Mazmar Zverejnené 10. Jún, 2006 Zverejnené 10. Jún, 2006 dlho som hladal nejaky priestor kde by som mohol uploadovat subory ktore mali vacsi rozmer a nechcel som pouzivat platene aplikacieako rapidshare a megaupload kde ked som nieco dal musel som cakat aj par hodin aby som si to mohol vziat spet. ked som sa zamyslel ze predsa gmail ma predsa 2.7Gb priestoru pre spravy tak som skusil poslat sam sebe spravu s obsahom suboru co mi ale najprv neslo tak po surfovani som nasiel G space je to rozsirenie pre Firefox ktore sa dostane do vasej schranky na Gmail a uozni vam pristup k vasemu volnemu priestoru.
Nokia Zverejnené 10. Jún, 2006 Zverejnené 10. Jún, 2006 g-mail nebol na toto vytvorenytymto addonom sa zbytocne zvysi zataz na servre gmailu :lol:
Daekin Zverejnené 16. August, 2006 Zverejnené 16. August, 2006 no a co... len do nich!! :lol: (a inak pokial viem, tak Google sam ma alebo pripravuje nieco take.....)
havarka Zverejnené 16. August, 2006 Zverejnené 16. August, 2006 Súhlasim s nokiom! E-mail, je na e-mail!
RoSo Zverejnené 23. August, 2006 Zverejnené 23. August, 2006 Microsoft Live Drive 2 GB voľného priestoru
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz