Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

Výpadky a chyby na Fóre

  • zápis
    1
  • komentárov
    0
  • zobrazení
    7 637

Výpadok 21.3.2013 po 23h


FreeSpace Info

2 968 zobrazení

Výpadok 21.3.2013 po 23h

 

Včera po 23. hodine nastal výpadok Fóra, ktorý bol zapríčinený nedostatkom voľného miesta na MySQL serveri. Nedostatky už boli odstránené.

 

 

Včera po 23 hodine sme viacerí boli svedkami výpadku, keď Fórum bez diskusie a varovania len vyhodilo chybové stránky typu Driver error. Podľa rýchlej analýzy išlo o problém s MySQL serverom, zrejme asi s nedostatkom miesta alebo pamäte.

 

Výpadok bol špecifický, hlavná stránka Fóra nešla, ale hlavná stránka portálu išla. Tak isto ako hlavné stránky Chatu, Blogov a Katalógu. U blogoch akurát nefungovalo zobrazenie komentárov, Fotogaléria nešla pre istotu vôbec tak isto ani Hry. Ale dali sa bez problémov čítať témy na Fóre.

 

Podľa informácií z webhostingu skutočne išlo o problém neodstatku miesta na MySQL serveri. Administrátori serveru vykonali viacero úprav v rámci konfigurácie MySQL servera - vyhradili viac priestoru pre /tmp/ v rámci diskoveho poľa, zvýšili maximálny povolený priestoru pre dočasné tabuľky a optimalizovali pamäť.

 

 

Zdroj: Výpadky Fóra

0 Komentárov


Odporúčaný komentár

Nie sú tu žiadne komentáre.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov