Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

naši zhavranelí bratia češi, majú omnoho viac a omnoho závažnejších problémov než trápneho a vulgárneho prezidenta..

myslím že v skutočnosti, práve tý čo naňho najviac a najhlasnejšie brízgajú, sú skutočne radi, že majú práve takého

je to skvelý nástroj na odvracanie pozornosti od skutočných problémov, ktoré riešiť buďto nevedia, alebo dokonca nechcú

http://echo24.cz/a/wG28P/kriticke-mysleni-se-vycerpava-na-trapnem-chovani-prezidenta

Kritické myšlení se vyčerpává na trapném chování prezidenta

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

aspirant na titul Hovorca roka

"Mluvčí prezidenta je zplnomocněn prohlásit, že německý prezident Joachim Gauck byl na Albertově zasažen vajíčkem hozeným z davu a je otřesen. Mluvčí prezidenta tak plně potvrzuje prohlášení německého velvyslanectví, že pan prezident Gauck vzal celou věc s humorem a téměř si vajíčka nevšiml. Mluvčí prezidenta je však nucen trvat na tom, že si prezident Gauck sice vajíčka nevšiml, přesto je otřesen. Situaci však opravdu vzal s humorem, což je třeba ocenit, neboť byl stále ještě otřesen po setkání s prezidentem republiky. Prezident Zeman se poté prezidentu Gauckovi omluvil. Pan prezident Gauck nebyl z omluvy prezidenta republiky otřesen, vzal ji s humorem a téměř si už prezidenta republiky během své návštěvy Prahy nevšiml."

http://archiv.ihned.cz/c1-63150790-mluvci-ovcacek-je-zplnomocnen-prohlasit

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Vcera som sledoval tie vybuchy na Vsetinsku. Nech je tam politik - tak cesky premier rano tvrdil - ze islo zosuv pody v byvalom kratery a potom to zacalo.

Realne tam tam 2 apol hodiny vybuchovalo ja neviem co, hocico - tak ze 15 km odtial im to lomcovalo s oknami dverami, ci domami. Buchalo to kazdu sekundu - neviem kedy boli posledne vybuchy - ja som na nete zachytil cas asi 15:30.

Bydlím asi 5 km vzdušnou čarou od Vrbětic a to co tady média píší jsou pěkné blbosti a vůbec tomu nevěřte. Dnes od 7 do pul 10 byl jeden výbuch za druhým, snad co každou sekundu. I z fotek pořízených z okolí a kopečků je zřejmé, že kouř stoupá úplně z jiného místa než jak byla první exploze. Nejvíce byly podle článků slyšet rány a třásly se celé domy úplně v opačných obcích ležících od Vrbětic, než jako první výbuch. A jestli samovolně vybuchuje něco v posouvajícím se kráteru, to by bylo ran pár, ne kanonáda přes dvě hodiny. A úsměvné na tom je, že v prohlášení se píše cca 20 neřízených explozí. V tom ,,nejlepším" myslím i 20 najednou. Takže děkujeme mediím a všem nejvýše postaveným v našem státě, že nám podávají nepravdivé informace a snaží se snaží ututlat co se tam dnes vůbec stalo.

Co sa tam stalo neviem - podla mna to je aspon na takej urovni ako pribeh s metialkoholom.

NIeco neskutocne.  To aj Zeman je proti tomu nic.

Som popozeral nase objekty - su ovela mensie(tretinove patinove) ako to kde to vybuchovalo v cechach. A su v v kopcoch,mame vacsie hory. 

No vecer priznali ze im vybuchol dalsi sklad - teda dalsia budova 10 krat 50 metrov. Oni ich tam maju aj 40. V septembri tak isli po tydni - oktober november - ze to je bezpecne a idu presuvat municiu a 3.12.2014 tam maju 8 hodinovy ohnostroj.

--------------------

Moja poznamka na zaver -  ten metialkohol a tento ohnostroj - nasvedcuje tomu, ze tam maju dost velky bordel. 

------

Ze skladu číslo 12, ve kterém ve středu vybuchlo 12,8 tuny munice, se v noci ozvaly další dvě neřízené detonace, ve 23:00 a ve čtyři hodiny ráno. „Jednou šlo o silný a podruhé o středně silný výbuch,“ popsala policejní mluvčí.

Zdroj:http://www.lidovky.cz/ze-skladu-ve-vrbeticich-se-v-noci-ozvaly-dalsi-dva-vybuchy-p3g-/zpravy-domov.aspx?c=A141204_072459_ln_domov_sk

• Pridať bod 1
Zverejnené

První muniční sklad ostravské firmy Imex Group explodoval v říjnu, druhý vzdálený asi 800 metrů a provozovaný stejnou firmou, vybouchl ve středu

Zdroj:http://zlin.idnes.cz/soudni-znalec-jiri-chladek-o-druhem-vybuchu-ve-vrbeticich-pmd-/zlin-zpravy.aspx?c=A141204_2121503_zlin-zpravy_ras

800 metrov.

Uz na len dovysvetlenie. Ja ako zakladak ked som nieco podobne strazil - mal si postupy ako to riesit - uz si ich nepamatam. Asi na prvom strazaku - si moj velitel musel lahnut(uz si nepamatam ake su predpisy - ale zavelil som to zrejme ja) a zahlasit heslo. Ja som ho v noci nepoznal - nevedel som kto to je. 

On isiel k zemi - tiez nevedel kto som ja. Aj ked som bol jeho vojak. :)

--------

strazil som tie sklady asi 50 krat - bol som v strazi na vlaku 5 krat.  My sme vycviceni a nauceni co mame robit vedeli - a podla mna aj ked sme boli len zakladaci  - by sme to splnili. Teda isto - podla mna zakladak bol lepsi vojak ako "profesional".

Ak to je 800 metrov - vravim maju tam bordel a chaos - ak si to dovolia - lebo to je umysel - to nieje nahoda a od septembra to mali strazit fizly.

--------

A poznamka - mne je smiesne ze na ministerstva obrany ak davaju zeny - ci tych s modrou knizkou.  Ulieval sa-ale ministrom chce byt. Priklad fedor - prisiel do siete - pre mna nevolitelna strana skor smer.

Ale aku maju kuraz - 

banda ov.

Sobotka řekl, že celý areál, který patří Vojenskému technickému ústavu, má velikost 335 hektarů a je v něm celkem 61 objektů, z nichž řada je pronajatých soukromým subjektům.

„Vojenský technický ústav neinvestoval do oplocení, které oplocuje celý areál, to oplocení vykazuje celou řadu technických poškození. To znamená, že je nepochybně nutná i fyzická ostraha v okolí areálu tak, aby do toho areálu nikdo neměl přístup a nikdo nebyl ohrožen na životě a na zdraví,“ řekl premiér.

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/byly-tam-letecke-pumy-a-delostrelecke-granaty-rekl-k-vybuchu-premier-1is-/domaci.aspx?c=A141204_163004_domaci_kop#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

Zverejnené

Areál je nýní hlídán dvojicí policista-voják..cca po půl kilometrových stanovoštích... to považujete za problém? ..dostat se v noci k objektům založit požár, načasovat startovací explozi či jak to provedli a nazdar.

Prostě všechno špatně. Pokud jste byli taky na vojně víte co obnášela taková stráž mezi ploty, hlášení co pár minut telefonem ze stanovišť a fuurt dokolečka. Nic z toho zde nefunguje ani nyní.... Výsměch... diletantství nejhrubšího zrna...

+5/0
doporučit
  •  
  •  
4.12.2014 17:42

mate pravdu... 2x chteli na vojne vlezt do municaku a byli radi ze to prezili

Neviem ci to je pravda - ale ten areal by strazilo aspon 33 vojakov -10 vterene -a dalsi by chrapali a sli na dalsiu zmenu. Ono sa mohlo stat ze niekoho prepadnu - mal si kamarata vojaka vedla.

Toto strazit o troch ludoch.  Ta sa nato radsej vyat. Preto im to bucha. Kto to dovolil by mal ist do basy.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

začiatkom roka 2015 takto vidí situácia Česka Luboš Palata, autor je redaktor MF Dnes ... :

okrem iného píše

Pred piatimi rokmi sa v oboch krajinách takmer súčasne stal volebný zázrak. Priniesol vlády národnej nádeje, vládu „čistých“ – premiérky Ivety Radičovej a jej českého kolegu Petra Nečasa.

Radičová skončila už po dvoch rokoch hlúpym existenčným hlasovaním o eurovale, po ktorom dnes už ani pes neštekne.

Možno to však bol dar z nebies, pretože vláda Radičovej by aj tak zrejme nezvládla korupčné cunami v podobe päť rokov starého spisu Gorila. „Pán Čistý“ Petr Nečas skončil o čosi neskôr ešte horšie, milenecko-fízlacko-korupčnou kauzou.

Zatiaľ čo dnes Radičová chodí po konferenciách, bradatý Nečas chodí kanálmi po súdoch. Aj jeho najsvetlejšie okamihy, ako zmierenie Čechov a vyhnaných Nemcov v odvážnom prejave v Bavorsku, sú zabudnuté.

Výsledkom týchto zemetrasení je na Slovensku samopremiér Robert Fico a v Česku mesiáš a skoro víťaz Andrej Babiš. Fica sa vám podarilo vyvážiť Andrejom Kiskom, naproti tomu Miloš Zeman je národná hanba, čo dnes vedia aj tí, ktorí ho volili.

Víťazstvo na zotrvačník

Zatiaľ čo Česká republika nedostala za posledných pätnásť rokov žiadny vnútorný civilizačný impulz, Slovensko na reformy druhej vlády Mikuláša Dzurindu (áno, tej zo spisu Gorila), vďaka prijatiu eura a možno predsa len menej kradnúcej, napokon Česko, idúce na zotrvačník, dobehlo.

Ani devalváciou koruny, pre ktorú všetci Česi pred rokom schudobneli, sa nepodarilo českú ekonomiku nadopovať tak, aby chytila aspoň slovenský dych.

A tak je rok 2015 prvý, do ktorého vy Slováci vstupujete prinajmenšom podľa HDP na hlavu bohatší. A je len otázkou času, keď to bude vidieť aj vo vašich peňaženkách.Už dnes, keď prídete do Česka, si budete pripadať bohatší. Skrátka, po takmer 25 rokoch ste nad nami vyhrali.

Nie je to však víťazstvo v nejakom obdivuhodnom súboji. Pretože, pravdupovediac, my Česi sme sa dokázali poraziť predovšetkým sami.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

bratia češtiny zase raz chystajú "betálnu komédiu"
českom má prejsť "konvoj" amerických obrnených transportérov
a to má byť "démon štrácia" pripravenosti NATO odporovať Putinovi
celý národ sa teraz názorovo polarizuje
jedni sa chystajú, mávať Američanom americkými vlajočkami a vítať ich
druhí hroziť zaťatou päsťou, skandovať "máme hole v ruce", a ukazovať transparenty s nápismi "Yankee go home! "
prvotriedny politický cirkus
akosi ja neviem.. čo za známky mali češi zo zemepisu?
oni tie obrnence totižto pôjdú "opačným smerom", s východu na západ
vracajú sa domov..
NATO nejde na Rusa.. NATO ide od Rusa..
vo vojenskej terminológii "ustupujú"
a čo to má akože demonštrovať? demonštrácia strategického ústupu?
ale ako určitá alegória je to výstižné

a tí ľudia čo ich chcú vítať a protestovať? nemali by si to tak nejak vymeniť?

Zverejnené

Zeman je skratka format, maloktoremu prezidentovy urobia pocitacovu hru (nieco podobne som videl akurat u Clintona).

Takze: pomozte chripkou zasiahnutemu Zemanovi dostat sa ku korunovacnym klenotom: http://pussywalk.com

Zverejnené

čo Zeman?
tam už hrabe aj "normálnym"
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Sefredaktorka-k-podpore-Putina-u-nas-Rusove-tu-rozsirili-virus-Policie-musi-setrit-trestne-ciny-rozvraceni-republiky-Nemocne-ruskou-epidemii-je-treba-izolovat-367546

Šéfredaktorka portálu OzbrojenéSložky.cz Miroslava Pašková píše na svém serveru o současném rozdělení české společnosti. Dle ní je ta část jí nazývaná jako „rusofilní paranoici“ ovládaná jakýmsi virusem z Putinovi laboratoře. Kdežto ta část, která vidí v Rusku bezpečnostní hrozbu a opodstatňuje to historickými fakty, která jsou podle Paškové „věcné, logické a pravdivé,“ je tou zdravou částí populace.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené
http://www.novinyceske.cz/bolsevik-poznal-ze-je-v-prdeli-rika-organizator-czech-point-poricany/

Bolševik poznal, že je v prdeli, říká organizátor Czech Point Poříčany

ty vole..

a na čo má kto ísť protestovať proti tomu, že američania idú domov?!

oni ustupovali vole!

tá základňa v bavorsku, na ktorú sa vracali, už dávno nemala byť v bavorsku, ani u vás v čechách, ale rovno v litve!

pomýlení ľudia ktorí tam mávali transparentami "go home", boli komický..

ale týto "výtači" boli už priam tragikomický..

https://youtu.be/ah0j0HtNgvI

• Pridať bod 1
Zverejnené

dovolil by som si upozorniť že názov tejto témy je zmätočný a nepresný .

ČESKÁ POLITICKÁ  SCÉNA . 

ak by som to zobral doslova tak by sa malo jednať vyslovene len o politike týkajúcej sa Čiech, teda nie celkovo Českej republiky.

ak to niekto nevie tak Česká republika sa skladá z Čiech - Moravy - Sliezska. Správny názov tejto témy by mal znieť : Politická scéna Českej republiky. 

Zverejnené

no ale nie, nesúhlasím ... :)

stále je to jedna krajina, a dokonca ich legendárny prostoreký mister prezident zvolil pred prezidentovaním Moravu ako bydlisko pre dostatok dobrého moravského vína ...

žiadna zmena názvu nebude :P

Zverejnené

V poriadku akceptujem. 

tak ale v tom prípade ti pravdepodobne nebude ani vadiť ak o slovenskej politickej scéne budem písať ako o politickej scéne na Hornej zemi  ( Feldvidék ).

pokladám totiž za správne používať  názvy pravými, historicky a geograficky doloženými názvami.

jedna téma tu na fóre je aj o vlastenectvu, toto je jeden z príkladov vlastenectva a hrdosti na svoj pôvod a na svoju krajinu . 

MORAVA nikdy nebola Česko a MORAVAN nikdy nebude Čech.

Zverejnené

nie je celkom jasné, čo vlastne dokazuješ, vlasto :)

čo má spoločné Felvidék ... pre mňa za mňa, kľudne tomu hovor Felvidék, je to kus histórie a pomenovania z histórie, ale nie je to ani zďaleka rovnaká situácia ako napr. v Čechách.

lebo keď zachádzaš tak ďaleko, kľudne môžeš povedať o Valónoch, že nikdy nebudú Flámi, a o Flámoch, že nikdy nebudú Valónmi, dokonca hovoria úradne dvomi jazykmi v jednej krajine, a furt je to len jedna krajina BELGICKO.

pre okolitý svet a zahraničie je vnútorné rozvrhnutie a historické delenie obyvateľstva úplne jedno, prezentujú sa ako BELGIČANIA, podľa prastarého kmeňa Belgov, ktorý už dávno neexistuje ...

a takých príkladov je na desiatky. a to sa ani nezaoberajme Švajčiarskom ... kde je to všetko xkrát komplikovanejšie, s tromi oficiálnymi jazykmi a štyrmi národnými jazykmi a historickom pozadí pôvodu každej jednej zložky obyvateľstva ... a Švajčiar je pre svet Švajčiar.

Česká republika dokonca hovorí jedným jazykom,

nič nové nehovoríš - áno, aj v škole sme sa učili už kedysi v praveku, že jej významné historické časti sú Čechy, Morava a Sliezsko, s rovnakým jazykom, dokonca sa to odzrkadľuje v ich štátnom znaku,

nič to nemení na tom, že je to jedna ČESKÁ REPUBLIKA.

tak ju vníma okolitý svet a zahraničie - pre svet je to ČESKO.

takže je to stále česká politická scéna ...  :klobuk:

• Pridať bod 1
Zverejnené

Česká republika sa skladá z troch historicky a etnicky odlišných krajín. označovať Moravanov a Slezanov za jeden identický národ s Čechmi len na základe spoločného jazyka je blbosť a priama urážka vlastenectva jak jedinca tak celých národov.

pre svet to nieje Česko ale Česká republika. alebo mi ukáž oficiálny dokument kde je názov Česko.

takže nie česká politická scéna  ale politická scéna českej republiky.

BODKA .

Zverejnené

vlasto, tak im choď povedať, že ty s tým nesúhlasíš  :)

nech sa už aj oddelia a vytvoria svoje vlastné krajiny, zatiaľ sú zgrupení pod jedným jazykom a jednou krajinou pod jedným zjednocujúcim názvom, a tým je ich politická scéna česká politická scéna

- jazykovedne je to pomenovanie v poriadku, to sme sa učili pri prídavných menách v škole tiež: česká politická scéna - politická scéna Česka, rovnako ako letná vôňa - vôňa leta.

a potom pre istotu choď agitovať do Belgicka, do Talianska, do Švajčiarska, do Rumunska ...

keď už Felvidék, tak nezabudnime aj na Erdély ... :)

bodka či nebodka, už sa aspoň ujasnilo, čo chceš vlastne povedať ... ale kedysi bola takto založená téma, možno nie úplne národnostne moravsko-sliezsko-česky úplne korektne, ale to bude tým, že celá krajina sa volá zjednocujúco ČESKO / alebo teda ČR ... /

všetci /predpokladám, že všetci tu chodili do školy/ sú tu natoľko inteligentní, že základné znalosti o tom, čo tvorí Česko /a o príspevok vyššie je to napísané/ majú, a chápu, o čom je v tej téme reč.  :smile2:

Zverejnené

v "česko-moravsko-slezsku" (a valašsku..)  :happyroll:
sa ide už asi zase ide vášnivo protestovať, a mávať "fanglemi"

uvidíme ako budú nadšene bratia češi "démon štrovať", keď to bude spojené s rizikom že dostanú "po papuli"
v poľsku zaručene "horúce"..

http://zpravy.idnes.cz/motorkari-putin-jizda-do-berlina-d4f-/zahranicni.aspx?c=A150411_112636_zahranicni_bse#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
Putinovi motorkáři jedou do Berlína. V Polsku čekají „bandity“ protesty
Ruští motorkáři se chystají oslavit výročí konce druhé světové války jízdou do Berlína. Členové klubu Noční vlci mají blízko k prezidentu Vladimiru Putinovi. Polští odpůrci šéfa Kremlu již svolávají protesty proti „banditům z Ruska“ na sociálních sítích. Cesta povede i Českem.
Vůdce motorkářů se už nechal slyšet, že trasu kvůli případným protestům nezmění. „Nejedeme k Polákům na návštěvu, naším cílem je Berlín. Jaká bude akce proti nám, taková bude i naše reakce,“ řekl polskému rozhlasu. Zdůraznil, že kvůli „provokatérům“, představujícím jen malou část polské společnosti, se skupina své jízdy rozhodně nezřekne. „Budeme si jen dělat své, a ať se ani nepokoušejí nám překážet,“ varoval.

"slovo do bitky"
hmm..
musím povedať.. že týto "jastrabi" idú aspoň "správnym smerom" z východu na západ, konkrétne "na Berlín"
pripomeniem, "dragouni" nešli zo západu na východ.. ale "od rusa"

• Pridať bod 1
Zverejnené

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Jaromir-Stetina-Nejdriv-motorkari-pak-zeleni-muzicci-bez-distinkci-Jsme-ve-valce-s-Ruskem-uvedomme-si-to-370318

Senátor Jaromír Štětina jakožto veliký odpůrce Putinova režimu tuto akci zásadně odmítá. Podle něj to nemusí skončit jen u motorkářů, ale mohou následovat i „zelení mužíčci bez distinkcí“ či „nomenklaturní vojenští poradci“. Podle Štětiny je to vše součást hybridní války, kterou vede Rusko proti Evropě. Europoslanec na svém Facebooku předpovídá, že to vše skončí „tanky a potoky krve". Podle něj jsme s Ruskem ve válce a musíme si to uvědomit.

...

Někteří dokonce vybízejí k tomu, aby se průjezd skrze naše území motorkářům co nejvíce ztížil. Jeden z komentujících uvedl, že v případě spatření ruské vlajky na jedné z projíždějících motorek je třeba radikálně zasáhnout: „Připravte fekálie a stříkat a stříkat a stříkat!!!“ napsal.

vauč! ó bude veseló! bude srándá!

moja trollovská duša chrochtá blahom..

:piggee:

Zverejnené

Ist v tejto, dost napatej, medzinarodnej situacii sa predvadzat na cestach v podobe akejsi reklamnej kampane na podporu Putinovskej politiky sa nemusi stastne skoncit......mozno na vratenie vsetkeho do starych kolaji, bude Putinovi a jeho trollovskej manipulacnej skupinky bez vojenskych znakov, stacit jedna "utyrana" motorkaska obet. Tak si teda priprav chlieb a sol : ( .

Zverejnené

Tak si teda priprav chlieb a sol : ( .

ja som v pekárni robil.. viem upiecť taký špeciálny "vítací chlieb", že keď ním niekoho "pohladíte" po hlave, odnesú ho nohami napred

a soľ? čo tak nejakú draselnú?

"buzeranti" na motorkách..

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

kto sleduje dianie v čechách, ten sa asi dobre baví.. alt žasne.. alt "valí bulvy"..

kam sa na bratov čechov hrabeme?

tam to škrípe ako dvere od "Drakulovej hrobky".. konkrétne "justícia", ľudovo "spravodlivosť"

"kauza Nagyová" http://cs.wikipedia.org/wiki/Kauza_Nagyov%C3%A1

kriminálna aféra, ktorá pochovala celú jednu vládu

sa nestala.. rozhodla sudkyňa..

teraz sa tam všetci, dohadujú a hádajú na novo

kto za to može? kto, čo, kedy, prečo.. za koľko zvoral?

a každý obviňuje všetkých ostatných

musím povedať najhoršie asi dopadol expremiér Nečas, zobral si tú "erdegbabu" Nagyovú za ženu

možno je masochista?

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

čo nedokázali ruský motorkári propagujúci totalitu, to dokázali afričania túžiaci po lepšom živote

je ich jednoducho, príliš veľa

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Pripravujeme-se-na-uzavreni-hranic-rekl-na-plna-usta-ministr-Chovanec-379944

Připravujeme se na uzavření hranic, řekl na plná ústa ministr Chovanec

V Evropské unii panuje stran uprchlické krize názorová nejednota, která by v konečném důsledku mohla otřást jejími základy. Pod tlakem postoje zemí jako Česko, Slovensko či Polsko, které se postavily proti povinnému přijetí uprchlíků a protitlaku bohatých zemí EU, které naopak usilují o přijetí kvót, se pomalu ale jistě hroutí schengenský systém bez hranic.

Zverejnené

"zábavné" čítanie
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Kdopak-nam-to-chodi-do-televize-vychvalovat-imigranty-Petr-Zantovsky-si-proklepl-nekolik-zvlast-aktivnich-neziskovek-a-nestacil-se-divit-380518

Nedávno jsem si udělal průzkum a zjistil jsem, že jen v Praze a ve větších českých městech působí, a to dlouhá léta, více než pětadvacet rozmanitých sdružení, která mají ve svém předmětu činnosti jakousi péči o migranty. Takže výkřiky o tom, že je naší mravní povinností začít konečně pro uprchlíky něco dělat, jsou lež jako věž, protože tato sdružení z veřejných prostředků, ať už státních, evropských, krajských či regionálních požírají ročně tři čtvrtě miliardy korun českých,“ upozorňuje mediální analytik.

Na uprchlíky peníze nezůstanou, protože jdou na mzdy zaměstnanců a brožury

Zmiňovanou sumu, i když jde o součet za všechna taková sdružení, považuje za velmi vysokou cifru. „Když jsem se podíval do střev toho čísla, tak jsem zjistil, že u většiny z těch sdružení končí v průměru osmdesát procent těch prostředků na osobních nákladech, tedy na mzdách zaměstnanců těchto tzv. neziskových sdružení. Zbytek pak jde na různé brožury, osvětové akce, školení, konference a podobné věci. V podstatě jsem tam nezakopl téměř o žádnou aktivitu, která by skutečně směřovala k přímé pomoci nějakým exulantům nebo migrantům. Je to všechno, jak říkal pan prezident Klaus, NGOismus, je to snaha nahradit standardní demokratické instituce nějakými takovými havlistickými sdruženími,“ tvrdí Petr Žantovský.

Zverejnené

trochu OT, ale napisem - nie je to tak len v Cechach, ale aj u nas, aj vsade

ked som par krat bol zamontovany v niecom podobnom, tak donori (vacsinou zahranicni), mali postavene grantove podmienky tak, ze povinna jazda bola - konferencia, workshop, letaky, pripagacne materialy... tiez som sa pytal, ze naco ?

hm ?

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov