorené také podmienky, že môžu študovať, pracovať a dokážu sa dostať takmer všade bez pomoci ostatných.

To že musia ľudia ísť do ulíc, je jasné asi každému, ale je ešte aj dôležité aby ľudia chodili voliť a to hlavne ľudí , ktorí sú minimálne o 30 rokov mladší ako doterajší politickí dinosauri.

Tento štát a nerozvíja tak ako by sa mohol rozvíjať, keby každý na Slovensku čítal knihy, a vedel tieto poznatky z kníh aj aplikovať pre zlepšenie života náš všetkých, druhá vec nesmieme byť ľahostajní ako naši predkovia, ktorí žili v komunizme, my žijeme v demokracií a máme právo zasahovať do chodu štátu ak štát nekoná alebo nerobí to čo by mal.

Je potrebné aby každý Slovák rozmýšľal o tom ako môže túto krajinu posunúť dopredu a aj tieto svoje myšlienky realizoval .

1 Komentár


Odporúčaný komentár

Bravoooooo! Gratulujem krásny blog! Som na tvojej strane a keby boli nejaké štrajky rád sa ich zúčastním. Musíme ukázať tým žgrlavým podnikateľom že nielen oni sú tu! Treba ich vyhnať s lopatami z ich palácov a vzbúriť sa. Nech žije revolúcia! Podnikatelia traste sa! Vzbura začína!

  • Odobrať bod 1
Odkaz na príspevok

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov