Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

www.ruzova.eu

  • zápisov
    7
  • komentárov
    8
  • zobrazení
    5 924

ALOE VERA gél- lieči kadiaľ tečie...


Janka R

659 zobrazení

Liečivý gél z Aloe vera Barbadensis, lieči kadiaľ tečie...

 

 

Prosím, považujte tento môj článok ako ...ja neviem ako jeden z najlepších, aký som kedy mala možnosť sprostredkovať- ĎAKUJEM :)

 

Janka R.

 

df-250x250.jpg

 

 

Na čo je Aloe Vera vôbec dobrá? Z Aloe Vera sa získava šťava obsahujúca viac ako 160 cenných látok (napr. esenciálne mastné kyseliny, aminokyseliny, polysacharidy, enzýmy, minerálne látky, stopové prvky...), ktoré sú často využívané v oblasti medicíny a kozmetiky.

 

Verím, že v tomto čase informácií už takmer každý z nás vieme že :

 

ZDRAVIE = ODKYSLENIE = ALOE VERA GEL

 

Aloe vera gél získal prívlastok NÁPOJ ZÁCHRANY! Už po pár dňoch pitia tohto sviežeho a liečivého nápoja dochádza k očistnému procesu, čo sa prejaví aj úbytkom hmotnosti.

 

Pre dokonalú očistu organizmu a nový prílev energie na bunkovej úrovni je potrebné vypiť min.3 fľaše Aloe Vera gélu - optimálne 6 litrov. Ak chcete udržať správnu funkciu kĺbov a kostí je potrebné vypiť fľašu aloe vera každý mesiac. Vhodný aj pre diabetikov.

 

Táto investícia do Aloe vera sa každému človeku vyplatí mnohonásobne,pretože jeho zdravie sa presunie na úplne iný,nový level :)

 

 

Dôležitá je však kvalita aloe vera gélu- smozrejme iba z Aloe vera barbadensis, dôležitá je jeho koncentácia - cca aspoň 90% čistého gélu a samozrejme to najdôležitejšie- správne dávkovanie a pravidelné užívanie.

 

 

V akom množstve a ako dlho môže byť Aloe Vera Gél užívaný?

 

Bežne doporučené množstvo je:

 

 

3x30 ml denne, alebo 1ml/kg váhy, rozdelené na min. 2 denné dávky

 

v mimoriadnych prípadoch

až 2 ml/kg váhy, rozdelené na min. 2-3 denné dávky.

 

 

Vo zvláštnych prípadoch a pri zvláštnych životných situáciách je možné dávkovanie zvýšiť, je však potrebné konzultovať túto skutočnosť s lekárom. Užívať najlepšie pred jedlom (prípadne rozriediť vodou). Tehotné a dojčiace ženy by mali užívanie Aloe Vera Gélu konzultovať s príslušným lekárom.

 

 

 

Cena za 1 liter

 

Aloe Gél klasik 98% aloe s príchuťou broskyne : 29,43 eur

 

Aloe Gél na kĺby,kosti a šľachy : 36,45 EUR

 

 

V prípade záujmu sa príďte poradiť, nechajte si zaslať podrobnejšie informácie a kontaktujte nás na email info@ruzova.eu alebo 0915 747 082

 

 

A teraz niekoľko odborných informácií: ( Aloe vera gél je dostupný vo fľašiach na priamu konzumáciu, ako spray pre liečbu kožných chorôb,popálenín, tvárovej a telovej kozmetiky...)

 

 

Aloe vera je považovaná za kráľovnú liečivých rastlín. Jej dužina obsahuje okolo 200 vysoko hodnotných, biologicky aktívnych látok. Dôležité predovšetkým je to, že minerálne látky, stopové prvky, vitamíny a ostatné substancie sú v extrakte z Aloe vera vo vzájomne vyváženom pomere.

 

Aloe vera gél je nápoj stabilizovaného gélu z listov Aloe vera Barbadensis Miller. Je vhodný ako veľmi účinná detoxikačná kúra, ktorá zmierni množstvo zdravotných problémov a posilní imunitu.

 

Dokázateľne sa pozitívne výsledky pitia gélu prejavia pri ochoreniach:

Choroby látkovej výmeny a nesprávnej výživy (obezita, cukrovka, podvýživa, anémia)

Choroby tráviacej sústavy (zápaly ústnej dutiny, afty, poruchy trávenia, hypoacidita, pálenie žáhy, žalúdočné vredy(Helicobacter), chronická zápcha, infekčné hnačky, hemoroidy)

Choroby pečene a žlčových ciest (stavy po infekčnej žltačke, poškodenie pečene následkom otravy, liekov, alkoholu, poruchy činnosti žlčníka, žlčové kamene)

Choroby ľadvín a močových ciest (zápaly močového mechúra, ľadvinové kamene, cysty, zväčšenia a zápaly prostaty)

Choroby dýchacích ciest (akútna a chronická nádcha, zápal mandlí, hrtana, zápaly dutín, astma)

Choroby srdca a ciev (poruchy krvného tlaku, arteroskleróza, zvýšená hladina cholesterolu, zvýšený homocysteín, kŕčové žily)

Choroby kože, vlasov, nehtov (poranenia, popáleniny, bodnutia hmyzom, akné, hnis, vredy, pásový opar, bércove vredy, ekzémy, plesňové ochorenia, celulitída, vypadávanie vlasov, lupiny, herpes)

Choroby pohybového ústrojenstva (reumatické ochorenia zápalové, osteoartróza, bolesti chrbta a platničiek, osteoporóza a iné...)

Gynekologické ochorenia (zápaly, výtoky, kandidóza, cysty, nepravidelný cyklus, bolestivá menštruácia, menopauza)

Nervové a duševné ochorenia (migréna, Parkinsonova choroba, chronická únava, nervozita, úzkosť, strata pamäti, depresie)

Choroby imunity (oslabená imunita, alergie, ekzémy, astma, prevencia nádorových ochorení, pomocná liečba rakoviny a následkov chemoterapie a rádioterapie)

 

Upozornenie: Po otvorení skladovať v chladničke a čo najrýchlejšie spotrebovať.

  • Pridať bod 1

2 Komentáre


Odporúčaný komentár

jeden výťažok z aloe vera mám už niekoľko rokov v chladničke, špeciálne zmes na popáleniny, veľakrát zachraňoval aj nás aj susedov. stále pôsobí, nedávno pomohol pri prsknutí horúceho oleja na tvár, nádherne zahojí.
 

Odkaz na príspevok

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov