Skočiť na obsah

Slovenská Futbalová Liga (po sezónu 2007/2008)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

no ja som bol neska na kosiciach a nahac vbehol na ihrisko...strasna pecka :lol:

• Odpovedí 149
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

82

• Sniper

16

• wysky

14

• chorche

12

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

FC Senec - ZTS Dubnica 1:0 (0:0)

FC Nitra -Spartak Trnava 3:2 (2:0)

Inter Bratislava - MŠK Žilina 1:2 (1:1)

MFK Košice - Slovan Bratislava 3:2 (2:1)

AS Trenčín - Dukla Banská Bystrica 1:2 (0:1)

Artmedia Bratislava - MFK Ružomberok 2:2 (1:1)

som počul, že v KE bolo veselo :lol:

Obrázok

Zverejnené

:lol: a riadne, vsetci divaci mu tlieskali a rehotali sa na nom..zabil chlapec :)

Zverejnené

a neviem ci si to videl ale davali to aj v spravach - ked sa oproti nemu rozbehol jeden policajt ci co to a ten typek zacal pred nim tancovat...to bol vrchol :lol:

Zverejnené

Andely konečne vyhrali

Spartak Trnava - Inter Bratislava 1:0 (1:0)

ZTS Dubnica - MFK Košice 0:3 (0:1)

Slovan Bratislava - FC Nitra 1:0 (1:0)

MŠK Žilina - AS Trenčín 4:1 (2:0)

Zverejnené

jou, kosice su druhe :)

tomassi

inac som pocul ze za vas dal gol dajaky mexican ci co :lol:

Zverejnené

Košice sú druhé? Žeby sa začali lepšie časy pre futbal aj na východe? Ešte keby sa tak dokázal pozviechať Prešov a Bardejov.

Zverejnené

Čo sa týka Košíc, ktoré akoby zázrakom sú tak vysoko v tabuľke tak to nebude na dlho, kedže ako väščina nováčikov na začiatku zaberú ale neskôr padnú a budú radi, že sa vôbec udržia v lige... a čo sa týky Trnavy tak to je strašné čo sa tam deje .... Bachratý by mal odstúpiť a aj celé vedenie, veď toto má byť mužstvo, ktoré by malo bojovať o titul??? :lol: Budú radi, keď sa udržia v lige!

Zverejnené

bazalka

- mexičan - Rivera na gól nahrával

a je to bývalý mexický reprezentant "21"

MFK Ružomberok - FC Senec 2:0 (1:0)

Dukla Banská Bystrica - Artmedia Bratislava 2:0 (0:0)

ako som už veľakrát napísal TT bez Ujlakyho je celkom iné mužstvo

Bachratý je kapitola sama o sebe

- patrí k takým ľuďom ako Ondruš, Čaniga, etc.

Zverejnené

Jesto v lige vacsi idiot, nez je Majernik? Vdaka nemu Inter len straca! Posadit na derave kanoe a pustit dolu Dunajom!

Zverejnené

Autor: SITA Publikované: 16.08.2006 15:26:00

Sekretár Fanklubu Spartak Trnava Štefan Horváth sa rozhodol podať trestné oznámenie na zneužitie právomocí verejného činiteľa v dôsledku udalostí, ktoré sa odohrali počas stretnutia 2. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže - Corgoň ligy medzi Trnavou a Duklou Banská Bystrica 22. júla v Národnom tréningovom centre v Senci.

Podľa Horvátha, ktorý inkriminovaný okamih natočil na kameru, išlo o neprimeraný zásah príslušníkov policajného zboru.

tu si môžete pozieť to video

Zverejnené

Ivan Kmotrík, ktorý vlastní aj úradujúceho slovenského vicemajstra Artmediu Bratislava, zatiaľ

poskytol Ferencvárosu finančnú injekciu 50 miliónov forintov

a že kde sú peniažky zarobené v LM a na prestupoch ???

a toto je len smiešna časť z nich

hlavné je, že Bieloruský novinár bol zhrozený aký ošarpaný je petržalský štadión

na druhej strane načo doň investovať, keď sa tam bude stavať hotel

prečítajte si aj príspevky k článku

Zverejnené

mexičan - Rivera na gól nahrával

a je to bývalý mexický reprezentant "21"

pardon, som ticho :lol:

alee pocul som ze dajaky druholigovy tim chce kupit smrtiace duo z hondurasu :)

Zverejnené

alee pocul som ze dajaky druholigovy tim chce kupit smrtiace duo z hondurasu

:lol:

MFK Košice - MFK Ružomberok 0:1 (0:0)

Gól: 77. Pospíšil

8864 divákov

bazalka asi si nebol, že ???

čítal som, že nezáslužené víťazstvo a MFK-KE dokonca neuznali gól

Ján Kozák (tréner Košíc): "Strelili sme gól, ktorý by všade okrem Košíc uznali. Zápas by sa potom celkom inak vyvíjal"

Zverejnené

ee nebol to by som plakal do rana :)

to mame asi za toho nahaca :lol: :)

Zverejnené

no tak to potom nebolo moc pekné od rozhodcov, ked neuznali gól...ale zase záleží aká bola situácia pri góle...rad by som to vedel nech si môžem spraviť mienku o kvalite rozhodcov

Zverejnené

ešte som zabudol

FC Senec - Dukla Banská Bystrica 2:2 (0:0)

Góly: 67. a 72. E. Takáč - 55. Lietava, 60. Semeník

ten KE gól som videl len na TA3 a to z jedného záberu, takže či mal alebo nemal platiť sa povedať nedá

Zverejnené

FC Nitra - Inter Bratislava 0:0

ŽK: 28. Štajer, 48. Pavol Farkaš - 34. Petrán, 35. Kaprálik, 56. Pečalka, 63. Augustín, rozhodovali: Micheľ - Ružbarský, Brendza, 1834 divákov

AS Trenčín - Spartak Trnava 0:0

ŽK: 45. Doležaj, 87. Kasálek - 21. Sninský, 79. Kopúnek, 80. Filip, rozhodovali: Hriňák - Csabay, Likavský,

3290 divákov

- aspom, že Andely neprehrali

Slovan Bratislava - ZTS Dubnica 1:3 (0:2)

Góly: 46. Otočka - 39. a 57. M. Filo ml., 26. Kiška, ŽK: 18. P. Sedlák, 74. Otočka - 65. Pleva, ČK: 70. Pleva (Dubnica) po 2. ŽK, rozhodovali: Kačenga - Mókoš, Weiss, 5115 divákov

Bastilla je dobi/ytá

Artmedia Bratislava - MŠK Žilina 3:2 (1:1)

Góly: 36. Švestka (vl.), 47. Čišovský, 90.+ Halenár - 42. Porázik, 87. Šesták, ŽK: 65. Debnár, 81. Halenár, 81. J. Kozák ml., 90. Buryán - 29. Šesták, 75. Ramos, rozhodovali: Jaška - E. Cuninka, Kubica, 5480 divákov

Ten Halenárov gól z nadstaveného času fakt nemá obdoby

Rozhodc najprv zapískal, aby sa mohlo rozohrať a hneď potom pískol, že prerušuje hru

no medzitým Halenár už kopol na bránu a lopta skončila v sieti

ako je vidieť gól platil :) :) :lol:

Zverejnené

strašné ako ten spartak hraje...až mi je do plaču...funkcionári robte niečo !!!!

Zverejnené

Inter BA Trenčín 2:2

Dubnica Nitra 1:0

Ružomberok Slovan 1:0

Ban. Bystrica Košice 2:1

Žilina Senec 6:0

Spartak - Artmedia 1:2

Bubenko sa pomaly, ale isto môže baliť

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ma totalne nastval Trencin za ten paskvil, co predviedol na Interi a capol zan bod! Inter neprehrava, ale ani nevyhrava, to je na tom to najhorsie....

Zverejnené

Corgoň liga - 9. kolo:

Dukla B. Bystrica - ZTS Dubnica 5:1 (1:0)

Góly: 45. Lietava, 48. a 66. Bažík z pok. kopu, 77. a 90+. Medveď - 87. Kopačka. Rozhodca Micheľ, ŽK: Bažík, Medveď - Špendla, Holec, 3460 divákov.

-Mevdeď po návrať na SVK, hneď hviezdil

2 góly dal a tie ďaľšie dva z 11m boli po fauloch práve na neho

Spartak Trnava - MFK Košice 3:3 (0:1)

Góly: 49., 75. Blaha, 62. Sninský - 20. Piatka, 50. Bicák, 86. Jurčo. Rozhodoval: Tomčík, ŽK: Sninský, Kožuch - Kišš, Bašista, Šimko, 13.262 divákov.- naj návšteva sezóny

- rozhodca opäť exceloval

MŠK Žilina - Slovan Bratislava 3:0 (1:0)

Góly: 23. Vomáčka, 62., 66. Vršič. Rozhodoval: Vlk, ŽK: Šesták, Leitner - Poliaček, Polgár, Chlebek, Kosmeľ, ČK: 57. Kosmeľ (Slovan) po druhej ŽK, 6035 divákov.

MFK Ružomberok - FC Nitra 3:2 (1:0)

Góly: 31. a 48. Nezmar, 82. Rák - 51. Grajciar, 86. Čižmár, Rozhodoval: Trutz, ŽK: Březný - Szorád, Čurgali, P. Farkaš, 3855 divákov.

AS Trenčín - Artmedia Bratislava 4:0 (1:0)

Góly: 24. Czinege, 52. Doležaj, 57. vlastný Čvirik, 79. Štyvar z 11 m. Rozhodoval: Mriglot, ŽK: Horváth - Burák, Debnár, Buryán, R. Konečný, ČK: 45. Debnár (Artmedia) po druhej ŽK, 1080 divákov

Inter Bratislava - FC Senec 1:2 (1:2)

Góly: 10. R. Kunzo (z 11 m) - 12. Harsányi, 30. Ray, ŽK: 34. Matovič, 50. Friga, 84. Majtán, 85. R. Kunzo - 9. Ľ. Michalík, rozhodovali: Samotný - D. Hrčka, Schmidt, 1028 divákov

Zverejnené

Dukla Banská Bystrica "A" - Dukla Banská Bystrica "B" (II. liga) 5:0 (3:0)

- do 3. kola postupuje B. Bystrica "A"

MFK Stará Ľubovňa (II. liga) - Tatran Prešov (I. liga) 0:0, na pok. kopy 2:3

- do 3. kola SP postupuje Tatran Prešov

Matador Púchov (II. liga) - FC Nitra 0:3 (0:1)

do 3. kola SP postupuje Nitra

FK Čadca (II. liga) - MŠK Žilina 0:3 (0:1)

do 3. kola SP postupuje Žilina

FC Rimavská Sobota (I. liga) - MFK Košice 4:1 (1:1)

do 3. kola SP postupuje Rimavská Sobota

Slovan Bratislava "B" (II. liga) - Slovan Bratislava "A" 2:0 (0:0)

do 3. kola SP postupuje Slovan Bratislava "B"

Zverejnené

Spartak Trnava - MFK Košice 3:3 (0:1)

Góly: 49., 75. Blaha, 62. Sninský - 20. Piatka, 50. Bicák, 86. Jurčo. Rozhodoval: Tomčík, ŽK: Sninský, Kožuch - Kišš, Bašista, Šimko, 13.262 divákov.- naj návšteva sezóny

- rozhodca opäť exceloval

Som videl v športových novinách, to bol teda dobrý bordel, čo "porozhodoval" :lol: :)
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov