Ajk Posted June 16, 2006 Author Share Posted June 16, 2006 netusim... prijali ta? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 to urcite :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Dám vám otázku - koľko štátov sa nachádza v Afrike? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 54 - rátal som suverénne štáty. Ale možno som sa pomýlil, alebo medzitým vznikol ďalší štát, iný príp. zanikol, tam sa to furt mení :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 tu je jedna dobrá stránka ako sa naučiť geografiu .... skúste si tie "hry" stoja za to ... je to skutočne "hobby : http://www.sheppards...m/Geography.htm :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 dobra stranka game zatial mam: European Capitals - Level Three 100%Asian Capitals - Level Three 100%Middle East Capitals - Level Three 94% / vypadlo mi Jordansko:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 dobre :lol: na najbližšie prijímačky budeš jednička ... ;) mňa to hodnú chvíľu držalo ... dá sa s tým parádne zabaviť :) tých variácií je tam dosť, takže milovníci geografie, hrajte sa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajk Posted June 17, 2006 Author Share Posted June 17, 2006 Tie testy su super... :) Dal som celu Europu (okrem learning) a priemerne som mal 98%... vzdy mi usiel nejaky ten nazov - lebo boli po anglicky a ja som si samozrejme nedal learning, takze som nevedel ako je Kišnev po Anglicky, alebo to ze je LiEchtenstein a nie Lichtenstein.... zajtra dam Aziu to bude haluz.... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Sa musi nechat, ze som vzdy patril k tym lepsim studentom, kym sa nezacali preberat USESy a podobne hovadiny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Game velice dobra stranka take nieco som hladal bo doma mam iba afriku a europu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Sledovali ste dnes niekto na STV Svet v obrazoch? Bola tam kvízová otázka:Čo je hlavným mestom Litvy? možnosti:Talin, Riga, Kijev Za správnu odpoveď označili Talin. Strašne ma to rozčúlilo. Takéto niečo vo verejnoprávnej televízii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Dúfam že nám za to Estónsko nevyhlási vojnu že hádžeme jeho hlavné mesto do Litvy :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajk Posted September 10, 2006 Author Share Posted September 10, 2006 Lol, keby aspon spravnu odpoved dali do moznosti... :lol: to je zleee Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 :) pod heslom poznaj aspoň svet, v ktorom žiješ je tu jedna skvelá stránka, ktorá nám prevetrá závity pri poznaní sveta - v tomto príspevku je uvedený : http://forum.freespa...dpost__p__11308 link na stránku je funkčný, a čaká na vaše vedomosti :) link priamo na vedomosti a zábavu je tento: http://www.sheppards...m/Geography.htm keď bude svet priveľa, skúste pre začiatok Európu :) : http://www.cestovani...va/mapa-evropy/ / hanba, na prvýkrát som pohorela na svojich školských strašiakoch : nikdy neviem tie tri pobaltské krajiny ktorá je ktorá ... / Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 geografia / po starom krásne zemepis / tu dávno nebola :) jeden testík o obrysoch ... mala som 9/9 :) Poznáte štáty podľa obrysov na mape? Link to comment Share on other sites More sharing options...
member2793 Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 dal som 8/9, v poslednej otázke som si polsko s nemeckom pomýlil :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Pre mna ako cloveka z oboru je je to prilis jednoduche. 9/9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 malý test s hlavnými mestami - predveďte znalosti, dámy a páni :) / na začiatku som to pobabrala, jedno som tipla zle, zle ... mám 14/15 Poznáte hlavné mestá? Geografický kvíz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 15/15. Niečo ťažšie nemaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ady Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 14/15Pobrezie slonoviny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 ďalší zaujímavý zemepisný testík - a tentokrát vskutku zábavný :) Poznáte názvy štátov v ich vlastných jazykoch? ( ja 15/16 ... zmiatla ma otázka č. 12 :innocent: ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Za plny počet. U mňa prave 12 bola uplne jasna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ady Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 13/162,4,12 aj ked prave tou 12 ste ma trochu zmiatli, keby ste to tu neforsirovali, asi by som menej rozmyslal ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Vyskusajte si slepu mapu Slovenskahttp://www.slepamapa.sk/1532381116 mne vysla priemerna odchylka 12 km :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 zahrala som trikrát /hádže stále nové mestá/ - odchýlka od priemeru 31,2 do priemeru 20,6 km :innocent: pravdu povediac, čakala som horší výsledok, do regiónov som sa viac-menej triafala :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts