Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ja sa zvyčajne z týchto "darovaných" voľných dní teším ... aj vy ? [/color] :)

Ja mám tiež radosť :lol: .Kto by nemal ?

A tieto posledné celkom fajne vychádzajú...nie ?!? :)

Zverejnené

Kto by nemal ?

Niekto, kto pracuje aj počas nich. :lol:
Zverejnené

Niekto, kto pracuje aj počas nich. :lol:

Ja by som kľudne nastúpil tiež :) .

Ako ateista nemám morálne zábrany a ako bonus dostať 100% príplatok - prečo nie ?!?

Zverejnené

bárs by boli každý týždeň

alebo aspoň každé dva ...

tento týždeň deň čo deň od rána do večera ... zajtra nie je nejaký sviatok ? :lol:

Zverejnené

... zajtra nie je nejaký sviatok ? :)

Piatok,piatok.... :) ???

Ále áno je to sviatok a okonca dva ;) ...a dva tučné sviatky ;)

Po prevé je Mária - to je slovenské národné meno !!!

A po druhé piatok je po nemecky "freitag" - fraj - vieme čo je .To je voľno,no a tag je deň,takže celý deň bude voľno ........ :lol:

Zverejnené

V pondelok je sviatok!!!!! ;) :lol: :)

Trikrát hurá :) a ani neviem aký, hlavne, že sme doma ;)

Zverejnené

Určite všetci,čo nemusia nikam ísť :lol:

Ja sa budem celý deň combŕlať doma....nevystrčím ani nos :)

Zverejnené

ak mas namysli nejaky den pracovneho pokoja tak ... 1.november - Sviatok všetkých svätých = SOBOTA!!!

Zverejnené

no áno ... mala som na mysli deň pracovného pokoja ... :lol:

skutočne som veľmi veľmi potešená :)

Zverejnené

Desdemona

sviatok sedembolestnej panny márie :lol:

Už som si všimla :)

Vdaka Panna Mária, že sme doma :)

Zverejnené

no áno ... mala som na mysli deň pracovného pokoja ... :lol:

skutočne som veľmi veľmi potešená :)

Dočkaj času lady, čoskoro pridu Vianoce. :)
Zverejnené

.... čo mi je trt platné, jelikož nýbrž prechádzame na euro a ľuďom bude predpokladane tak všeobecne preskakovať a máme oznámené, že vianoce silvestra tento rok pre nás nebudú ... takže tak, mister giggs :lol:

Zverejnené

esteze u nas je povinne dovolenka medzi vianocami a silvestrom takze uz sa tesim na tyzden a nieco volna :lol:

Zverejnené

dnes som bola v praci..ale dobrovolne, dokonca sama v celej 5 poschodovej budove :lol:

len na styri hodky, lebo mam toho vela, a v klude som si mohla dorobit par nutnych veci..

a co sa tyka silvestra a vianoc, respektive dni volna ku koncu roka, to mozem len snivat :)

kto sa pohybuje v oblasti firemnych financii, vie o com hovorim ... uzavierka, navyse koncorocna :) ... cize bye bye dofca pripadne chata na silvestra...budem sediet v praci

Zverejnené

mna prave tesi ze toto je prva robota kde nemusim cez vianocne sviatky vysedavat v praci ani mat ziadnu pohotovost ale mozem si uzit volna a volna :lol: juch juch :)

Zverejnené

Počujte a nezdá sa vám,že týždne,v ktorých je niejaký sviatok (s pracovným voľnom) sú niejaké nekonečné :) ? Mne sa dnes zdá,že mám tento týždeň niejaký pridlhý :) .

Je to subjektívny pocit a bude zapríčinený asi tým,že tentotýždenný sviatok bol na začiatku týždňa.Keby bol ku koncu,tak by to asi inak frčalo :lol:

Čo poviete ?!?

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

tentokrat nam sviatok vysiel celkom pekne :lol: pondeloooook :)

Zverejnené

večná vďaka za štátne sviatky, ktoré vyjdú na pracovný deň ... a za dlhý víkend obzvlášť :lol:

Zverejnené

Tak sme dámi a páni tento rok evidentne dosviatkovali :lol: ..... už len Vianoce sú pred nami :)

• Pred 9 mesiacmi...
Zverejnené

ja mám tiež radosť zo štátnych sviatkov ... som v robote a mám 50% príplatok :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov