iskra Zverejnené 18. November, 2024 Zverejnené 18. November, 2024 Hej, poznám také osôbky.. Mne čaj - zdravie v šálke chutí. Včera som objednala novú čajovú kanvicu, čaj zatiaľ máme, veľmi sa teším už aj na zimné večery pri šálke výborného čaju...
Hellé Zverejnené 18. November, 2024 Zverejnené 18. November, 2024 Taka otazka..pijete alebo poznate niekoho, kto pije Pumpkin spice latte? V mojom okoli nik nie je a ked som sa pytala syna, tak povedal, ze nikoho takeho nepozna a dufa, ze ani nikdy nespozna Tak kde su ti ludia??
Hellé Zverejnené 18. November, 2024 Zverejnené 18. November, 2024 Paneboze a ako vyzeraju??a co robite vlastne.. su stari ci mladi? neviem si predstavit cloveka co pije tekvicovu kavu
tyso Zverejnené 18. November, 2024 Zverejnené 18. November, 2024 mladi, ako inak. Ale tak kontrolna otazka, ochutnala si to niekedy ?
Hellé Zverejnené 18. November, 2024 Zverejnené 18. November, 2024 Mala by som?? Viem o co ti ide a ano mam predsudky ale Pijem kavu a nie kavove napoje Standardne nevypijem kavu kde je viac ako 10ml mlieka Nepijem nic v com je rozpusteny pridany cukor Nenavidim tekvice /ano a viem ako chutia-hnusne/
tyso Zverejnené 18. November, 2024 Zverejnené 18. November, 2024 ved ani ja ju nepijem, ale je to v podstate druh viedenskej kavy a tu mnohi starsi oblubuju. Ano, uviedla si dovody preco ju nepit, ale skutocne je to viedenska kava s korenim a trochou struhanej tekvice. Tak sa len divim tomu rozhorceniu :) Ved to nie je kava so sardninkami :) 1 1
Hellé Zverejnené 18. November, 2024 Zverejnené 18. November, 2024 Nie som rozhorcena som znechutena. snad to zmizne z povrchu zemskeho a tekviciam sa vrati ich dekorativna funkcia. 1
irb Zverejnené 18. November, 2024 Zverejnené 18. November, 2024 No, vidím, že to asi musím niekedy vyskúšať... 2
iskra Zverejnené 18. November, 2024 Zverejnené 18. November, 2024 Pumpkin spice latte som nepila, pijem kávu bez mlieka, chutia mi moje obľúbené kávy. Nikdy nehovor nikdy. Ingrediencie: Samé zdravé • hokkaido alebo maslová tekvica • 2 x espresso • 500 ml mlieko (akékoľvek podľa Vašej chuti, od plnotučného cez bezlaktózové, mandľové, sójové a pod.) • 2 lyžice trstinového cukru alebo medu • 1 lyžička cejlónskej škorice • 1/2 lyžičky sušeného zázvoru • muškátový oriešok • štipka klinčekov • na ozdobu môžete pridať mletú škoricu alebo škoricové drievko Zdroj: https://www.davital.sk/tekvicove-latte-pumpkin-spice-latte-recept/
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz