pralinka Zverejnené 8. Máj, 2006 Zverejnené 8. Máj, 2006 velko, hadam si myslis, ze to tu idem rozpisovat? :lol:
Sniper Zverejnené 8. Máj, 2006 Zverejnené 8. Máj, 2006 :lol: na tej izbe bolo niečo intímne? (nie v nej) :)
Polaris Zverejnené 8. Máj, 2006 Zverejnené 8. Máj, 2006 No uz som sa zlakol ludia, ze ste uz bez inspiraaacie :lol: Tak len tak dalej...Linkmanovi dakujem, ze to znovu rozbehol :)
doll Zverejnené 12. Máj, 2006 Zverejnené 12. Máj, 2006 juuj,mam taky fajny priklad z tohto tyzdna, zo stredy...sla som na brigadu do jedneho hypermarketu..a predtym som sla nakupit nejake zasoby...a pri nakupe som si vsimla jedneho typka...dredy,tazky pohodar,..atd...takych si vacsinou nevsimnem, ale mal nieco v ociach, akusi dobrotu a iskricku zaroven... tak,ako som tak stala pri pase...moje "bajočka"zacali pracovat, rec tela atd... hihi,odozva nastalapo par minutach,ked som cakala pri vchode na hodinu H, na nasho nadriadeneho, dosiel zrazu on... :lol: ...vybral si mna, a tak sme 8 hodin robili rovnaku pracicku :) po uz ako takej odfachcenej robotke sme sa ocitli v malej miestnosti, sami...vrhali sme na seba pohlady a bolo otazkou sekund, kedy sa k sebe priblizime a ...avsak, boli sme az prilis hanbliví ;) telefonik vymeneny, preriekol sa aj, ze ma chcel zbalit :) , chudatko male cize...u nas to zacalo nevinne drazdivym pohladom pri pase ;) ... skoda, ze to v tej miestnosti nebolo dokoncene
starsi Zverejnené 25. Máj, 2006 Zverejnené 25. Máj, 2006 Je to rôzne. Niekedy stačí len pohľad, ale inokedy ju musíš sproste ožrať :lol: Fuj to som vulgárny. Len som to chcel pomenovať tým správnym spôsobom
RoSo Zverejnené 25. Máj, 2006 Zverejnené 25. Máj, 2006 :lol: starsi, ale keď sa (resp. ju) ožerieš, nebude tá predohra zároveň aj dohrou? Neskončí to skôr, než to začne?
starsi Zverejnené 25. Máj, 2006 Zverejnené 25. Máj, 2006 Ja som sa len pokúsil odpovedať čím to začne, pohľadom alebo ... Buď jemne zľahka, alebo hrubo a tvrdo. :lol:
arwiel Zverejnené 17. Jún, 2006 Zverejnené 17. Jún, 2006 nepovedala by som, že ožrať sa, možno sa len tak trošku naladiť :lol:
starsi Zverejnené 31. August, 2006 Zverejnené 31. August, 2006 arviel ja viem nemyslel som to tak tvrdo ako to bolo napísané, ale čo robiť, keď niektoré ti dajú len vtedy, keď sú mierne pod parou. :lol: tak ako hovoríš trošku naladiť, ale skús ladiť, keď toho vypije viac ako ty :)
arwiel Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 tak niečo také som už zažila, akosi som neustriehla hranicu ladenia a ráno som si toho veľa nepamätala, no už postupom času si spomínam... bohužiaľ nie na to najdôležitejšie... :lol: na ten pocit, čo má každý v sebe pri sexe...
Polaris Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 No preto svojej polovicke zakazujem privela pit, lebo to mna vytaca. Nemam rad moc napite baby......neviem, akosik to nemusim........ja sice nepijem ( docasne ) momentalne, ale ked pijem, tak vzdy mam v sebe taky blok, ups....a uz koniec...a to sa moze stat tak okolo 2:00 rano a az kym neskonci zabava, tak do seba nic nedam. :lol: Proste ide o to, ze jednoducho si to treba vychutnavat s co najtriezvejsim pohladom :)
doll Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 niekedy si dam s priatelom za poharika cerveneho vina....cerveneho preto, lebo to ma dokaze vyburcovat a robim aj to, co by som sa hanbila :lol: ale iba v decentnom stave
Polaris Zverejnené 6. November, 2006 Zverejnené 6. November, 2006 My to robime takto aj za triezva :) Ale ked mame fakt ze vypite, tak je to tiez celkom haluz.......aspon clovek aj vytriezve a hned po tom sa aj perfektne zaspinka...ale sak to uz viete :lol:
arwiel Zverejnené 11. November, 2006 Zverejnené 11. November, 2006 no červené víno, alebo len strik vie teda aj mňa pekne "naladiť"... :) ale väčšinou sa to začne ušami... :lol:
starsi Zverejnené 13. November, 2006 Zverejnené 13. November, 2006 To s tými ušami mi vysvetli. :lol: Začnú sa ti hýbať ako zajacovi :)
Polaris Zverejnené 22. November, 2006 Zverejnené 22. November, 2006 STARSI Treba vyskusat a hned zistis, ze o com to vravela :lol: Potom napis, ze ako ti to slo :) Ja som to vyskusal....a malo to daco do seba :)
arwiel Zverejnené 5. Február, 2007 Zverejnené 5. Február, 2007 mne veru stačí málo, aby som sama šla na vec, alebo aby mňa niekto dostal... ale všímam si tak ľudí, a videla som už všeličo... :lol: poloopitého chlapíka ako sa ledva opiera o tágo, škerí sa a nehľadí dáme teda do očí... :) niektorý idú na vec... najprv povedia: chcel som sa stretnúť, aby sme pokecali a tak... a keď sa spýtate, že o čom chce pokecať, hneď na vás vychrstne: mal som na teba chuť... alebo sedíte v bare, pozvú vás do kartovej hry a už sú odrazy zmenené pravidlá, už sa odrazu musíte vyzliekať... alebo si len objednávate kofolu a čašník len tak spomenie, že tu majú salónik, kde môžete byť osamote... alebo vám niekto chce dať tie slúchatká, čo vám už dávno sľúbil a kdeže ich má? doma... rovno pri posteli....
chorche Zverejnené 7. Február, 2007 Zverejnené 7. Február, 2007 Jedna kamoska povedala, ze muz logicky rozmysla az ked mu zena prilozi p*** na tvar. No, to je predsa jasne.... Ale mne staci aj zopar intimnych dotykov....
Polaris Zverejnené 8. Február, 2007 Zverejnené 8. Február, 2007 Čím to začne ?, ako málo - či veľa k tomu treba ... Zacne to ustami a potom prstami :lol: Dalej sa to odvija samo :) To ma len tak napadlo....taka reklama v teme :)
sumeru Zverejnené 23. Február, 2007 Zverejnené 23. Február, 2007 No, vzdy pohladom... tak nejak som vzdy vytusila (nie vzdy zneuzila :lol: ), ze bude chlap povolny :) Ale fakt je, ze existuju vzdy konstanty, aby som vydala feromonovy signal aj ja... humor! a potom ruky... musia byt chlapske, ziadne take daco makucke, s upravenymi pazurikmi... a pekny usmev... a pekne oci.... Ked stretnem take daco... to musim (teda, musela som) mat. Obcas mam aj teraz problemy hamovat... napriklad vo stvrtok som stretla takeho dochtora ... jaj! ze mnam!
Polaris Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 Fiiiha...takze ty mas rada originalneho chlapa co? :) To teda ja by som maximalne neuspel :lol: :) ;)Ale haluz...;)
jaa Zverejnené 22. Jún, 2008 Zverejnené 22. Jún, 2008 niekedy stačí pohľad, niekedy dotyk, niekedy vášnivejší bozk či veľká chuť...
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz