Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

Interviews with the Wampire

  • zápisov
    7
  • komentárov
    99
  • zobrazení
    1 684

Interview prvé: GAME


littlewitch

908 zobrazení

Dnešným dňom otváram pomyselné dvere a na imaginárnu stoličku oproti sebe usadám jednuz najvýznamnejších a zároveň najzáhadnejších bytostí na FSPF – pani game.skúsim nadvihnúť rúško tajomnosti okolo nej a poodhaliť aspoň trošku zo života jednej z nás...

game1.jpggame2.jpg

Takže pani game alebo gejm...ste jednou z vedúcich a zakladajucich osobností tohto fora,ak sa otočíte späť,niekde na začiatok,čo vidíte? Prečo a ako vlastne vzniklo FSPF?

game: Ten príbeh je komplikovaný aj jednoduchý.úplnenáhodou sa dali dokopy z neznáma na nete ale ešte na PF dvaja ľudia, z ktorých každý mohol dať do toho niečo. tak sme to dali do kopy.

 

littlewitch: šli ste do toho inak dosť riskantne,nie? Veď bolo tu ešte vtedy pomerne aktívne PF,nebáli ste sa,že nebude mať kto písať?game: neviem či báli ... vtedy to bol taký boom fór, každé decko zakladalo fórum, ale toto bolo iné, nebolo free, a robili sme na tom, aby sem prichádzali ľudia, a starali sa o nich, o fórum, o všetko ... nikdy to nestagnovalo, tak, že tak a teraz máme fórum a vyložíme nohy na stôl.

littlewitch: takže vlastne stále bola a je práca okolo,game..nechajme teraz forum a prejdime ku tebe. Keď pozriem na tvoj avatar,nedá mi spýtať sa,to je game?Je to tá mačička,čo nazerá dnu? Alebo schvaná myška,čo je ukrytá a nepoznaná?

game: obeKedysi som ešte na pf kdesi písala .. ale teraz to tam v archíve neviem nájsť ... že moja mačka si ma našla

av-3.jpg

je schovaná, sleduje, čo sa tam deje, pripravená úplne nečakane vstrčiť hlavu alebo uskočiť ... nejako tak to bolos tým avatarom si ma niekto natoľko identifikuje , že raz som na fsp na začiatku chcela zmeniť ... a jeden nečakaný fórumák sa so mnou nevyprával, kým si nevrátim to, čo tam patríasi pred týždňom mi napísal náš rmvn ... že v jednej knižke našiel moju mačku, aj s nejakým príslovím, tak mi to celý naradostený písal, že si spomenul hneď na mňa, sestrička game : )a tak.

 

littlewitch: Dokázala by táto mačka-game ublížiť myške-game,ak by to šlo?

game: Ublížiť ? asi ano. ublížiť vie každý. či vedome alebo nevedome, ublížiť je ľahko

 

littlewitch: Ak hovoríme o ubližovaní...ublížila game niekedy tak,že to dodnes ľutuje?

game: Tak nie. ľutujem drobnosti.

 

littlewitch: Z drobností je poskladaný život... vráťme sa ešte ďalej do minulosti.Aká bola game,ako dieťa? Tvoja naj spomienka z detstva,ktorá sa naveky vryla do pamäti

game: Taká jedna nie je. je to viac obrazov.Aká bola ? Takáto.

gallery_3_80_26812.jpg

littlewitch: slečna s mačkou :spiteful: ,ktorá sa rokmi nezmenila. Game,ak by sa dalo,čo by si vo svojom živote zmenila? Čo si na sebe najviac vážiš?

game: Nenarodila by som sa. To nie je o nežití. Zmenila by som strašne veľa vecí. mať moc, zopár ľudí v mojom okolí, a nastavenie vecí v hlave. Priority, povahu, myšlienky, detstvo, dospevanie, školy, dospelosť, chrbticu, hlavu. A čo si na sebe vážim?Možno to, čo považujem za akú takú inteligenciu, ináč by som zmenila všetko.

 

littlewitch: Čo drží tajomnú game na svete?

game: Nemám predstavu.Drobnosti..neviem.. toto nie je nová otázka, denne si ju dávam. ale kdesi som v podstate optimista, nejde o to, že dúfam, že zajtra bude lepšie ... to nie, ja tak nepremýšľam.je to o tom, že drží vo mne život žltý javor, ako ten na kresbe, prekáranie s kamarátom na icq, drobnosti. Ten javor je skutočný. keď to obdobie prešlo, namaľovala som ho.

javor.jpg

littlewitch: game,ak by si nakresila svoju dušu,ale to,čo je v tebe,aké by si použila farby? Bol by to ten žltý javor?

game: NebolZrejme celú paletu, a hlvane šedú a čiernu, ale to skutočne neviem. nikdy som nad tým nepremýšľala, maľujem vždy čo je teraz.Nežijem len pre túto chvíľu. vidím okolo seba aj návštevu jedného starobinca pred rokmi, kde som chodila ako alenka v ríši divov,vidím okolo seba zostarnúť ľudí. alebo o nich počujem. naposledy o jednej rodine, pamätám si ich štyridsiatnikov a zrazu sa dozviem, že majú osemdesiatVymaľovať sa potrebujem z chvíle.

 

littlewitch: Možno sa dokážeš "stratiť v dave",ale aj to je umenie,ako umenie nie je vytŕčať z neho.

game: Ako tá mačka.vidí, sleduje za múrom pripravená uskočiť a zmiznúť alebo nečakane nepremýšľajúc skočiť ?neviem. každý človek je jedinečný.Ja radšej zostávam v dave. nie je tam bezpečnejšie, ale odtiaľ sa dá vystrčiť a znovu sa v ňom stratiť ...priveľmi sa odhaľovať nechcem, aj keď ja paranoidná nie som, len nechcem byť veľmi viditeľná.Chcem aj nechcem. Som dav aj nie.

 

Game,bolo mi cťou urobiť toto interview...odhalenie nie je síce možno také,ako by niektorí čakali,ale nie všetko človek skutočne chce vedieť...vedieť,či povedať...takto to bude mať svoju jedinečnosť

gallery_3_48_8818.jpg

18 Komentárov


Odporúčaný komentár

ach jaj. Dark, špeci pre teba niečo, čo zostalo mimo ... a čo som tam pôvodne chcela mať, ale bude to tu ... :saw:--------------game:práve som čítala v blogu jednej mladej slečny :" Tancovanie v zlatavom obilí je ... klišé, ale tá myšlienka... Tá myšlienka duchovna aj v tom, čo nie je typicky religiózne, je obohacujúca. Rozširuje horizonty."trt. horizonty rozširuje vedenie a pohľad do krajiny. tancovanie v obilí je veľmi nepraktická záležitosť. ala: tancovanie v obilí hlavne bolígame: o to ide--------------:)

Odkaz na príspevok

Mysím,že pokračovanie bude potrebné,predsa len to bol môj prvý "pôrod" :saw:

Odkaz na príspevok

Veľmi zaujimave čitanie. Bohužiaľ veľmi kratke. Ale na druhej strane by to tej zaujimavosti mohlo aj ubližiť.

Odkaz na príspevok

Naozaj zaujímavé to čítanie. :) Nemyslela som, že to bude až také dobré. :) Dobrá práca witch aj game. :saw:

Odkaz na príspevok

kvalitu to isto máveľmi dobrá ochutnávka a navnadenie na ďalšie interviewhlavne pre tých, kt. zaujmú gameinu stoličku

Odkaz na príspevok

:D neviem prečo, ale mám pocit, že viem o game ešte menej, ako som vedela : ) príjemné čítanie.

Odkaz na príspevok

mozno budem prvy kriticky ale slabe interview...nic zaujimave a nove som sa z toho nedozvedel :D

Odkaz na príspevok

To si nevidel originálnu verziu, za ktorú som witch spucoval. To nebolo interview ale chat na ICQ :D

Odkaz na príspevok

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov