Mgr. L.E.G. von Trips Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Jednoducho povedané : Čo ste vyštudovali a kde, a prípadne čo študujete a kde? ako zvycajne, naliehavo ziadam vsetkych prispievajucich, aby sa uistili o tom, ze zanechali v teme pisomny zaznam o svojom hlasovani. pocet hlasovani a pocet prispevkov musia byt v rovnosti.
nutrinka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 základné... práve študujem na Gymnáziu v Partizánskom, 1999-2007
Mgr. L.E.G. von Trips Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 STREDNE GYMNAZIALNE Gymnasium Ivana Horvatha v Bratislave Fakulta Managementu, Univerzita Komenskeho / Management
Sniper Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Stredné, SPŠ elektro (zmaturoval som s vyznamenaním, to bolo jediný krát v živote čo som mal na vysvedčení "prospel s vyznamenaním" :lol: ). V súčasnosti chodím na jazykovú školu (na jeseň budem tretiak - anglina). A ak bude všetko OK, tak si o rok dám prihlášku na politológiu - externe. V súčasnosti, aj keď je to mimo vzdelania, sa snažím vŕtať do php a mysql, čo by mohlo v budúcnosti priniesť menšie výhody :)
Ignatius Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Pred mesiacom som zmaturoval na Gymnáziu Jána Hollého v Trnave...
Ajk Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 zatial stredoskolske(Gymnazium Alberta Einsteina v BA petrzalke) a od oktobra makam na bakalarskom(Prirodovedecka fakulta UK v BA - Geografia, rozvoj regionov a europska integracia)
nutrinka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 to som tu jediné šteňa, čo ešte ani strednú nemá? :lol: ľudia neštvite ma
Nokia Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 decko :) :) uspesne zmaturovany na sps elektrotechnicka, odbor pocitacove systemymomentalne koncim druhy rocnik na fakulte hospodarskej informatiky na EUBA :lol:
tomassi Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Stredoškolské(Gymnázium Partizánske) momentálneTrnavská Univerzita v Trnave, Filozofická Fakulta, Sociológiaod októbra budem druhák
Darkman Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Gymnazium Jura Hronca v BA Momentalne - 2.rocnik Fakulty informatiky a informacnych technologii - odbor pocitacove systemy a sieta, STU BA.
Hedgehog Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Strojnícka fakulta STU (vtedy ešte Slovenská vysoká škola technická) v Bratislave
bad_guy Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 spš elektrotechnicka (zaujimave kolko ludi chodilo na nu :lol: )teraz som na TU v kosiciach -Fakulta elektrotchniky a informatiky odbor kybernetika
Andulqa Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Gymnazium Jura Hronca v BA ale ba :lol: z akej si bol triedy? :) podla toho ze si druhak na vyske si asi koncil o rok neskor nez ja :) (teda nemusel si, aj ja som druhacka, jeden rok som bola inde ;)) ja: Gymnazium Jura Hronca v BA potom jeden rok SPU Nitra, odbor Zahradna a krajinna architektura, teraz druhym rokom studujem na Pdf UK odbor predskolska pedagogika a ucitelstvo prveho stupna ;)
weirdo Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 momentalne nikde, ale dalsi rok idem chodit na spanielcinu (len tak zo zaujmu) a chcem sa dostat bud na manazersku informatiku na VUT alebo v horsom pripade na App.informatiku na Masarne - obe v Brne.
Andulqa Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 A - triedna Horvathova nuz, pravdu povediac, ja som moc ludi z mladsich rocnikov nepoznala a ked uz, tak to boli skor nase radimcata, aj to len zopar :lol: ja som bola z D, triedna Krizanova :)
secretka Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Vysokoskolske - Stavebna fakulta SVŠT BA /+ cely svoj zivot zatial robim v odbore, ktory som vystudovala/
Hellé Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 jééj kolko elektrikárov tak ja som vyštudovala Strednu priemyselnu školu elektrotechnickuZameranie Zariadenia silnoprudovej elektrotechnikyOdbor: elektrické stroje a pristroje :lol: znie to šialene a šialené to aj bolo....
Mazmar Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ok a konecne prichadza najmladsi clen fora :lol: zakladne momentalne posledne 4 dni 2 rocnik GBAS v Sucanoch
secretka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Axel Stavbar moze robit aj nieco ine, ako murovat :) Co takto robit na projekcii? /Alebo pisat nejake vyjadrenia k projektom? - aj toto robia stavbari - aj ked sa im to nepaci a nechce :lol: / Spravana odpoved je - viac rokov som robila ako projektantka /a na stavbe sa nam vyhrazali, ze ak zabudneme napr. do podorysu zakladov zakreslit prierazy, daju ich NAM pracne vyburat :) /
Hedgehog Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 a na stavbe sa nam vyhrazali, ze ak zabudneme napr. do podorysu zakladov zakreslit prierazy, daju ich NAM pracne vyburatDesať rokov som robil naozaj strojárinu, ktorú som vyštudoval. Pracoval som na vývoji, takže sme navrhovali prototypy strojov, ktoré sme mali na starosti cez overovacie série až kým nebola schválená ich sériová výroba. A veru nebola to sranda, ak nám nejaká chybyčka na prototype unikla a v rámci overovacej série sme museli prevážať plnú káru odliatkov, aby nám chybu niekto zo známych vo výrobe opravil... :lol:
Sniper Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 /a na stavbe sa nam vyhrazali, ze ak zabudneme napr. do podorysu zakladov zakreslit prierazy, daju ich NAM pracne vyburat :lol: /no však tak by to malo byť, neviem prečo by po vás nejaký murár s kelňou v ruke mal naprávať chyby :) :)
Recommended Posts