Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

a kategória horúca čokoláda tu nie je náhodou??? :) lebo na tej fičím zase ja...milujem ju :lol:

to príde pod ten podnázov : "alebo niečo iné" ;)

pijem cafe latte, ale bez cukru, do veľkého hrnčeka, ani nie vypiť, len popíjať, hoci aj studené ... v práci je to tak už roky, zvyčajne kávu uvarenú ráno dopíjam poobede, hm ... to je divné, tu sa hovorí, že kto pije studenú kávu, bude krásny, roky studenej kávy na mne akosi stopy nenechali ;)

keď kdesi náhodou alebo u niekoho posedím a nie je cafe latte, tak buď viedenskú alebo nesku s mliekom ... ale toto nemusí byť, je to hodne zriedkavé, takže moja optimálna dávka kofeínu je taká minimálna ... : )

všetko bez cukru, ale nie z nejakých super dietologických dôvodov, jednoducho mi káva s cukrom nechutí, rovnako ako nesladím zelený čaj, bylinkové čaje, lebo je to ble ...

doma si zvyčajne, ale nie vždy večer spravím čaj, ovocný, biely, zelený, červený rooibos, bez prísad, bez cukru, alebo čierny s cukrom a citrónom, alebo s mliekom a cukrom .... ten si akosi cukor vyžaduje :)

Zverejnené

...game, tak to by sme si mohli dat tu kavu spolu...tiez mam rada nescu - nescafe gold s mliekom do vacsej salky bez cukru a caje tiez bez cukru, aj bylinkovy aj ine a sestra si z Anglicka doniesla ich zvyklost - pit caj s mliekom, takze sa to nalepilo i na mna, samozrejme to musi byt kvalitny caj...

Zverejnené

zázvorový, čaj s medom

zázvor je jedna úžasná a vynikajúca surovina, hlavne nealko zázvorové pivo je úplne najviac mňam :lol: aj čajík alebo zázvorová domáca limča, to sú geniálne vynálezy !!!
Zverejnené

hlavne nealko zázvorové pivo je úplne najviac mňam :lol:

TO nemyslíš vážne :) ty s takym dobrým vkusom pre pivo a hento ti chutí?
Zverejnené

mmm ja prave popijam iransky caj so skoricou a safranom...je skvely

Zverejnené

ty s takym dobrým vkusom pre pivo a hento ti chutí?

:lol: a šak to má od piva ďaleko, len sa to tak volá

Zverejnené

Kávu som pil naposledy pred tridsiatimi rokmi i to vždy len so štyrmi kockami cukru. Od vtedy čaj. Najradšej mätový s lyžičkou medu a polkou citrónu.

:lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

vcera som ochutnal konecne turecky granatovojablkovy cay..a bol proste uzasny, uz aj si musim ist dnes spravit dalsiu davku :lol:

Zverejnené

Kávu som pil iba raz v živote nechutila mi. Ale čaj taký kvalitný Ruský joj to je ono.

Zverejnené

Kafe si vychutnám všade,aj ráno za pochodu :) ale čaj..ten milujem vychutnávať v čajovni...to je úple krása...akoby zastal čas.. :lol:

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

dnes som sa akousi nahodou ocitol v nitrianskej cajovni Dobrych Ludi..veelmi pekne to tam maju, po stenach obrazky Himalaji, v pozadi hrala pekna tibetska hudba, dnes dostali nejaky novy taiwansky caj, tak kazdy dostal za maly poharik, objednali sme caj "Hodvabna Cesta", krasne vonavy, korenisty a este chutnejsi ako som myslel...noo toto je miesto kam sa rad znovu vratim :lol:

Zverejnené

ja si momentálne fičím na

EarlGrey-i s mliečkom, no už ho nedochucujem cukrom ani medom,

ale javorovým sirupom, je to skutočne šleha

Zverejnené

Ja v poslednom čase musím mať každý deň kávu...tuším sa zo mňa závisláčka stáva :lol:

No ale teraz pre zmenu si tu uchlipkávam nejaký čaj Lapacho, či ako sa to volá. Chutí to vynikajúco :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

počas skúškového kombinujem čaje s kávou, niekedy ešte aj nejakým energy drinkom...

čaje:

Madam Grey (Millenium)

Cranberry Green tea (Impra)

káva:

žltá Jacobs, 1 naberačka na 1,5 dcl a bez cukru

energy drinky:

Energia

Red Bull

Zverejnené

nejak mám chytené hrdlo, tak mama do mňa dnes natlačila prieduškový čaj bylinkový, že si ho ani osladiť nemôžem, ani citrón tam dať, potom že to chutí ako brečka :)

inak čo sa týka čajov mi je to v podstate jedno, hlavne že mám po ruke dosť cukru/medu a citróny /už som to tu myslím písala, že to sú hotové kalorické bomby/. ešte kedysi som si dávala do čaju aj ocot, ale niekde v kaviarni mi je blbé pýtať si to, tak som od toho upustila :lol:

Zverejnené

OCOT?! :lol:

to by ma ani nenapadlo...

čaje pijem nesladené, nedávam do nich nič, inak sa kazí ich pravá chuť...

len do ovocných, takých lacných, keď kúpite 100 vrecúšok za pajdu, si dávam citrón, aby boli aspoň trochu kyslé...

Zverejnené

no som si raz pomýlila obaly od kyselky a od octu a som zistila, že mi to celkom chutí :)

ja neviem, nie som nejaký milovník čajov, keď mi dá niekto vypiť nejaký fajn dobrý čaj, tak nepoviem, ale zatiaľ čo som pila čaje, to bolo len pre chorobu alebo výnimočne zahriatie, tak mi je šumafuk, či kazím nejakú lesnú chuť alebo chuť zeleného čajú :lol:

Zverejnené

ja som si uz na caj tak navykol, ze ked idem rano z domu do skoly, prvu vec co spravim je dam varit vodu aby mi aspon trosku stihol vychladnut, prelejem do flasky a celu cestu vlakom pochlipavam :lol:

Zverejnené

Ja som si nikdy čaj nedokysloval, nemám rád kyslú chuť, a ani horkú nemám rád,

takže jediné čo s čajom robím je to, že pridám cukor - ja som na sladké :lol:

Zverejnené

nedávno som vyskúšala ručne viazaný čaj, ktorý pôvodne vyzerá takto:
90sfgi.jpg

som sa tešila z toho ako malá :lol:

rkanbc.jpg

Zverejnené

Teraz som bol prechladnutý (no bol... ešte vlastne aj som :) ) a nejako som si navykol na čaj... Uvidíme keď budem úplne fit, či mi to zostane alebo sa vrátim do starých koľají... :lol:

Zverejnené

..u mňa presne naopak, takmer úplne som prestal variť čierny čaj, ktorý som doteraz pil denne. momentálne si uvarím 2x denne kafé, klasickú zalievanú žbrndu. :-)

naďalej si varím bylinkové čaje, každý deň vypijem približne jeden. (niekedy dva, niekedy nedopijem ani ten jeden.)

Zverejnené

Bijou,to je krásne...by som na to asi stále pozerala :lol:

Zverejnené

Bijou, to odkiaľ si ten ručne viazaný čaj zohnala???

Aj ja chcem takééé... :lol:

Zverejnené

mali to v Tea shop-e, predajni sypaných čajov, toto konkrétne v Poluse, BA, ale myslím, že by to bežne mali mať aj v iných...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov