tomassi Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Téma o slovenskom klubovom futbale! ! ! Takže Ruža je majster a má aj pohár. Pekná oslava klubovej storočnice, nie? Myslíte, že sa klub rozpredá alebo bude dôstojným zástupcom v predkolách LM, prípadne aj hlavnej súťaži?? A čo Spartak či Petržlen, ako to vidíte s nimi???
Sniper Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Slovenský klubový futbal nepovažujem za nič výnimočné v Európe. Až na niektoré výnimky je to hlboko pod štandard. Stačí sa pozrieť na históriu, kluby ktoré kedysi hrali v lige prím sú už minulosťou:Slovan BA je v druhej lige, 1 FC Košice už nie je, Spartak TT nikdy nezvládne záver ligy, Inter je rád že nevypadne.Zaujalo ma že Žilina 3x po sebe získala titul, ale aj ona už pomaly ustupuje z minuloročných pozícií. Artmedia môže ešte niečo uhrať, ale predpokladám že skončí podobne ako Žilina. A podobne skončí aj Ružomberok.Myslím že žiadny tím v našej lige si dlhodobo nevybuduje silnú pozíciu, na to je potrebné aby sa mužstvo nerozpadlo hneď po prvom titule, čo však u nás nie je žiadnym prekvapením pretože tímy v lige sú málo konkurenčné a tí lepší futbalisti nemajú motiváciu aby tu zostali.
tomassi Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Do prvej ligy, ktorá by sa po hokejovom vzore mala premenovať na ExtraLIGU postupujú MFK KE, Slovan a Senec- no Senec je pripravený prenechať licenciu inému týmuZáujem majú Rimavská Sobota a Aj Tatran Prešov Môžem potvrdiť, že zatiaľ Prešov so Sencom nerokoval. Zopakujem, že ak by Senec mal iné zámery, nebol pripravený ísť vyššie, vlastníci 1. FC Tatran Prešov sú pripravení. Nie som si ale istý, či aj náš tím. To by už vyžadovalo ďalšie kroky. Žiadne dohody zatiaľ naozaj neexistujú," uviedol pre denník Korzár predseda predstavensta 1. FC Tatran Prešov Miroslav Remeta
tomassi Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Hosťom osláv storočnice Ružomberského futbalového klubu bude bývalý francúzsky reprezentant a ikona Manchesteru United Eric Cantona. :lol:
starsi Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 O akej úrovni sa tu chcete baviť. Jedine ak o podúrovni. :lol:
Ignatius Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Aj podúroveň má svoju úroveň... Aj keď nižšiu :lol: Škoda, že keď sa vyskytne raz raz za čas dobré mužstvo, čo má nádej dačo dokázať, tak buď upadne do priemeru medzi ostatné alebo sa rozpredá...
starsi Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 V tom to je. Rozpredá sa čo je dobré, ale dobré náhrady nemáme.
tomassi Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Súperom slovenského futbalového majstra MFK Ružomberok v 2. predkole Ligy majstrov 2006/2007 bude švédske mužstvo Djurgaardens IFSúperom Spartaka Trnava v 1. predkole Pohára UEFA 2006/07 bude azerbajdžanský tím Karvan Evlach. Futbalisti Artmedie Bratislava budú v rovnakej fáze súťaže bojovať s mužstvom WIT Georgia Tbilisi z Gruzínska ďalej by mohli ísť všetci, nie??
RoSo Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Teoreticky by mali postúpiť. :lol: Ale pochybujem, že sa niektorý z týchto klubov prebojuje tak ďaleko ako Artmedia v minulom ročníku.
tomassi Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Karvan Jevlach - Spartak Trnava 1:0 (0:0)83. Muradov Artmedia Bratislava – WIT Georgia Tbilisi 2:0 (1:0)11. Hartig, 51. Reiter odvety sú o 2 týždne
tomassi Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 B. Bystrica Žilina 2:1 Dubnica Inter BA 5:2 Slovan Trenčín 2:1 Ružomberok Trnava 4:0 Košice Artmedia 2:0Senec Nitra 0:1 takže liga sa nám rozbehlasklamali ma Spartakovci, no čítal som, že ich sklamala koncovka, ale výkon bol veľmi dobrý "tiež-fanúšikovia" sa vraj správali ako tí z ostrovov škoda :lol:
nutrinka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 vie mi niekto vysvetliť, prečo začala liga tak skoro?
Sniper Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Vraj slovanisti hádzali po Trenčanoch plechovky od piva? No ste sa zas predviedli... to už mali koho pustiť do tej ligy :lol:
tomassi Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 vie mi niekto vysvetliť, prečo začala liga tak skoro? lebo je to nový model trochu zložitý, ale v každom zápase by malo ísť o veľa je 12 účastníkov vraj aj Trnaváci už sa teším, keď prídu belasí do TT to bude iní mazec
tomassi Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 FC Senec - MFK Košice 4:1 (1:0)FC Nitra - MŠK Žilina 0:1 (0:1)AS Trenčín - ZTS Dubnica 0:1 (0:0)Inter Bratislava - MFK Ružomberok 2:1 (1:1)FC Spartak Trnava - Dukla Banská Bystrica 2:1 (1:0)V 70. min prišlo prvé vážne prerušenie hry, keď rozhodca Jaška musel prerušiť hru pre vyčíňanie trnavských fanúšikov, ktorí vnikli na ihrisko a v sektore sa medzi fanúšikmi a policajtmi odohrávali nechutné scény. Po troch minútach sa však opäť pokračovalo. V 78. min nastalo ďalšie prerušenie, keď domáci fanúšikovia opäť vnikli na ihrisko, kde došlo aj k stretu s hráčmi a rozhodca stiahol tímy do šatní. Po dvadsaťminútovej pauze sa opäť pokračovalo som zvedavý na zajtrajšie derby Vyzerá to na veľmi zaujímavý ročník
tomassi Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 takže Petržka rozdrvila Slovan - 4:19500 divákov aj na tomto zápase zasahovali kukláčiže vraj tam bolo veselo
tomassi Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 mmhTrnave hrozí skontumovanie zápasu v prospech Dukly BBkvoli inzultacii postrannho rozhodcu
chorche Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Cele to rozsirenie sa mi zda mierne chytene. Ale hlavne, ze Inter predsalen vyzera slubne. Svancara, ci ako sa vola, vyzera platna posila.
Sniper Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Slovanistov mali nechať ešte 2-3 roky v druhej lige.
RoSo Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Prečo? Ak ich futbalisti podávajú dobré výkony, zaslúžia si prvú ligu. Na 2-3 roky by som však zo štadiónov vykázal tých chuligánov.
tomassi Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Kto by ich nevykázal, ale ako ???Kamerový systém a pod. ???som zvedavý, kde by sa na to našli peniaze, keď vyhrievaný trávnik pribúdajú pomaly . . .
tomassi Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 sumár MFK Ružomberok - AS Trenčín 0:1 (0:1) Slovan Bratislava - FC Senec 2:0 (2:0) Dukla Banská Bystrica - Inter Bratislava 0:0 MFK Košice - FC Nitra 0:1 (0:0) MŠK Žilina - Spartak Trnava 1:0 (0:0) ZTS Dubnica - Petržalka panel hostia pre črevnú virózu nepricestovali (infikovaných až 12 hráčov)
Sniper Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Víťazstvo AS Trenčín v Ružomberku určite bolo prekvapenie celej súťaže, ale teraz AS prehral doma s Banskou Bystricou.Myslím že futbal v Trenčíne sa už tak skoro neuchytí a čoskoro budeme zase len hokejové mesto...
Recommended Posts