Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sa v muzike nevyznam, ale tito sa mi pacia rad si to vypocujem aj dnesny vecer.

Posted

jj

su velmi dobri

v dnesnej dobe vynimocni aj tym,

ze napriek ich nevsednosti ("alternativnosti")

ich pocut ajj v tych nasich "komercnych radiach"

a to aj napriek, nie platnosti kvotneho zakona

jedna z este prveho albumu

https://www.youtube.com/watch?v=y9xIcHibfDo

• 2 weeks later...
Posted

to som chcela napísať ja. :)

ale už to neplatí, teraz zas ľudovka Na gambočki kupca mala. Včera sme ju hrali opakovane. :zubiska:

Posted

neviem o čom spieva ten chlapček, ale pekne 

:) 

• Upvote 1
Posted

a ja si už druhý deň mrmlem popod nos Žakarovski valal okruhli jak taľar...atd. neviem, prečo som si práve na túto pesničku spomenula. len mi teraz nejde z hlavy a krákorám si ju popod nos dokolečka...

Posted

Louis Armstrong What A Wonderful World

rozvoniava nám tu jablkový krémovník .. 1*

• 1 month later...
Posted

už od noci ... keď bola zatiaľ najteplejšia noc a chodila som na balkón

nádherný síce nie plný, ale obrovský červený mesiac sa dvíhal sponad kopcov, a vlastne som sledovala jeho cestu nočnou oblohou ...

a teraz sa neviem zbaviť :)

Posted

v hlave mi hra nejaka stara piesen, ktorej neviem nazov od nejakej starej kapely, na ktorej meno si nevzpominam, a uz vobec neviem dovod, lebo som ju uz dlho nepocul..., ale ono sa to raz nejak vyjasni...

Posted

po vcerajsom vecere plnom "erudovanych debat"

pocnuc vyrobou piva, mineralok, . . . v style ako na nas korporacie zarabaju
a konciac ako inak utecencami,
mi v hlave zneju sestry Cassidy-ové

• 3 weeks later...
Posted

vždy ju na mňa pustia, keď idem autom. a skutočne je to skvelá pesnička do auta. upokojuje :)

Courtey Barnett - Depreston

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

neuveríte, čo mi dnes hrá v hlave ... od rána sa toho neviem zbaviť ... :doh:

• 4 months later...
Posted

už od vysielania Pelíškov Narodil se Kristus Pán...ale v podobe ako to niekedy koncom 60-tych rokov naspieval Neckář s tuším Kubišovou, počúvali sme to ako deti, keď sme boli deti, mamka to vždy púšťala cez Vianoce, celá platňa, boli tam aj iné koledy - moc pekne to bolo naspievané.

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Príjemná hudba, spev, text.  :flowers:

Posted

iskra, verila by si, že so Siminým otcom sme sa ako decká hrávali, keď sme tam boli na prázdninách? (pochádza z tej istej dediny ako moja mamka)

ale dnes sa neviem zbaviť tohoto: je tam krásny text. Vôbec tie staré texty mnohé sú krásne!

https://www.google.sk/search?q=na%C4%8Fa+urb%C3%A1nkov%C3%A1+d%C3%A1v%C3%A1m+ti+dar&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=coddV5rTCMev8weeir64DQ

Posted

hehe, kto to mohol vtedy vedieť, aké šikovné decko bude mať.

OT, ale vlastne tiež je to o speváčke...Nely Pociskovej otca som pestovala na kolenách, keď som mala asi 8 či 9 rokov - on vtedy bol asi ročné mimino a bývali vedľa nás. Má ešte dve sestry, obe boli veľmi krásne baby a tá Nela mi veľmi pripomína tú mladšiu. :) Tiež kto mohol tušiť, však?

Posted

tak je dobre  :)

aj Ty, Vilma,  máš šikovné decká  :thumbsup:

tiež som poznala v detstve chalana s ktorým sme sa cez prázdniny stretávali,  boli sme fajn kamaráti, dá sa povedať, že frajeri.. :)   a tiež je spevák.. ja som vlastne ani nevedela donedávna, že to je on, myslela som, že je len jeho menovec, náhoda.. ale existujú vôbec náhody?  

bol z iného kraja ako ja, ani som netušila, že môj kamarát z detstva je   spevák, on asi ani  šajnu nemá, že ja vôbec existujem. 

prajem mu šťastie  :)

nejako zrazu už na prázdniny k babke nechodil, ja som sa neskôr zaľúbila do iného chalana, aj on do mňa .. bola to tiež moja krásna detská láska.

a tak som rástla, rástla.. dospievala.. až jedného dňa..  :smile3:

inak Nelu Pociskovú, mám tiež rada, páči sa mi celkovo komplet, je veľmi talentovaná, krásna..,  keď som ju videla, počula naživo, mala som z nej od dojatia slzy v očiach..  :flowers:

Posted

Nela je vyborna spevacka, asi jedina zo sucasnych, ktora dokazala zaspievat Marikino Vyznanie rovnocenne s originalom

neviem, ako Sima teraz, uz ju zacal mliet mlyncek showbiznisu, uz si nie je sama sebe panou... uz sa jej neda zavolat, ze "Sima, robime akciu na namesti, nedojdes brnknut par pesniciek? ale mozeme maximalne tak cestovne..."

dnes sa musi cez manazera... :(

//koniec off topic

Posted

ked už sa raz dostane do toho kolobehu, ak chce uspieť, musí poslúchať...a niekto neprerazí ani tak.