game Zverejnené 9. Marec, 2006 Zverejnené 9. Marec, 2006 otázka je úpne jasná a jednoduchá :lol: : čo je pre vás ten stimul, ktorý rozhýbe fantáziu a zrýchli dych ? stačí pohľad, slovo, hlas, dotyk .... ? kedy to bolo najkrajšie ? tie začiatky .... :)
RoSo Zverejnené 9. Marec, 2006 Zverejnené 9. Marec, 2006 Už som chcel napísať peniaze. A potom som si všimol kategóriu. Ale čo už nechám to tak, pre srandu.
game Zverejnené 9. Marec, 2006 Autor Zverejnené 9. Marec, 2006 áno :lol: :) nakoniec k sexu buď príde, alebo nepríde :) takže ? ;)
bad_guy Zverejnené 9. Marec, 2006 Zverejnené 9. Marec, 2006 niekedy staci aj pohlad niekedy ani slovo nepomoze a uz dotyk je potom zbytocnost ....a zaciatky? krasne :lol:
Polaris Zverejnené 9. Marec, 2006 Zverejnené 9. Marec, 2006 Pre mna je stimul elektrizujuci pohlad zeny, ked sa spolu stretneme ocami!!! Ak sa mi paci, tak hned sa mi zacnu burit hormony. Staci potom aj pekny pohlad na ritulku a pekne stihle partie.........a samozrejme aj tvaricka :lol: Proste vsetko okolo toho este ;) Moju fantaziu uz potom rozsiruje nezny sepot vyvolenej do mojho praveho uska.....tam sa leju napady a ja uz potom len musim konat svoju povinnost ;) a realizovat sa.... ;) Samozrejme to je aj naopak :) Najkrajsie to bolo po prvykrat! Som mal 18...takze som sa drzal pekne dlho ;) Spoznal som ju na jednej akcii v Dune u nas v Bratislave......zacali sme spolu kecat o vsemoznych veciach a potom to uz islo same. Isli sme k jednemu jej priatelovi na byt a boli sme tam ja, ona, jej kamaratka a jej priatel. Pomalicky sme sa vytratili do jednej izby........Vedel so, ze teraz to pride.....koniec mojich myslienok typu: "Ake to asi je" sa blizili. Bolo asi 3:00 rano.....zapalili sme si sviecocky...dokonca aj vonali.......no a dalej to uz poznate..........okolnosti si uz domyslite :) Az tak dopodrobna nepojdem ;) Iba napoviem, ze bola "hore" a ja...."dole" ;) Moc vela romantiky ale okolo toho nebolo.....iba nezne milovanie.....
game Zverejnené 9. Marec, 2006 Autor Zverejnené 9. Marec, 2006 no bad_guy, keby som práve mala klobúk, tak ho pred tebou zložím... konečne normálne chlapské slovo :lol: :)Pol@r!$ , pekné :)
Sniper Zverejnené 9. Marec, 2006 Zverejnené 9. Marec, 2006 Ja si pamätám že mne sa to prvý krát stalo asi niečo okolo štvrtej ráno. Alebo tretej? :lol:
RoSo Zverejnené 10. Marec, 2006 Zverejnené 10. Marec, 2006 Niekedy stačí naozaj málo :) Napríklad taká obyčajná veta : "Malá už spí" :lol:
Nautilus Zverejnené 10. Marec, 2006 Zverejnené 10. Marec, 2006 Stimul ktory rozhybe fantaziu a zrychli dych ? ;) To je moment, ktory prichadza prvykrat a ja zazivam nieco nove a tym aj vzrusujuce...fantazia pracuje na plne obratky... Priklad: Prvy sex...sedim na posteli a rozopinam jej bluzku a ona sa pyta: "Co to robis ?"...a pritom jej na ociach vidim, ze nerobim nic zle :lol:...Usmievam sa a pokracujem dalej, odhadzujeme vrchne diely...moja prva zena a v hlave velke otazniky v style: Ake to asi bude ? Konecne uvidim babu nielen na obrazku...Aka buchticka sa skryva pod tymi ciernymi nohavickami ? :) :)...Da sa to povazovat za rozlet fantazie ? ;) ;)., hehe....No a logicky, ked ma sla uskrtit smrtelnym objatim stehien, tak som aj musel zrychlil dych... ;) ;) Taky erotickejsi tanec s neznamou kraskou, kde som si mohol dosyta pocas tanca prstami vychutnat jej telo...veelmi vzrusujuce... Momenty, ktore zazivam prvykrat su velmi vzrusujuce, vtedy sa odkrvuje mozog a zrychluje dych...a fantazia je nekonecna...
Polaris Zverejnené 11. Marec, 2006 Zverejnené 11. Marec, 2006 Ako si predstaujem perfektny vecer so svojou vyvolenou? Stretnut sa s nou..........ist sa poprechadzat po parku........hrat sa spolu na trave....zahrat si daco.......po krásnom prezitom dniku ist niekam sa napapkat do restauracie, kde su svetla stlmene a neuskodila by sviecocka.....samozrejme vinko.........bavit sa o peknych veciach.......aby sa stale usmievala.........mala radost a bola so mnou stastna.......Vediet, ze ta miluje tak silno, az sa ti rozprudi krv v zilach........Pekny vecer by sa presunul niekam, kde mozu mat dvaja ludia sukromie........pokracovat v nom az dovtedy.....kym nebudeme obaja cely horiet..........a ked k tomu dojde....pomalicky a jemne sa jej dotykat.......maznat sa s jej jemnymi ruckami....prejst az na jej tvaricku.....maznat sa s nou......sepkat jej do uska.......objat ju zo srdiecka a jemne sa s nou bozkavat......postupne prejst do vasniveho bozkavania.......obaja vriet........a postupne zo seba strhnut vsetko, co nepatri aby sa malo na sebe :) Milovat sa s nou...................az kym obaja neexplodujeme...........dat do toho vsetku svoju energiu....a sustredit sa len jeden na druheho........................................ :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 11. Marec, 2006 Zverejnené 11. Marec, 2006 ako sa to zacina? zvycajne slovami mojej cviciacej : "otvorte si scripta na uctovnej tride 0 .. " :) alebo ked pride k sebe do kanclu a ja ju tam uz cakam :lol:
Andulqa Zverejnené 11. Marec, 2006 Zverejnené 11. Marec, 2006 ked je chut tak staci akykolvek naznak a ked nie je tak.... :) zaciatky krasne a potom este krajsie :lol:
starsi Zverejnené 14. Marec, 2006 Zverejnené 14. Marec, 2006 Základ uspechu je najprv si niekoho vybrať a potom to môže začať. :lol: Je to smutné ale niekedy si však musíš vystačiť aj sám :)
Polaris Zverejnené 14. Marec, 2006 Zverejnené 14. Marec, 2006 starsi Sam? :lol: Cize prava ruka a ides? :) Ale nie....viem ako si to myslel :) Som s rozosmial sice, ale vsak treba to brat aj tak, ze je to nadherny pocit...ked po niekom tajne tuzis a nemozes to este dostat.
starsi Zverejnené 16. Marec, 2006 Zverejnené 16. Marec, 2006 Pre úplnosť, keď si vymeníš ruky je to ako od cudzieho :lol: :) :)
doll Zverejnené 16. Marec, 2006 Zverejnené 16. Marec, 2006 staci mi taky ten pohlad, ktory vyjadruje chtic, ... a uz viem co pride a to ma dostava do varu.... alebo ked sa bavime o uplne slusnych a "cudnych" veciach a pritom obaja vieme, ze uz k tomu chyba iba par minutiek ked sa na seba vrhneme :lol: pripadne nahodim dvojzmyselne veticky a uz to ide.... pravdu povediac, u kazdeho je to nieco ine, kazdy prejavuje a dava na znamost svoj "chtic" inym sposobom...
Polaris Zverejnené 16. Marec, 2006 Zverejnené 16. Marec, 2006 Presne si na to kaaaaapla :lol: My by sme si rozumeli :) Takto nejako to aj u mna funguje......perfektny pocit a vsetko......chcel by som to zazit.Kebyze mam davat najavo svoj chtic, tak by to netrvalo dlho :)
doll Zverejnené 16. Marec, 2006 Zverejnené 16. Marec, 2006 nic proti neskusenym pripadne hanblivym, ale ked viem, ze opacna strana ma nejaky zamer, a ja s tym tiez suhlasim....a vidim tu jeho taktiku, tak len potajmo ocami prevraciam....mam rada raznost....a taku,ako to nazvat,...rebeliu :lol: vtedy sa "zmenim" aj ja a uz ma nic nezastavi :) a zabudla som dodat....samo, ze aj romantiku....:)
Polaris Zverejnené 16. Marec, 2006 Zverejnené 16. Marec, 2006 dollphinka Takze kedy sa to teda stretneme? Aby sme si mohli trosicku zaiskrit? :lol: :)
doll Zverejnené 16. Marec, 2006 Zverejnené 16. Marec, 2006 hihi....ak dojdes na bajku z BA do DCA tak porozmyslam :lol:
game Zverejnené 16. Marec, 2006 Autor Zverejnené 16. Marec, 2006 dollphinka, Pol@r!$ vy dvaja ... bežte iskriť do ss... už aj
Polaris Zverejnené 23. Marec, 2006 Zverejnené 23. Marec, 2006 Nejake tiiisko tu zavladlo :) To uz vazne nikto nema inu inspiraciu? :lol:
Linkman Zverejnené 7. Máj, 2006 Zverejnené 7. Máj, 2006 Pol@r!$ - no pekne navrhy to mas a je to pravda trebalo by nasim neznym polovickam jak sa hovori pozitivne naladit den, ved muzi a zeny su predsa ako jing a jang neoddelitelne.Ja si predstavujem idealne takto - Stretnutie , prechadzka v parku, sadnutie si to nejakej romanticky vyzerajucej reštiky, podla nalady partnerky ist si spolu zatancovat na nejaky sladak a pod. ale vzdy ma napada urobit nejaky romanticky akt cinu ako napr. zohnat koč plny kvetin a pod ;) financne to z mojej strany ale asi nerealizovatelne ;) ale zatial mojim nesplnenym snom dolphinka - heh o dvojzmyselnych slovach by som vedel hovoriť :lol: :) :) ja byť tiež dvojzmyselny ;) ;) ;)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz