Sniper Zverejnené 27. Máj, 2006 Zverejnené 27. Máj, 2006 Používate, alebo ste používali WinMX? Celkom dobrý p2p program, páči sa mi viac ako DC++ a aj komunita ľudí myslím že je tam lepšia.
cizy Zverejnené 27. Máj, 2006 Zverejnené 27. Máj, 2006 raz som to mal nainstalovane, DC++ sa mi lubi najviac
Sniper Zverejnené 27. Máj, 2006 Autor Zverejnené 27. Máj, 2006 Zrušili, ale patch sa objavil už onedlho :lol: Teraz WinMX frčí tak ako kedysi a zdá sa mi aj stabilnejší.
Sniper Zverejnené 27. Máj, 2006 Autor Zverejnené 27. Máj, 2006 V tom prípade odporúčam stránku WinMX World :lol:
Nokia Zverejnené 28. Máj, 2006 Zverejnené 28. Máj, 2006 winmx som volakedy pouzival, presiel som potom na dc++, ale uz aj to som nejak opustil, tam som travil na chate dlhe hodiny teraz pouzivam hlavne !!warez!!y, a na mp3ky gnutellu a eDonkey siet
Sniper Zverejnené 28. Máj, 2006 Autor Zverejnené 28. Máj, 2006 Je veľa diskusíí o tom či je lepší WinMX alebo DC++, je to naozaj ťažké, oboje používam viac ako rok. WinMX má podľa mňa lepší komfort a je jednoduchší na setup a mám tam oveľa viac kontaktov ako v DC++. Na DC++ som zase našiel veci ktoré som márne hľadal na WinMX, ale musím povedať, že to platí aj opačne.Na WinMX sa mi veľmi páči vec že keď som vo fronte tak viem na ktorom mieste som, na DC++ keď som čakal na nejaký súbor tak som nikdy nevedel v akej pozícii som.
Daekin Zverejnené 16. August, 2006 Zverejnené 16. August, 2006 WinMX bol pre mna vzdy najlepsi, co sa tyka hladania hudby. Ked ho zrusili, skusil som DC++ ale este v ten den letelo do.....kelu. Tak som pouzival eMule (a aj stale pouzivam). Ked som dosiel sem a dozvedel som sa, ze WinMX znova ide, tak som ho hned nahodil. :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz