Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

alpaca's Blog

  • zápis
    1
  • komentáre
    2
  • zobrazení
    6 829

Ako som si založila blog


alpaca

2 352 zobrazení

Nikdy ma nenapadlo, že budem niekedy mať vlastný blog. Ale rozhodla som sa to skúsiť. A poviem Vám, ako sa to stalo.

 

Bol piatok. V piatok nechodím do školy a mám voľný deň, lebo v noci ma vždy čaká práca. A tak sa snažím oddychovať. Porobím nejaké povinnosti- upracem, navarím, urobím si domácu úlohu, poznáme to všetci. Ale občas príde deň, keď sa nám nechce, pravda? A toto bol presne taký deň.

 

Zobudila som sa niekedy pred obedom. Urobila som si šálok kávy, a spustila počítač. Z plochy na mňa vybehol zoznam povinností, ale ja som ho nevidela. Nechcela som ho vidieť. A tak som rozmýšľala, čo s celým dňom. Motala som sa po internete, bavila sa hrami, či vtipmi a potom som narazila na jednu milú stránku (http://bludar.webnode.sk/).

 

Túto stránku si založil istý Boris Bludár. Očividne človek jednoduchšieho rázu, no celkom sympatický. Je to jeho vlastný blog.Začala som si s pobavením čítať jeho články, jeho príbeh. Zabila som tým síce podstatnú časť dňa, no tento záujem vo mne zostal. A tak som sa vydala svetom internetu hľadať nové blogy, blogy možno trochu vážnejšie, alebo zábavné rovnako, ako ten Borisov. A našla som. Nie len to, našla som ich viac, ako som si mohla predstaviť.

 

A vtedy prišla tá myšlienka. Prečo sa nepridať? Určite aj ja mám svetu čo povedať, podeliť sa s nejakým názorom, či skúsenosťou. Možno nie v tomto príspevku, možno v tom ďalšom, no myslím, že to zvládnem a po čase zapadnem do lákavého sveta blogerov.

 

A celým srdcom dúfam, že mi budete držať palce.

  • Pridať bod 1

2 Komentáre


Odporúčaný komentár

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov