Skočiť na obsah

Hurá, je tu víkend!

Odporúčané príspevky

Zverejnené

vikendy milujem...dospavam pracovny tyzden

relaxujem..a vacsinou travim vikendy u mojho draheho, v horach :lol: v prirode, ci leto ci zima, vzdy sa ideme prejst po lukach, takze pre mna je to taky utek z toho vsetkeho hektickeho a oddych

Zverejnené

dnes mi brat vynahradil kopu kopu nevydarených víkendov ... dospať som síce nedospala, ale padala som od smiechu ... a to sa často nestáva : )

• Pred 4 týždňami...
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Tak zajtra sa chystame s batohom cez hory na skvely vylet na Bradloo..uz sa tesim..aj bolenie noziciek mi nevadi. :lol:Obrázok

Zverejnené

dnes sme mali taký hmlistý plán ísť na Bradlo ... nakoniec z neho zišlo, zrejme nabudúce : )

mimochodom, zvládla by som každý víkend dlhý víkend :)

minimálne jeden deň na dospávanie, čumenie do plafóna, čítanie, nerobiť nič, robiť len čo chcem, vidieť len koho chcem, sama, bez ľudí, napraviť veci v hlave a zregenerovať dušu a mozog ... ach jo, taký dllllhý víkend :lol:

Zverejnené

game...

Nieco take mam dnes ja...povodne som chcela sviatok prace oslavit pracou..ale uz hodnu chvilu tu pracu redukujem :lol:.

Takze predlzeny vikend pokracuje na zemi v polohe relaxacnej..a len so sebou samou

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Tento víkend sa zdá byť fest hnusno,takže ma čaká tuhý relax :)

Zatiaľ relaxujem tuto pri PC.Dnes nebudem rozbiehať žiadnú prílišnú aktivitu .... budem sa len motať jak prd v gaťach :lol:

Hádam,že sa do zajtra vyčasí a bude sa dať niečo podniknúť.Tuto sa zdá,že prestáva pršať.

A ako to vyzerá u vás?Tiež prší predpokladám.

Zverejnené

u nas prsalo v noci, aj rano o osmej este...ale ked som sa zobudila, nieco po deviatej, tak uz svietilo slniecko...a svieti aj teraz

takze pojdem dnes pozriet na kamoskinu svadbu...potom sa snad zadari a dam posilku, kedze posledne dva dni som to odflakla, ale boli na to padne dovody

ziadne extra plany nemam na vikend :lol:

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Takže hurá,hurá .... a dokonca na to,čo mám dnes na pláne,mi vyhovuje aj počasie,ktoré sa vyjavilo :lol:

• Pred 3 rokmi...
Zverejnené

hura hura, ide pomaly vikend....a co pocas toho najblizsieho? no predsa MEDZINARODNE LETECKE DNI na Sliaci

a taka mensia ochutnavocka, dnesny prilet americkeho bombardera B-52, ufffff (z Ameriky, na jeden sup :) )

detaily na http://www.siaf.sk/

• Pridať bod 1
Zverejnené

jj, zbadal som ho od nasho kuchynskeho stola, ked prilietal... v tom case uz bol tesne nad nasim barakom, moj odhad 200-250 m ?

Zverejnené

doll, ktory den si bola? Keby v nedelu, tak sme sa mohli stretnut :D

Zverejnené

ano, v nedelu, a ako som citala v inej teme, tak aj Darkman...tos, ale medzi 50tisicmi ludmi je dost velka pravdepodobnost, ze sa skor obideme ako stretneme :)

na margo B-52ky, mala som zimomriavky, ked som sa prechadzala v casti, z ktorej pred desiatkami rokov vypustali z rovnakeho/podobneho modelu bomby na kobercove nalety .. obdivovali sme vsetci stroj, ktory ma na svedomi tisicky obeti

Zverejnené

Jop, tiez sme boli "v brusku" B - 52 :), hej v tolkom dave sa ludia stretnu fakt len pri velkom stasti:)...inak bol to skvely vikend ;)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov