chrust Zverejnené 11. September, 2008 Zverejnené 11. September, 2008 ja sa zvyčajne z týchto "darovaných" voľných dní teším ... aj vy ? [/color] :)Ja mám tiež radosť :lol: .Kto by nemal ? A tieto posledné celkom fajne vychádzajú...nie ?!? :)
Ryan Giggs Zverejnené 11. September, 2008 Zverejnené 11. September, 2008 Kto by nemal ?Niekto, kto pracuje aj počas nich. :lol:
chrust Zverejnené 11. September, 2008 Zverejnené 11. September, 2008 Niekto, kto pracuje aj počas nich. :lol:Ja by som kľudne nastúpil tiež :) . Ako ateista nemám morálne zábrany a ako bonus dostať 100% príplatok - prečo nie ?!?
game Zverejnené 11. September, 2008 Autor Zverejnené 11. September, 2008 bárs by boli každý týždeň alebo aspoň každé dva ... tento týždeň deň čo deň od rána do večera ... zajtra nie je nejaký sviatok ? :lol:
chrust Zverejnené 11. September, 2008 Zverejnené 11. September, 2008 ... zajtra nie je nejaký sviatok ? :)Piatok,piatok.... :) ??? Ále áno je to sviatok a okonca dva ;) ...a dva tučné sviatky ;) Po prevé je Mária - to je slovenské národné meno !!! A po druhé piatok je po nemecky "freitag" - fraj - vieme čo je .To je voľno,no a tag je deň,takže celý deň bude voľno ........ :lol:
Desdemona Zverejnené 11. September, 2008 Zverejnené 11. September, 2008 V pondelok je sviatok!!!!! ;) :lol: :) Trikrát hurá :) a ani neviem aký, hlavne, že sme doma ;)
Aikaterine Zverejnené 11. September, 2008 Zverejnené 11. September, 2008 Desdemona sviatok sedembolestnej panny márie :lol:
Sniper Zverejnené 15. September, 2008 Zverejnené 15. September, 2008 Kto je dnes doma ako ja? :lol: :)
chrust Zverejnené 15. September, 2008 Zverejnené 15. September, 2008 Určite všetci,čo nemusia nikam ísť :lol: Ja sa budem celý deň combŕlať doma....nevystrčím ani nos :)
game Zverejnené 15. September, 2008 Autor Zverejnené 15. September, 2008 ehm ... kedy bude najbližší sviatok ? :lol:
aljak63 Zverejnené 15. September, 2008 Zverejnené 15. September, 2008 ak mas namysli nejaky den pracovneho pokoja tak ... 1.november - Sviatok všetkých svätých = SOBOTA!!!
game Zverejnené 15. September, 2008 Autor Zverejnené 15. September, 2008 no áno ... mala som na mysli deň pracovného pokoja ... :lol: skutočne som veľmi veľmi potešená :)
Desdemona Zverejnené 15. September, 2008 Zverejnené 15. September, 2008 Desdemona sviatok sedembolestnej panny márie :lol:Už som si všimla :) Vdaka Panna Mária, že sme doma :)
Ryan Giggs Zverejnené 15. September, 2008 Zverejnené 15. September, 2008 no áno ... mala som na mysli deň pracovného pokoja ... :lol: skutočne som veľmi veľmi potešená :)Dočkaj času lady, čoskoro pridu Vianoce. :)
game Zverejnené 15. September, 2008 Autor Zverejnené 15. September, 2008 .... čo mi je trt platné, jelikož nýbrž prechádzame na euro a ľuďom bude predpokladane tak všeobecne preskakovať a máme oznámené, že vianoce silvestra tento rok pre nás nebudú ... takže tak, mister giggs :lol:
Nokia Zverejnené 15. September, 2008 Zverejnené 15. September, 2008 esteze u nas je povinne dovolenka medzi vianocami a silvestrom takze uz sa tesim na tyzden a nieco volna :lol:
doll Zverejnené 15. September, 2008 Zverejnené 15. September, 2008 dnes som bola v praci..ale dobrovolne, dokonca sama v celej 5 poschodovej budove :lol:len na styri hodky, lebo mam toho vela, a v klude som si mohla dorobit par nutnych veci.. a co sa tyka silvestra a vianoc, respektive dni volna ku koncu roka, to mozem len snivat :) kto sa pohybuje v oblasti firemnych financii, vie o com hovorim ... uzavierka, navyse koncorocna :) ... cize bye bye dofca pripadne chata na silvestra...budem sediet v praci
Nokia Zverejnené 15. September, 2008 Zverejnené 15. September, 2008 mna prave tesi ze toto je prva robota kde nemusim cez vianocne sviatky vysedavat v praci ani mat ziadnu pohotovost ale mozem si uzit volna a volna :lol: juch juch :)
chrust Zverejnené 19. September, 2008 Zverejnené 19. September, 2008 Počujte a nezdá sa vám,že týždne,v ktorých je niejaký sviatok (s pracovným voľnom) sú niejaké nekonečné :) ? Mne sa dnes zdá,že mám tento týždeň niejaký pridlhý :) .Je to subjektívny pocit a bude zapríčinený asi tým,že tentotýždenný sviatok bol na začiatku týždňa.Keby bol ku koncu,tak by to asi inak frčalo :lol: Čo poviete ?!?
Nokia Zverejnené 19. September, 2008 Zverejnené 19. September, 2008 mne sa to nezda, kazdy tyzden mi ubieha strasne rychlo :lol:
Tom182 Zverejnené 15. November, 2008 Zverejnené 15. November, 2008 tentokrat nam sviatok vysiel celkom pekne :lol: pondeloooook :)
game Zverejnené 15. November, 2008 Autor Zverejnené 15. November, 2008 večná vďaka za štátne sviatky, ktoré vyjdú na pracovný deň ... a za dlhý víkend obzvlášť :lol:
tomassi Zverejnené 15. November, 2008 Zverejnené 15. November, 2008 za tento sviatok môžeme byť viac než vďačný ja sa tento rok teším viac než obvykle, pretože ho aj patrične oslávim Koncert pre všímavých - Koncert pre tých, čo si všimli
chrust Zverejnené 18. November, 2008 Zverejnené 18. November, 2008 Tak sme dámi a páni tento rok evidentne dosviatkovali :lol: ..... už len Vianoce sú pred nami :)
lopata555 Zverejnené 13. September, 2009 Zverejnené 13. September, 2009 ja mám tiež radosť zo štátnych sviatkov ... som v robote a mám 50% príplatok :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz