Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

To co sa deje v cechach je neskutocne - inak ci sa to moze diat na slovenskui iste aj sa to deje,len o tom nevieme.

Neverim ze fici bude kandidovat za prezidenta.

Zverejnené

veľmo zaujímavé to tam majú

slovami športového fandu

ČSSD Vězí-na (trophy) Haškovi ;)

Zverejnené

dnes som na radiu Expres pocuval rozhovor s Babisom

urcite ovplyvni povolebnu situaciu co sa tyka zostavovania vlady, koalicie atd.

ale na to, ze ovplyvni spolocnost a politicku scenu ako taku, tak na to by som nevsadil ani eurocent

• Pridať bod 1
Zverejnené

a do toho celého v médiách nadpis ako že už treba aj kondolovať, a minimálne je z neho kvadruplegik ... niekedy by som tých novinárov bila ... :tease:

takže:
pán prezident Zeman v noci cestou na záchod utrpel menší úraz,

šesť týždňov bude sedieť na vozíčku, testy nepotvrdili požitie alkoholu ... tak. aby ste vedeli.

Prezident Zeman skončil po úraze na vozíčku

....

Lekári v stredu zistili, že Zeman má poškodený meniskus. Holcát pritom poprel špekulácie miestnych médií, že pri nehode hral úlohu alkohol. "Vylúčili to aj testy," ubezpečil minister. Zeman by sa mal z následkov zranenia, ktoré údajne utrpel "v noci cestou na záchod", liečiť asi šesť týždňov.

Čítajte viac: http://www.ta3.com/clanok/1029534/prezident-zeman-skoncil-po-uraze-na-vozicku.htm

Zverejnené

Volic vie ho.vno -to plati. Vlastne su volby na prd.

Ja si neviem predstavit -  v nedelu Sobotku odstavili, utorok Stejcha - ci ako sa vola zvolili a o tyzden to bude inak? Co vedia o tom tych 50 poslancov ci 33 najvyssich funkcionarov v strane? Co tam robi ci bude robit Babis? A jeho ludia?

Pre mna je to chaos. Nie ye pre mna, ja viem go.vno -ale je tam chaos.

U nas? Je rozklad.  A asi nie prvy rok. Neviem na co Fico ci zanim hraju.

Zverejnené
pán prezident Zeman v noci cestou na záchod utrpel menší úraz,
šesť týždňov bude sedieť na vozíčku, testy nepotvrdili požitie alkoholu ... tak. aby ste vedeli.

jasné že to nebol alkohol, to bola predsa iba taká menšia viróza ;)

Zverejnené

komentar

http://zpravy.idnes.cz/komentar-k-milosi-zemanovi-spoz-a-haskovcum-fz7-/domaci.aspx?c=A131101_1994510_domaci_jav

Mozem snim suhlasit, cital som vela toho s cim mozem suhlasit,ale realne to moze byt uplne  inak.

Stale nepochopim ako v nedelu ci utorok boli hlasy 20:13, 30:16 - od ludi co by do toho mali vidiet - a o schodzke v lanach isto vedeli, o 24 hodin ma to byt inak? Clovek na schodzke bol,hlasoval proti Sobotkovi, v utorok uz mal medialne opacne nazory?

Vedení ČSSD v Plzeňském kraji se postavilo za hejtmana a místopředsedu strany Milana Chovance. Chovanec přitom patřil k těm členům stranického vedení, kteří vyzvali předsedu Bohuslava Sobotku k rezignaci a po volbách se účastnil utajovaného jednání s prezidentem.

Zdroj:http://plzen.idnes.cz/hejtman-chovanec-a-krize-v-cssd-dzr-/plzen-zpravy.aspx?c=A131031_110639_plzen-zpravy_pp

O com to je?

Zverejnené

fakt "tajný plán", o ktorom sa na verejnosti nesmie hovoriť  :hehe:

http://hn.hnonline.sk/svet-120/babis-ma-tajny-plan-pre-cesko-uradnicku-vladu-593721
Babiš má tajný plán pre Česko. Úradnícku vládu
Nová vláda v Česku by vôbec nemusela byť zostavená z politikov. Vnútri hnutia ANO Andreja Babiša (majiteľ spoločnosti Agrofert, pod ktorú patrí aj Ecopress, vydavateľ Hospodárskych novín) sa totiž zrodil záložný plán, ktorý by mohol vyriešiť povolebné vyjednávania o najčastejšie diskutovanej koalícii víťaznej ČSSD s ANO a ľudovcami.

Členovia ANO zvažujú, že by nový kabinet mohol byť zložený kompletne z úradníkov. A kontrolovala by ho v snemovni väčšina.

"Prišiel s tým šéf ako s riešením patovej vyjednávaciu situácie. Túto vec preberáme. Avšak nie všetci s tým súhlasia," povedal človek blízky vedeniu hnutia ANO reportérom serveru Aktuálně.cz, ktorý o novom politickom riešení informuje.

Podľa Aktuálně.cz, ktorý sľúbil svojim zdrojom blízkym ANO zachovať anonymitu, sa o pláne zatiaľ nemá na verejnosti hovoriť. Andrej Babiš si to nepraje.

to sú ale "ilumináti"  :beer:

Zverejnené

ups.. zdá  sa že plány novopečeného politika Babiša, začínajú škrípať

uvedomiť si vlastnú "morálnu nadradenosť", prostredníctvom toho, že niekomu sústavne pripomínate jeho ťažký morálny poklesok, napríklad spoluprácu  s štb, je jednoduché, lacné a účinné

pán Babiš sa asi nestačí čudovať, koľko jemu "morálne nadradených" ľudí, stretne 

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Pallová a její manžel v létě odmítli připravit pohoštění pro prezidenta a jeho doprovod při srpnové pouti na Sněžku. Majitelé Modřínu to odůvodnili tím, že se Zemanem nesouhlasí.

"Nelibí se nám prezidentovy názory, nejsme jeho voliči, naopak tu máme velké slevy pro pravicově smýšlející seniory. Ať si to klidně udělá nějaký konkurenční podnik," vysvětlil tehdy iDNES.cz spolumajitel podniku Ondřej Palla ...

Podnětem pro kontrolu bylo udání, že zde dochází k diskriminaci osob. V tomto ohledu kontrola nic nezjistila, přesto udělila provozovatelům pokutu za porušení zákona o ochraně spotřebitele, které však s konkrétním udáním nemělo nic společného. Restaurace měla spíše drobnější problém s ceníkem.

Zdroj: http://hradec.idnes.cz/policie-resi-penzion-modrin-kvuli-odmitnuti-prezidenta-p26-/hradec-zpravy.aspx?c=A131218_102731_hradec-zpravy_kvi

Toto mi už príde ako pritiahnuté za vlasy ...

... podnikateľ by predsa mal mať v provom rade záujem, aby mu išiel kšeft, nie?

Pchať politiku do podnikania, do "pohostinstva", no tak to už snáď nie! :hmmm:

Zverejnené

Ak chcu ludia ako Zeman politicky prezit a uspiet, su nuteni klamat, podvadzat a urazat. Z valnej vacsiny volenych zastupcov sa tak stali hovada, ktore by sudny clovek nepustil cez prah vlastnych dveri. Oni sami rozdelili verejnost, na tych co ich miluju a tych co ich nenavidia.a ze si Zeman musi hladat inu krcmu je este minimalny nasledok jeho spravania. Ja vlastne rozumiem, obom.

Zverejnené

secretka, a coby nie? ak by raut zorganizovali, tak by bolo nutne prezidenta privitat, potriast rukou, tvarit sa milo a usluzne. evidentne tu zachovanie integrity znamenalo viac, nez kseft, a ja im to kvitujem. byt v podobnej situacii s tym, ze sa mi do podniku ide pretrcat stary ujo (z pozicie prezidenta, nie sukromnej osoby), tiez ho poslem do pecka.

ze si v tom podniku odvtedy podavaju klucky kontroly, len dokazuje, ze v cesku sme si vsetci rovni, ale niektori su stale rovnejsi.

Zverejnené

Vyzerá to tak, ako keby som problémy doma nechcela vidieť a "obula" som sa iba do českej "politickej scény" ...

Všade, v ktoromkoľvek úrade, podnikoch, či v organizáciách, na akomkoľvek nižšom poste

prijímajúci pracovník musí predložiť doklad o svojom dosiahnutom vzdelaní.

Pritom papier nie je dokladom o tom, že dotyčný človek niečo naozaj vie, ale ... v prvom rade je dôležitý papier!

Všade, všade tam, kde treba podávať nejaký výkon, všade dolu ... ale pre "nedoknuteľný"hrad to asi neplatí!

Na druhej strane, nie je používanie titulov trestné?! :hmmm:

Alebo pre hrad platí ...

... čo je dovolené bohovi, nie je dovolené volovi, či  pod svietnikom je najväčšia tma?!

Ředitel hradního protokolu Jindřich Forejt si bokem přivydělává jako učitel etikety. Chlubí se přitom titulem doktora práv, i když žádnou vysokou školu nedokončil. To, že titul JUDr. nikdy nezískal, bylo překvapením i pro agenturu, u které pracuje.

Jindřich Forejt se ke svému podvodu zatím odmítá vyjádřit. Nekomunikuje a nechce veřejně vysvětlit, proč si své vzdělání vymýšlí. "Ředitel protokolu ve svém životopise lživé údaje neuvádí. Trvá na sdělených údajích," reaguje mluvčí Hradu Jiří Ovčáček bez dalších podrobností.

Zatím to nevadí Hradu. Prezident Miloš Zeman prezidentského ceremoniáře Forejta "zdědil" po Václavu Klausovi a oblíbil si ho. "Všechny zákonem stanovené podmínky jsou dodrženy. Ředitel protokolu tedy v žádném případě nevykonává svoji funkci neoprávněně," řekl Ovčáček.

Forejt ve svém životopise zmiňuje hned dvě univerzity: Právnickou fakultu UK a Ludwig-Maximilians Universität v německém Mnichově. Přitom pražská práva nedokončil a v Mnichově vůbec jako řádný student nestudoval

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/forejtuv-privydelek-a-vymysleny-titul-d9v-/domaci.aspx?c=A131219_211245_domaci_vez

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Zdá sa, že Babiš zatiaľ má u bratov Čechov pomerne dobrú podporu vzhľadom na to , že keď niektorí Češi počujú slovo "Slovák", hneď majú pripravenú kopu vulgárnych nadávok, pokiaľ môžem posúdiť na rôznych českých fórach.

Názor jedného člena fóra na Babiša:http://www.novinky.cz/diskuse?id=348921&articleId=/domaci/325474-babis-ukecavam-lidi-s-pulmilionovym-platem-aby-delali-namestky-nikoho-od-cssd-nechci.html&sectionId=8

Názor s nejvíce souhlasnými hlasy (845)

portrait-nv.gif

Ludvík Koukal, České Budějovice

Pátek, 24.ledna 2014, 04:40:17  |  
Souhlasím  | 
Nesouhlasím  | 
+845

Naš společnost je těžce nemocná. Za 24 let totalitních vlád Schwarzenbergovo a Havlovo komunistobijců se podařilo otrávit zemědělskou půdu, otrávit národ chemickými potravinami, otrávit společenské vztahy. Zlikvidovat zemědělství, průmysl, morálku i kulturu. Po té co se ji třeba pan Ištvan pokusí léčit například odstraněním příčin těchto zvěrstev je na jeho hlavu zahájen útok erudovaných právníků, mediálních zaprodanců, loby těžících z produkce čehokoli co nese zisk. Na lidech komunistobijcům nezáleželo a nezáleží. Fanaticky vidí jen svůj zisk.
Věřím, že pan Babiš odolá tlaku zločinců a odstartuje proces uzdravování společnosti.

Názor s nejvíce nesouhlasnými hlasy (323)

portrait-nv.gif

Petr Skládal, Zlín

Pátek, 24.ledna 2014, 04:32:44  |  
Souhlasím  | 
Nesouhlasím  | 
-323

Tobě se to Babiš podaří, vám, StB-ákům to "přesvědčování" vždycky šlo.

Ani jeden z diskutujúcich zatiaľ tu nedal na Babiša "dopustiť", čo je nezvyklá vec:  :thumbsup: http://www.novinky.cz/ekonomika/325569-agrofertu-loni-stouply-trzby-na-rekord-zisk-ale-klesl-o-ctvrtinu.html

Názor s nejvíce souhlasnými hlasy (8)

portrait-nv.gif

Josef Janoušek, Paseky nad Jizerou

Pátek, 24.ledna 2014, 16:49:14  |  
Souhlasím  | 
Nesouhlasím  | 
+8

Pokud firma platí daně v Česku tak se radujme.Bravo pane Babiš !

Zverejnené

"Když máte 1 700 miliard dluhů a na druhé straně se vám válí na účtu u ČNB bez úroku 350 miliard, musí se používat na snížení dluhu," uvedl šéfANOv České televizi a v ČTK.

Zdroj:http://ekonomika.idnes.cz/v-cnb-podle-babise-lezi-volne-miliardy-d8r-/ekonomika.aspx?c=A140123_203108_ekonomika_zt

Má stát opravdu takovépenízev centrální bance? "Nemá," uvedl Tomáš Zimmermann z tiskového odboru ČNB. "K 10. lednu to bylo 50,8 miliardy korun." Jde o peníze všech státních organizací, které musí od loňska ukládat, aby si stát nemusel zbytečně půjčovat.

Som si isty ze presne na tejto stranke na tomto linku bola este babisova odpoved - ze si to da este vysvetlit(od odbornikov) kolko tam vlastne maju a co su to zapeniaze.

http://ekonomika.idnes.cz/v-cnb-podle-babise-lezi-volne-miliardy-d8r-/ekonomika.aspx?c=A140123_203108_ekonomika_zt

Ja neviem o co ide - ale mam dojem,ye ten babis bude lepsi ako nas minister grimas.

Zverejnené

v najateistickejšej krajine Európy, ale aspoň armáda vyvažuje skóre : )

... ako čítam, objednali 4000 výtlačkov, vojakov bolo k 1.1. roku 2013 počtom 30 021 osôb, a požiadavka bola, ako čítam, okrem pieskového maskáčovania a plátenej väzby a iných špecialít / asi budú obracať moslimov v púštnom afganistane /,  aj  Český ekumenický preklad , čo je preklad, ktorý bol realizovaný v rokoch 1961 - 1979 a ešte neskôr nesčíselnekrát revidovaný, aby vznikol moderný biblický text, ktorý je uznávaný všetkými kresťanskými cirkvami, a v Čechách ich je statočne - momentálne aj s najnovšími zaregistrovanými 28 ... : )

• Pred 2 týždňami...
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

http://liberec.idnes.cz/ruske-velvyslanectvi-protestuje-proti-karikature-outina-v-liberci-119-/liberec-zpravy.aspx?c=A140314_121000_liberec-zpravy_ous

Rusko vstoupilo do aféry s obří karikaturou svého prezidenta, která v úterý visela na liberecké radnici. Vladimir Putin měl na hrudi mimo jiné hákový kříž. Ruské velvyslanectví uvedlo, že podobné akce jsou naprosto nepřijatelné, bez ohledu na motivy, kterými se jejich organizátoři zaštiťují.

Prohlášení Ruska se nese v ostrém tónu. Hned v úvodu stojí, že Ruská federace vnímá liberecké události jako urážku.

"Takové akce nejsou v souladu s vysokou úrovní vzájemně výhodných bilaterálních rusko-českých styků, rozsáhlých hospodářských vztahů, na jejichž rozvoji v posledních letech významný zájem projevuje i česká strana," míní Rusové.

anonymy obávam sa neposlali rusi, ale "poctiví" českí občania

http://liberec.idnes.cz/primatorce-liberce-vyhrozuji-kvuli-putinovi-fax-/liberec-zpravy.aspx?c=A140313_090939_liberec-zpravy_tm

My přijdem, pověsíme tě na větev a vykucháme ti děti, praví nevybíravé anonymy, které dostává liberecká primátorka Martina Rosenbergová. Prý za to, že liberecký magistrát povolil občanskému sdružení Dekomunizace, aby v úterý umístilo na průčelí radnice obří plakát s ruským prezidentem Putinem.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Dnes sa česká moderátorka v televízii preriekla a vôbec nezbadala svoju chybu. Hovorila niečo v tom zmysle, že Slováci budú voliť medzi Robertom Ficom a podnikateľom Andrejom Babišom  :) . Asi by sme si mali zvoliť tohoto človeka ako Československého prezidenta, pretože Andrej Babiš valcuje ostatné české politické strany a je v predstihu v preferenciách o asi 10 percent pred sociálnou demokraciou. Aj ministerka spravodlivosti z Babišovej strany ANO urobila  asi správny krok, keď aspoň trochu sa snaží obmedziť bezhraničnú chamtivosť advokátov:

Ale ako hovoria diskutujúci na túto tému, advokátska a exekútorská mafia je horšia ako sedemhlavý drak. Ja som našťastie nemal tú česť stretnúť sa s takýmito ľuďmi, tak neviem situáciu v tomto smere posúdiť ani na Slovensku a tým menej v Čechách. 

Ale už za socializmu mi táto skupina ľudí nebola po chuti. Raz som potreboval dať krátke podanie na súd. Bolo to pár riadkov a cena 800 Kčs. Bolo to v dobe, kedy platy boli okolo 2000 Kčs a menej. (Pre porovnanie, architekt mi dal v tých časoch menej ako 200 korún, keď som mu vypracoval výkresy elektrickej inštalácie pre rodinný dom. Dvakrát sa mi stalo, že za vypracovanie takejto inštalácie som nedostal vôbec nič. Na Slovensku je dosť takýchto chytrákov a človek im to vždy nedokáže z tváre dopredu vyčítať.) 

Keďže trhový mechanizmus nemôže fungovať správne, je nutné využiť aj takéto spôsoby, ako robí česká ministerka spravodlivosti, aby sa aspoň tá očividná nespravodlivosť zmiernila. Týmto sa vôbec nezastávam rôznych neplatičov, ktorí si zaslúžia návštevu exekútora. Ale by sa nemali na tom bezhranične priživovať advokáti a exekútori. 

• Pridať bod 1
  • Pred 7 mesiacmi...
Zverejnené

Česko sa baví :)

... teda baví ako baví, pán prezident Zeman sa rozšupol a hovory z Lánov prešpikoval obzvlášť vyberanými vulgarizmami ...
viac ako sto sťaností prišlo do rádia, a zbytok národa sa baví na nete a sociálnych sieťach a vznikajú remixy jeho najkrajších výrazov:
http://www.sme.sk/c/7473736/zeman-je-tercom-vtipov-spravili-mu-vulgarne-remixy.html 

Relácia Hovory z Lán v Českom rozhlase bude pokračovať, zatiaľ však nie je jasné, či aj naďalej formou priamych prenosov. 

Český prezident Miloš Zeman v nedeľu v živom vysielaní použil viacero vulgarizmov, na ktoré redaktor nemal čas zareagovať a technici nestihli vypípať.

Rada pre rozhlasové a televízne vysielanie dostala už v pondelok doobeda okolo sto sťažností a ďalšie stále pribúdajú. 

„Musíme to vyhodnotiť, je to zložité, v živom vysielaní moderátor nezodpovedá za svojich hostí,“ povedal pre server iDNES.cz riaditeľ Rady Ivan Krejčí.

„Vyhodnotíme, či prístup moderátora bol adekvátny alebo nie, či s tým mohol niečo urobiť, podľa toho budeme postupovať.“ Skôr ako o dva týždne to však zrejme nebude.

Zverejnené

Vyzera to, ze Zeman nam postupne dorasta na velikana typu Meciar (pripadne Slota). Mozno by si taky format zasluzil aj osve temu na fore. ;)

Do Ciny si chodi po rozumy ako sa ma vladnut, zo dna na den zrazu zacne povazovat sankcie voci Rusku za nezmyselne.

Pri udelovani ceny Ficovi len-len ze si nedali sudruzskeho trojiteho Brezneva.

A nakoniec vo verejnom vystupeni sa vyjadruje ako ozran v 4. cenovej - a to tie sproste slova su este tym  mensim prehreskom voci vyhlaseniam, ze v Rusku nevidi porusovanie slobody slova a politickych vaznov.

Z tohto pohladu mi predvolebna dikusia ci volit Kisku alebo misku pripada bezpredmetna: vyhra by bol hocikto, kto nie je chrapunom typu Zemana.

Zverejnené

jedno hovado si koplo do druhého hovada

Redakce eXtra.cz se rozhodla vyjít vstříc čtenářům i svému svědomí a změnit jmenování a titulování prezidenta republiky tak, aby odpovídalo jeho většinovému vnímání a chování v poslední době.
http://www.extra.cz/sok-ktery-rozdeli-narod-prezident-dostane-nove-prijmeni-mame-dukaz-v-podobe-dopisu-ktery-zmeni-ucebnice-dejepisu

ale je fakt, ze takeho "žumpa" prezidenta sme tu este nemali

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov