game Zverejnené 23. Jún, 2006 Zverejnené 23. Jún, 2006 nechcem dráždiť ľudí, ktorí pracujú aj keď iní nepracujú :lol: väčšina z nás čaká na piatok a koniec pracovnej doby, no .. možno workoholici sú výnimkou...síce takto nebadane starneme, a víkend sa zdá byť veľmi krátky, a zrazu je tu znovu pondelok ... preto ma zaujíma, ako viete využiť víkend ? venujete sa svojmu hobby, priateľom, výletom, dospávate nedospaté ? robíte niečo úplne iné ako bežne cez pracovný týždeň ? uvoľníte sa, dokáže vás víkend nabiť energiou, vypnete všetko, čo súvisí s prácou ?
bad_guy Zverejnené 23. Jún, 2006 Zverejnené 23. Jún, 2006 nudit sa cez vikend urcite nebudem mat tolko ucenia ze to bude zabava :lol: a k teme ako kedy ale vacsinou ano robim v podstate take roboty pri ktorych sa uvolnujem a oddychujem
Ignatius Zverejnené 23. Jún, 2006 Zverejnené 23. Jún, 2006 Trochu roboty, trochu oddychu, trochu zábavy mimo domu so známymi... Proste zo všetkého trochu... Tak vyzerá môj bežný víkend... :lol:
weirdo Zverejnené 23. Jún, 2006 Zverejnené 23. Jún, 2006 zajtra sa tesim do kinecka (Over the Hedge) a potom asi pojdem niekde trosku vypit s kamosmi ... cez vikend nemyslim na pracu (aspon zatial, kym nie je tolko projektov, ze by to bolo nutne). moc sa sice netesim v nedelu poobede, ale je to ovela lepsi pocit, ako bol volakedy, ked som chodil do skoly.
Mazmar Zverejnené 25. Jún, 2006 Zverejnené 25. Jún, 2006 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uz je zas nedela jedine co ma tesi ze mi zacina dlhyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy weekend uz vo stvrtok o 11:00a na ten weekend mam toho naplanovaneho trochu viac: stanovacka (aj kotol na gulas som zohnal)Miami - 5weeksDomasa
weirdo Zverejnené 25. Jún, 2006 Zverejnené 25. Jún, 2006 ja som si spiekol chrbat ako rit a teraz nemozem chrapat, bo som vychliapal 4 kofoly a je mi blivno.
cizy Zverejnené 26. Jún, 2006 Zverejnené 26. Jún, 2006 najblizsie tri vikendy nebudem robit asi nic, lebo tento vikend som rozflakal celu vyplatu
jaa Zverejnené 3. August, 2006 Zverejnené 3. August, 2006 dospavam co som za tyzden nestihla naspat...chodim von, spravit nejaky reset po celom tyzdni, vybit si energiu a dobit novu...a inak robim skoro to, co v bezny pracovny den...
milan Zverejnené 22. Máj, 2007 Zverejnené 22. Máj, 2007 V dnešnej dobe je už málo prívržencov "organizovanej" zábavy. Ale napr. AJK spomínal len málo cyklotrás, kadiaľ šlape do pedálov. Tak ak by bol záujem... V sobotu ráno z BA bude cyklotúra Cesta priateľstva. Názov hrozivý, ale funguje to. Slovensko - Maďarsko - Rakúsko. 100-150 km. Minulý rok sme boli. Zaplatí sa štartovné a potom niekoľko stoviek ľudí na bike sa presúva k najbližšiemu odpočívadlu vo vedľajšom štáte. Tam bolo "zadarmo" víno, minerálka. A v cieli, v ďalšom štáte, termálne kúpele, guľáš... To bolo minulý rok. Teraz to bude asi podobné. Pelotón sa trhal podľa síl a záujmov, ale odpadlíkov na konci zberal bus. Slovenčina, nemčina, maďarčina. Takže pre toto sa teším na tento víkend.
Nokia Zverejnené 22. Máj, 2007 Zverejnené 22. Máj, 2007 kua trosku provokacne v utorok vytahovat temu hura je tu vikend :) :) :lol:
Sniper Zverejnené 22. Máj, 2007 Zverejnené 22. Máj, 2007 A najmä dnes, keď zajtra idem po týždni do roboty :) :lol:
sumeru Zverejnené 22. Máj, 2007 Zverejnené 22. Máj, 2007 aj ja depresivny nahlad: ja mam z vikendu vzdy volno len 1 den, aj to len obcas! z celeho tyzdna je u mna najhnusnejsia nedela! ale keby niekto zvrestal: hura JUL!!!! tak sa pridam, xixixi
chorche Zverejnené 23. Máj, 2007 Zverejnené 23. Máj, 2007 Cez vikend mam povinnosti v ramci terennych cviceni, ked nerobim okolo domu, robim veci do skoly, nemam chvilu volna....
Nokia Zverejnené 23. Máj, 2007 Zverejnené 23. Máj, 2007 juj dokopy uz len tak priblizne 8 hodin prace a mi zacne vikend :lol: v piatok o dvanastej hajde prec z prace na velku letnu akciu az do raaaaaana :)
chorche Zverejnené 24. Máj, 2007 Zverejnené 24. Máj, 2007 Ale dufam, ze v piatok sa mi podari vyblaznit sa v jednom nemenovanom podniku, energeticke napoje kupene, mozem odletiet....
Wink Zverejnené 26. Máj, 2007 Zverejnené 26. Máj, 2007 Cim dalej tym viac nenavidim vikendy... V skole jednoducho nerozmyslam, nad takymi blbostami (aj ked taka chcemia je tiez blbost), tam jednoducho uplne vypnem a obcas sa fakt spravam ako dieta - potreba prisposobit sa spolocnosti :lol: Ale je to dobry pocit, spravat sa blbo a vediet, ze mi to nikto nevycita.
Duda Zverejnené 27. Máj, 2007 Zverejnené 27. Máj, 2007 Vždy si poviem : No poď! Ideme sa učiť. Budeš mať potom pokoj a dobré vysvedčenie. Ale ono keď na tom internete je toľko vecí na pozeranie, keď v mojom počítači je toľko hudby na počúvanie, keď v našom dome je toľko postelí na spanie... A hlavne vonku je tak teplo :lol:
chorche Zverejnené 27. Máj, 2007 Zverejnené 27. Máj, 2007 Plan sa podarilo splnit na mnoho desiatok percent. Bola aj klubova scena v jednom podniku, clanok napisany, uz len dat ho zrecenzovat....
chrust Zverejnené 1. November, 2008 Zverejnené 1. November, 2008 Víkendy mám samozrejme rád :) Beriem ich ako relax,dobitie bateriek,utužovanie rodinných vzťahov,pestovanie individuálnych záľub - stihnem všetko.... a stíham to aj pri rôznych alternatívach ohľadne počasia.Niekedy by som ešte jeden deň k víkendu prifaril,to je fakt,ale keď nie je,tak nie je :) ;) ;) Všetko mi cez víkend pekne vychádza,lebo už v piatok a niekedy aj skôr viem,čo budem cez víkend vystrájať :lol: ;) ;) .A ak mi to nevýjde ? To nevadí,ďaľší bude o týždeň ;)
aljak63 Zverejnené 1. November, 2008 Zverejnené 1. November, 2008 Ja mam weekendy najradsej. Teda hlavne pocas semestra tie weekendy priam vynikaju, kedze cely tyzden som v Trnave tak sa vzdy tesim na weekend domkov - home sweet home :lol: No a pohodlne si mozem oddychnut cele 2 dni v pohodli domova, dokonca aj jedlo je navarene, lebo v Trnave veru nic moc (ved to poznate tie jedla ako spageti, torteliny, cestoviny a polievky stale dokola). No a najlepsie na tom je ze sa mozem stretavat s mojou vyvolenou! No a po weekende zase skola a vdaka uzasnemu rozvrhu (od pondelku do piatku) som cely tyzden v Trnave a opat sa tesim na weekend domkov.
sani Zverejnené 13. November, 2008 Zverejnené 13. November, 2008 Tento víkend sa teším na rybačku. Asi bude posledná tejto sezóny tak dúfam že bude aj úspešná. Nejaká ta šťuka či zubáč by ma veľmi potešili. :lol:
lopata555 Zverejnené 14. November, 2008 Zverejnené 14. November, 2008 Tento víkend sa sestra vydáva tak bude sranda.........
chrust Zverejnené 21. Február, 2009 Zverejnené 21. Február, 2009 Čo sestra ? Ešte je v eufórii,alebo už mávajú aj lietajúce taniere :lol: ?!?Tento víkend bude asi zápecnícky.Tuto u nás len sneží a sneží ... ale sú 2°C nad nulou,takže to pôjde všetko ta het.Mám teraz doobeda niejaké aktivity mimo domov,tak si trochu užijem tohtoročnej snehovej zimy.Ak by ten sneh vydržal do zajtra išiel by som niečo pofotiť do prírody.A čo vy ? Vplýva na váš víkendový program počasie,alebo máte také aktivity,že na tom nezáleží ?
aljak63 Zverejnené 21. Február, 2009 Zverejnené 21. Február, 2009 Ja weekendy milujem, obzvlášť ak strávim celý týždeň niekde v Trnave (čo sa ale bude len málokedy stávať tento semester), no ale vždy sa teším domov do Prievidze a weekendy majú svoje čaro, preto ich mám veľmi rád. A čo sa týka počasia? No u mňa je to tak že sa prispôsobíme, ak je pekne a teplo dá sa to využiť, ale zase ak je sychravo, veterno, zima a pod. - vtedy si nájdeme aj niečo, kde na počasí nezáleží, čiže v interiéri.
lopata555 Zverejnené 21. Február, 2009 Zverejnené 21. Február, 2009 Čo sestra ? Ešte je v eufórii,alebo už mávajú aj lietajúce taniere Sestra v pohode zatiaľ nič nelieta ............. DDD A čo vy ? Vplýva na váš víkendový program počasie,alebo máte také aktivity,že na tom nezáleží ? Záleží či mám ten program vonku alebo v uzavretej spoločnosti ..............
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz