Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

na ten caj sa naozaj skvelo pozera...ja som hodil gulicku do vody a potom pozeral na to ako na nejaky zazrak..ako sa pekne otvara, rozvija..no hotove prirodne divadlo :lol:

Zverejnené

ja som hodil gulicku do vody a potom pozeral na to ako na nejaky zazrak

jj, ja som to obdivovala a fotila celú večnosť, až som sa uvedomila, že to už bude dobre nechutné, keď to tam pláva polhodinu :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

ten čaj vyzerá veľmi zaujímavo... aj bol dobrý?

inak, momentálne uprednostňujem kávu pred čajom... resp. je to tak, že čajom (čiernym) zapíjam kávy (Popradská)...

Zverejnené

arwiel

pomôže mi energy drink aby mi to pálilo?

mne to pomáhalo ........... takže smelo do toho

Zverejnené

oki, nejaký mám tuším v chladničke, čo mám "pre prípad potreby"... ale kombinujem s kávou...

v poslednej dobe pijem kávu ako vodu...

i keď ešte stále nemám na Eiensamu...

Zverejnené

Ja keď som sa učil som vypil bez problémov aj 5 energy drinkov a potom som zaspal :lol:

Zverejnené

bože, nestraš, spánok si nemôžem dovoliť! :lol:

práve som sa rozhodla, že to skombinujem ešte s kofeínovými tabletkami...

ja nemôžem spať, ja sa musím učiť aby som to spravila! (síce to, že to viem, u neho na skúške nehrá jedinú rolu, keď ma bude chcieť vyliať, tak ma vyleje)

:)

Zverejnené

Neodporúčam kombináciu s tabletkami ................... na srdce je to veľká záťaž ................ stačí si dať jeden, a buď pomôže alebo nie

Zverejnené

Ja keď som sa učil som vypil bez problémov aj 5 energy drinkov a potom som zaspal :lol:

ok, jedna vec je, že si toľko tej brečky vypil, ale druhá vec je, čo si sa potom dokázal naučiť.

myslím, že tieto povzbudzováky skôr zhoršujú koncentráciu. kávy alebo čaju stačí popri učení jeden hrnček, potom treba jesť veľa čerstvého hrozna, to obsahuje cukry, ktoré sú dôležité pre správnu činnosť mozgu. med tiež nie je na zahodenie. :-)

Zverejnené

treba jesť veľa čerstvého hrozna, to obsahuje cukry, ktoré sú dôležité pre správnu činnosť mozgu. med tiež nie je na zahodenie. :-)

hrozno nemám, med ma uspáva... je síce pravda, že sa cítim po tom energetickom nápoji ako nevybúrená veverička, ale pomáha... keď sa dokážem koncentrovať na to, na čo mám, je to skvelé... a dokážem...

tej brečky

radšej sa ani nezaujímam čo to obsahuje, len nech to pomáha...

Zverejnené

i keď ešte stále nemám na Eiensamu...

5 - 7 salok kavy denne je vela mi chces povedat? :)

pre mna kava. pijem ju ako vodu. ked sa nudim. ked fajcim. pri jedle. po jedle. pred jedlom. moja milovana kavicka :) nevydrzim bez nej, hoci mi vazne nic nerobi :lol: kludne zaspim aj po 3 salkach za sebou, ale som od nej dost zavisla.. boze, ved ta uzasna chut ;)

a caj mam rada, ale pijem ho zriedkakedy ;)

Zverejnené

ok, jedna vec je, že si toľko tej brečky vypil, ale druhá vec je, čo si sa potom dokázal naučiť.

Ale dokázal dakedy skôr to záležalo od toho či som bol psychicky vyrovnaný vtedy stou skúškou, či ma tá téma dokázala zaujať a svojim spôsobom zabaviť

Zverejnené

Ja keď som sa učil som vypil bez problémov aj 5 energy drinkov...

5 - 7 salok kavy denne je vela mi chces povedat? :)

wow ľudia...to vy akože ešte žijete??? :) :lol:

Mne stačí, ked si spravím jednu silnejšiu kávu a celý deň sa mi potom trasú ruky...to tiež neviem prečo ;)

čiže u mňa len slabé kávy a to tak raz do týždňa a energy drinky len v najnutnejšom prípade.

Zverejnené

Mne stačí, ked si spravím jednu silnejšiu kávu a celý deň sa mi potom trasú ruky...to tiež neviem prečo :)

... to ako zijes :) :lol: neviem... som zavisla... ked mam menej ako 4 salky denne, tak sa naopak trasem ja a otravujem arwiel zivot :) aj teraz pijem kavu a hned si idem spravit dalsiu... a potom asi este dalsie dve... boze, to uz som vazne zavisla ;)...

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Jak som dnes vstal,tak som si uvaril "samozrejmý" čaj a k tomu maslový chlieb.Alebo maslový chlieb a k nemu čaj :lol: ???? No a jak mi toto organizmus stroví,tak po niejakom čase príde chuť na echtovnú kávu - turka.Takže kávu už mám tiež vcecnutú do seba.

A čo vy priatelia?Čo máte momentálne na stole?Čaj?Kávu?Borovičku s pivom :) ???

Zverejnené

po pretrkotanej noci som neskôr vstávala, takže po povinnostiach mám teraz ráno a klasicky café latte ... teraz je café obdobie, skôr či neskôr ho vystrieda čajové ranné obdobie, ale čajové sú vždy trochu kratšie ... iná káva nie, jedine latte, prípadne nescafé s mliečkom, prípadne raz za rok viedenská káva, ale niečo biele na zjemnenie v nej musí byť ...

Zverejnené

Dneska ideme s mojim priateľom do čajovny,ta sa hooodne teším,čo si dáme :lol: Mám asi rovnako rada čaj i kafe

Zverejnené

Teraz som bol prechladnutý ...a nejako som si navykol na čaj... Uvidíme keď budem úplne fit, či mi to zostane alebo sa vrátim do starých koľají... :lol:

Takže hlásim, že sa to viac-menej vrátilo da starých koľají :) čo sa týka čaju, tak teraz väčšinou len ráno čo dopíjam ten, ktorý mali navarený pracujúci k raňajkám a zvýšil, kávu len s niekým tak poobede občas, sám si nezvyknem robiť...
  • Pred 3 týždňami...
Zverejnené

práve som si uvaril

tradičný korenistý ajurvédky nápoj (s mliekom)

(Zloženie: klinček, zázvor, škorica, kardamon, koriander, čierne korenie)

vcelku dobrý, ale asi som dal veľa vody a mlieka,

keďže som si to pripravoval 1-krát

v čajovni bol podstatne lepší, no ja sa isto zlepším

Zverejnené

(Zloženie: klinček, zázvor, škorica, kardamon, koriander, čierne korenie)

klinček, zázvor, škorica a hlavne kardamom sú v ájurvéde považované za veľmi účinné afrodiziaká. zrejme pocítiš onedlho príval sexuálnej energie, priprav sa na to! :lol:

..ja sa v poslednom čase nalievam kávou ako turek, na čaj som trocha zanevrel po chrípke, pretože som ho vylúchal také množstvo, že som naň úplne stratil chuť.

Zverejnené

klinček, zázvor, škorica a hlavne kardamom sú v ájurvéde považované za veľmi účinné afrodiziaká. zrejme pocítiš onedlho príval sexuálnej energie, priprav sa na to! :lol:

tomassi bude nekonečne šťastný ... :)

ja som vystriedala valcika v čajíčkovaní ... doteraz hlavne môj protichrípkový medovo citrónový nápoj, ale už mi ide aj lakťami, tak som začala čajíčkovať ... aj to síce s medom a citrónom, ale aspoň chuť je iná ...

Zverejnené

preto sa tomassi stale stazuje ze ho bolia ruky :lol:

Zverejnené

dnes som dostal zopár užitočných rád

a aj moja empirická skúsenosť

mi pomohla sa o čosi priblížiť k chuti,

kt. chcem dosiahnuť

chlapci klídek,

keby som chcel

povedal by som Vám o veciach,

pred ktorými, by sa aj diabol červenal

:) :) :lol:

Zverejnené

Jednoznacne kaaaava...ale ta ranna chuti absolutne bezkonkurencne

...

Kdesi som citala, ze ta absencia kofeinu v case ked spite, vas "rano" poriadne prepadne a vy neodolate :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov