Skočiť na obsah

Vzdelanie forumákov

Mgr. L.E.G. von Trips

Najvyššie dosiahnuté vzdelanie  

19 členovia hlasovali

1. 1. Najvyššie dosiahnuté vzdelanie

• Vysokoškolské
    • Bakalárske
    • Stredoškolské s maturitou
    • Stredoškolské bez maturity
      0
    • Základné

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Obchodnú akadémiu, VT, nikdy som nevedela čomu sa chcem venovať, tak som išla tam a gymnázium sa mi

zdalo strašne všeobecné. Ešte sa mi páčila Elektrotechnická, ale brat tam chodil a mali tam veľa rysovania

a to by som neznášala.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Študujem VOV-hotelový manažment....to mi tu chýba :lol:

tým pádom zatiľ sš

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

zatiaľ bakalársky stupeň na PriFUK v BA v odbore biológia, momentálne sa menovanú školu snažím dotiahnuť so úspešného konca :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

No u mňa tá sociológia už dlho nebude,prakticky už tam ani nie som(problémy rôzneho charakteru mám...) :lol:

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Bijou biggrin.gif ja som vazkarka tiez! :-))) tento rok som maturovala, triednou mi bola prof. Feriancova (slovencinarka), Bcka sme boli

ja som maturovala ako 4. D 2006, tr. prof. Košťálová...no moc som ju nemusela teda... ale inak VAZKA rulezzz :lol:
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Fiiiha samí vzdelanci tu na slovensku budú. A v správach stále že na slovensku je málo vysokoškolsky vzdelaných oproti priemeru EU. A kde to nabrali? Však kade chodím každý študuje alebo sa chystá na výšku..

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

mam skoncenu vysku, studovala som v ziline odbor aplikovana matematika...

jezismarjaaa z toho mam normalne tik. :lol: ale nie , takych ludi vzdy obdivujem ked mi povedia ze ich vzdelanie ma cokolvek do cinenia s cislami.

ja gympel, nejaka ta jazykova college vonku a teraz univerzita komenskeho, dialkovo

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

axel ty chodis na tu politologiu u vas v trencine? :lol:

toto som teraz nasiel v diskusiach na sme ako nazor na tu skolu :)

"Preco generalizujem?

Lebo si dokazem predstavit, co za skoly mozu byt tie v Trencine a v Komarne. Nikdy som na nich sice nestudoval, ale mam zopar kamosov v Trencine na politologii...ale to je taka politologia, ze v tretom rocniku gymnazia som mal tazsiu ako toto...a oni maju problem aj s tym. Takze vidim, co je to za skolu, ktora je odkazana na takych "politologov"...a ked skoncia VS maju Mgr. a su frajeri. O tom to predsa nie je!!!"

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

sa pripajam k elektrikarom...mam SPSE KE - odbor: Automatizacna technika :lol:

toho casu: TUKE-apl.informatika

• Pred 5 týždňami...
Zverejnené

moje vzdelanie no stredoškolské - Agro-Podnikateľ , a vlastne 3 semestre na SPU v Nitre

Zverejnené

Ja som Mgr., učiteľ, odbor geografia - občianka na Fakulte humanitnych a prirodnych vied na Prešovskej univerzite.

Zverejnené

Tak ja mám po gympli ešte nadstavbu Ekonomika cestovného ruchu a hotelov. Pracujem v odbore. Prešiel som všetkým v hoteli až po riaditeľa a teraz robím vedúceho cestovnej agentúry. Plánujem si otvoriť aj vlastný podnik.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Já mám teda jenom základní ale pracuju na tom abych ukončila střední a pak se vrhnu na vysokou...

Studuju střední průmyslovku chemickou...

• Pred 2 rokmi...
Zverejnené

hmm ... celkom by ma zaujímalo, ako za tie skoro tri roky pokročilo vaše vzdelávanie ... :)

Nájdu sa "jedinci", ktorí sa svojim titulom aj verejne "prezentujú", ale iní možno len zo skromnosti mlčia ... prečo sa však nepochváliť, nech ostatní závidia! :)

Zverejnené

heh, no pozeram ze naposledy som pisala, ked som koncila Bc. studium

takze update, pokracovala som v obore, v ktorom som ukoncila Bc., to znamena Financie a dane, v tejto oblasti aj pracujem

financie, to si spominam, ze ma lakali uz na zakladnej skole :smilieee: (chcela som pracovat v banke :innocent: .... ), na strednej ma to nastastie preslo :)

Zverejnené

Stredoškolské vzdelanie s 27 ročnou praxou ... ale študujem ďalej - ŽIVOT. :smilieee:

Zverejnené

uz su to dva roky od Inzinierskych statnic...takze I Nadalej Glupy...

chcel som si spravit PhD, ale neviem najst nikde ochotnych profakov, co by umoznili externe 3 roky...

Zverejnené

v praxi sa stretavam s tym (teda aspon v oblasti ekonomie a uctovnictva), ze nieco ako PhD je uplna zbytocnost

tiez ma nieco podobne lakalo, ale ked som videla ako sa veci maju, tak si vravim, ze na co

Zverejnené

Vzdelanie????

Vysoke, siroke a narocne na pecienku.

Aspon podla tych matnych spomienok, co zostali... :smilieee:

Zverejnené

ja si chcem spravit PhD kvoli zahraniciu (mimo EU)...kedze nasich Ing a Mgr beru len ako Bakalarov, ale PhD uz beru riadne a je to vyhoda

Zverejnené

par rokov dozadu sa ma pytali, ci este studujem na strednej, hovorim, ze mam nielen po strednej, ale aj po vs a dokonca uz robim

rychlo to leti, sest rokov od skoncenia skoly, o titule mlcim a maximalne visi v podpise pracovneho mailu

Zverejnené

... a maximalne visi v podpise pracovneho mailu

ten moj ani tam :smilieee:

kedze je zbytocne pri komunikacii so zahranicnymi dodavatelmi uvadzat nieco ako Ing...nahodou ma oslovia "Dear Ing" .. nie, dakujem :innocent:

vsimla som si, ze v podstate vobec vo svete, a to si "pisem" s ludmi zo vsetkych kontinentov a na roznych postoch, neuvadzaju titul

Zverejnené

ano, presne, iba to matie, tie nase su preddefinovane, takze do nich nemozme zasahovat

kolegovi sa inak stalo, ze ho oslovili "vazeny pan BTS", zasmiali sme sa

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov