ehm... porezaný na konzerve, hlboko, a bolí hnusoba... už tretí deň ... :)
tak si teraz fandím a tipujem : upadne, neupadne ? ;) :)
moja vlastná hlúposť : konzerva, otváraná zvrchu - chytiť za krúžok a potiahnuť ... zaseklo sa to a ja som išla potiahnuť celý ten vrchný plech rukou ... to sa ináč ani skončiť nemohlo .... pekne hlboko ma to porezalo ...
tak ... raz sa mi stalo, že som do ikebany orezávala hrubšiu vetvičku ... aj s kúskom špičky prsta ...
/ ale nie som vždy takáto šikovná ... len občas sa tak zadarí :) /
potešte ma, kým ma tu bolí prštek ... čo sa vám takéto niečo zadarilo vlastnou šikovnosťou ?
a keď už, nejaký šikovný domácky recept na dezinfekciu, prípadne aby sa to čím skôr zahojilo ?
/ prosím slivovicu neodporúčať ;) /