Skočiť na obsah

NBA

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Myslim, ze tu budeme mat skromny dialog s midGetom, ale aj tak zalozim tuto temu, pretoze kto raz videl zabery z tejto sutaze, mal by podlahnut jej caru. Mojim favoritom je jednoznacne Miami, lebo ma vo svojeom strede Shaqilla O` Neala. Je to moj hrdina odkedy viem, eexistuje NBA, ze existuje basket. Preto im vo finale proti Dallasu verim! Aj ked objektivne vzate, prave Dallas dokaze na Miami zahrat, co ma netesi. Avsak na www.nba.com najviac ludi vratane mna hlasovalo za to, ze vyhra Miami, konkretne v 6. hrach....

• Pred 3 týždňami...
  • Odpovedí 34
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• phersu

17

• chorche

9

• tomassi

3

• Ignatius

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Takže ohniváci to dokázali

Shakeov už 4. prsteň, teraz musí vyzerať ako skutočný R=P=R

Zverejnené

Best off! Miami je najlepsie a ma sancu sa drzat na vrchole, kym za nich Shaq bude hrat. Ano, prave on je najdolezitejsi.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Shaquille O`Neal je perfektny ale to co dokázal Michael Jordan sa bude uz tazko prekonavat

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

S tým nemozem suhlasit Chorche mam sice radsej Shaquiho ale Jordan je Jordan

• Pred 5 týždňami...
Zverejnené

tak vcera Heat dostalo riadne na frak od Bulls. Shaq cez leto asi valal sunky tak to vyzera :lol:

Zverejnené

Veru, ani v správach si neodpustili uštipačný tón... :lol:

Zverejnené

Nevadí "I mistr tesař se někdy utne" veď oni to počas sezóny vynahradia :lol:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Kto je Jordan, ked Shaq je najdominantnejsi hrac vsetkych cias? Mimochodom, momentalne je zraneny. To sa dost tazko vyhrava, presvedcila sa o tom aj Philadelphia, ked prisla o Iversona. Orlando vyhralo? Ty si neni psychycky zdravy! :lol:

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

Co sa to deje? Nejake Chicago Bulls nechce pustit Detroit Pistons dalej? To co je za haluzomerat? Kua, nestvite ma a prehrajte KONECNE! :lol:

Zverejnené

Konecne, to by som mohol dat skor do ruriky "Co ma dnes potesilo", Detroit postupuje dalej a stretne sa v boji o vitaza vychodnej konferencie zrejme s Clevelandom, ktory ma este nejaku pracu s New Jersey Nets. Na zapade Utah caka na lepsieho z dvojice Phoenix - San Antonio. Phoenixu chybaju dve opory. Lenze Nash je obrovsky bojovnik, snad to s muzstvom zvladne!

Zverejnené

Som to kapanek pohnojil, Slniecka su uz vonku, San Antonio ide dalej....

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

AAA! Mozeme sa tesit z toho, za postupuje utocne ladeny Cleveland s fantastickym Jamesom cez betonarov z Detroitu, dufam, ze ich huzevnata jazda sa nezastavi ani vo finale a dobyju ligovy tron! James je Cleveland a Cleveland je James, je famozny!

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

2:0 pre SAS a dnes sa hra v Clevelande, vsetci vieme, co to zamena, Cavs musia zabrat ak chcu daco dokazat, jednoducho musia!

• Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

no táto téma je akurát pre mňa. Milujem basketbal a milujem streetbal. NBA pravidelne pozerám ale od čias keď do Miami prišiel Shaq sa toho veľa zmenilo.

V sezóne 2004/2005 príchod shaqa do Miami - bilancia: 53 vyhratých zápasov a 29 prehratých. V playoff vypadli po sérii s Detroitom 6:4 na zápasi...

V sezóne 2005/2006 Miami - bilancia: 51 vyhratých zápasov a 31 prehratých. Vyhrali NBA

V sezóne 2006/2007 Miami - bilancia: Už si nepamätám. V playoff vypadli po prehre z Chicagom

V sezóne 2007/2008 Miami - zatiaľ je to na bode mrazu Miami je najhorším týmom v NBA a preto bol tradovaný Shaquile O´neal do Pheanixu...

A len reakcia na to že Shaq tam je všetko a, že on im to vyhral... omyl!!! Dwyane Wade im to vyhral... Len pre zaujimavosť nastrieľal v finálových zápasoch v každom nad 32 bodou a priemer strelených bodou na zápas mal 36.7 a Shaq len 24...

+ Len tak pripíšem:

Shaq

- sezóna 2005/2006 - body na zápas: 21.9

- sezóna 2006/2007 - body na zápas: 13.9

- sezóna 2007/2008 - body na zápas: 14,2 - zatial

Z veľkého dominanta sa pomaly ale iste stáva dedko... a dôchodok už nepočká...

• Pred 11 mesiacmi...
Zverejnené

Dnes som pozeral Miami - Orlando. Miami vyhralo 103-97 Velmi vyrovnany zapas nieco paradne Wade-a vidiet v akcii a na druhej strane zasa Howard-a

Zverejnené

Boston Celtics - Dallas Maverikcs - 124:100

Pekna hra v podani Celtics a nehovoriac ani o Garnettovi s Allenom. Nowitzkemu trvala skoro cela polka hry nez sa rozhadzal.

L.A. Lakers - San Antonio Spurs - 99:85

Yeeees. Kobe zasa dokazoval preco patri medzi naj hracov v NBA. Ocakval sa bodovy suboj - Bryant-Duncan, ale Tim dosť zaostal za Kobem

pre doplnenie

Atlanta Hawks - Phoenix Suns 99:104

Toronto Raptors - Sacramento Kings 113:97

Detroit Pistons - Houston Rockets 105:108

Indiana Pacers - Charlotte Bobcats 98:93

Minnesota Timberwolves - Chicago Bulls 109:108

Denver Nuggets - Utah Jazz 117:97

Golden State Warriors - Los Angeles Clippers 107:92

flash

Shaq je mozno stary ale za Suns v poslednom zapase dal 19 bodov s ktorymi bol druhy naj strelec jasne ze sa s Wade-om nemoze teraz rovnat pri jeho forme ale este nepatri do stareho zeleza :lol:

Zverejnené

Miami Heats - Atlanta Hawks - 95:79

pekne pekne, Miami s prehladom viedli cely zapas az na par vynimiek. Dwyane Wade 35 bodov :) :)

Ostatné zapasy

Phoenix Suns - Washington Wizards - 103:87 - Shaq 29 bodov :lol:

Houston Rockets - New York Knicks - 98:104

Minnesota Timberwolfs - Milwaukee Bucks - 90:83

Philadelphia 79ers - New Orleans Hornets - 86:101

New Jersey - Oklahoma City Thunder - 85:94

Portland Trail Blazers - Los Angeles Clippers - 113:88

Zverejnené

ach jaj :lol:

L.A. Lakers - Charllote Bobcats - 110:117

Velmi vyrovnavy a napinavy zapas lakers mohli vyhrat viedli par sekund do konca o 3 body ale padla trojka a bola z toho remiza, ktora bola ja po prvom predlzeni ale po druhom uz bobcats vyhrali. Nepomohlo ani Kobe-ho 38 bodov, bez ktoreho hrali druhe predlzenie za technicke fauly musel sediet na lavicke.

Ostatne

Cleveland Cavaliers - Sacramento Kings - 117:110

Orlando Magic - Indiana Pacers - 135:111

Memphis Grizzlies - Denver Nuggets - 85:100

Utah Jazz - San Antonio Spurs - 100:106

Zverejnené

Boston Celtics - Minnesota Timberwolves - 109:101

Velmi dobry zapas a ma prekvapilo ze tak vyrovnany ale asi to mohlo byt aj tym ze nehral Garnett a pre divakov skoda lebo sme nevideli predvadzat jeho kusky.

Detroti Pistons - Cleveland Cavaliers - 80:90

Taktiez ako pri Bostone vyrovnany zapas az do konca. V poslednej 1/4 boli o hodne lepsi Pistons, ale darmo Cavalierov je tazko porazit s vyborne hrajucim LeBronom ktory v tomto zapase spravil 33 bodov

Ostatne

Toronto Raptors - Orlando Magic 90:113

Sacramento Kings - Oklahoma City Thunder 122:118

Zverejnené

Kobee dnes yvtvoril rekord v Madison Square Garden - 61 bodov

skvelý výkon to musel byť

neviete aký je navyšší počet bodov v 1 zápase NBA (som lenivý gooliť)

Zverejnené

Ved aj bol sa mi oplatilo vstavat na ten zapas. Mu tam padalo aj nemozne. Spolu s Gasolom spravili 92 bodov :lol: to som dlho nevidel ze by dvaja hraci nahadzali skoro 90% bodov

A rekord co viem je 100 bodov za zapas, ktore spravil Wilt Chamberlain to sa bude tazko prekonavat :)

A konecne vyhralo aj Miami sice proti L.A. Clippers, ale mohlo by ich to povzbudit

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

NBA ma prvu polovicu za sebou a hviezdy NBA sa predvedu v All Star Game, ktory sa kona vo Phoenixe

Dnes sa predvedu v sutaziach a den na to by mali odohrat zapas

Zostavy

Eastern

1 * Allen Iverson (Detroit)

3 * Dwyane Wade (Miami)

23 * LeBron James (Cleveland)

5 * Kevin Garnett (Boston)

12 * Dwight Howard (Orlando)

2 Joe Johnson (Atlanta)

14 Jameer Nelson (Orlando)

20 Ray Allen (Boston)

33 Danny Granger (Indiana)

34 Paul Pierce (Boston)

4 Chris Bosh (Toronto)

2 Mo Williams (Cleveland)

34 Devin Harris (New Jersey)

9 Rashard Lewis (Orlando)

Head Coach: Mike Brown (Cleveland)

Western

[b

24 * Kobe Bryant (L.A. Lakers)

3 * Chris Paul (New Orleans)

21 * Tim Duncan (San Antonio)

1 * Amare Stoudemire (Phoenix)

11 * Yao Ming (Houston) [/b]

41 Dirk Nowitzki (Dallas)

32 Shaquille O'Neal (Phoenix)

7 Brandon Roy (Portland)

7 Chauncey Billups (Denver)

16 Pau Gasol (L.A. Lakers)

30 David West (New Orleans)

9 Tony Parker (San Antonio)

Head Coach: Phil Jackson (L.A. Lakers)

Som zvedavy ci Shaq bude robit zasa tie svoje tanecky :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov