doll Zverejnené 21. Február, 2009 Zverejnené 21. Február, 2009 vikendy milujem...dospavam pracovny tyzdenrelaxujem..a vacsinou travim vikendy u mojho draheho, v horach :lol: v prirode, ci leto ci zima, vzdy sa ideme prejst po lukach, takze pre mna je to taky utek z toho vsetkeho hektickeho a oddych
game Zverejnené 21. Február, 2009 Autor Zverejnené 21. Február, 2009 dnes mi brat vynahradil kopu kopu nevydarených víkendov ... dospať som síce nedospala, ale padala som od smiechu ... a to sa často nestáva : )
chrust Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 Tento víkend je na Inchebe výstava motocyklov http://www.incheba.sk/vystavy/V%C3%BDstava...cykel_2009/1506 Idete? :lol: ?
littlewitch Zverejnené 1. Máj, 2009 Zverejnené 1. Máj, 2009 Tak zajtra sa chystame s batohom cez hory na skvely vylet na Bradloo..uz sa tesim..aj bolenie noziciek mi nevadi. :lol:
game Zverejnené 1. Máj, 2009 Autor Zverejnené 1. Máj, 2009 dnes sme mali taký hmlistý plán ísť na Bradlo ... nakoniec z neho zišlo, zrejme nabudúce : ) mimochodom, zvládla by som každý víkend dlhý víkend :)minimálne jeden deň na dospávanie, čumenie do plafóna, čítanie, nerobiť nič, robiť len čo chcem, vidieť len koho chcem, sama, bez ľudí, napraviť veci v hlave a zregenerovať dušu a mozog ... ach jo, taký dllllhý víkend :lol:
littlewitch Zverejnené 1. Máj, 2009 Zverejnené 1. Máj, 2009 game...Nieco take mam dnes ja...povodne som chcela sviatok prace oslavit pracou..ale uz hodnu chvilu tu pracu redukujem :lol:.Takze predlzeny vikend pokracuje na zemi v polohe relaxacnej..a len so sebou samou
chrust Zverejnené 30. Máj, 2009 Zverejnené 30. Máj, 2009 Tento víkend sa zdá byť fest hnusno,takže ma čaká tuhý relax :) Zatiaľ relaxujem tuto pri PC.Dnes nebudem rozbiehať žiadnú prílišnú aktivitu .... budem sa len motať jak prd v gaťach :lol: Hádam,že sa do zajtra vyčasí a bude sa dať niečo podniknúť.Tuto sa zdá,že prestáva pršať.A ako to vyzerá u vás?Tiež prší predpokladám.
doll Zverejnené 30. Máj, 2009 Zverejnené 30. Máj, 2009 u nas prsalo v noci, aj rano o osmej este...ale ked som sa zobudila, nieco po deviatej, tak uz svietilo slniecko...a svieti aj teraz takze pojdem dnes pozriet na kamoskinu svadbu...potom sa snad zadari a dam posilku, kedze posledne dva dni som to odflakla, ale boli na to padne dovody ziadne extra plany nemam na vikend :lol:
chrust Zverejnené 20. Jún, 2009 Zverejnené 20. Jún, 2009 Takže hurá,hurá .... a dokonca na to,čo mám dnes na pláne,mi vyhovuje aj počasie,ktoré sa vyjavilo :lol:
doll Zverejnené 29. August, 2012 Zverejnené 29. August, 2012 hura hura, ide pomaly vikend....a co pocas toho najblizsieho? no predsa MEDZINARODNE LETECKE DNI na Sliaci a taka mensia ochutnavocka, dnesny prilet americkeho bombardera B-52, ufffff (z Ameriky, na jeden sup :) ) detaily na http://www.siaf.sk/ 1
D'Ady Zverejnené 29. August, 2012 Zverejnené 29. August, 2012 jj, zbadal som ho od nasho kuchynskeho stola, ked prilietal... v tom case uz bol tesne nad nasim barakom, moj odhad 200-250 m ?
littlewitch Zverejnené 2. September, 2012 Zverejnené 2. September, 2012 doll, ktory den si bola? Keby v nedelu, tak sme sa mohli stretnut :D
doll Zverejnené 3. September, 2012 Zverejnené 3. September, 2012 ano, v nedelu, a ako som citala v inej teme, tak aj Darkman...tos, ale medzi 50tisicmi ludmi je dost velka pravdepodobnost, ze sa skor obideme ako stretneme :) na margo B-52ky, mala som zimomriavky, ked som sa prechadzala v casti, z ktorej pred desiatkami rokov vypustali z rovnakeho/podobneho modelu bomby na kobercove nalety .. obdivovali sme vsetci stroj, ktory ma na svedomi tisicky obeti
littlewitch Zverejnené 3. September, 2012 Zverejnené 3. September, 2012 Jop, tiez sme boli "v brusku" B - 52 :), hej v tolkom dave sa ludia stretnu fakt len pri velkom stasti:)...inak bol to skvely vikend ;)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz