Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

Interviews with the Wampire

  • zápisov
    7
  • komentárov
    99
  • zobrazení
    1 670

Interview tretie : DARKMAN


littlewitch

917 zobrazení

Po dvoch administrátoroch a hlavných predstaviteľoch Fóra si na stoličku oproti mne sadá, takpovediac bežný smrteľník fóra, veľký hráč počítačových hier, pre viacerých diskusný partner s charizmou, pre mňa blízky priateľ – Darkman. Vitaj, sadni si a nebuď hneď smädný :spiteful:.

Tradične oblečený v čiernom.

 

darkman1.jpg

Taká spontánna otázka. Prečo čierna? Evokuje u viacerých farbu smútku, strachu, temnoty. Čo u teba?

 

Zoštíhľuje mi pupok. :spiteful: Je prostá a predsa elegantná. A páči sa mi.

 

 

Tak OK, Temný muž, tradičná otázka, aké boli tvoje začiatky na FSPF?

 

Fuuu, tak toto ti asi 100% neobkecám. To sú štyri roky dozadu a to už vážne nepamätám, ako som začínal. Tuším mi axel na poste poslal SS, ktorá sa týkala FSP.. najskôr ma asi nalákal na samotný Freespace... Ja som sa zaregistroval a tak som tu.

 

 

Čo vlastne znamená winzárten? Pre ostatných,tento názov má Darkman uvedený na fóre,preto taká divná otázka.

 

Winzárten je jedna z dvoch entít z jednej mojej obľúbenej skladby od Dornenreich. Druhou je Kargaist. Z celej skladby nieje zrejme čo sú zač, len to, že sú to dva protiklady, ktoré sa nevedia pochopiť.

 

Pre ostatných má Darkman tento názov použitý vo svojom profile na Fóre,preto taká divná otázka.

 

Nooo, jednak je to jeden z ďalších nickov čo používam na webe... a potom už ani neviem prečo som ho tam dal, asi preto, že sa mi to slovko zapáčilo.

 

Čo tvoj nick a avatar? Kto to je?

 

Na avatar je prosta odpoveď, Aaron Stainthorpe, frontman skupiny My dying bride, mojej srdcovky. Nick je trošku zložitejší, ako by sa na prvý pohľad zdalo. Väčšina ľudí si myslí že mam ten nick kvôli tomu, že som furt v čiernom, ale nie je to tak. Vznikol ešte v dobe, keď som nebol vôbec Dark, ale bol mi súdený. Bol som krpec na základke, keď som sa dostal k jednej z mojich budúcich srdcoviek, hre Descent. Táto hra mala pre každého hráča vlastný profil, s vlastným menom, a nerozhodnosť spolu so zvedavosťou, ako hra zareaguje, keď to políčko nevyplním, spôsobila, že som to odklepol bez mena a hra mi sama pridelila default meno, Darkman.

 

darkman2.jpg

 

Keď sme pri MDB, hudbe, mohol by si mne aj čitateľom priblížiť, akú hudbu počúvaš?

 

Nooo, hudba. Potrpím si na kvalitný metal, hlavne black/death/doom, teda žánre, ktoré by väčšina označila ako nepočúvateľné, bezmyšlienkovité trieskanie nástrojmi, a ja neviem čo ešte, čo sú samozrejme nezmysly. Pre mňa je dôležité, aby tá hudba mala emócie, aby to nebola len bezduchá odrhovačka. Istá forma negatívnych emócií mi v týchto štýloch ďaleko viac vyhovuje... nabiť človeka energiou je hudobne neskutočne jednoduché, ale poriadne ho zraziť depkou už tak nie. Keď si človek pustí zašumený Darkthrone, z ktorého priam sála nehostinnosť Nórskych lesov

 

 

Image je nanič, alebo, čo tvoje vlasy? Je to vyjadrenie niečoho? Ide o filozofiu, postoj k niečomu?

 

V princípe ide len o image, nejakú hlbšiu filozofiu, či postoj k životu by som v tom nehľadal. Určite som ich nezačal nosiť z dôvodu nejakej hlbšej myšlienky.

 

 

 

Otázka, ktorá bude zaujímavým vstupom do mužskej duše. Keby si bol ženou,na jeden deň,čo by si robil?

 

Vyskúšal by som lesbický sex :w00t:

 

 

Dark - dieťa, knihomoľ,či počítačový maniak. Aký bol?

 

Zvedavé, hlavne čo sa techniky týka. K počítaču som sa reálne dostal až na druhom stupni základky, takže dovtedy som sa hral s tým, čo bolo k dispozícii....trafom od autodráhy, pájkovačkou a tonami káblov, prepínačov a podobných sránd. Budoval som si bytové telefóny a podobné udělátka. Zaujímalo ma vlastne všetko technické okolo mňa, ako funguje hento, ako funguje tamto. Z lega som si potom staval modely, ktoré tie mechanizmy napodobňovali.. napr. dvere autobusov a podobne srandy. K tomu sa pridali počítače a nejako som ostal strelený týmto smerom. Ale knihomoľom? To ee, nikdy som sa, a v podstate ani teraz sa, nedokážem prinútiť učiť. Prijde mi to neskutočne nudné a zbytočné... načo sa memorovať niečo čo je zapísané v knihe, a keď to potrebujem, tak si to v tej knihe môžem vyhľadať...načo je to dobré? A v škole som bol celkovo lajdácke decko, domáce som si nerobil ,na písomky som sa neučil. Mal som to šťastie, že mi to stačilo raz prečítať a aspoň trojku z písomky som mal istú...a viac som nepotreboval, načo niekomu dokazovať, že sa viem naučiť xy dátumov naspamäť? Ale matika, fyzika...juuuj, to bolo moje.

 

darkman3.jpg

 

Na fóre máš image racionálne zmýšľajúceho človeka, myslíš,že sa dá všetko racionálne vysvetliť?

 

To je záludná otázka...Ja by som ju trošku prišpecifikoval. Či všetko dokážeme ako ľudia vysvetliť/pochopiť? Nie. Náš mozog je tiež len orgán, limitovaný zákonmi, podľa ktorých funguje. Takže určite existujú procesy (napr. rôzne princípy neurčitosti v kvantovej fyzike), ktoré vieme aj opísať, ale poriadne vysvetliť ich nevieme.

Či je ale všetko okolo nás výsledkom nejakého chladného procesu? Áno, podľa mňa je. Ľudstvo by sa už pomaly mohlo odnaučiť pri každej príležitosti utekať k paranormalite a nadprirodzenosti. Väčšina toho, čo denne využívame k životu bolo v istej dobe ľudstva 'nadprirodzené'.

 

To znamená, že ty osobne si dokážeš vysvetliť úplne všetko, čo sa ti prihodilo?

 

Nie, to je presne to, čo to neznamená. To, čo som povedal, znamená, že všetko čo sa mi prihodilo je výsledok nejakého procesu. A ten proces je chladný, bez motívu. A ja som súčasť systému, neviem o všetkom čo sa vo svete deje, preto nemôžem vedieť, prečo ten debil v piatok prefičal na červenú. Udalosť nemá nejaký vyšší dôvod, jej príčiny sú chladné a neosobné. Gravitácii je úplne jedno či tehlu zhodí na moju hlavu, alebo na chudáka čo pôjde 2 metre za mnou. Nejaký 'vyšší' dôvod môže dať udalosti až človek, tým ako na ňu zareaguje.

 

 

Aká je tvoja predstava ideálnej partnerky?

 

No, nemám vysnívaný ideál...tie nikam nevedú. Proste mi musí sadnúť.. A čo to všetko obnáša? To skutočne netuším.

 

 

Tvoje predstavy budúcnosti, čo bude po skončení školy, tvoje zamestnanie...

 

 

Lepšie sa finančne zabezpečiť, vlastné bývanie, rodina...klasika, práca ktorú momentálne robím ma baví a prekrýva sa s mojimi koníčkami, takže v nej plánujem pokračovať aj po štúdiu.

 

 

Si racionalista, má takýto človek vlastne aj sny, ktoré by si vedel predstaviť, keby mal takú moc? Čo by si urobil, keby si si mohol splniť nejaký sen? Taký z tých bláznivejších?

 

 

Samozrejme že áno, reálnejšie, bláznivejšie. Od sna o pokojnom živote, až po zakázanie tropických horúčav.

 

darkman4.jpg

 

 

V signatúre máš dvakrát slovko pilot, nie je jeden z tvojich snov byť ním aj skutočne?

 

 

Hehe :w00t: Letectvo ma zaujíma už hodných pár rokov. Nepustilo ma odkedy som si prvýkrát pričuchol k MS Flight Simulator 98. Odvtedy to prerástlo v takú amatérsku vášeň, ktorá je navyše podporovaná tým, že je moja práca tesne previazaná s letectvom. Takže, áno :hufi: Rád by som si jedného dňa spravil súkromnú licenciu. Ale považujem to skôr za cieľ, ako nejaký bláznivý sen.

 

darkman5.jpg

 

 

Takže lietanie a lietadlá nie sú len koníčkom, či prácou, ale aj snom, ktorý si chceš splniť. Zahŕňa sa do tvojich snov aj vlastníctvo nejakej tej mašinky?

 

To je už skôr ten sen. Nejaká malá cesnička (cesna – názov spoločnosti na výrobu malých lietadiel, pozn. mod.) by skutočne nebola na škodu. Len tak na chvíľu vypadnúť od všetkého a v kľude si pobývať v oblakoch. Len, taká sranda niečo stojí a bohužiaľ nie málo, ale ak by som si to raz mohol dovoliť, tak by som určite neváhal. Na niečo väčšie už musím počkať do ďalšieho života :lol:.

 

Tak napokon som z racionálneho Darka vytiahla sny,ktoré nás vyniesli až do oblakov. Ďakujem ti, člen FSPF, za vyčerpávajúce interview. Dúfam,že až nastane v tvojom živote zmena, rád poskytneš pokračovanie. A možno nás povozíš v oblakoch...uvidíme..

Temný muž so sklonenou hlavou bol ďalším, ktorý si môže na čas vydýchnuť a odpočinúť od spárov malej čarodejnice..

 

darkman6.jpg

19 Komentárov


Odporúčaný komentár

:D to zakázanie tropických horúčav ma dostalo .. keď budeš zakladať stranu, klub, či minimálne neziskovku, budem tam držať slnečník ... :D :)okrem toho ... ktoré z tých troch mini je darkman ??? :D

Odkaz na príspevok

šak preto sa pýtam, pri všetkých sa mi na neho čosi podobá, tipnem si jedného z tých krajných, ale nechám priestor aj iným hádačom :D

Odkaz na príspevok
Mgr. L.E.G. von Trips

Zverejnené

Super, zaujimalo by ma, ako prichadzas na tie otazky (u kazdeho ine).

Odkaz na príspevok

Leg,na kazdeho sa snazim robit otazky "na mieru" :D ale zaroven sa snazim aj zachovat "otazky - stalice"

Odkaz na príspevok

Tak, tak, nebyť FreeSpace, nebolo by tu nič. A s najväčšou pravdepodobnosťou by sme sa mnohí nepoznali, napr. nepoznal by som sa s witch čo by bola tragédia, ale nepoznal by som sa ani s lopatom, čo by zase až taká veľká tragédia nebola... :D

Odkaz na príspevok

No, teba by som poznal aj bez FreeSpace, aj ked neviem teraz narychlo ci to tragedia je, alebo nie ... :D

Odkaz na príspevok

no dobre, ale viete už niekto, ktoré z tých dvoch človečích plantičiek je budúci FSman darkman ??? :D :D

Odkaz na príspevok

Kym nezacali tie Darkove fotograficke podobizne,podla rozhovoru by som ho ani nespoznala. Obvykle pouzivane slova ako :cajik: rozumej fernet, alebo tak sa tam nenachadzali. boze....on tam odpovedal na tie otazky TRIEZVY

Odkaz na príspevok

Althea o čajíkoch sme sa bavili na 4-tej výročnej :D

No, teba by som poznal aj bez FreeSpace, aj ked neviem teraz narychlo ci to tragedia je, alebo nie ... :D
Jak že nevieš? To by malo byť pre teba cťou ma poznať :D :D
Odkaz na príspevok
Jak že nevieš? To by malo byť pre teba cťou ma poznať tongue.gifbiggrin.gif
Nerozumies, o mna nejde, s tou ctou sa vyrovnam lahko, ale ci to nebola tragedia pre teba :D :D
Odkaz na príspevok

dakujem littlewitch za pohlad do duse :-))), pacil sa mi, aj ked vela o nom prezradia uz jeho prispevky.

Odkaz na príspevok

hej,vela prezradia,hlavne jeho prispevky,ale chcela som ,aby sme ho spoznali aj s inej stranky. :D

Odkaz na príspevok

skvele. nikoho iného neštve, že nevie, ktorý miničloviečik je darkman ? idem sa zakopať :D zbohom :D

Odkaz na príspevok

oki game, tak uz ta nebudem trapit a prezradim, ktory maly cloviecik je Darkman :D.Takze ten "najmudrejsie sa tvariaci" s mapou :D, teda chlapcek vlavo na fotke

Odkaz na príspevok

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov