Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Strýkovi mojej mami odhryzli prst na dedinskej tancovačke :lol:

• Odpovedí 104
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• game

29

• lucia

16

• elfant

11

• Sniper

7

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

to musela byť pekne divoká tancovačka :lol:

kamarát tiež strčil ruku do cirkulárky ... na pravej ruke mu zostali dva celé prsty ... zbytok padol... :)

najlepší bol lekár, ktorého privolali, bol to mladý lekár, ... priamo na mieste porobil čo bolo treba a potom odišli spolu aj s pacientom do krčmy dať si "niečo silnejšie" na ten úľak ... ;)

ten kamarát je ináč čistý blázon - taký pracant, že tri týždne potom už robil na stavbe a za daľší týždeň znovu strkal pracky do cirkulárky :)

• Pred 5 týždňami...
Zverejnené

ja som si raz spinkovackou precvakol prst :)

ale ani to nebolelo a to bolo cez nechet, kliestami som ho vytiahol naspat, vycistil vodou a zahojilo sa a ani ranku tam nemam ;)

ja tiez... :)

Ja to mám z cudzej skúsenosti, dedko tiež prišiel o kúsok prsta týmto spôsobom...

hmmmm.....nepovedal si, ze je to taka tradicia v nasej rodine: uz sme len ja ty a Hedge, ktori maju vsetky prsty :lol:

Zverejnené

Mne sa zatiaľ len podarilo zabodnúť nôž do palca - v mieste, kde vyrastá z ruky. Asi dva centimetre hlboko. Všetko sa zahojilo, ani jazvu už nevidno. A raz mi odhnisal necht. Aj ten je už späť.

• Pred 7 mesiacmi...
Zverejnené

tak ... a vraciam sa k svojej obľúbenej téme :)

dnes som si z toľko a ťažko skúšaného ľavého ukazováčika naplocho odfikla asi tretinu plochy nechta aj s prštekom :lol: ;)

stará dobrá otázka je : robila som pri tom špinavú robotu, dostalo to vodu a zásyp septonex ... hm... upadne či neupadne ... a začal bolieť potvorák jeden :)

Zverejnené

navrhujem odtrhnut, aby to bolo bez dilemy ci odpadne ci nie :lol:

alebo varianta B ako pri zranenych zvieratach, utratit :) :) ;) ;) ;) bude to bez trapenia ;)

Zverejnené

varianta A : keď už, tak nie trhať - fuj aké barbarské - ale rezať, áno ?!

varianta B : keď ma pri tom budú hladkať po hlavičke a rozprávať ako ma milujú .... :lol:

vidíš, čo si spôsobil ?

ja sa nad sebou rozplačem :) :)

Zverejnené

varianta A: nieje nic lepsie, ako trhat maso, ten zvuk, proste uzasne :) tak nevymyslaj

varianta B: uz si videla ked u zverolekara utratili macku ze ju hladkali po hlavicke a vraveli ako ju miluju? :) :lol:

to az potom majitelia ked si ju niesli v igelitovom sakli ;)

Zverejnené

varianta A : v kruhoch, v ktorých sa pohybujem ja, sa aj masko pekne krája :)

varianta B : áno, dokonca aj žltej andulke dali pusu na gebuľu až potom ju picli ;) :)

igelitový sakel prišiel až potom ... došľaka, ja mám len odfiknutý kúsok prsta !!! :lol:

Zverejnené

sak tym to zacina :)

Na sude sa pytaju chlapa, preco zastrelil svoju svokru, a on im na to "no videl som ako sa pri krajani cibule porezala, a co ju necham trpiet?"

:) :lol:

Zverejnené

dnes som si z toľko a ťažko skúšaného ľavého ukazováčika naplocho odfikla asi tretinu plochy nechta aj s prštekom :lol: :)

S tým by som mazal k doktorovi. Ak dostaneš otravu krvi tak nielen prst ti odpadne.
Zverejnené

zatiaľ bolí len trošičku, teda primerane, prst farbu nemení, nemení teplotu, hýbať s ním hýbem, ... ešte dýcha a žije :)

/ a na Nokiovu ľútosť ani svokra ešte nie som :lol: /

keď sem prestanem písať, bude to jasné, kvety nemusíte, už mi to bude jedno ... :)

;)

Zverejnené

game jednoducha rada, ten zvysok utrhnut, vydezinfikovat a zabalit :lol:

ale raz som bol u nas v nemocnici na centralnom prijme a videl som ako prisla baba a v ruke mala misku s hraskom, az po chvili som si vsimol ze v nom mala palec :)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

tak

a zasa mám porezaný prst :lol:

statočne, hlboko a najprv bol od krvi celý nákup z trhu vrátane uhorky a kalerábu a linky a drezu ... a už zasa bolí, hnusoba :)

ach jaj

ja raz o tie moje prsty dojdem ... určite ... namojdušu :)

Zverejnené

game ak by si si nechala useknut cele ruky, nemusis sa bat ze sa zas niekedy porezes :lol: :)

Zverejnené

Nokia 6230i,

láskavo sa nerehni :lol: žiadne sekanie nebude, aspoň je vidieť, že niečo aj robím ... hm ... aj Axel mi povedal, že nemám byť manták :) :)

tuším sa budem musieť nad sebou vážne zamyslieť ;) ;) ;)

Zverejnené

Minuly ruk si sused odsekol prst na cirkularke, ked bol u nas opmahat.... Druhy, jeden si odsekol uz davnejsie... Radsej nic neskusajte lebo podla jeho vyrazu usudzujem ze to dost bolelo :lol:

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

ja som sa jedneho pekneho vecera mierne podgurazena rozhodla preliezt take plechove dvere na weckach v Bufete pod Starym mostom. Bohuzial, boli dost ostre a ako som sa na ne zavesila prerezala som si dva prsty. Dost to tieklo, ale netriezvo som usudila, ze to bude ok isla domov spat. Rano si matka vsimla, ze mam oblecenie od krvi a z prstov mi visi kusok tkaniva, ktore zacalo po stranach hnednut... no fakt humus

• Pred 11 mesiacmi...
Zverejnené

isla som si dnes odkrojit rohlik, zakecana s mamcou, samozrejme nozom oproti dlani....a zrazu smyk, a cast ostria do celeho zhybu, deliaca cast medzi dlanou a ukazovakom ..

najprv som len stala a sledovala, krv zacala tiect...a potom blik, som to dala pod vodu, a nasledne zacalo strasne stipat..

nastastie nic brut hlboke..

ale boli boli :lol:

Zverejnené

dnes v záhradnej reštaurácii v ledniciach ... išla som si pritiahnuť bližie stoličku - kostra L železá, drevené latky ako sedadlo a operadlo, sedadlo sa nadvihlo a cvaklo dolu , L ká mi odfaklili z boku prostredníka na pravej ruke kus prsta ... :)

krvi ako z prasaťa, vypýtala som si od čašníka leukoplast, že mi ich stolička ublížila, prišla teta kuchárka aj s nejakou dezinfekciou aj leukoplastom, bolí to ako fras a z prsta mi chýba :)

ach jaj :lol:

Zverejnené

keby to bolo z ukazováka, tak je to horšie,

by sa Ti horšie klikalo a CS 1,6, by si si už isto nezahrala

ale vážne

nedalo by sa to prišiť?

kamarát si sekol sekerou do po posledného článku prsta

v nemocici mu povedali, že keby si ho nebol rozmliaždil,

ale len odsekol, tak mu ho mohli spätne prišiť

Zverejnené

ee ... v tom šoku som najprv nevedela lapiť dych, okamžite to nenormálne bolelo, na špičke prsta je priveľa receptorov a nervových zakončení, a potom som ratovala krvácanie a nenapadlo ma hľadať dole pod stoličkou či kdesi medzi tými železami kúsok prsta 5 x 5 mm ... šak snáď dorastie, ale bolí hnusne a zavadzia :lol:

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Ahojte ja mam tiez porezany prst uz mesiac chodim s tym na chirurgiu. CHirurg mi da na to vzdy neaky biely prasok zaviaze a o tyzden vzdy pridem na kontrolu. No mam pocit ze sa mi to vobec nehoji .Ano bola to hlboka rana plus som prisla k dr. neskoro ale aj tak mam pocit nie je mesiac dlha doba...? :lol:

Zverejnené

brr. to rozhodne je.

zmeň chirurga. zašité to nebolo ?

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov