Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

Interviews with the Wampire

  • zápisov
    7
  • komentárov
    99
  • zobrazení
    1 685

Interview piate: Doll


littlewitch

759 zobrazení

Po velmi dlhokanskej odmlke, si sada predo mna velmi krasne stvorenie aby bolo vyspovedane malou carodejkou, ako dalsia v poradi mojich pravidelne nepravidelnych interview. Takze, draha doll...zaciname

 

Tvoj príchod na fspf.

Fungovala som istú dobu na POST FORE, takže som naskočila už do rozbehnutého vlaku, ľudia tam sa poznali, mala som pocit že nechcú vpustiť medzi seba nováčikov. A to mi vadilo. Takže som sa upriamila na niečo novšie, mladšie, v tej dobe ma oslovil Axel Wers.

 

Prečo doll? A kto bol dollfinka?

Ach, to je dlhá história. Nick Dollphinka vznikol v 2004 na jednom portáli, kde moja kamarátka vystupovala pod týmto nickom a zoznamovala sa s ľuďmi. Na internáte sme sa bavili tým, že sme oslovovali opačné pohlavie a podobne, "pubertálne" srandičky. Neskôr som si zvykla na ten nick, nemá pre mňa žiaden význam, bol to výmysel kamarátky, ktorá v tej dobe milovala delfíny.

Neskôr som si nick skrátila na doll, a pod týmto vystupujem na FSF. A prečo zmena? Pretože som pocítila, že som sa zmenila. Samozrejme nie komplet, ale človeka, mladého, ovplyvnia momenty ako škola, internát, sloboda - a následne prehupnutie do života plného zodpovednosti a svedomitosti - práca, vzťah, riešenie budúcnosti. Uzavrela by som to tak, že dollphinka bola dievčina užívajúca si život, a doll žena, ktorá hladí na niektoré veci už prísnejšie, niekedy by som to nazvala až, konzervatívnejšie .S odstupom času sa čudujem, a aj hanbím, ako som niektoré veci vešala sem na fórum :)) .. hrôza.

 

doll1.jpg

 

Ty a tvoje vzťahy na fore

Vzťahy? Nemám na fóre vzťahy :))

Zo začiatku som brala celé fórum ako jeden vzťah, zdôverovala som sa mu, vykecávala, chválila. Až časom som si uvedomila, že fórum je iba miesto, priestor, kde si ľudia vytvárajú názor o iných len na základe príspevkov. A vďaka tomu, že som bola zo začiatku dosť naivná, mi to vedelo dať neskôr aj zopár ľudí najavo. Nedbám, poznáme/poznali sme sa, hlavne vďaka príspevkom, to jest názorom, pohľadom. A presviedčať niekoho, aká v skutočnosti som? Nie, to mi nestálo za to :))

 

 

Absolvovala som pár stretnutí, bolo zopár aj osobných, kedy sme sa proste len stretli, pokecali..Nenazvala by som to však vzťahom. Je zvláštne stretnúť časom ľudí, ktorých charakter si človek formoval postupne na základe príspevkov či vyjadrení. Neobľubujem tieto hromadné stretnutia, pri ktorých sa ideme tváriť, ako sa poznáme a podobne. Čo sa týka stretnutí, to trenčianske bolo pre mňa posledné. Bolo fajn, ale nevidím v tom hlbší význam.

 

Ako a či ti ovplyvnilo forum život

Nenazvala by som to ovplyvnením života.

Jednoducho boli časy, kedy som nad fórom trávila hodiny, čítala som veľa príspevkov, diskutovala som. Tie časy sú už preč. Je fajn že si môže človek utvárať mienku aj na základe prečítania názorov od rôznych ľudí,a tým by som to uzavrela. Navštevujem fórum zväčša už len z tohto dôvodu. Už to nie je (pre mňa) to čo kedysi.

 

 

Aka bola doll ako dieťa

Hehe, celé dni preč. Detstvo, od šiestich rokov až po dospelosť, som strávila pri koňoch, pri mojich láskach. Teraz som neskutočne šťastná, že tieto roky som trávila pri zvieratách, učila som sa od mladi zodpovednosti, úcte k prírode, vzťahu k zvieratám. Dalo mi to neskutočne veľa. Neholdujem cigaretám, alkoholu, hýrivému životu, vážim si ľudí, čo niečo dokážu vlastnou prácou, a hlavne, vážim si samú seba.

 

doll2.jpg

 

Čo puberta a doll?

Ako vravím, aj pubertu som prežila pri koňoch. Takže niečo ako piatky či soboty v podnikoch pri (ne)alku alebo na tanečnom parkete, to nie. Pri koňoch to nebolo samozrejme iba o povinnostiach. Trénovala som si koňa, chodili sme na amatérske súťaže, zabávali sa na country hudbu, nosili klobúk :))

Nikdy nezabudnem na posledné leto pri koňoch, keď som tak túžobne vyhrala hlavnú prvú cenu, ako mi cudzí ľudia po súťaži, mimo trate, gratulovali. To som nemala pri sebe koníka, spoznali ma, a bolo to také krásne, úprímné...obávam sa, že dnes sa už ľudia na také niečo "neodvážia", tešiť sa úprimne z cudzieho šťastia, šťastia nejakého amatéra. To leto bolo "naše" posledné. Koníka mi utratili a ja som viac nemala možnosť sa venovať koňom aktívne.

Odišla som na internát do Čiech, a tam som dohnala za 2 roky všetko "podstatné". Neskôr pol roka v Anglicku s individuálnym študijným plánom, potom pár pokusov, úspešný pohovor, diaľkové štúdium, ukončenie štúdia. Keď sa tak obzriem, mala som neuveriteľné šťastie.

 

Tvoja vizia do buducnosti, kde sa vidiš o 10-15 rokov

Hmm, no tak určite asi ako každá žena, túžim po rodine, po milujúcom partnerovi, jednoducho po idylickom živote ;))

Samozrejme už dávno sa nevznášam na ružovom obláčiku. Mám priateľa, zariaďujeme byt, rozmýšľame nad domčekom, takže sa uvidí čo sa podarí najbližšie roky. Moc neplánujem, človeku sa to nevypláca.

Rovnako po pracovnej stránke, mám ambície, budem sa snažiť neocitnúť sa na rovnakej stoličke na akej sedím teraz.

 

doll3.jpg

 

Idealny vzťah

Taký neexistuje. Ja mám taký zvláštny názor - navrávam si, že nemôžem chcieť krásneho muža, pretože takého budú chcieť aj iné. Takže musím sa trochu uskromniť, a hladieť aj na iné atribúty. Srandičky.

Vzťah dvoch ľudí je o kompromisoch, o dôvere, o blízkosti. Nie o zaľúbenosti či pobláznenosti. Takže sa snažím uvažovať triezvo, nekladiem vysoké nároky, uvedomujem si, že ani ja nie som dokonalá.

Momentálne som vo vzťahu...či v ideálnom, uvidí sa. Dúfam že áno, kedže by sa už aj patrilo ;))

 

Doll a sex, aké pikantnosti dokáže odhaliť doll v tejto oblasti?

Odhalila dollphinka, opýtajte sa jej.

Doll je konzerva . ... A tak, teda čo sa prezentovania na fóre týka. Takže tieto veci si nechá pre seba ;o)

 

Ideálny deň

Toť nedávno. Zamilovala som si Tatry, vďaka môjmu drahému, a snažíme sa tam byť často. Takže naposledy - modrá obloha, hrejivé slniečko, majestátnosť hôr, ľudská maličkosť, prekonávanie síl. To je moment, kedy som spokojná, hlavne po tej psychickej stránke.

 

doll4.jpg

 

Kym by si chcela byť,keby sa dalo na 24 hodín a prečo

Toho je veľa.

Naivné, pre niekoho možno sebecké, ale chcela by som byť človekom, ktorý by mal možnosť starať sa o staré alebo choré zvieratá, dať možnosť dôstojne a s láskou dožiť svoj život. To znamená obrovský pozemok, na ktorom by boli staré alebo týrané kone či iné zvieratá, pri dome výbehy pre rovnako osudom skúšané domáce zvieratá (psy, mačky, ...).

A iné...Keď sa ocitnem na jarmokoch a vidím ženy oblečené v dobových odevoch, mám na mysli tie jednoduché, sedliacke, tak zatúžim ocitnúť sa v tej dobe (viem že v ťažkej dobe, ale aspoň v dobe bez tohto všetkého).

 

Čo by si zmenila vo svojom živote,ak by to šlo

Asi by som nezmenila nič. Cítim, že všetko, aj to zlé, bolo určite na niečo dobré. Aj keď niektoré veci veľmi boleli, je to niečo, čo zoceľuje, čo poučí, a ja cítim, že to naozaj bolo k niečomu. Pozerám sa na mnohé veci teraz inak. A nie je to len fráza ...

 

Doll, dakujem, kraska z Povazia a verim, ze sa stretneme raz aj v skutocnosti, sadneme na skutocne kafe a pokecame :)

  • Pridať bod 6

11 Komentárov


Odporúčaný komentár

pekné pekné.veľmi príjemný rozhovor.doll z ďalšej strany, alebo vývoj jednej ženy ... fotka doll s koňom, alebo koňa s doll ? je úplne mimoriadne krásna :klobuk:

Odkaz na príspevok

hezke..a take povzbudzjuce, ze na fore sa da aj zmudriet...nielen osprostievat.......zaujala ma ta prilba...nie je predpisana aj na kona?littlewitch...pokracuj v nacatom.....

Odkaz na príspevok
Fungovala som istú dobu na POST FORE, takže som naskočila už do rozbehnutého vlaku, ľudia tam sa poznali, mala som pocit že nechcú vpustiť medzi seba nováčikov. A to mi vadilo. Takže som sa upriamila na niečo novšie, mladšie, v tej dobe ma oslovil Axel Wers.
detto- až na to, že ma sem nepriviedol Axel
Odkaz na príspevok
detto- až na to, že ma sem nepriviedol Axel
Teraz neviem či si tomu rád alebo sa sťažuješ :)
Odkaz na príspevok
zaujala ma ta prilba...nie je predpisana aj na kona?
tamto je prilba cyklisticka, na koni som istu dobu, ked som sa ucila jazdit, nosila aj jazdecku prilbuniekolko rokov som uz nespadla (klop klop) - ak neratam sutaz, kde som musela ist na mojom koni s uvolnenim sedlom a bola proste vyradovacka, ze kto "padne" posledny, vyhravatakze prilbu nenosim, nevidim dovod :)na cudzieho temperamentneho by som si ju mozno dala :)
Odkaz na príspevok

a aby bolo jasne preco tolko hiiiikam v tom rozhovore :) :o) - ... : o ) takehoto smajlika pouzivam v beznej komunikacii, zial v debate sa z toho vyklul udiveny/pohorseny :D smajlo :)

Odkaz na príspevok
Doll, dakujem, kraska z Povazia a verim, ze sa stretneme raz aj v skutocnosti, sadneme na skutocne kafe a pokecame :)
lw, bolo by mi naozaj ctou :)
Odkaz na príspevok

Potesenie na mojej strane, doll, skvela spolupraca, a tvoja trpezlivost viac ako rok :)

Odkaz na príspevok

ano, fungovalo to na tej baze, ze rozhodca daval take ulohy, pri ktorych hrozilo, ze sedlo sa zosunie, tym padom aj jazdec .. skakanie cez prekazky, prudka zmena smeru, a podobne pad to bol tvrdy, a hlavne z vysky,.. moj "anglicak" mal v kohutiku vysku cez 165 cm

Odkaz na príspevok

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov