Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

Janka R's Blog

  • zápisov
    8
  • komentárov
    17
  • zobrazení
    21 527

Akcie a podujatia venované duchovnému rastu


Janka R

2 030 zobrazení

Vo štvrtok 4. októbra 2012 začína v Bratislavskej Inchebe Esoterika a Biostyl- čo je na Slovensku najväčšie podujatie venované rôznym duchovným prúdom, technikám, liečiteľom, propagátorom nového spôsobu myslenia, bioštýlu apod. Súčasťou tohto stretnutia je predajná výstava ,rôzne služby i záverečná bubnovačka.

 

Program i vystavovateľov nájdete na :

http://www.incheba.s...ml?page_id=4534

 

Ja tu uvádzam prednášky, ktoré sa podľa môjho názoru oplatí zažiť či už zo zvedavosti, alebo pre získanie nových informácií. Naozaj kvalitu označím 4 hviezdičkami . Zábavu, primitívny ezošunt a nie veľmi čistú mágiu radšej neoznačím. :smilieee:

 

ŠTVRTOK 4. 10. 2012 HALA B2 – SEMINÁRNA MIESTNOSŤ 1

 

14.15 – 15.15 ŠAMANKA ZUZANKA (SK)

Ekvádorské rastlinky, ayahuaska liečivá liana pravdy, tabak matka ayahuasky

 

15.30 – 16.15 ANDREJ MEDVEĎ (SK)

Propagátor zdravého životného štýlu, ktorý na sebe, svojej rodine a priateľoch

skúša účinky rôznych metód spúšťania samoliečebných procesov

 

HALA B2 – SEMINÁRNA MIESTNOSŤ 2

 

HALA A1 – KONFERENČNÁ MIESTNOSŤ

 

12.00 – 17.00 YUSUF CABRE (Španielsko) ****

Profesor Cabre vytvoril niekoľko vlastných terapeutických metód, pomocou ktorých vyliečil už tisíce pacientov po celom svete. Využíva k tomu netradičné spojenia napríklad metafory, prácu s pravou alebo ľavou hemisférou mozgu v závislosti na čase, oživenie všetkých šesť zmyslov, alebo vydáva akútne melodické zvuky (niekedy trebárs imituje volanie delfínov, na ktoré človek ihneď podvedome zareaguje (akákoľvek reakcia je pre neho ďalším kúskom dobre zapadajúceho puzzlu, oživuje jazyk podvedomia v reálnom čase, využíva metafyziku, paralinguismus (slová, ktoré nedávajú žiadny zjavný logický zmysel) kineziológiu, či mentálne prenášanie symbolických geometrických tvarov, na ktoré telo klienta reaguje. Táto technika je prispôsobená úrovni klienta, ktorý sa týmto spôsobom naučí používať mozgové vlny vôle, na úrovni beta, alfa, theta, delta. Objavuje cez to silu zámeru riešiť problém, ktorý ste predostreli na začiatku terapie pri nezáväznom rozhovore. Neustále je v spojení s vaším podvedomím, z ktorého vyberá záblesky blokujúcich spomienok, ktoré bránia rýchlejšiemu zvyšovaniu vibrácií. Je dokonalým erudovaným a citlivým sprievodcom pri prebúdzaní osobnosti. Jeho semináre sa na celom svete tešia neobyčajnej priazni publika.

 

PIATOK 5. 10. 2012

HALA B2 – SEMINÁRNA MIESTNOSŤ 1

 

11.00 – 12.20 MILAN JURÁŠEK (SR)

Čo vám dá joga do života

 

12.30 – 13.30 JITKA TŘEŠŇÁKOVÁ (CZ)

Metamorfika, jednoduchá cesta k odstráneniu blokov z prenatálneho vývoja

 

17.15 – 18.00 PETER SOLDÁN (ČR)

Moravský liečiteľ a filozof, priateľ elfov víl a ostatných prírodných bytostí a najmä liečivých byliniek, autor terapeutickej sady Moravské kvety tvrdí, že všetci sme liečitelia a môžeme si navzájom účinne pomáhať. Ako? To sa dozviete na jeho prednáške.

 

HALA B2 – SEMINÁRNA MIESTNOSŤ 2

 

11.00 – 12.45 NORBERT SYNČÁK

Sakrálna geometria v praxi

 

13.00 – 14.00 ĽUBOMÍR JÁNOŠ (SK)

Čo prezrádzajú vaše oči – Irisdiagnostika (choroby, dedičné dispozície, oslabené orgány)

 

14.15 – 15.00 ANDREJ MEDVEĎ

Vedľajšie účinky prídavných látok v liekoch a doplnkoch výživy.

 

15.15 – 16.30 MUDR. ALEXANDER FESENKO (SR)

AMP – vyšetrenie bez kvapky krvi

BIOL – nový úspech regeneračnej medicíny, prezentácia s praktickými ukážkami.

 

 

HALA B2 – SEMINÁRNA MIESTNOSŤ 3

 

10.30 – 11.30 JOZEF LUPTÁK (SK)

Kladivo na rakovinu. Ako zdravo žiť, aby ste sa vyhli chorobám a predčasnému umieraniu. Prednáška je zameraná najmä na boj s rakovinou.

 

13.10 – 15.30 PETER SOLDAN (ČR) – seminár

Moravský liečiteľ a filozof, priateľ elfov, víl a ostatných prírodných bytostí a najmä liečivých byliniek, autor terapeutickej sady Moravské kvety tvrdí, že všetci sme liečitelia a môžeme si navzájom účinne pomáhať. A navyše sme všetci schopní liečiť aj seba. Seminár môže mať pokojne názov “ Každý sám sebe liečiteľom“. Pri jeho absolvovaní objavíte v sebe nový rozmer nadobudnete radosť z úspechu na poli sebaliečenia. Čo sa tu naučíte, vám nikto nevezme.

 

15.45 – 16.45 JÁN DANČEJ (SR)

 

Voda reguluje viac ako 50 funkcií v našom tele (tlak a prietok krvi, dýchanie, potenie, udržuje sviežu kožu, obmýva a čistí vnútorné orgány, pomáha filtrovať toxíny

 

16.50 – 18.00 MARCOS ORBITO (Filipíny)

Ako vyliečiť seba samého. Svetoznámy liečiteľ lieči pomocou jedinečnej metódy tzv. filipínskej operácie. Prednáška svetoznámeho, jedinečného liečiteľa z Filipín bude doplnená o meditáciu zdravia a požehnanie vody, či prinesených predmetov, ktoré potom pomáhajú pri liečbe.

 

HALA A1 – KONFERENČNÁ MIESTNOSŤ

 

12.00 – 16.00 RAJEEV RAMASWAMY (India)

Seminár: Oslobodenie vo vedomí

 

 

15.15 – 16.45 PETR SUMITO MIKULKA

Každý z nás nosí v sebe bolesti z detstva, ktoré si často neuvedomujeme. Dnešný svet nás od detstva učí, čo sa patrí a čo nie, čo je správne a čo nesprávne, čo môžeme a čo nemáme dovolené, ale detská duša túži po slobode a tak sa v nás naše malé dieťa scvrkáva pod ťarchou zákazov a príkazov a nevysvetlených situácií a nepriznaných bolestí. Niekedy ani netušíme, že tu je základ nášho utrpenia, trápenia, neúspechu v partnerstve, či v živote. Na všetko však existuje liek. Sumito ponúka liečbu vnútorného dieťaťa.

 

HALA B2 – SEMINÁRNA MIESTNOSŤ 2

 

11.30 – 12.30 ZDENKA JANKOVÁ (SK)

Každý má právo veriť na život po živote

 

12.45 – 14.00 JAROSLAV SITÁR (SK)

Olejkárstvo – pôvodný ozdravný proces Slovenov. Ako bytosti jednotlivých mesiacov pôsobia na človeka a ako si môžeme pomôcť liečbou olejom v súlade s nimi.

 

15.15 – 16.00 ANDREJ MEDVEĎ (SK)

Elektrosmog a možnosti ako sa mu ubrániť.

 

17.10 – 18.00 MARCOS ORBITO

Prednáška o filipínskom liečení, jedinečnom a neopakovateľnom postupe, ktorý ovláda iba pár ľudí na svete. Plus meditácia zdravia a požehnanie vody, či prinesených predmetov, ktoré potom pomáhajú pri liečbe.

 

HALA B2 – SEMINÁRNA MIESTNOSŤ 3

 

14.15 – 17.00 ŽIARISLAV *** – je ojedinelý zjav medzi slovenskými vedomcami, ktorý v sebe spája vedomectvo, jasnozrivosť, racionalitu, ale aj úplné pochopenie prírodných zákonov a prebádaných koreňov Slovenov. Stretnutie s ním je vždy darom a povzbudením, či svetielkom v tme. Jeho prednáška Čo bude po roku 2012 a ako k tomu prispejeme my, nám pomôže pochopiť našu úlohu nielen ako bytostí, ale aj bytostí, ktoré majú slobodu rozhodovania s právom hocikedy ju využiť. Keďže je Žiarislav hudobník a multiinštrumentalista bude prednáška doplnená spevmi a spievaním slovenských mantier zdravia.

 

17.30 – 18.30 FREE DRUMS FASHION ****– Bubnovačka, ak sa pridáte so svojím nástrojom, tak aj vaša osobná. Bubny pomáhajú dvíhať oheň v tele a spaľujú všetko negatívne. Ich vírenie dodáva silu a zvyšuje životnú energiu.

ZMENA PROGRAMU VYHRADENÁ

 

 

MOžno sa tam niekde stretneme :)

 

Zdroj: Akcie a podujatia venované duchovnému rastu

3 Komentáre


Odporúčaný komentár

hm :)

zvláštne veci, niektoré som odjakživa schopná prijať, o niektorých pochybujem, aj keď sa ich priamo snaží dokazovať kamarátka, niektoré neprijímam vôbec ... :)

Odkaz na príspevok
Návštevník
Tento zápis v blogu je nateraz uzavretý pre ďalšie komentáre.
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov