Eiensama Zverejnené 28. Máj, 2012 Zverejnené 28. Máj, 2012 Ach, celozivotne studium :lol: Vies, ako sa hovori: clovek sa uci cely zivot. Nakoniec mi ta skola tak silno bude chybat, ze to zoberiem doslovne, a pojdem dalej. Inak, nie celkom zla predstava. Moznosti mam stale plno :)
game Zverejnené 28. Máj, 2012 Zverejnené 28. Máj, 2012 magorovatie nám to tu, pekne doradu :agree: ... blahoželám eien :agree: :nalicko: :kvetinka:
iskra Zverejnené 28. Máj, 2012 Zverejnené 28. Máj, 2012 Náš ml. syn je čerstvý Ing. arch. :flowers: :objimacka: :srdiecko:
iskra Zverejnené 29. Máj, 2012 Zverejnené 29. Máj, 2012 :)Som šťastná, že sa synovi splnil sen . Sme na neho hrdí. Boli to dlhé roky poctivého štúdia, ktoré obsolvoval s výborným prospechom. To, čo prežil aj na VŠ mu dalo veľa. Okrem štúdia, nadobudnutia vedomosti , aj rok na výmennom pobyte v Portugalsku, nový jazyk, nové vedomosti, skúsenosti, spoznávanie architektúry v rôznych krajinách....My sme ho v jeho sne stále podporovali, ak si spomeniem od jeho začiatkov z materskej školy, zapísania do umeleckej školy popri základke, gymnázium, vysoká škola, koľko učenia, svedomitej, poctivej práce- som veľmi milo dojatá a šťastná, že mám takého syna a hlavne človeka s dobrým srdcom. ( to isté sa týka aj staršieho syna). Pre nás rodičov, aj pre všetkých známych, priateľov... je to obrovská radosť.Čakajú nás promocie v Brne, potom si syn s priateľkou oddýchnu :) a začiatok nového života, ktorý sa otvára pred nimi.... Zahraničie.... Srdečne mu gratulujeme :flowers: a prajeme veľa zdravia, šťastia, lásky, dobrých ľudí vôkol seba a veľa užitočnej tvorivosti, úspechov v práci. Aj ostatným absolventom vysokých škôl srdečne gratulujem. Vážim si ľudí, ktorí si idú za svojím snom, tvrdo na sebe pracujú, sú čestní, charakterní, dobrí ľudia a ktorí končia VŠ, vzdelanie svojou zásluhou, nie úplatkami a nečestným spôsobom. Najdôležitejší je človek, jeho vnútro .. a keď sa to sklbi ešte s vonkajšou krásou, tak je to paráda! :) Krásny požehnaný deň všetkým. :srdiecko:sahara :flowers:
sahara Zverejnené 29. Máj, 2012 Zverejnené 29. Máj, 2012 iskra: odporucam mu Cinu a podobne krajiny. Europa je viacmenej v prdeli. Slovensko nech ani neskusa (iba zeby mal mimoriadne dobre konexie na tych spravnych miestach (ak nechce robit iba rodinne domy a garaze)), v Cechach uz tiez pomaly skapal pes a dalej na zapad, ked nie je priamo z danej krajiny, pripadne absolutne dokonale neovlada miestny jazyk, tak si ani neskrtne (vychadzam z vlastnej skusenosti a skusenosti mojich byvalych spoluziakov, ktori su kade-tade po svete). prajem mu velmi pevne nervy. nemalujem certa na stenu, ale skoncit dnes architekturu je skor prehra, nez nieco ine. toto je realita dneska. este par rokov dozadu to bolo uplne ine. zostava veriet, ze o 10-20 rokov to zase bude ok ;) . 1
iskra Zverejnené 30. Máj, 2012 Zverejnené 30. Máj, 2012 sahara:ty vieš, že som optimista :smilieee:syn má už nejakú tú predstavu, dokonca podobnej tej tvojej, dám mu prečítať tvoj príspevok. ďakujem, tie veľmi pevné nervy fakt bude potrebovať, ako aj všetci ostatní ..
sahara Zverejnené 31. Máj, 2012 Zverejnené 31. Máj, 2012 iskra: moze si pozriet toto: http://archinect.com/jobs . vacsinou je to sice USA, ale preco nie..
Trojka Zverejnené 5. Jún, 2012 Zverejnené 5. Jún, 2012 no, ja som zvladol zakladku len tak-tak. potom gympel len tak-tak. potom mat-fyz len tak-tak. vdaka ze sudruh caplovic dostal funkciu az teraz. 1
Nox Zverejnené 14. Jún, 2012 Zverejnené 14. Jún, 2012 Od dneška Bc. (IT), ale výkon tragédie, nejtěsnější E...
secretka Zverejnené 14. Jún, 2012 Zverejnené 14. Jún, 2012 Od dneška Bc. (IT), ale výkon tragédie, nejtěsnější E... Gratulujem! :flowers: /Nikto sa ťa nikdy neopýta ako si skončil. Ako bolo, to budeš vedieť iba ty ... ... a všetkých ostatných už bude zaujímať iba papier. :)/
Eiensama Zverejnené 14. Jún, 2012 Zverejnené 14. Jún, 2012 Kasli na E, ja som tiez BC dala s odretymi usami (: Hlavne, ze to mas a teraz si ic oddychnut :lol: A gratulujem :kiss: :postel:
Nox Zverejnené 14. Jún, 2012 Zverejnené 14. Jún, 2012 No už jsem byl tak smířený s F že jsem pořád úplně neprobral, že to mám... Díky moc!
cucoriedkaokata Zverejnené 7. Január, 2015 Zverejnené 7. Január, 2015 Začala som študovať VŠ neskoro, ja som to mala opačne, najprv rodina, potom škola, Bc. titul z oboru ekonomika a manažment som si spravila v 38 rokoch, potom som prerušila štúdium a teraz pokračujem zasa v 44 rokoch na Mgr. v tom istom obore, kupodivu, nikdy ma štúdium tak nebavilo, ako teraz, asi preto, že ma viac ako teenagerku zaujímali chlapi a potom som mala zasa záujmy rodinné, pracovne som však väčšinou pôsobila v obore ekonomika a manažment od začiatku mojej kariéry.
alarm Zverejnené 7. Január, 2015 Zverejnené 7. Január, 2015 Tak to ťa obdivujem, okatá, ja sa občas budim zo sna, že musim isť na skušku z matiky, lebo mi zoberu diplom.-)
Vilma Flinstonova Zverejnené 7. Január, 2015 Zverejnené 7. Január, 2015 prešla som si túto tému a len kukám, aké rôznorodé toto fórum je. našla som tu teda všelijakých škôl absolventov/študentov...strednú som vychodila takú ako Darkman a dokonca aj triedu A (ale nevenovala som sa tomu). Len o to nejaké to desaťročie skôr, takže z tých, ktorí tam boli za mojich čias, je tam len málokto, aj naša fyzikárka, ktorá bola vtedy čerstvá absolventka (a kopec chalanov bolo do nej zaľúbených) je dnes už na penzii a učí len pár hodín v týždni. Bola som tam pred 2 rokmi administrovať taký test u deviatakov, no, je to tam kapánek iné.VŠ som robila v Zlíne (vtedy to bol Gottwaldov), dnes je to Univerzita T. Bati - vtedy to bola FT VUT, odbor technologie kůže, gumy a plastů, zameranie na plasty (táto škola podstatne narástla, pribudlo tam kopec zaujímavých odborov, vybudovali moderné laboratóriá, pekné priestory a učebne, moderná škola se vším všudy). A v 2001 som pri prijímaní do zamestnania sľúbila zamestnávateľovi (LFUK), že si urobím PGŠ, bola by som tej komisii hory doly nasľubovala - a keďže som márne dúfala, že sa na to zabudne, tak som si na staré kolená urobila externe PGŠ na LFUK, odbor biochémia. Dalo mi to zabrať, ale dnes som rada, že to mám, lebo o.i. po strate tej práce mi to pomohlo získať terajšiu prácu, hoci to s biochémiou nemá nič spoločné (vôbec mi to nevadí, štatistika ma viac baví!). Niežeby som sa bránila štúdiu a učeniu sa nových vecí, ale snáď už tomu bude koniec a nebudem nútená si robiť ešte niečo ďalšie.Závidím tak trocha ľuďom, ktorí niečo vyštudovali a celý život sa v tom zdokonaľujú a celý život v tom robia, a nemusia všade začínať od nuly; tí už musia byť takí super odborníci v tom svojom fachu aj keby nechceli...ešte som zabudla - keď som bola na úrade práce, tak som si urobila kurz účtovníctva, ale to mi bolo a aj ostalo cudzie, nezískala som k tomu vzťah.
Tomáš Zverejnené 19. Júl, 2015 Zverejnené 19. Júl, 2015 Možno mám šancu vyhrať titul o fórumáka s najnižším vzdelaním. Veď ak odrátame ľudí čo ešte nemajú ukončenú strednú kvôli veku ale pravdepodobne zmaturujú a pôjdu na vysokú, tak mám reálne šance stať sa najnevzdelanejším na fóre...
game Zverejnené 19. Júl, 2015 Zverejnené 19. Júl, 2015 Tomáš ... prečo si to robíš?to ja som si myslela, že som tu najväčší masochista, ale tebe nestíham. ani zďaleka. máš spravenú maturitu, kedy a ako si ju robil, nikoho nezaujíma. maturantov je tu viac, by si sa divil. prečo sa zhadzuješ za každú cenu?
Vilma Flinstonova Zverejnené 19. Júl, 2015 Zverejnené 19. Júl, 2015 tak odpoved na tvoju otazku - game . som nasla pred chvilou v inej teme...nuz ked ani jeho najblizsia rodina nema o nom vysoku mienku, a uz teraz ho pasuju za buduceho bezdomovca, ako ju ma mat on sam????? Pri svojej povahe???
Tomáš Zverejnené 19. Júl, 2015 Zverejnené 19. Júl, 2015 Vilma to vystihla, ked vsade pocuvam len aky som nemozny, aj sa mi to velakrat potvrdilo tak to neni masochizmus ale uprimnost. Keby som tvrdil ze som uspesny, rodina sa za mna nehanbi, mam vela priatelov atd. klamal by som! a k teme: ti maturanti sa urcite neucili na stvorky patky ako ja, urcite nebalancovali na hrane prepadnutia ako ja, a keby nebola moznost externej maturity tak som len ucnovsky vzdelany bez matury, a aj tu som dal ledva sdoucovanim na horsie znamky... Takze ak tu je niekto podobny ozvyte sa.
member2793 Zverejnené 20. Júl, 2015 Zverejnené 20. Júl, 2015 Možno mám šancu vyhrať titul o fórumáka s najnižším vzdelaním. Veď ak odrátame ľudí čo ešte nemajú ukončenú strednú kvôli veku ale pravdepodobne zmaturujú a pôjdu na vysokú, tak mám reálne šance stať sa najnevzdelanejším na fóre...Tomáš, aj ja mám "len" maturitu, a čo má akože byť?Keď už tu na fore stále vyplakávaš nad platom, ja so stredoškolským vzdelaním som minulý týždeň odmietol pracovnú ponuku, lebo ponúkaný plat tesne pod 1k€ sa mi zdal malý. tak sa láskavo prestaň konečne ľutovať, a začni so sebou niečo robiť... 2
Vilma Flinstonova Zverejnené 20. Júl, 2015 Zverejnené 20. Júl, 2015 Vilma to vystihla, ked vsade pocuvam len aky som nemozny, aj sa mi to velakrat potvrdilo tak to neni masochizmus ale uprimnost. Keby som tvrdil ze som uspesny, rodina sa za mna nehanbi, mam vela priatelov atd. klamal by som! tak to nepočúvaj, pekne jedným uchom dnu a druhým rýchlo von. Načo počúvať také veci? Do prkvančíc, to vaši nie sú radi, že máš aspoň prácu, že nie si hniloba hnilá, čo len vysedáva doma na gauči a čaká, kedy ho rodičia nakŕmia? ke´d ti nabudúce povie dakto z rodiny, že si nemožný alebo že sa za teba hanbí alebo niečo iné podobné, tak ho pekne krásne poinformuj, že je na Slovensku dosť tvojich rovesníkov, ktorým sa robiť nechce a len cicajú svojich rodičov alebo partnerku, tak nech sú láskavo radi, že síce nie nejak nad pomery, ale živíš sa sám - a nakoniec tiež genetický materiál si si od dakoho musel vytiahnuť, veď ta nepriniesol bocian! Normálne - prepáč, sú to tvoji rodičia, ale ma s takým správaním k svojmu decku serú!
chlapeczjuhu Zverejnené 20. Júl, 2015 Zverejnené 20. Júl, 2015 Vies co tomas, chod a zastrel sa, obes sa, skoc z mosta, cokolvek. Lezie mi na nervy to tvoje vyplakavanie, lutovanie sa, obvinovanie vsetkych a vsetkeho, tvoja lenivost, pohodlnost, neustale vyhovaranie sa, lezies mi na nervy cely aky si.
Sniper Zverejnené 21. Júl, 2015 Zverejnené 21. Júl, 2015 Tomáš, aj ja mám "len" maturitu, a čo má akože byť? Lenže, ty tú maturitu si získal pred mnohými rokmi a odvtedy si získal aj nejakú prax a ak ju máš ešte aj v obore, v ktorom si vyštudoval, tak má váhu. Kedysi maturita sa považovala za niečo, znamenala pomaly viac ako dnes "bežný" VŠ titul na viacerých školách. Odvtedy doba pokročila, maturita sa považuje za minimum. Ja som pred 19 rokmi získal maturitu zo slaboprúdovej elektrotechniky a keby som týmto smerom išiel do praxe, tak dnes by som bol čávo. Ale vtedy nikto nemohol tušiť čo ako bude a boli aj iné priority.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz