phersu Zverejnené 15. Február, 2009 Zverejnené 15. Február, 2009 Včera sa mi fakt oplatilo vstávať o druhej a pozerať 4 sútaže, v ktorých sa hráči predvádzali. Haier Shooting Star Zúčastnili sa toho klasicky 4 tímy a to : San Antonio: Tim Duncan, David Robinson and Becky Hammon Detroit: Arron Afflalo, Bill Laimbeer and Katie Smith L.A. Lakers: Derek Fisher, Michael Cooper and Lisa Leslie Phoenix: Leandro Barbosa, Dan Majerle and Tangela Smit Po prvom kole postupili dalej Phoenix a Detroit, L.A. Lakers boli strašne slabučkí nemohli to trafit hlavne bokov, San Antonio tiež bohviečo a na Tima Duncana si aj "popískali" trošku. O trofej sa potom pobili Phoenix s Detroit. Prví šli Detroit, ktorí spravili celkom slušný čas. Posledný domáci trafili hneď prve kose z bokov aj z pred koša, ale mali smolu a nemohli trafiť z tej vzdialenejšieho bodu. Takže pohár putuje do Detroit-u Playstation Skills Challenge Toto ma nikdy moc nebavilo, som to ani moc nepozeral. VYhral Derrick Rose z Chicaga pred Devinom Harrisom z New Jersey Three-Point Shootout Yeeees tu sme si odniesli trofej do Miami, ktoru ziskal Daequan Cook. Hodne zaujimave finale bolo, po prvom kole postupili dalej uz spomenuty Cook najlepsi trojkar NBA z Orlanda - Rashard Lewis. Jasonovi Koponovi sa nepodarilo obhajit nejako mu to nepadalo. Vo finale obaja hraci spravili po 15 bodov, Cook to este zdramatizoval ked musel hodit posledne 4 kose aby aspon vyrovnal co sa mu aj podarilo. V poslednom kole Lewis zavahal ked spravil iba 9 bodov. Mame zasluzenu trofej doma :lol: Clovek ktory to najviac tam prezival bol D.Wade toho tam mykola nevedel obsediet ;) Sprite Slam Dunk Disciplina na ktoru vsetci s ocakavanim cakali priniesla perfektnu show. O trofej sa snazili - J.R. Smith z Denveru, Nate Robinson z New Yorku, Rudy Fernandez z Portlandu a Dwight Howard z Orlanda Pekne kusky predvadzali, v druhom kole si Fernandez akurat dobry trapas spravil ;) a este to ukazoval ze za to moze Gasol ;) pekne bol nasraty ;), Smith z Denveru si nechal nahrat az z publika ale celkove zavesenie nebolo az take okazale. Robinson sa odrazil zasa od spoluhraca, ktory klacal na 4 a tak zavesil ze co potom spoluhraca aj odvadzali neviem ci ho mozno aj nezranil. A obhajca Howard si nechal priviest nahradny kos ktory si dal a dobry kusk zdvihnut odskocil si do budky pre plast supermana ako vzdy a isiel zavesit mu to vyslo na prvy raz ale co ja viem tam asi najlepsie bolo ta show okolo a celkovo ze je ten kos tak vysoko. Do finale postupil Howard s Robinsonom, Howard predviedol pekne zavesenie z boku.Nasledoval Robinson ktory si nechal Howarda priviezt pred kos a cez neho zavesoval :) :) taky malucky chlapik a hned na prvy krat za co dostal patricne ohodnotenie a vdaka tomu aj vyhral. Howard ako na koniec predviedol beh cez cele ihrisko vyskocenie z dost velkej vzdialenosti a zavesenie. Pekna show uz sa tesim na zapas A na zaver este LeBron James vyhlasil ze na druhy rok ide aj on do SSD
Tom182 Zverejnené 25. Marec, 2009 Zverejnené 25. Marec, 2009 dnes som zistil ze jedina vec co ma nieco docinenia s basketbalom a da sa na nu pozerat dlhsie ako 5 minut je Slamball :lol: poriadne vyskoky na trampoline, tvrda hra....noo kam sa na to hrabe basketbal :)
phersu Zverejnené 30. Máj, 2009 Zverejnené 30. Máj, 2009 paradicka parada L.A. Lakers je vo finale co sa dalo viac menej ocakavat. caka sa kto postupi z vychodu kde Orlando vedie 3:2 nad Clevelandom
phersu Zverejnené 1. Jún, 2009 Zverejnené 1. Jún, 2009 do finale sa nam nakoniec prebojovalo po dlhych 14 rokoch Orlando Magic ked doma zdolali Cleveland Cavaliers. Najvacsiu zasluhu na uspechu mal D.Howard so 40 bodmi na ktoreho nestacil L.James s 25 bodmi. Dufam ze vo finale sa ich vitazstva skoncili a L.A. Lakers si pripise dalsi titul
tomassi Zverejnené 1. Jún, 2009 Zverejnené 1. Jún, 2009 buď napíš poriadny reportako padali koše minútu po minúte alebo sa na to vykašli
phersu Zverejnené 1. Jún, 2009 Zverejnené 1. Jún, 2009 okey vykaslem sa na to nie som zamestnanec statistickeho uradu :lol:
phersu Zverejnené 5. Jún, 2009 Zverejnené 5. Jún, 2009 prve zapas finale dopadol trochu prekvapujuco Lakers porazili doma Magic 100:75 dost vysok rozdiel na to ze to je finale Magic nepomohlo ani to ze sa vratil Jameer Nelson. Ocakavala sa bitka dvoch hviezd Kobe spravil 4O bodov ale Dwight zaostal so "smiesnymi" 12 bodmi. Som zvedavy ako si Magic poradia s dobre braniacimi Lakers a hlavne dostavenim Dwighta. Dodatok nakoniec LeBron James dostal pokutu 25000 dolarov pretoze sa po vyradeni nezucastnil povinnej tlacovej konferencie, ani hracom vitazneho muzstva nezagratuloval k postupu. James je teraz po operacii celuste a vyjadril sa ze ho to mrzi ze bol velmi sklamany ale ze to ho neospravedlnuje. Dalej povedal ze sportoveho ducha treva zachovat stale aj ked prehrate ze proste zlyhal, jeho ospravedlnenie bolo adresovane najma mladym fanusikom.
Sniper Zverejnené 5. Jún, 2009 Zverejnené 5. Jún, 2009 NBA ma nikdy nejako špeciálne nebrala, ale zaujíma ma jedno pravidlo: prečo tréneri sú takmer výlučne belosi (teda aspoň nepoznám jediného černoského trénera v NBA)prečo diváci sú takmer výlučne belosi (v hľadisku vidieť černocha je výnimočné)prečo hráči sú takmer výlučne černosi (ne-černosi sa vyskytujú výrazne pomenej)?
phersu Zverejnené 6. Jún, 2009 Zverejnené 6. Jún, 2009 trenerov nemas vyslovene belochov je vela cernochov trenerov, a minuly rok ziskal cernosky trener titul s Bostonom :lol:len momentalne najuspesnejsi treneri su belosi s divakmi neviem ked pozeram zapasy tak si to nejako nevsimam ide ten kto ma peniaze a k tomu preco su najviac nasadeni cernosi je to aj dost v stavbe tela ked je tam beloch tak je vysoky a chudy ako vyzla cernosi su nabrati a maju to v krvia najviac asi lebo biely nevedia skakat :)
iamwhite Zverejnené 7. Jún, 2009 Zverejnené 7. Jún, 2009 biely nevedia skakat fakt, jo? :lol: Inak Go Lakers!
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz