chorche Zverejnené 5. Jún, 2006 Zverejnené 5. Jún, 2006 Myslim, ze tu budeme mat skromny dialog s midGetom, ale aj tak zalozim tuto temu, pretoze kto raz videl zabery z tejto sutaze, mal by podlahnut jej caru. Mojim favoritom je jednoznacne Miami, lebo ma vo svojeom strede Shaqilla O` Neala. Je to moj hrdina odkedy viem, eexistuje NBA, ze existuje basket. Preto im vo finale proti Dallasu verim! Aj ked objektivne vzate, prave Dallas dokaze na Miami zahrat, co ma netesi. Avsak na www.nba.com najviac ludi vratane mna hlasovalo za to, ze vyhra Miami, konkretne v 6. hrach....
tomassi Zverejnené 25. Jún, 2006 Zverejnené 25. Jún, 2006 Takže ohniváci to dokázaliShakeov už 4. prsteň, teraz musí vyzerať ako skutočný R=P=R
chorche Zverejnené 28. Jún, 2006 Autor Zverejnené 28. Jún, 2006 Best off! Miami je najlepsie a ma sancu sa drzat na vrchole, kym za nich Shaq bude hrat. Ano, prave on je najdolezitejsi.
phersu Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 Shaquille O`Neal je perfektny ale to co dokázal Michael Jordan sa bude uz tazko prekonavat
phersu Zverejnené 3. Október, 2006 Zverejnené 3. Október, 2006 S tým nemozem suhlasit Chorche mam sice radsej Shaquiho ale Jordan je Jordan
wallace3 Zverejnené 2. November, 2006 Zverejnené 2. November, 2006 tak vcera Heat dostalo riadne na frak od Bulls. Shaq cez leto asi valal sunky tak to vyzera :lol:
Ignatius Zverejnené 2. November, 2006 Zverejnené 2. November, 2006 Veru, ani v správach si neodpustili uštipačný tón... :lol:
phersu Zverejnené 2. November, 2006 Zverejnené 2. November, 2006 Nevadí "I mistr tesař se někdy utne" veď oni to počas sezóny vynahradia :lol:
chorche Zverejnené 10. December, 2006 Autor Zverejnené 10. December, 2006 Kto je Jordan, ked Shaq je najdominantnejsi hrac vsetkych cias? Mimochodom, momentalne je zraneny. To sa dost tazko vyhrava, presvedcila sa o tom aj Philadelphia, ked prisla o Iversona. Orlando vyhralo? Ty si neni psychycky zdravy! :lol:
chorche Zverejnené 17. Máj, 2007 Autor Zverejnené 17. Máj, 2007 Co sa to deje? Nejake Chicago Bulls nechce pustit Detroit Pistons dalej? To co je za haluzomerat? Kua, nestvite ma a prehrajte KONECNE! :lol:
chorche Zverejnené 18. Máj, 2007 Autor Zverejnené 18. Máj, 2007 Konecne, to by som mohol dat skor do ruriky "Co ma dnes potesilo", Detroit postupuje dalej a stretne sa v boji o vitaza vychodnej konferencie zrejme s Clevelandom, ktory ma este nejaku pracu s New Jersey Nets. Na zapade Utah caka na lepsieho z dvojice Phoenix - San Antonio. Phoenixu chybaju dve opory. Lenze Nash je obrovsky bojovnik, snad to s muzstvom zvladne!
chorche Zverejnené 21. Máj, 2007 Autor Zverejnené 21. Máj, 2007 Som to kapanek pohnojil, Slniecka su uz vonku, San Antonio ide dalej....
chorche Zverejnené 3. Jún, 2007 Autor Zverejnené 3. Jún, 2007 AAA! Mozeme sa tesit z toho, za postupuje utocne ladeny Cleveland s fantastickym Jamesom cez betonarov z Detroitu, dufam, ze ich huzevnata jazda sa nezastavi ani vo finale a dobyju ligovy tron! James je Cleveland a Cleveland je James, je famozny!
chorche Zverejnené 12. Jún, 2007 Autor Zverejnené 12. Jún, 2007 2:0 pre SAS a dnes sa hra v Clevelande, vsetci vieme, co to zamena, Cavs musia zabrat ak chcu daco dokazat, jednoducho musia!
Flash Zverejnené 17. Február, 2008 Zverejnené 17. Február, 2008 no táto téma je akurát pre mňa. Milujem basketbal a milujem streetbal. NBA pravidelne pozerám ale od čias keď do Miami prišiel Shaq sa toho veľa zmenilo. V sezóne 2004/2005 príchod shaqa do Miami - bilancia: 53 vyhratých zápasov a 29 prehratých. V playoff vypadli po sérii s Detroitom 6:4 na zápasi... V sezóne 2005/2006 Miami - bilancia: 51 vyhratých zápasov a 31 prehratých. Vyhrali NBA V sezóne 2006/2007 Miami - bilancia: Už si nepamätám. V playoff vypadli po prehre z Chicagom V sezóne 2007/2008 Miami - zatiaľ je to na bode mrazu Miami je najhorším týmom v NBA a preto bol tradovaný Shaquile O´neal do Pheanixu... A len reakcia na to že Shaq tam je všetko a, že on im to vyhral... omyl!!! Dwyane Wade im to vyhral... Len pre zaujimavosť nastrieľal v finálových zápasoch v každom nad 32 bodou a priemer strelených bodou na zápas mal 36.7 a Shaq len 24... + Len tak pripíšem: Shaq- sezóna 2005/2006 - body na zápas: 21.9- sezóna 2006/2007 - body na zápas: 13.9- sezóna 2007/2008 - body na zápas: 14,2 - zatial Z veľkého dominanta sa pomaly ale iste stáva dedko... a dôchodok už nepočká...
phersu Zverejnené 25. Január, 2009 Zverejnené 25. Január, 2009 Dnes som pozeral Miami - Orlando. Miami vyhralo 103-97 Velmi vyrovnany zapas nieco paradne Wade-a vidiet v akcii a na druhej strane zasa Howard-a
phersu Zverejnené 26. Január, 2009 Zverejnené 26. Január, 2009 Boston Celtics - Dallas Maverikcs - 124:100 Pekna hra v podani Celtics a nehovoriac ani o Garnettovi s Allenom. Nowitzkemu trvala skoro cela polka hry nez sa rozhadzal. L.A. Lakers - San Antonio Spurs - 99:85 Yeeees. Kobe zasa dokazoval preco patri medzi naj hracov v NBA. Ocakval sa bodovy suboj - Bryant-Duncan, ale Tim dosť zaostal za Kobem pre doplnenie Atlanta Hawks - Phoenix Suns 99:104 Toronto Raptors - Sacramento Kings 113:97 Detroit Pistons - Houston Rockets 105:108 Indiana Pacers - Charlotte Bobcats 98:93 Minnesota Timberwolves - Chicago Bulls 109:108 Denver Nuggets - Utah Jazz 117:97 Golden State Warriors - Los Angeles Clippers 107:92 flash Shaq je mozno stary ale za Suns v poslednom zapase dal 19 bodov s ktorymi bol druhy naj strelec jasne ze sa s Wade-om nemoze teraz rovnat pri jeho forme ale este nepatri do stareho zeleza :lol:
phersu Zverejnené 27. Január, 2009 Zverejnené 27. Január, 2009 Miami Heats - Atlanta Hawks - 95:79 pekne pekne, Miami s prehladom viedli cely zapas az na par vynimiek. Dwyane Wade 35 bodov :) :) Ostatné zapasy Phoenix Suns - Washington Wizards - 103:87 - Shaq 29 bodov :lol: Houston Rockets - New York Knicks - 98:104 Minnesota Timberwolfs - Milwaukee Bucks - 90:83 Philadelphia 79ers - New Orleans Hornets - 86:101 New Jersey - Oklahoma City Thunder - 85:94 Portland Trail Blazers - Los Angeles Clippers - 113:88
phersu Zverejnené 28. Január, 2009 Zverejnené 28. Január, 2009 ach jaj :lol: L.A. Lakers - Charllote Bobcats - 110:117 Velmi vyrovnavy a napinavy zapas lakers mohli vyhrat viedli par sekund do konca o 3 body ale padla trojka a bola z toho remiza, ktora bola ja po prvom predlzeni ale po druhom uz bobcats vyhrali. Nepomohlo ani Kobe-ho 38 bodov, bez ktoreho hrali druhe predlzenie za technicke fauly musel sediet na lavicke. Ostatne Cleveland Cavaliers - Sacramento Kings - 117:110 Orlando Magic - Indiana Pacers - 135:111 Memphis Grizzlies - Denver Nuggets - 85:100 Utah Jazz - San Antonio Spurs - 100:106
phersu Zverejnené 2. Február, 2009 Zverejnené 2. Február, 2009 Boston Celtics - Minnesota Timberwolves - 109:101 Velmi dobry zapas a ma prekvapilo ze tak vyrovnany ale asi to mohlo byt aj tym ze nehral Garnett a pre divakov skoda lebo sme nevideli predvadzat jeho kusky. Detroti Pistons - Cleveland Cavaliers - 80:90 Taktiez ako pri Bostone vyrovnany zapas az do konca. V poslednej 1/4 boli o hodne lepsi Pistons, ale darmo Cavalierov je tazko porazit s vyborne hrajucim LeBronom ktory v tomto zapase spravil 33 bodov Ostatne Toronto Raptors - Orlando Magic 90:113 Sacramento Kings - Oklahoma City Thunder 122:118
tomassi Zverejnené 3. Február, 2009 Zverejnené 3. Február, 2009 Kobee dnes yvtvoril rekord v Madison Square Garden - 61 bodovskvelý výkon to musel byť neviete aký je navyšší počet bodov v 1 zápase NBA (som lenivý gooliť)
phersu Zverejnené 3. Február, 2009 Zverejnené 3. Február, 2009 Ved aj bol sa mi oplatilo vstavat na ten zapas. Mu tam padalo aj nemozne. Spolu s Gasolom spravili 92 bodov :lol: to som dlho nevidel ze by dvaja hraci nahadzali skoro 90% bodov A rekord co viem je 100 bodov za zapas, ktore spravil Wilt Chamberlain to sa bude tazko prekonavat :) A konecne vyhralo aj Miami sice proti L.A. Clippers, ale mohlo by ich to povzbudit
phersu Zverejnené 14. Február, 2009 Zverejnené 14. Február, 2009 NBA ma prvu polovicu za sebou a hviezdy NBA sa predvedu v All Star Game, ktory sa kona vo Phoenixe Dnes sa predvedu v sutaziach a den na to by mali odohrat zapas Zostavy Eastern 1 * Allen Iverson (Detroit) 3 * Dwyane Wade (Miami) 23 * LeBron James (Cleveland) 5 * Kevin Garnett (Boston) 12 * Dwight Howard (Orlando) 2 Joe Johnson (Atlanta) 14 Jameer Nelson (Orlando) 20 Ray Allen (Boston) 33 Danny Granger (Indiana) 34 Paul Pierce (Boston) 4 Chris Bosh (Toronto) 2 Mo Williams (Cleveland) 34 Devin Harris (New Jersey) 9 Rashard Lewis (Orlando) Head Coach: Mike Brown (Cleveland) Western [b 24 * Kobe Bryant (L.A. Lakers) 3 * Chris Paul (New Orleans) 21 * Tim Duncan (San Antonio) 1 * Amare Stoudemire (Phoenix) 11 * Yao Ming (Houston) [/b] 41 Dirk Nowitzki (Dallas) 32 Shaquille O'Neal (Phoenix) 7 Brandon Roy (Portland) 7 Chauncey Billups (Denver) 16 Pau Gasol (L.A. Lakers) 30 David West (New Orleans) 9 Tony Parker (San Antonio) Head Coach: Phil Jackson (L.A. Lakers) Som zvedavy ci Shaq bude robit zasa tie svoje tanecky :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz